- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Al iste sonra ustune durmama oluyo yok arkadas ya bana denge geliyo dengesizler gelde sinirlenme sira vermediker bNa gec kaldin dedilerben 20. haftamda gittim doktora 22. haftaya randevu verdıler aslına geçmemiş yani ben 23. haftamda gircem ayrıntılıya zamanı ozmnmış
Buyceyi denk getirebilirsem ki bu ay getceten olmadik yerden borc cikti ummadimiz sekikde ona vermisti esim haliyle butce sikibtisi var vermeme durumu degil bakiniyom sagdan soldan kisa dogru bazen boyle oluyoz arada oda buna denk geldi parayi denklestirirsem sana haber ederim allah razi olsun kuzum benim cok sagol hakkini helal et bunu dusunmen bile haktir yeter banacanım senle günlerimiz hemen hemen aynı.. ben daha haftaya gidip, radyolojiye sıra alıcam..eğer 24 hafta bitmeden radyolojide devlette yaptırabilirsem ohh ne ala.. ayrıca ben saygıdan randevu aldım 2 Kasıma..devlette halledersem saygıda sıramı sana veririm..sanırım sende o zamana 24 +1 olursun..geç olmaz değerlendirebilirim dersen haber verirsin bana..
Ya ayruntili da 3lu test olmayinca yapilmiyonus iste neymis 17 18 haftada yonlendiuyolarmis sira yokmus ben gec kalmisim bende tum bunlari neden bana soylemediniz deidm cit cikaramadi hata sizde dedim ben napicam simdi dedim bid eakil verdi bana ozeldd 3 hafta icinde yaptirabilirmisim lan paran varmi yani oyle ya hepimiz yada cogumuzun sikintisi var ve ben en zor zamanalrdan geciyorum heleki bu ay cok sikinti oldu maasla ilgili kisa dogru esimin isiyle alakali sikintilar oluyo insan gercemtne bid edestekcisi olmayinca yikiliyi ne gerek varmis ayrintiliya herkes oyke deyip destek cikmiyolar butce konusunda da ben duygusalim oyle zihniyetli birinden isteyemiyom dusun istesem bi dunya laf yiyorum ne gerek var bisi ciksa aldircakmiymisim da bilmem neCanım zorunda değilsin ki kan almasını beceremeyen hemşireye katlanmaya başka birisi alsın yeter canımı yaktığınız diye itiraz etseydin ya
Üzüldüm valla yaşadıklarına tam olarak neyi söylemedi doktor onu anlamadım?
Amin allah razi olsun vermediker bana marmara arastirmaya gdiyorum zeynep kamile dedi e randevu yok sira vermiyolar kit kanaat zor mor ozele gidiem insaAlalh tabi ozele gidip cektirmem lazim bakalim baska bi yol bulucam insaAllah sira bulursam ozelde yaptiricamyani hiç mi randevu vermiyorlar ben 25. haftamda gideceğim misal bir ay olsa bile al randavu. ben normalde özele gidiyorum ama bu tarz testleri devlette yaptırıyorum
19. haftamda gittim 25. haftaya gün verdiler bana geç gibi geldi özeldeki doktorum bişi olmaz git dedi.
radyoloji uzmanında 30. haftaya yine gün verdi.
yani şu olabilir misal bnm kardeşimde bebeğe giden damarların sanırım sağ tarafında olması lazım daralma vardı o yüzden sola yatmamasını önerdi vss. hani Allah muhafaza kalp ile ilgili bi durum olur doğum sonrası müdahele için felan önemli. yani geçte olsa randavu alabilrsen al diyorum. İnsan bebeği için elinden geleni fazlasını yapmak ister elbette tecrübesizlik doktorun kötü yönlendirmesi vss etkiliyor. araştırma yapmak en güzeli. bnm söylüyebileceğim bu. Allah cümlemizin bebeğini korusun sağsalim kucağımıza almamnızı nasip etsin.
Bende 3 luyu fln yaptirmadim ama ayrıntılı için gittiğimde hiç öyle bisey demedi kadın doğum cuYa ayruntili da 3lu test olmayinca yapilmiyonus iste neymis 17 18 haftada yonlendiuyolarmis sira yokmus ben gec kalmisim bende tum bunlari neden bana soylemediniz deidm cit cikaramadi hata sizde dedim ben napicam simdi dedim bid eakil verdi bana ozeldd 3 hafta icinde yaptirabilirmisim lan paran varmi yani oyle ya hepimiz yada cogumuzun sikintisi var ve ben en zor zamanalrdan geciyorum heleki bu ay cok sikinti oldu maasla ilgili kisa dogru esimin isiyle alakali sikintilar oluyo insan gercemtne bid edestekcisi olmayinca yikiliyi ne gerek varmis ayrintiliya herkes oyke deyip destek cikmiyolar butce konusunda da ben duygusalim oyle zihniyetli birinden isteyemiyom dusun istesem bi dunya laf yiyorum ne gerek var bisi ciksa aldircakmiymisim da bilmem ne
Gebze ye darıca ya almayı deneseydin bideAmin allah razi olsun vermediker bana marmara arastirmaya gdiyorum zeynep kamile dedi e randevu yok sira vermiyolar kit kanaat zor mor ozele gidiem insaAlalh tabi ozele gidip cektirmem lazim bakalim baska bi yol bulucam insaAllah sira bulursam ozelde yaptiricam
bende aliexpreden makosen ayakkanı şipariş verdim 3,5 usd bide peluş zürafa sipariş verdim oda 1,5 usd:)
bende aliexpreden makosen ayakkanı şipariş verdim 3,5 usd bide peluş zürafa sipariş verdim oda 1,5 usd:)
Gebze ye darıca ya almayı deneseydin bide
Bende 3 luyu fln yaptirmadim ama ayrıntılı için gittiğimde hiç öyle bisey demedi kadın doğum cu
Orasi baya uzak bana dur bakalim su ozele para bulup bi yerden gideyim ben bidaha bakalim insnalar bos konusuyo ne gerek varmis bi sorun olsa aldircanmi acayip sinirimi bozuyolar yaGebze ye darıca ya almayı deneseydin bide
Ne guzel uzun uzun aciklamis doktorun. Bana da kontrol altinda tutulacagini soylediler. Tesekkur ederim canim gayet pozitif bi aciklama olmus :)
Valla ne denir uzuldum yani bu kadar dengesizler nasil denk gelmiss. Insallah maddi durumunu ayarlarsinda gidersin icin rahat eder. Etrafindaki hadsiz densizleride takma. Tika kulaklarini. Akil vermeye geldimi herkes cok biliyor. Istanbuldasin sanirim. Bu hatayi doktorunun telafi etmesi lazim bence. Randevuyu onun bulmasi lazim tamamen onun hatasi.Ya ayruntili da 3lu test olmayinca yapilmiyonus iste neymis 17 18 haftada yonlendiuyolarmis sira yokmus ben gec kalmisim bende tum bunlari neden bana soylemediniz deidm cit cikaramadi hata sizde dedim ben napicam simdi dedim bid eakil verdi bana ozeldd 3 hafta icinde yaptirabilirmisim lan paran varmi yani oyle ya hepimiz yada cogumuzun sikintisi var ve ben en zor zamanalrdan geciyorum heleki bu ay cok sikinti oldu maasla ilgili kisa dogru esimin isiyle alakali sikintilar oluyo insan gercemtne bid edestekcisi olmayinca yikiliyi ne gerek varmis ayrintiliya herkes oyke deyip destek cikmiyolar butce konusunda da ben duygusalim oyle zihniyetli birinden isteyemiyom dusun istesem bi dunya laf yiyorum ne gerek var bisi ciksa aldircakmiymisim da bilmem ne
ben de alacağım güzel şeyler denk geldim. mesela dize kadar tilkili hayvanlı çok sevimli çoraplar vardı. igda 12tlye satıyorlar 3ünden alacaktım. burda buldum çok mutlu oldumBende sac ban
Bende saç bantları ve 3 tane ayakkabı siparis verdim. Daha önceden kendime takı alıyordum. Mühim olan beğendiğiniz ürün ile ilgili geri bildirimleri okuyun. Orada gelen ürünlerin resimleri de oluyor.
evet canım gönlümüzü ferah tutalım biz. doktor sıvı falan almayacağız acil bir durum yok, özellikle kız çocuklarında görülebiliyor dedi. ama ilk gördüğünde ailede böbrek hastası var mı deyince, bir panik olduk eşimle.Bence ayni seyi demek istemisler. Genelde tek bobrekte goruluyomus zaten. Genel karsilasilan bi durum o zaman. Biz de takip altindayiz bakalim
ben de alacağım güzel şeyler denk geldim. mesela dize kadar tilkili hayvanlı çok sevimli çoraplar vardı. igda 12tlye satıyorlar 3ünden alacaktım. burda buldum çok mutlu oldum
https://tr.aliexpress.com/item/Hot-..._6&btsid=3f558ece-ea6b-40c8-ad5d-f724d8802776
ama kıyafet vs almaya cesaret edemem herhalde, pamuklu ve sağlıklı olmasına güvenilir mi ki
Marmara araştırmaya gidiyosan ordan Gebze 15-20 dk bile değil kendin bilirsin yine deOrasi baya uzak bana dur bakalim su ozele para bulup bi yerden gideyim ben bidaha bakalim insnalar bos konusuyo ne gerek varmis bi sorun olsa aldircanmi acayip sinirimi bozuyolar ya
Normalde özele gidiyo galiba öyleyse eğer Dr u bilemez ki canım devlette ne zaman sıra verirler bilemez yanıValla ne denir uzuldum yani bu kadar dengesizler nasil denk gelmiss. Insallah maddi durumunu ayarlarsinda gidersin icin rahat eder. Etrafindaki hadsiz densizleride takma. Tika kulaklarini. Akil vermeye geldimi herkes cok biliyor. Istanbuldasin sanirim. Bu hatayi doktorunun telafi etmesi lazim bence. Randevuyu onun bulmasi lazim tamamen onun hatasi.
doğru diyorsun riske değmez hiç. sevimli ıvır zıvırlar için iyi fikir amaKıyafet olayı büyük risk. Hiç gerek yok canım
Bende ne tansiyon ne nabız problemi var bilmiyorum ama sorup öğreniriz birine.Canım ikiside doktor ama umursamıyorlar. Ben bugüne kadar hiç şikayete gitmedim ama onların altta oturan çok uğraştı fakat bir şey elde edemedi. Kadın sinir hastası oldum diyordu.
Bak şuan hala uluyor hayvanlar.
Yani bu saatlerdeki sesten rahatsız olmuyorum ama sabah 8 -10 arasında ki seste çıldırıyorum artık. Oğlum uykulu uykulu uyanıyor..
Sabrettim ama artık yeter. Akşam eşimle bi konuşalım ne yapabileceğimizi..
Canım bu haftalardan sonra aldığın kiloya şaşıracaksın. Önceki beslenme programım ile aynı olmasına rağmen hızla tartıda rakam yükseliyor. Dengelemeye çalışmasam uçacak bende de rakamlar.
Kuzum senin göbüş gayet ortada.
Benimki ikinci olmasına rağmen hala küçük.
Bana da eşim dahil herkes soruyor nerdr bebek diye :))
Boşver yani beğenmeyenleri
Banucum yemekten 1 saat sonra ölçünce 90 çıktı benimki ama aç karnına tatlı yiyince nabız 110-115 oluyor benim.
Geçen sabah acelem vardı. Ekmeğin arasına nutella sürüp yedim,2 saat sonra nabız oldu 115. Aşırı rahatsız oldum nabız yükselmesinden. Şeker ile bağlantısı var mı bunun acep ?
Yok canım bahçeli ev olsa hiç sesimi çıkarmam. Apartman dairesi ve alt komşum kendileri. Duvarlar zaten ince olduğu için bütün ses benim evde..
Çok sıkıldım hayvan sesiyle uyanmaktan...
Seninki de kötüymüş yahu. Hayır yani gece hayatının da bi adabı var. Ne gerek bu kadar sesli şaapıyorlarr.
Töbee
Merhaba kızlar nasılsınız ben biraz köyüyüm ayağımı kestim ve 5dikişim oldu durduk yere annem de göğüs kanseri oldu eşim den hiç bir manevi destek alamıyorum gibi hissediyorum be artık ne yapıcağımı bilmiyorum hamilesin üzülme diyorlar ama üzülmemek elde değil
Orasi baya uzak bana dur bakalim su ozele para bulup bi yerden gideyim ben bidaha bakalim insnalar bos konusuyo ne gerek varmis bi sorun olsa aldircanmi acayip sinirimi bozuyolar ya
Ya bende zaten yeni yeni alıyorum kilom çok değil. . 13+0 da 51.5 idi 20+3 Haftada 53.5 oldu o aradaki iki kiloyu son iki haftada almak şaşırttı beni.Ayy bayılırım aşureye
Burda da kimsem yok olsa da yapsa
Kv de Nemrut hayatta yapmaz
Canm ben 1,700 almıştım haftasonu 2,5 oluverdi bi anda. Bu hafta alınıyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?