2017 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar
Okuldan yeni geldim pertim
Daha yemek yapıcam
Eşim yarın Ankara'ya eğitime gidiyor cumartesi gidecek çok mutsuzum tek kalacağım için
Aliexpress konusu dönmüş ben oradan çok alışveriş yapıyorum uygulamayı indirin ve ürünü bulunca order a göre sıralayın. Az sipariş verildiyse satıcı problemli olup göndermeyebiliyor. Bir de mutlaka yorumlara bakın ürünü alanların. Onlar foto falan paylaşıyor ürün fotoda görüldüğü gibi mi dikkat edin. 45 günde geliyor ben çok memnunum

ben 20. haftamda gittim doktora 22. haftaya randevu verdıler aslına geçmemiş yani ben 23. haftamda gircem ayrıntılıya zamanı ozmnmış
Al iste sonra ustune durmama oluyo yok arkadas ya bana denge geliyo dengesizler gelde sinirlenme sira vermediker bNa gec kaldin dediler

Buyceyi denk getirebilirsem ki bu ay getceten olmadik yerden borc cikti ummadimiz sekikde ona vermisti esim haliyle butce sikibtisi var vermeme durumu degil bakiniyom sagdan soldan kisa dogru bazen boyle oluyoz arada oda buna denk geldi parayi denklestirirsem sana haber ederim allah razi olsun kuzum benim cok sagol hakkini helal et bunu dusunmen bile haktir yeter bana

Ya ayruntili da 3lu test olmayinca yapilmiyonus iste neymis 17 18 haftada yonlendiuyolarmis sira yokmus ben gec kalmisim bende tum bunlari neden bana soylemediniz deidm cit cikaramadi hata sizde dedim ben napicam simdi dedim bid eakil verdi bana ozeldd 3 hafta icinde yaptirabilirmisim lan paran varmi yani oyle ya hepimiz yada cogumuzun sikintisi var ve ben en zor zamanalrdan geciyorum heleki bu ay cok sikinti oldu maasla ilgili kisa dogru esimin isiyle alakali sikintilar oluyo insan gercemtne bid edestekcisi olmayinca yikiliyi ne gerek varmis ayrintiliya herkes oyke deyip destek cikmiyolar butce konusunda da ben duygusalim oyle zihniyetli birinden isteyemiyom dusun istesem bi dunya laf yiyorum ne gerek var bisi ciksa aldircakmiymisim da bilmem ne

Amin allah razi olsun vermediker bana marmara arastirmaya gdiyorum zeynep kamile dedi e randevu yok sira vermiyolar kit kanaat zor mor ozele gidiem insaAlalh tabi ozele gidip cektirmem lazim bakalim baska bi yol bulucam insaAllah sira bulursam ozelde yaptiricam

Bende 3 luyu fln yaptirmadim ama ayrıntılı için gittiğimde hiç öyle bisey demedi kadın doğum cu

Gebze ye darıca ya almayı deneseydin bide

bende aliexpreden makosen ayakkanı şipariş verdim 3,5 usd bide peluş zürafa sipariş verdim oda 1,5 usd:)

Bende sac ban
bende aliexpreden makosen ayakkanı şipariş verdim 3,5 usd bide peluş zürafa sipariş verdim oda 1,5 usd:)

Bende saç bantları ve 3 tane ayakkabı siparis verdim. Daha önceden kendime takı alıyordum. Mühim olan beğendiğiniz ürün ile ilgili geri bildirimleri okuyun. Orada gelen ürünlerin resimleri de oluyor.

Bende 3 luyu fln yaptirmadim ama ayrıntılı için gittiğimde hiç öyle bisey demedi kadın doğum cu

Orasi baya uzak bana dur bakalim su ozele para bulup bi yerden gideyim ben bidaha bakalim insnalar bos konusuyo ne gerek varmis bi sorun olsa aldircanmi acayip sinirimi bozuyolar ya

Ne guzel uzun uzun aciklamis doktorun. Bana da kontrol altinda tutulacagini soylediler. Tesekkur ederim canim gayet pozitif bi aciklama olmus :)

rica ederim ne demek,doktorumuz çok daha detaylı açıkladı,bağırsaktan onların bağlantısından vs ama benm için özetledi ve sonuç bu oldu :) birde çekim esnasında bebeğin idrarı dolu olursa yani çişi olursa da bu genişlik söz konusu olabiliyormuş,anlık değişen bir durumda olabilir,panik yapmayın,ama doğduktan sonrada göstermeyi ihmal etmeyin dedi..bir gelişme olursa ,kendi doğum doktorum bakalım ne yorum yapacak,onu da bildiririm

Valla ne denir uzuldum yani bu kadar dengesizler nasil denk gelmiss. Insallah maddi durumunu ayarlarsinda gidersin icin rahat eder. Etrafindaki hadsiz densizleride takma. Tika kulaklarini. Akil vermeye geldimi herkes cok biliyor. Istanbuldasin sanirim. Bu hatayi doktorunun telafi etmesi lazim bence. Randevuyu onun bulmasi lazim tamamen onun hatasi.

ben de alacağım güzel şeyler denk geldim. mesela dize kadar tilkili hayvanlı çok sevimli çoraplar vardı. igda 12tlye satıyorlar 3ünden alacaktım. burda buldum çok mutlu oldum

https://tr.aliexpress.com/item/Hot-..._6&btsid=3f558ece-ea6b-40c8-ad5d-f724d8802776

ama kıyafet vs almaya cesaret edemem herhalde, pamuklu ve sağlıklı olmasına güvenilir mi ki

Bence ayni seyi demek istemisler. Genelde tek bobrekte goruluyomus zaten. Genel karsilasilan bi durum o zaman. Biz de takip altindayiz bakalim
evet canım gönlümüzü ferah tutalım biz. doktor sıvı falan almayacağız acil bir durum yok, özellikle kız çocuklarında görülebiliyor dedi. ama ilk gördüğünde ailede böbrek hastası var mı deyince, bir panik olduk eşimle.

Orasi baya uzak bana dur bakalim su ozele para bulup bi yerden gideyim ben bidaha bakalim insnalar bos konusuyo ne gerek varmis bi sorun olsa aldircanmi acayip sinirimi bozuyolar ya
Marmara araştırmaya gidiyosan ordan Gebze 15-20 dk bile değil kendin bilirsin yine de

Normalde özele gidiyo galiba öyleyse eğer Dr u bilemez ki canım devlette ne zaman sıra verirler bilemez yanı

Bende ne tansiyon ne nabız problemi var bilmiyorum ama sorup öğreniriz birine.

Canm çok geçmiş olsun Allah ikinize de şifa versin

Üzüldüm canm umarım ayarlayabilirsin bi şekilde. 2015 ekim annelerinde rastgele denk geldim bi bebekte kalp rahatsızlığı çıkmış doğduktan 40 gün sonra falan ameliyat olmuş. Bu gibi şeyler için önemli de anlatamıyorsun insanlara

Ayy bayılırım aşureye
Burda da kimsem yok olsa da yapsa
Kv de Nemrut hayatta yapmaz

Canm ben 1,700 almıştım haftasonu 2,5 oluverdi bi anda. Bu hafta alınıyor herhalde
Ya bende zaten yeni yeni alıyorum kilom çok değil. . 13+0 da 51.5 idi 20+3 Haftada 53.5 oldu o aradaki iki kiloyu son iki haftada almak şaşırttı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…