O ara alınıyor zaten canım bende de o ara oldu ne olduysaYa bende zaten yeni yeni alıyorum kilom çok değil. . 13+0 da 51.5 idi 20+3 Haftada 53.5 oldu o aradaki iki kiloyu son iki haftada almak şaşırttı beni.
Aşırı mı bilmem 3 mandalina yarım ayva bi muz oluyor sanırım günde en fazla,ben 5 günde 2 kilo aldım,bu da benm için hayatımın rekoru sayılabilir..5 gn boyunca iş yerinde günde yaklaşık 1 kilo meyve yedim kış geldi vitamin olur diyekek,kurabiye,gofret filan derken anlamadım 2 kilo almışım :)) meyveyi günde 1 e düşürdüm 1 kilo verdim..çok meyve tüketiyorsan azaltmanda fayda var canım,,doktorum bana kızmıştı,şeker yükseltir ve aşırısı bebeğin suyunu çoğaltır diye..
Cok cok gecmis olsun canim. Annene de Allah acil sifalar nasip eylesin. Safi ismiyle tecelli etsin. Ya Safi esmasini oku annen icin esin icin de Ya Vedud okuyabilirsin. Allah sabir versin.Merhaba kızlar nasılsınız ben biraz köyüyüm ayağımı kestim ve 5dikişim oldu durduk yere annem de göğüs kanseri oldu eşim den hiç bir manevi destek alamıyorum gibi hissediyorum be artık ne yapıcağımı bilmiyorum hamilesin üzülme diyorlar ama üzülmemek elde değil
Benim bacaklarda da var varis. Ama hamilelikten once de vardi benim. Gecmis olsun canim. Korkmaaa...Kizlar varisi olan varmi aranızda bisey sorucamdun bacagim kasiktan ağriyodu bugun kasıgmda kücuk bi morluk farkettim korkuyorumm ((
Ruyamda gordum asure ben de...ne olur birileri asure yapsin bana da gondersin. Annemler her yil yapar simdi de yapmislardir eminim. Kaynim da yapar bazen ama onpekmez koydugu icin yiyesim gelmez...
Ay ama lutfen yapsin birileri asure
Ve bana da gondersin....
Merhaba kızlar nasılsınız ben biraz köyüyüm ayağımı kestim ve 5dikişim oldu durduk yere annem de göğüs kanseri oldu eşim den hiç bir manevi destek alamıyorum gibi hissediyorum be artık ne yapıcağımı bilmiyorum hamilesin üzülme diyorlar ama üzülmemek elde değil
Anladım canımYa ayruntili da 3lu test olmayinca yapilmiyonus iste neymis 17 18 haftada yonlendiuyolarmis sira yokmus ben gec kalmisim bende tum bunlari neden bana soylemediniz deidm cit cikaramadi hata sizde dedim ben napicam simdi dedim bid eakil verdi bana ozeldd 3 hafta icinde yaptirabilirmisim lan paran varmi yani oyle ya hepimiz yada cogumuzun sikintisi var ve ben en zor zamanalrdan geciyorum heleki bu ay cok sikinti oldu maasla ilgili kisa dogru esimin isiyle alakali sikintilar oluyo insan gercemtne bid edestekcisi olmayinca yikiliyi ne gerek varmis ayrintiliya herkes oyke deyip destek cikmiyolar butce konusunda da ben duygusalim oyle zihniyetli birinden isteyemiyom dusun istesem bi dunya laf yiyorum ne gerek var bisi ciksa aldircakmiymisim da bilmem ne
Teşekkürler Can'ımCanım ya Kıyamam antepte olsan verirdim annem yapmış
Canım benim çok geçmiş olsun annene atlatacak inşallahsana da geçmiş olsun üzülme annene en iyi destek sensin sana da senin meleğin destek olacak allaha emanet olun
Teşekkürler canımCok cok gecmis olsun canim. Annene de Allah acil sifalar nasip eylesin. Safi ismiyle tecelli etsin. Ya Safi esmasini oku annen icin esin icin de Ya Vedud okuyabilirsin. Allah sabir versin.
Teşekkürler canımCanm çok geçmiş olsun Allah ikinize de şifa versin
Üzüldüm canm umarım ayarlayabilirsin bi şekilde. 2015 ekim annelerinde rastgele denk geldim bi bebekte kalp rahatsızlığı çıkmış doğduktan 40 gün sonra falan ameliyat olmuş. Bu gibi şeyler için önemli de anlatamıyorsun insanlara
Evet Can'ım birinci derece göğüs Kandil'leri yarın ameliyat olucakGeçmiş olsun canm annene teşhis konuldumu
selam kizlar.... kotu haber alanlar olmis rabbim sifa versin.... ben ayrintili ultrason yaptirmadim... devlette sira bulamadim....ozellerde cok pahalai... acikcasi yaptirmadim diye uzulmuyorum cok gwrekli gelmiyo bana... param olsa elbet yaptirirdim ama olmayincada kafama takmiyorum .... dedigim gibi cok gerekli degil.... siz nasilsiniz.... benim soyle bi sorunum var..... hapsirinca cisini altina kaciran varmi... ben kaciriyom .... hayir oyle 10 tane cocuk dogirmadim 1 tane dogurdum ama ... 2. de boyle hapsirmada kacirmam nekadar notmal bolemedim.... hayir normal dogum yapsam bi nebze anliycam ama sezeryanim ....
Doktorunun bilgilendirmediginden bahsetmis. Onun icin dedim ben. Yanlis anlamista olabilirim.Normalde özele gidiyo galiba öyleyse eğer Dr u bilemez ki canım devlette ne zaman sıra verirler bilemez yanı
Iyi olmaniza sevindim. Insallah bobrektede sorun cikmaz.Selam kızlar
Akşam yazarım dedim sonucumu. Unutmadan yazayım.
Tam 1 saat sürdü ayrıntılı incelememiz. Kendi doktorumunda dediği gibi sol böbrekte genişleme teşhisi koyuldu. Doğuma kadar takip edilip doğum sonrasında röntgen filan çekilip karar verilecekmiş. Tabi bu böbrek büyüklüğünün down sendromu ile de bağlantısı oluyormuş ama bizim taramada başka hiç bir belirti olmayınca tek başına teşhis olarak değerlendirilemez dedi doktor.
Rabbimden hayırlısını diliyorum.
Bütün organlar tek tek detaylı olarak incelendi. Çok şükür böbrek dışında her şey yolunda.
Oğluşum 24 + 0 itibari ile 680 gr 30 cm olmuş teyzeleri.Tam haftasıyla uyumlu her şeyi...
Bebeğin suyunu sordum,gayet normal dedi. Ben çok fazla su içemediğim için bağlantısı var mı diye merak ettim ama yokmuş.
Göbek büyüklüğüde tamamen kişiye özelmiş.
Bebekle filan alakası yokmuş. :))
Bekleme salonunda aynı haftalarda olan bayanların göbüşleri gördükten sonra benim ki niye yok diye doktora sorayım dedim :))
banuelis , bugün dr.a sordum nabız yükselmesini. Mutlaka şeker testi yaptırmamı tavsiye etti. Doğrudan olmasa da şeker bağlantılı olabilir dedi. Bakalım 3 hafta sonra direkt 75 gr yükleme yapılacak. O zaman tam belli olur sanırım.
Son olarak planlı sezeryan olacaklar için mutlaka 39u beklemelerini tavsiye etti doktor. Doğum sonrası daha iyi uyum sağlıyormuş geç alınan bebekler.
Tabi doktor kontrolünde...
Yani beklemeyi engelleyecek problem yoksa 39u bekleyelim kızlar ...
Şimdilik bizden bu kadar
Ha ha ha antepteyimmmmmCanım ya Kıyamam antepte olsan verirdim annem yapmış
Canım benim çok geçmiş olsun annene atlatacak inşallahsana da geçmiş olsun üzülme annene en iyi destek sensin sana da senin meleğin destek olacak allaha emanet olun
Aaaaa olur mu oyle sey sorsan hata bizdr napacam ben dedim bide akik veriyo bana dengesiz ya bugun tekrar gittim sonuc gostermeye dedim bunu ozelde yapacak durumum suan yok dedim bi yardim etseniz araya sikistirsalar dedim benim yapabilicem bisi yok bunu disardan ozeldede yaptirabilirsiniz dedi kan beynime sicradi tek gitmistim hastaneye vurdum kapiyi ciktim geldim eve baska dra gidicrm artik esimle konustum az once bana hak verdi sagolsun bakinicak iste bakalim nasipte ne var gorucez ama ben etrafimfakilere de yapicami biliyorum keser doner sap doner gun gelir hesap donerValla ne denir uzuldum yani bu kadar dengesizler nasil denk gelmiss. Insallah maddi durumunu ayarlarsinda gidersin icin rahat eder. Etrafindaki hadsiz densizleride takma. Tika kulaklarini. Akil vermeye geldimi herkes cok biliyor. Istanbuldasin sanirim. Bu hatayi doktorunun telafi etmesi lazim bence. Randevuyu onun bulmasi lazim tamamen onun hatasi.
Ben sultanbeylide oturuyorum balim benim kalmaya yerim yok gebze tarafinda kaynarcada gorumcem var ama onda da cok kalmiyorum cunku 8 sene cocugu olmadi en son aralikta dusuk yapti cekiniyorum ne bilim birazda dusunce bakimindan uyusmuyzoMarmara araştırmaya gidiyosan ordan Gebze 15-20 dk bile değil kendin bilirsin yine de
Malesef oyke insanin en zor anind ayaninda birilerine ihtiyac duyuyo ve aldigi karsilik bu suan psikolojim cokmus durumda ama goren yok hicte bu kadar sikısmamistik gercekten bundada bi hayir vardir diyorum ne bilim hayirmi sermi yaradan bilir cok bunaldim ya daraldim kimseyle konusmuyorum sinirimi daha cok bozmasinalr diye niye hep zor zamanda zor insanlar fiskiriyo ortaya yaCanm çok geçmiş olsun Allah ikinize de şifa versin
Üzüldüm canm umarım ayarlayabilirsin bi şekilde. 2015 ekim annelerinde rastgele denk geldim bi bebekte kalp rahatsızlığı çıkmış doğduktan 40 gün sonra falan ameliyat olmuş. Bu gibi şeyler için önemli de anlatamıyorsun insanlara
bebisin iyi olmasına sevindim cnm ins böbrek büyümesi de bi an once kendiliğinden kaybolurSelam kızlar
Akşam yazarım dedim sonucumu. Unutmadan yazayım.
Tam 1 saat sürdü ayrıntılı incelememiz. Kendi doktorumunda dediği gibi sol böbrekte genişleme teşhisi koyuldu. Doğuma kadar takip edilip doğum sonrasında röntgen filan çekilip karar verilecekmiş. Tabi bu böbrek büyüklüğünün down sendromu ile de bağlantısı oluyormuş ama bizim taramada başka hiç bir belirti olmayınca tek başına teşhis olarak değerlendirilemez dedi doktor.
Rabbimden hayırlısını diliyorum.
Bütün organlar tek tek detaylı olarak incelendi. Çok şükür böbrek dışında her şey yolunda.
Oğluşum 24 + 0 itibari ile 680 gr 30 cm olmuş teyzeleri.Tam haftasıyla uyumlu her şeyi...
Bebeğin suyunu sordum,gayet normal dedi. Ben çok fazla su içemediğim için bağlantısı var mı diye merak ettim ama yokmuş.
Göbek büyüklüğüde tamamen kişiye özelmiş.
Bebekle filan alakası yokmuş. :))
Bekleme salonunda aynı haftalarda olan bayanların göbüşleri gördükten sonra benim ki niye yok diye doktora sorayım dedim :))
banuelis , bugün dr.a sordum nabız yükselmesini. Mutlaka şeker testi yaptırmamı tavsiye etti. Doğrudan olmasa da şeker bağlantılı olabilir dedi. Bakalım 3 hafta sonra direkt 75 gr yükleme yapılacak. O zaman tam belli olur sanırım.
Son olarak planlı sezeryan olacaklar için mutlaka 39u beklemelerini tavsiye etti doktor. Doğum sonrası daha iyi uyum sağlıyormuş geç alınan bebekler.
Tabi doktor kontrolünde...
Yani beklemeyi engelleyecek problem yoksa 39u bekleyelim kızlar ...
Şimdilik bizden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?