2017 Şubat Anneleri

Aşırı mı bilmem 3 mandalina yarım ayva bi muz oluyor sanırım günde en fazla, ben meyveyi çok severim kısıtlama gelirse çok üzülürüm

Cok cok gecmis olsun canim. Annene de Allah acil sifalar nasip eylesin. Safi ismiyle tecelli etsin. Ya Safi esmasini oku annen icin esin icin de Ya Vedud okuyabilirsin. Allah sabir versin.

Canım ya Kıyamam antepte olsan verirdim annem yapmış

Canım benim çok geçmiş olsun annene atlatacak inşallah sana da geçmiş olsun üzülme annene en iyi destek sensin sana da senin meleğin destek olacak allaha emanet olun

Anladım canım
Allah korusun bişeyciği yoktur inşallah kuzunun güzel düşün hayırlısıyla sağlıkla kucaklarsın bebeğini yani hepimiz inşallah
Doktoruna da ne denir bilemedim önceden söylemeliydi bilgilendirmeliydi

Sen yinede canını sıkma olumlu düşün ki bence bu ayrıntılı ultrasonun bi manası yok Allah büyük bol dua ve tevekkül lazım bize

Teşekkürler canım

selam kizlar.... kotu haber alanlar olmis rabbim sifa versin.... ben ayrintili ultrason yaptirmadim... devlette sira bulamadim....ozellerde cok pahalai... acikcasi yaptirmadim diye uzulmuyorum cok gwrekli gelmiyo bana... param olsa elbet yaptirirdim ama olmayincada kafama takmiyorum .... dedigim gibi cok gerekli degil.... siz nasilsiniz.... benim soyle bi sorunum var..... hapsirinca cisini altina kaciran varmi... ben kaciriyom .... hayir oyle 10 tane cocuk dogirmadim 1 tane dogurdum ama ... 2. de boyle hapsirmada kacirmam nekadar notmal bolemedim.... hayir normal dogum yapsam bi nebze anliycam ama sezeryanim ....

Selam kızlar
Akşam yazarım dedim sonucumu. Unutmadan yazayım.
Tam 1 saat sürdü ayrıntılı incelememiz. Kendi doktorumunda dediği gibi sol böbrekte genişleme teşhisi koyuldu. Doğuma kadar takip edilip doğum sonrasında röntgen filan çekilip karar verilecekmiş. Tabi bu böbrek büyüklüğünün down sendromu ile de bağlantısı oluyormuş ama bizim taramada başka hiç bir belirti olmayınca tek başına teşhis olarak değerlendirilemez dedi doktor.
Rabbimden hayırlısını diliyorum.
Bütün organlar tek tek detaylı olarak incelendi. Çok şükür böbrek dışında her şey yolunda.
Oğluşum 24 + 0 itibari ile 680 gr 30 cm olmuş teyzeleri.Tam haftasıyla uyumlu her şeyi...
Bebeğin suyunu sordum,gayet normal dedi. Ben çok fazla su içemediğim için bağlantısı var mı diye merak ettim ama yokmuş.

Göbek büyüklüğüde tamamen kişiye özelmiş.
Bebekle filan alakası yokmuş. :))
Bekleme salonunda aynı haftalarda olan bayanların göbüşleri gördükten sonra benim ki niye yok diye doktora sorayım dedim :))

banuelis , bugün dr.a sordum nabız yükselmesini. Mutlaka şeker testi yaptırmamı tavsiye etti. Doğrudan olmasa da şeker bağlantılı olabilir dedi. Bakalım 3 hafta sonra direkt 75 gr yükleme yapılacak. O zaman tam belli olur sanırım.

Son olarak planlı sezeryan olacaklar için mutlaka 39u beklemelerini tavsiye etti doktor. Doğum sonrası daha iyi uyum sağlıyormuş geç alınan bebekler.
Tabi doktor kontrolünde...
Yani beklemeyi engelleyecek problem yoksa 39u bekleyelim kızlar ...

Şimdilik bizden bu kadar

Ayrıntılı ultrasonu kesinlikle gereksiz görmüyorum arkadaşım.
Beyinde tümor ,omurgada gelişmeme ,kalpte sorun ,böbrekte veya mesanede sorun ,tavşan dudak vs ..vs.. gibi hastalıkların erken tanısı için oldukça gerekli bir uygulama bana göre..
Unutmayın ,bazen doğum sonrası saniyelerin bile çok büyük önemi olabiliyor....

Iyi olmaniza sevindim. Insallah bobrektede sorun cikmaz.
Bende hamileligin sonuna kadar bekleme taraftariyim. Cunku bebek icerde ne kadar durursa o kadar iyi duye dusunuyorum. Tabi bir saglik sorunu yoksa. Dogumun korktugum yanlarindan biride bu ya doktor erken almaya kalkarsa. Yani sonuna kadar beklense ne olur acilma sanci falan yoksa . Ilk gittigimde doktor bir hafta oncesi olur demisti. Insallah bir sorun cikmaz.

Aaaaa olur mu oyle sey sorsan hata bizdr napacam ben dedim bide akik veriyo bana dengesiz ya bugun tekrar gittim sonuc gostermeye dedim bunu ozelde yapacak durumum suan yok dedim bi yardim etseniz araya sikistirsalar dedim benim yapabilicem bisi yok bunu disardan ozeldede yaptirabilirsiniz dedi kan beynime sicradi tek gitmistim hastaneye vurdum kapiyi ciktim geldim eve baska dra gidicrm artik esimle konustum az once bana hak verdi sagolsun bakinicak iste bakalim nasipte ne var gorucez ama ben etrafimfakilere de yapicami biliyorum keser doner sap doner gun gelir hesap doner

Marmara araştırmaya gidiyosan ordan Gebze 15-20 dk bile değil kendin bilirsin yine de
Ben sultanbeylide oturuyorum balim benim kalmaya yerim yok gebze tarafinda kaynarcada gorumcem var ama onda da cok kalmiyorum cunku 8 sene cocugu olmadi en son aralikta dusuk yapti cekiniyorum ne bilim birazda dusunce bakimindan uyusmuyzo

Malesef oyke insanin en zor anind ayaninda birilerine ihtiyac duyuyo ve aldigi karsilik bu suan psikolojim cokmus durumda ama goren yok hicte bu kadar sikısmamistik gercekten bundada bi hayir vardir diyorum ne bilim hayirmi sermi yaradan bilir cok bunaldim ya daraldim kimseyle konusmuyorum sinirimi daha cok bozmasinalr diye niye hep zor zamanda zor insanlar fiskiriyo ortaya ya

bebisin iyi olmasına sevindim cnm ins böbrek büyümesi de bi an once kendiliğinden kaybolur yüzünü gösterdi mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…