2017 Şubat Anneleri

Sagol balim benim allah hepinizden razi olsun kizlar cok bunaldim bide bos dusunen bos insanlar olmasa iyi olucak ama iste adami deli ederler deli

Aynen senin gibi düşünüyorum canm
Eğer ki yaptıramama sebebi maddi imkansızlıksa bir şey diyemem ama gerekli görmemek ve keyfi yaptırmamak çocuğun hayatıyla oynamak bi derecede.
Böbrekte de umarım bi sorun çıkmaz. 24+0 iyi olmuş gelişimin tamamlanması açısından. Hala 1 kilo mu aldın?

Ne guzel uzun uzun bakmislar bizim 15 dk anca surdu. Bobrek olayi bizde de aynen sag bobrekte var. Bu biseyin gostergesi mi dedim ama doktor yok hayir dedi hic oyle seyler dusunmek istemiyorum. Umarim kuculurler kendiliginden

Ödem tutuyor olabilirsiniz. Bu saydıklarınız kilo yapacak şeyler değil. Diyetisyene gitsen sana vereceği liste bu. Bol su iç. Aldığın sıvılar dısında suyu bol tut. Tuzu azalt hatta yapabiliyorsan sıfırla. Bence ödem seninki.

Ben sultanbeylide oturuyorum balim benim kalmaya yerim yok gebze tarafinda kaynarcada gorumcem var ama onda da cok kalmiyorum cunku 8 sene cocugu olmadi en son aralikta dusuk yapti cekiniyorum ne bilim birazda dusunce bakimindan uyusmuyzo
İşte bende diyorum ki Marmara ya gelebiliyosan Gebze ye de gidebilirsin yol üstü zaten hastane

Geçmiş olsun. Allah herikinizede şifa versin.

Siz devlete mi gidiyorsunuz normal muayenenizde.

valla bn de bgn isten cikinca yürüdüm karnim da ac olmasina rağmen cok sisti nefes nefes kaldim gelinceye. Kendimi nasıl rahatlaticagimi sasirdm dun de böyleydim cok rahat nefes alamıyorum. Gaz da var dedign gibi

Benim bacaklarda da var varis. Ama hamilelikten once de vardi benim. Gecmis olsun canim. Korkmaaa...
Ya inşallah degildir korkmamin sebebi varisin var sezeryan olcaksin diye bisey varmi ondan dolayi aslinda
Bide olusan morluk damar gibiydi diye şüphelendim 2 gumdürde bayaa aģrı vardi morluk olan yerde ve bacakta ama şndi rengi koyulmuş gecicek bisey sanırm

Varisi olanlara sezeryan mi yapiyolar
Seninki insaallah oyle bir sey degildir bir yere carpmissindir belki. Ya da vucudun hassastir yorulunca morariyordur. Benim vucut oyle mesel yoruldum mu bibuerlerden morluk firtlar. Seninki de oyle bir şeydir insaallah

Evet Can'ım birinci derece göğüs Kandil'leri yarın ameliyat olucak
Erken evrede farkedilmiş üzme kendini.zor surecler ben annemde yaşadm ve malesef son evrelerinde ögrenmiştk biz.bayaa erken sizinki o yuzden iyleşir allahn izniyle seninde güçlü olman lazım herkesten bu cumleyi duyucaksın ama böyle olmasi gerektigini süreçte sana göstericek.Allah yardimciniz olsun canm.

Ya varis damar tikanikligindan oluyo dimi normal dogumda pihti atma riski oldugundan sanirim sezeryan yapyolar şimdi zaten kan sulandirici kullanyorm ben o yuzden kesin sezeryan der diye korkuyodm sordum Allahtan demedi simdide bu cikti hala agriyo ustelik 3 gün oldu bibkac gun içinde gecer insallah yoksa 17 sinde randevum var dr a sorarim

İşte bende diyorum ki Marmara ya gelebiliyosan Gebze ye de gidebilirsin yol üstü zaten hastane
Aslında gebze bir saatlik yol. Keşke gelebilse. Orada kalmasıda gerekmiyor. Randevu alabiliyorsa birde öyle denese. İmkanıda yoksa yapıcak birley yok tabi. Allah inşallah bir kapı açar en kısa zamanda.

Dr a sorunca burdan beni de etiketleyip bilgilendirir misin? Benim kntrl ayin 25 inde buyuk ihtimalle gidince de sormayi unuturum. Sen benden once gidecen dr a bende de varis var ben de kan sulandirici kullaniyorum. Gece gece tirstim bi an...

Kizlar bide 2 3 gundür bebegin hareketleri azaldi sizdede zaman zaman oluyomu endiselenmiyodm ama hala ayni

Dr a sorunca burdan beni de etiketleyip bilgilendirir misin? Benim kntrl ayin 25 inde buyuk ihtimalle gidince de sormayi unuturum. Sen benden once gidecen dr a bende de varis var ben de kan sulandirici kullaniyorum. Gece gece tirstim bi an...
Tamam canm sorarim.sen varisten dolayimi kullanyosun sulandiriciyi

Aslında gebze bir saatlik yol. Keşke gelebilse. Orada kalmasıda gerekmiyor. Randevu alabiliyorsa birde öyle denese. İmkanıda yoksa yapıcak birley yok tabi. Allah inşallah bir kapı açar en kısa zamanda.
Yanı sonuçta Marmara ya gidiyorum diyo Marmara araştırma yla Gebze darıca fln 15 dk lık yer hastane de yol ustu ben gebzede yaşadığım için biliyorum yanı Ankara ya gelin gittim ama annemler burda senelerdir burdayim yengemin de Gebze de yaptırdık biz kendi bilir ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…