Gerçektenmi varis engel bi durum diye biliydm bende normal dogum oluyosa sevindim bide varis olmadigina emin olsam bendekinin daha cok sevincemYengem de varis vardi ama normal doğum yaptı ikisini 3.den önce varis ameliyatı olduğu için onu sezeryan oldu ama
Kizlar bide 2 3 gundür bebegin hareketleri azaldi sizdede zaman zaman oluyomu endiselenmiyodm ama hala ayni
Evet varken yaptı iki doğumunu sonra ameliyat oldu işte 3 e hamile kaldi kasıktan girdikleri için riske atmamak adına sezeryan oldu 3. Yu telaslanma hemen bi gorun bakalım ne dicekGerçektenmi varis engel bi durum diye biliydm bende normal dogum oluyosa sevindim bide varis olmadigina emin olsam bendekinin daha cok sevincem
Bende kanda pihtilasma var. Igne + coraspirin kullaniyorumTamam canm sorarim.sen varisten dolayimi kullanyosun sulandiriciyi
Bende aynilarni kullanyorm pihtilasma cikmadi ama gebelik kaybi oldugndan kullnyrm.göbektenmi yapyosun igneyiBende kanda pihtilasma var. Igne + coraspirin kullaniyorum
dolgun derken genişleme mi yani canım bicok kişiden duydum bazen hamileliktr kapanıyomuş bazen de doğduktan sonra.sık karşılaşilan bi durum kafana takma canım hamilelikte düzelir inşallahBebegin sag bobreginin dolgun olduguna karar verdiler. Var mi boyle bi durumla karislasan ayrintili ultrasonda?
benim ilk hamileliğimde sağ bacagımin bi yerinde oluştu bunda daha da arttı. Ilkinde azdı onemsememistim normal doğuma engel falan diye duymadım hiç canım ben. Ilkinde normal dogumdu benim. Bu gidişte varisi doktora bi söylemeyi dusunüyodum ben de bakalım ne dicek. Bu arada benim de bi kaybım oldugundan iğne değil ama corasprin kullanıyorum ben de. Inşallah önemli bişey degil bu varislerYa inşallah degildir korkmamin sebebi varisin var sezeryan olcaksin diye bisey varmi ondan dolayi aslinda
Bide olusan morluk damar gibiydi diye şüphelendim 2 gumdürde bayaa aģrı vardi morluk olan yerde ve bacakta ama şndi rengi koyulmuş gecicek bisey sanırm
kendiiliğinden geçebilen bi durum diye biliyorum canım inşallah sizin de bişey kalmazmerhaba canım benim bebeğim kız,b,zde cumartesi ayrıntılıya gittiğimizde aynı büyüme bizdede vardı,doktor doğruktan 20 gün sonra filan kontrol ettirin,boyutlar ciddi derecede değil ama sınırın üstünde olduğu için raporlamamız gerekiyr dedi..genelde çoğu bebekte görülebiliyormuş ve doğduğunda düzeliyormuş,şuan gelişme aşamasında olduğu için ufak sapmalar olabilir dedi.kendi doktoruma henüz sonuçları göstermedim,bakalım o ne diyecek
Evet gobekten yapiyorum. Koldan yapinca cok cabuk morariyor ve sanirim daha fazla aciyor.Bende aynilarni kullanyorm pihtilasma cikmadi ama gebelik kaybi oldugndan kullnyrm.göbektenmi yapyosun igneyi
Teşekkür ederim canımkendiiliğinden geçebilen bi durum diye biliyorum canım inşallah sizin de bişey kalmaz
N Nevingirisken cok geçmiş olsun canım Rabbim anneciğine acil şifalar versin. Eşin icin de takma demekten başka bişey diyemiyorum
TuRuNCu maşallah canım bebişine. Büyüme de inşallah kendiliginden geçer
Teşekkürler Can'ım güçlü olmak gerçek bazen yenik düşüyorum hayataErken evrede farkedilmiş üzme kendini.zor surecler ben annemde yaşadm ve malesef son evrelerinde ögrenmiştk biz.bayaa erken sizinki o yuzden iyleşir allahn izniyle seninde güçlü olman lazım herkesten bu cumleyi duyucaksın ama böyle olmasi gerektigini süreçte sana göstericek.Allah yardimciniz olsun canm.
Aynen canim genisleme demekmis rapora dolgun yazmislar da ben de oyle yazmistim ondan :) insallah sorun olmaz bakalim tesekkur ederim :)dolgun derken genişleme mi yani canım bicok kişiden duydum bazen hamileliktr kapanıyomuş bazen de doğduktan sonra.sık karşılaşilan bi durum kafana takma canım hamilelikte düzelir inşallah
benim ilk hamileliğimde sağ bacagımin bi yerinde oluştu bunda daha da arttı. Ilkinde azdı onemsememistim normal doğuma engel falan diye duymadım hiç canım ben. Ilkinde normal dogumdu benim. Bu gidişte varisi doktora bi söylemeyi dusunüyodum ben de bakalım ne dicek. Bu arada benim de bi kaybım oldugundan iğne değil ama corasprin kullanıyorum ben de. Inşallah önemli bişey degil bu varisler
bebisin iyi olmasına sevindim cnm ins böbrek büyümesi de bi an once kendiliğinden kayboluryüzünü gösterdi mi cnm
Aynen senin gibi düşünüyorum canm
Eğer ki yaptıramama sebebi maddi imkansızlıksa bir şey diyemem ama gerekli görmemek ve keyfi yaptırmamak çocuğun hayatıyla oynamak bi derecede.
Böbrekte de umarım bi sorun çıkmaz. 24+0 iyi olmuş gelişimin tamamlanması açısından. Hala 1 kilo mu aldın?
Kizlar bide 2 3 gundür bebegin hareketleri azaldi sizdede zaman zaman oluyomu endiselenmiyodm ama hala ayni
senin haftalarında benimkininde haraketleri azalmıştı cnm ama 1 haftadır eskisi gibi düzene girdi endiselenme olabiliyo bazenKizlar bide 2 3 gundür bebegin hareketleri azaldi sizdede zaman zaman oluyomu endiselenmiyodm ama hala ayni
maşallah kuzuyaEvet canım gördük yüzünü
İlk oğluma çok benziyor
Al iste sonra ustune durmama oluyo yok arkadas ya bana denge geliyo dengesizler gelde sinirlenme sira vermediker bNa gec kaldin dediler
selam kizlar.... kotu haber alanlar olmis rabbim sifa versin.... ben ayrintili ultrason yaptirmadim... devlette sira bulamadim....ozellerde cok pahalai... acikcasi yaptirmadim diye uzulmuyorum cok gwrekli gelmiyo bana... param olsa elbet yaptirirdim ama olmayincada kafama takmiyorum .... dedigim gibi cok gerekli degil.... siz nasilsiniz.... benim soyle bi sorunum var..... hapsirinca cisini altina kaciran varmi... ben kaciriyom .... hayir oyle 10 tane cocuk dogirmadim 1 tane dogurdum ama ... 2. de boyle hapsirmada kacirmam nekadar notmal bolemedim.... hayir normal dogum yapsam bi nebze anliycam ama sezeryanim ....
Ha ha ha antepteyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?