2017 Şubat Anneleri

Yengem de varis vardi ama normal doğum yaptı ikisini 3.den önce varis ameliyatı olduğu için onu sezeryan oldu ama
Gerçektenmi varis engel bi durum diye biliydm bende normal dogum oluyosa sevindim bide varis olmadigina emin olsam bendekinin daha cok sevincem

Kizlar bide 2 3 gundür bebegin hareketleri azaldi sizdede zaman zaman oluyomu endiselenmiyodm ama hala ayni

Oluyo canım merak etme.. geçen bizimki 3 gün fıldır fıldır hiç durmadı, hatta dedim ne oldu bu çocuğa hiç durmaz mı gece gündüz.. acaba bundan sonra böyle mi olacak hep dedim, sonra iki gün boyunca ara sıra hissettim, sonra tekrar hareketleri arttı.. değişiyo yani evham yapma tadını çıkar

Gerçektenmi varis engel bi durum diye biliydm bende normal dogum oluyosa sevindim bide varis olmadigina emin olsam bendekinin daha cok sevincem
Evet varken yaptı iki doğumunu sonra ameliyat oldu işte 3 e hamile kaldi kasıktan girdikleri için riske atmamak adına sezeryan oldu 3. Yu telaslanma hemen bi gorun bakalım ne dicek

Bebegin sag bobreginin dolgun olduguna karar verdiler. Var mi boyle bi durumla karislasan ayrintili ultrasonda?
dolgun derken genişleme mi yani canım bicok kişiden duydum bazen hamileliktr kapanıyomuş bazen de doğduktan sonra.sık karşılaşilan bi durum kafana takma canım hamilelikte düzelir inşallah
benim ilk hamileliğimde sağ bacagımin bi yerinde oluştu bunda daha da arttı. Ilkinde azdı onemsememistim normal doğuma engel falan diye duymadım hiç canım ben. Ilkinde normal dogumdu benim. Bu gidişte varisi doktora bi söylemeyi dusunüyodum ben de bakalım ne dicek. Bu arada benim de bi kaybım oldugundan iğne değil ama corasprin kullanıyorum ben de. Inşallah önemli bişey degil bu varisler

Son düzenleme:
kendiiliğinden geçebilen bi durum diye biliyorum canım inşallah sizin de bişey kalmaz
N Nevingirisken cok geçmiş olsun canım Rabbim anneciğine acil şifalar versin. Eşin icin de takma demekten başka bişey diyemiyorum
TuRuNCu maşallah canım bebişine. Büyüme de inşallah kendiliginden geçer

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım

Teşekkürler Can'ım güçlü olmak gerçek bazen yenik düşüyorum hayata

Aynen canim genisleme demekmis rapora dolgun yazmislar da ben de oyle yazmistim ondan :) insallah sorun olmaz bakalim tesekkur ederim :)

bebisin iyi olmasına sevindim cnm ins böbrek büyümesi de bi an once kendiliğinden kaybolur yüzünü gösterdi mi cnm

Evet canım gördük yüzünü
İlk oğluma çok benziyor

Bu sabah itibari ile 2 kilo almışım. 2 gündür akşamları fena kaçırıyorum. Bu hafta toparlamam lazım. Yoksa gidişat fenaa

Kizlar bide 2 3 gundür bebegin hareketleri azaldi sizdede zaman zaman oluyomu endiselenmiyodm ama hala ayni

Canım az hissetmek bi sıkıntı değil. Hiç hissetmemek endişelendirir.
Ben de bazı günler çok bazı günler az hissediyorum. Paşanın keyfine bağlı

senin haftalarında benimkininde haraketleri azalmıştı cnm ama 1 haftadır eskisi gibi düzene girdi endiselenme olabiliyo bazen

günaydın kızlarr çok fena karnımda sancı var geçe üşütmüşüm istim acılmış ve gaz sancısı aşırı derece oturamıyorumm çok kötüyümm

Benim ilk bebeğim olacak inşallah ama ben de çok tutamıyorum ya illa azıcık kaçıyor. kegel egzersizleri var onlardan yapmaya çalışıyorum ama duzenli yapamıyorum ki işe yarar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…