Esimle konustum haftaya ozele gidicem hafta sonu maasi yaticakmos cumartrdi gunu pazartrsi gudicez esimle cok sukirİşte bende diyorum ki Marmara ya gelebiliyosan Gebze ye de gidebilirsin yol üstü zaten hastane
Evet develte gidiyorum boyle onemli konularda ozele kosuyorum hemen napimSiz devlete mi gidiyorsunuz normal muayenenizde.
Gjttim gitmezmiyim zeynep kamilede ama vermiyolar siraBAŞKA Bİ HASTANEYE GİTSEYDIN KESKE ÖZELDEKİ DOKTORUMDA GUN VERIODU BEN ALMADIM SEN TAM HAFTANDASIN YA
Ben hic cocuk dogurmadim ilk olacak bende kaciriyorumselam kizlar.... kotu haber alanlar olmis rabbim sifa versin.... ben ayrintili ultrason yaptirmadim... devlette sira bulamadim....ozellerde cok pahalai... acikcasi yaptirmadim diye uzulmuyorum cok gwrekli gelmiyo bana... param olsa elbet yaptirirdim ama olmayincada kafama takmiyorum .... dedigim gibi cok gerekli degil.... siz nasilsiniz.... benim soyle bi sorunum var..... hapsirinca cisini altina kaciran varmi... ben kaciriyom .... hayir oyle 10 tane cocuk dogirmadim 1 tane dogurdum ama ... 2. de boyle hapsirmada kacirmam nekadar notmal bolemedim.... hayir normal dogum yapsam bi nebze anliycam ama sezeryanim ....
Gjttim gitmezmiyim zeynep kamilede ama vermiyolar sira
günaydın kızlarr çok fena karnımda sancı var geçe üşütmüşüm istim acılmış ve gaz sancısı aşırı derece oturamıyorumm çok kötüyümm
Sabah ac karnina çikolata yedim uzandim bebiş hareketlendi :) endişeleniyorm ilk bebegimi bu haftalarda kaybetmiştim şimdi pskolojik heralde her an bi tedirginlik oluştu bende hareket ediyomu karnim daha büyümuyomu akinti oluyomu ıslaklik şeklinde bebek hep bi tarafami toplaniyo elimde olmadan takmaya başladm bu günlerde ne kadar rahattim oysaki((
çok geçmiş olsun.. sıcak sıcak çorba iç hatta içine kimyon at kimyon gaza iyi geliyomuş..
Geçmişinde kayıp olduğu için ister istemez aklına gelecektir ama ne kadar az olumsuzluk düşünürsen o kadar rahat geçer herşey.. İnşallah bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına..Benim ilk gebeliğim ama çevremden olumsuz hikayeler duydukça bile çok üzülüyorum ve hep aklıma geliyo.. İnşallah bütün kötülükler uzak durur bebişlerimizden..
A Armaganhayat cnm herkes ilerde kayboluyor diyor bu kistlere icini ferah tut dualarimiz seninle..
dmlhkn dan haberi olan var mi bu arada umarim o da iyidir..
Sagol cnm bnm orasi nerde oluyo ben bilmiyorum ararim insaAllah verirler randevu tam olarak nerde burasi istanbuldayim benCanım merhaba. Baltalimanı Eğitim Araştırma Hastanesi kadın Doğum Polikliniğinden randevu al. Detayli yaptıracagını söyle seni o bölüme sevk ediyorlar. 2-3 güne de detaylı için randevu veriyorlar. Normalde kemik Hastanesi oldugu için yoğunluk olmuyor.
Kesinlikle endilenme ben o durumu cok yasadim kosarak doktora saglik ocagina gittim hep ama sukur bisey yok.. eger sen yorulduysan veya bebek sirti dönükse olabiliyor bazenKizlar bide 2 3 gundür bebegin hareketleri azaldi sizdede zaman zaman oluyomu endiselenmiyodm ama hala ayni
benkızlar benim gibi bebeğin hareketlerini aşağıda hisseden varmı.yada siz nerde hissediyosunuz hareketlerin
Sagol cnm bnm orasi nerde oluyo ben bilmiyorum ararim insaAllah verirler randevu tam olarak nerde burasi istanbuldayim ben
He tamam sagol canim benim allah razi olsun gercekten hakkinizi helal edin cok zor oluyo gercekten insan bi an cikmaza giriyo allah razi olsun yana yakila sira ariyom ya pazartrsi ozele gidiecz bakalim oraya randevu alamazsam ozele gidicem cuma maas yaticakmis hayirlisiyla hemen pazartrsi gidip sira alicam insaAllahCanım Istanbul Sarıyerde. Kadın doğum Polikliniğide Şişli tarafında. Baya ilgileniyorlar.
bugün daha iyi gibiyim,akşama kadar ne olur bilmiyorum.en azından karnımdaki baloncuk patlamaları geçti :) bağırsak hareketlerinin gürültüsü bittivalla bn de bgn isten cikinca yürüdüm karnim da ac olmasina rağmen cok sisti nefes nefes kaldim gelinceye. Kendimi nasıl rahatlaticagimi sasirdm dun de böyleydim cok rahat nefes alamıyorum. Gaz da var dedign gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?