2017 Şubat Anneleri

Hapsırinca ayaktayken bendede kaçti bi kere ve hala çok hapsıryorm ama oturyorm hemen hapsiricam zaman
Baski var zaten bebekten dolayi hapsirinca ani daha cok baski oluyo ondan bence:)

günaydın kızlar. bu hafta sağlık ocağından çağırdılar sana test yapmamışız diye, değerlerime bakacaklarmış. yarın gidicem inşallah. cumartesi de şeker yüklemem var bebişimi göreceğim için çok heycanlıyım inşallah her şey yolundadır
pazar günü ehliyet sınavım var, 2 gündür sabah 8de derse gidiyorum o kadaar zorlanıyorum ki. otobüsle tramvayla dönüyorum baya uzakta. çok şükür bugün son dersti. ay dua edin kalmayayım karnım büyüdükçe geriliyorum zaten

Sabah ac karnina çikolata yedim uzandim bebiş hareketlendi :) endişeleniyorm ilk bebegimi bu haftalarda kaybetmiştim şimdi pskolojik heralde her an bi tedirginlik oluştu bende hareket ediyomu karnim daha büyümuyomu akinti oluyomu ıslaklik şeklinde bebek hep bi tarafami toplaniyo elimde olmadan takmaya başladm bu günlerde ne kadar rahattim oysaki((

kızlar benim gibi bebeğin hareketlerini aşağıda hisseden varmı.yada siz nerde hissediyosunuz hareketlerin

Ben hic cocuk dogurmadim ilk olacak bende kaciriyorum

Gjttim gitmezmiyim zeynep kamilede ama vermiyolar sira

Canım merhaba. Baltalimanı Eğitim Araştırma Hastanesi kadın Doğum Polikliniğinden randevu al. Detayli yaptıracagını söyle seni o bölüme sevk ediyorlar. 2-3 güne de detaylı için randevu veriyorlar. Normalde kemik Hastanesi oldugu için yoğunluk olmuyor.

günaydın kızlarr çok fena karnımda sancı var geçe üşütmüşüm istim acılmış ve gaz sancısı aşırı derece oturamıyorumm çok kötüyümm

çok geçmiş olsun.. sıcak sıcak çorba iç hatta içine kimyon at kimyon gaza iyi geliyomuş..

Geçmişinde kayıp olduğu için ister istemez aklına gelecektir ama ne kadar az olumsuzluk düşünürsen o kadar rahat geçer herşey.. İnşallah bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına.. Benim ilk gebeliğim ama çevremden olumsuz hikayeler duydukça bile çok üzülüyorum ve hep aklıma geliyo.. İnşallah bütün kötülükler uzak durur bebişlerimizden..

Dogru söylüyosun bende çok rahattim bu zamana kadar bu zamanlarda yaşadklarm aklima gelmeye başladi şimdi,olumlamaya çalışyorm yinede kendimi bu iki haftayi atlatinca geçicekmiş gibi geliyo yinede rahat olmaya calisiyr Allaha emanetler Allah korusun yavrularimizi

A Armaganhayat cnm herkes ilerde kayboluyor diyor bu kistlere icini ferah tut dualarimiz seninle..
dmlhkn dan haberi olan var mi bu arada umarim o da iyidir..

Canım iyi olmaya çalışıyorum dikislerim agri yapiyo anım anımı tutmuyo ama bu günüme şükür diyelim günler hızla geçsin istiyorum sizin dualriniz la insallah sonuna kadar sizinle burda bu duyguyu tamamlamayı nasip eder rabbim

Sagol cnm bnm orasi nerde oluyo ben bilmiyorum ararim insaAllah verirler randevu tam olarak nerde burasi istanbuldayim ben

Kizlar bide 2 3 gundür bebegin hareketleri azaldi sizdede zaman zaman oluyomu endiselenmiyodm ama hala ayni
Kesinlikle endilenme ben o durumu cok yasadim kosarak doktora saglik ocagina gittim hep ama sukur bisey yok.. eger sen yorulduysan veya bebek sirti dönükse olabiliyor bazen

Slm kızlar nasilsiniz. Zaman çabuk geçiyor. Benim de karnım hafif hafif beliriyor. Şükür ödem yok ama ben de 600 gr aldım birden. Demek normal artık ne yapalım. Tansiyonum da yok.bi şeker Kaldı o da haftaya dediler. Bakalım. Yalnız ben geçen gün çok cok afedersiniz kabizdim ve de ikinirken sezeryan yerimde ağrı hissettim. Şimdi de ara ara hissediyorum. Bi de karnım da bi yerde toplanma hissettim. Acaba doktora gitsem mi. Dağa önce sezeryan olan arkadaşlar var mı sizde böyle ağrılar inşallah normaldir.
Elif canım haklisin ben de de dr tansiyonu önemsenmedi takı acil sezeryan olana kadar. Dr gerçekten de şans işi. Allah yardımcın olsun.
Ayrıntılıya giren arkadaşlar bebisler genel olarak iyi sanırım. Böbrek genişlemesi zamanla geçiyor inşallah. Üzülmeyin ben se yaşadım geçti oglumda. Öpüyorum sizleri

Kızlar bugün detaylı ultrason yaptırdım ama bebeğimin ayaklarında anormallik çıktı Ayakları içe ve aşağı bakıyormuş baya yamuk görünüyordu başına böyle bir olay gelen var mı? Düzeltilebilir mi çok moralim bozuldu

Canım Istanbul Sarıyerde. Kadın doğum Polikliniğide Şişli tarafında. Baya ilgileniyorlar.
He tamam sagol canim benim allah razi olsun gercekten hakkinizi helal edin cok zor oluyo gercekten insan bi an cikmaza giriyo allah razi olsun yana yakila sira ariyom ya pazartrsi ozele gidiecz bakalim oraya randevu alamazsam ozele gidicem cuma maas yaticakmis hayirlisiyla hemen pazartrsi gidip sira alicam insaAllah

valla bn de bgn isten cikinca yürüdüm karnim da ac olmasina rağmen cok sisti nefes nefes kaldim gelinceye. Kendimi nasıl rahatlaticagimi sasirdm dun de böyleydim cok rahat nefes alamıyorum. Gaz da var dedign gibi
bugün daha iyi gibiyim,akşama kadar ne olur bilmiyorum.en azından karnımdaki baloncuk patlamaları geçti :) bağırsak hareketlerinin gürültüsü bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…