2017 Şubat Anneleri

Geçmiş olur inşallah canım ne dedi doktorlar ne tavsiye ettiler ne dediler

Aşırı mı bilmem 3 mandalina yarım ayva bi muz oluyor sanırım günde en fazla, ben meyveyi çok severim kısıtlama gelirse çok üzülürüm
sanırım seninde aşırı,meyvedenin içindede şeker var,vücut onu bile depoluyormuş,fazlası gereksizmiş.dediğim gibi doktor suyumun bir miktar bundan dolayı artmış olabileceğini söyledi.bu ay dikkat ediyorum kilo alımım durdu,üstüne 1 kiloda verdim.tek azalttığım şey meyve oldu :) doktorumun dediği '' hamileye yasak olmaz,canı ne istersen hepsinin tadına bakabilir..ama doyana kadar değil,tadımlık..''günde en fazla 1,5 meyve yemem gerektiğini bunun yeterli olacağını söyledi.. istersen sende doktoruna danış canım..benimkisi kilo ve sağlıklı beslenme konusunda takık biraz.

Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Derecesini bilmiyorum ama Doğum sonrası masajlarla ya da alçıya alınarak geçirilebilinen dereceleri var. Rabbim şifa versin

Ne demek. Para vermeden SSK ile çok rahat bu hastanede yaptırabilirsin.

Bakalım cuma randevu var bi tartar konusurum doktorla

Evet develte gidiyorum boyle onemli konularda ozele kosuyorum hemen napim
Devlette zor malesef. Okadar hasta varki can dayanmaz. Sancaktepe bölge hastanesi özel olmasına rağmen çok pahalı değil. Sultanbeyliden hastanenin önünden geçen dolmuş ve otobüslerde var. Bi araştır orayı. Belki sizi maddi olarak çok etkilemez.

Cok sagol allah razi olsun cnm bnm sultanbeylide saygida 180 tl bakalim orasi ne kadar isticek drek ayrintiliyi cektiricem dr muayenr olmadan ozele cuma yatacak para bakalim

Merhaba kızlar okuldan çıktım bitik halde eve yürüyorum

Kan tahlili sonuçlarımı aldım demir dedi yanılmıyorsam, 11.1 çıkmış. Sizinkiler nasıldı? Ebe düşük ama beklenen düzeyde dedi. Demir ilacını günde 2 tane içmemi söyledi. Yan etkui olmazsa devam et yoksa geri günde 1 iç dedi. Sizce dinlemeli miyim onu yoksa doktorla konuşup öyle mi uygulayayım?

kıyamam canım benim. normal böyle olman benim kaybım olmadı çok şükür ona rağmen korku oluyor arada sende olması çok normal. ama üzme kendini bak bebiş hareket edip anne ben burdayım iyiyim diyor sana. sağlıkla kucağına al inşallah yakışıklı miniğini :)

Canim ben duymadim boyle bisey ama insan takiliyo soylenenlere biliyorum. Umarim onemli bisey degildir

Canim bence senin kan degerin gayet iyi zaten hamilelikte 11 normal kabul ediliyo diye biliyorum. Benim 8.5 tu son olculdugunde daha da dusmus bile olabilir genetik benim cunku yukselmiyo malesef

doktoruna sormadan kullanma bence benim 10.30 çıktı günde 2 tane ye çıkardı doktor

Benimde kanım 11 çıktı ebe düşük dedi doktoruma danıştım suan icin normal dedi ama aksatma ilacını dedi..ama bende Kabızlık yaptığı icin maalesef sürekli içmiyorum

günaydın kızlarr çok fena karnımda sancı var geçe üşütmüşüm istim acılmış ve gaz sancısı aşırı derece oturamıyorumm çok kötüyümm
rezeneyi dene. mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tutmaya çalış. evde terliksiz gezme sakın. benim de gazla başım dertte. allah'tan kabız olmuyorum üstüne de daha da kötü yapmıyor. gaz yapıcı şeylerden de bir süre uzak durmaya çalış.

iyi haberlerle dönmene sevindim. neyseki çok ciddi bir problem çıkmamış böbrek dışında. o da zamanla düzelir inşallah.

Merhaba kızlar bende haftaya gideceğim ayrıntılı ultrasyona bakalım inş kötü birşey çıkmaz . Çıkan arkadaşlarımdan üzülmesin inş doğumdan sonra erkenden tedavilere başlarsınız inş . Bugun tetanoz asısını oldum olmayan Arkdadlsr unutmasın . Offf offf evde oturmaktan çok sıkıldım gezecek kapı arıyorum hep evde oturmak hiç bana göre değil . Gidip gelip dolabı acık bakanlar kimler

çok geçmiş olsun. annene de Allah acil şifalar versin. inşallah ilerlemeden tez zamanda iyileşir. eşini de takma fazla. belki kötü zamanlar geçirdiğin için gereğinden fazla büyütüyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…