Geçmiş olur inşallah canım ne dedi doktorlar ne tavsiye ettiler ne dedilerKızlar bugün detaylı ultrason yaptırdım ama bebeğimin ayaklarında anormallik çıktı Ayakları içe ve aşağı bakıyormuş baya yamuk görünüyordu başına böyle bir olay gelen var mı? Düzeltilebilir mi çok moralim bozuldu
sanırım seninde aşırı,meyvedenin içindede şeker var,vücut onu bile depoluyormuş,fazlası gereksizmiş.dediğim gibi doktor suyumun bir miktar bundan dolayı artmış olabileceğini söyledi.bu ay dikkat ediyorum kilo alımım durdu,üstüne 1 kiloda verdim.tek azalttığım şey meyve oldu :) doktorumun dediği '' hamileye yasak olmaz,canı ne istersen hepsinin tadına bakabilir..ama doyana kadar değil,tadımlık..''günde en fazla 1,5 meyve yemem gerektiğini bunun yeterli olacağını söyledi.. istersen sende doktoruna danış canım..benimkisi kilo ve sağlıklı beslenme konusunda takık biraz.Aşırı mı bilmem 3 mandalina yarım ayva bi muz oluyor sanırım günde en fazla,ben meyveyi çok severim kısıtlama gelirse çok üzülürüm
Kızlar bugün detaylı ultrason yaptırdım ama bebeğimin ayaklarında anormallik çıktı Ayakları içe ve aşağı bakıyormuş baya yamuk görünüyordu başına böyle bir olay gelen var mı? Düzeltilebilir mi çok moralim bozuldu
He tamam sagol canim benim allah razi olsun gercekten hakkinizi helal edin cok zor oluyo gercekten insan bi an cikmaza giriyo allah razi olsun yana yakila sira ariyom ya pazartrsi ozele gidiecz bakalim oraya randevu alamazsam ozele gidicem cuma maas yaticakmis hayirlisiyla hemen pazartrsi gidip sira alicam insaAllah
Bakalım cuma randevu var bi tartar konusurum doktorlasanırım seninde aşırı,meyvedenin içindede şeker var,vücut onu bile depoluyormuş,fazlası gereksizmiş.dediğim gibi doktor suyumun bir miktar bundan dolayı artmış olabileceğini söyledi.bu ay dikkat ediyorum kilo alımım durdu,üstüne 1 kiloda verdim.tek azalttığım şey meyve oldu :) doktorumun dediği '' hamileye yasak olmaz,canı ne istersen hepsinin tadına bakabilir..ama doyana kadar değil,tadımlık..''günde en fazla 1,5 meyve yemem gerektiğini bunun yeterli olacağını söyledi.. istersen sende doktoruna danış canım..benimkisi kilo ve sağlıklı beslenme konusunda takık biraz.
Devlette zor malesef. Okadar hasta varki can dayanmaz. Sancaktepe bölge hastanesi özel olmasına rağmen çok pahalı değil. Sultanbeyliden hastanenin önünden geçen dolmuş ve otobüslerde var. Bi araştır orayı. Belki sizi maddi olarak çok etkilemez.Evet develte gidiyorum boyle onemli konularda ozele kosuyorum hemen napim
Cok sagol gercektrn allah razi olsunNe demek. Para vermeden SSK ile çok rahat bu hastanede yaptırabilirsin.
Cok sagol allah razi olsun cnm bnm sultanbeylide saygida 180 tl bakalim orasi ne kadar isticek drek ayrintiliyi cektiricem dr muayenr olmadan ozele cuma yatacak para bakalimDevlette zor malesef. Okadar hasta varki can dayanmaz. Sancaktepe bölge hastanesi özel olmasına rağmen çok pahalı değil. Sultanbeyliden hastanenin önünden geçen dolmuş ve otobüslerde var. Bi araştır orayı. Belki sizi maddi olarak çok etkilemez.
kıyamam canım benim. normal böyle olman benim kaybım olmadı çok şükür ona rağmen korku oluyor arada sende olması çok normal. ama üzme kendini bak bebiş hareket edip anne ben burdayım iyiyim diyor sana. sağlıkla kucağına al inşallah yakışıklı miniğini :)Sabah ac karnina çikolata yedim uzandim bebiş hareketlendi :) endişeleniyorm ilk bebegimi bu haftalarda kaybetmiştim şimdi pskolojik heralde her an bi tedirginlik oluştu bende hareket ediyomu karnim daha büyümuyomu akinti oluyomu ıslaklik şeklinde bebek hep bi tarafami toplaniyo elimde olmadan takmaya başladm bu günlerde ne kadar rahattim oysaki((
Canim ben duymadim boyle bisey ama insan takiliyo soylenenlere biliyorum. Umarim onemli bisey degildirKızlar bugün detaylı ultrason yaptırdım ama bebeğimin ayaklarında anormallik çıktı Ayakları içe ve aşağı bakıyormuş baya yamuk görünüyordu başına böyle bir olay gelen var mı? Düzeltilebilir mi çok moralim bozuldu
Canim bence senin kan degerin gayet iyi zaten hamilelikte 11 normal kabul ediliyo diye biliyorum. Benim 8.5 tu son olculdugunde daha da dusmus bile olabilir genetik benim cunku yukselmiyo malesefMerhaba kızlar okuldan çıktım bitik halde eve yürüyorum
Kan tahlili sonuçlarımı aldım demir dedi yanılmıyorsam, 11.1 çıkmış. Sizinkiler nasıldı? Ebe düşük ama beklenen düzeyde dedi. Demir ilacını günde 2 tane içmemi söyledi. Yan etkui olmazsa devam et yoksa geri günde 1 iç dedi. Sizce dinlemeli miyim onu yoksa doktorla konuşup öyle mi uygulayayım?
Doktor doğumdan sonra ortopedi doktoru bakar derecesine göre tedavi eder dedi. Çok şükür ayakları parmakları var hareket de ettiriyor sadece yamuk inşallah ameliyata gerek kalmadan geçerGeçmiş olur inşallah canım ne dedi doktorlar ne tavsiye ettiler ne dediler
doktoruna sormadan kullanma bence benim 10.30 çıktı günde 2 tane ye çıkardı doktorMerhaba kızlar okuldan çıktım bitik halde eve yürüyorum
Kan tahlili sonuçlarımı aldım demir dedi yanılmıyorsam, 11.1 çıkmış. Sizinkiler nasıldı? Ebe düşük ama beklenen düzeyde dedi. Demir ilacını günde 2 tane içmemi söyledi. Yan etkui olmazsa devam et yoksa geri günde 1 iç dedi. Sizce dinlemeli miyim onu yoksa doktorla konuşup öyle mi uygulayayım?
Benimde kanım 11 çıktı ebe düşük dedi doktoruma danıştım suan icin normal dedi ama aksatma ilacını dedi..ama bende Kabızlık yaptığı icin maalesef sürekli içmiyorumMerhaba kızlar okuldan çıktım bitik halde eve yürüyorum
ben artık her yerde hissediyorum. bazen aşağıda bazen göğüs altında değişiyor.kızlar benim gibi bebeğin hareketlerini aşağıda hisseden varmı.yada siz nerde hissediyosunuz hareketlerin
rezeneyi dene. mümkün olduğunca ayaklarını sıcak tutmaya çalış. evde terliksiz gezme sakın. benim de gazla başım dertte. allah'tan kabız olmuyorum üstüne de daha da kötü yapmıyor. gaz yapıcı şeylerden de bir süre uzak durmaya çalış.günaydın kızlarr çok fena karnımda sancı var geçe üşütmüşüm istim acılmış ve gaz sancısı aşırı derece oturamıyorumm çok kötüyümm
Selam kızlar
Akşam yazarım dedim sonucumu. Unutmadan yazayım.
Tam 1 saat sürdü ayrıntılı incelememiz. Kendi doktorumunda dediği gibi sol böbrekte genişleme teşhisi koyuldu. Doğuma kadar takip edilip doğum sonrasında röntgen filan çekilip karar verilecekmiş. Tabi bu böbrek büyüklüğünün down sendromu ile de bağlantısı oluyormuş ama bizim taramada başka hiç bir belirti olmayınca tek başına teşhis olarak değerlendirilemez dedi doktor.
Rabbimden hayırlısını diliyorum.
Bütün organlar tek tek detaylı olarak incelendi. Çok şükür böbrek dışında her şey yolunda.
Oğluşum 24 + 0 itibari ile 680 gr 30 cm olmuş teyzeleri.Tam haftasıyla uyumlu her şeyi...
Bebeğin suyunu sordum,gayet normal dedi. Ben çok fazla su içemediğim için bağlantısı var mı diye merak ettim ama yokmuş.
Göbek büyüklüğüde tamamen kişiye özelmiş.
Bebekle filan alakası yokmuş. :))
Bekleme salonunda aynı haftalarda olan bayanların göbüşleri gördükten sonra benim ki niye yok diye doktora sorayım dedim :))
@banuelis , bugün dr.a sordum nabız yükselmesini. Mutlaka şeker testi yaptırmamı tavsiye etti. Doğrudan olmasa da şeker bağlantılı olabilir dedi. Bakalım 3 hafta sonra direkt 75 gr yükleme yapılacak. O zaman tam belli olur sanırım.
Son olarak planlı sezeryan olacaklar için mutlaka 39u beklemelerini tavsiye etti doktor. Doğum sonrası daha iyi uyum sağlıyormuş geç alınan bebekler.
Tabi doktor kontrolünde...
Yani beklemeyi engelleyecek problem yoksa 39u bekleyelim kızlar ...
Şimdilik bizden bu kadar
çok geçmiş olsun. annene de Allah acil şifalar versin. inşallah ilerlemeden tez zamanda iyileşir. eşini de takma fazla. belki kötü zamanlar geçirdiğin için gereğinden fazla büyütüyorsundur.Merhaba kızlar nasılsınız ben biraz köyüyüm ayağımı kestim ve 5dikişim oldu durduk yere annem de göğüs kanseri oldu eşim den hiç bir manevi destek alamıyorum gibi hissediyorum be artık ne yapıcağımı bilmiyorum hamilesin üzülme diyorlar ama üzülmemek elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?