2017 Şubat Anneleri

bugün okula gittim ders programını değiştirmişler. şu anki çok iyi sayılmazdı ama bu seferkini çok kötü yapmışlar. bütün sinirlerimi alt üst ettiler. hiç halden anlayan yok ya.

benim ayrıntılı cumartesi. inşallah iyi haberlerle dönerim. ayrıntılıya girecek arkadaşlara da aynı dileklerimi diliyorum...

11.1 gebe biri için bence düşük değil canım.. Sen bence sonuçlarını kendi doktoruna göster ve ona danış ilacı ikiye çıkarayım mı çıkarmayayım mı diye.. fazladan ilaç almak da gereksiz sonuçta.. doktorun belki gerek görmez..

Doktor doğumdan sonra ortopedi doktoru bakar derecesine göre tedavi eder dedi. Çok şükür ayakları parmakları var hareket de ettiriyor sadece yamuk inşallah ameliyata gerek kalmadan geçer
ilk defa duyuyorum böyle bir şey.. inşallah kalıcı bir şey değildir ve doğuma kadar bir şey kalmaz.. Allah yardımcınız olsun..

Amin canim insallah Allah korusun zor zamanlardi geçti çok şükur.oğluşumda iyi insallah bi sorn yaşamadn alirz hepimizde bebeklerimizi burdada paylaşırz birbirimizle dogum hikayelerimizi insallah

kizlar yaa 52 kiloydum 56 olmusum cokmu artmis bilemedimki 4 kilo almisim hamileligim boyunca aslinda son bi ay 4 kilo artmis doguma kadar heralde topac gibi olurum

Canm çokta düşük gelmedi bana 12 nin alti düsük sayiliyo sanirim ama benim gebelikten cok önce 8 e kadar düşmştü o zaman 2 ye cıkarmsti dr gebelikte farkli olabilir bilmiyrm ama dr una sor bence ilk önce

kizlar yaa 52 kiloydum 56 olmusum cokmu artmis bilemedimki 4 kilo almisim hamileligim boyunca aslinda son bi ay 4 kilo artmis doguma kadar heralde topac gibi olurum
Bende 52 yle hamile kaldim şimdi 58 oldum az bile almssn sen her ay 1 kilo normalmis ama

desene iki kilo fazlasin hihhhhh ama ben bu kiloyu 1 ayda aldim o benisasirtti umarim her ay 1 kilo alirim ama bu gidisle hikaye olucak gibi
Bi ayda hizli almissın bebiş iyiyse sorun yok verirsin sonra:)

canım hamile öğretmenlere bu sene toplu halde eziyet edelim diye anlaşmış idareciler, benimki de berbat ama sinirlenmek kimseye yaramıyor en ufak bi sıkıntı da al bi rapor bir hafta dinlen uğraşsınlar. Halden anlayan yok unut onu sen

Canim bence senin kan degerin gayet iyi zaten hamilelikte 11 normal kabul ediliyo diye biliyorum. Benim 8.5 tu son olculdugunde daha da dusmus bile olabilir genetik benim cunku yukselmiyo malesef

doktoruna sormadan kullanma bence benim 10.30 çıktı günde 2 tane ye çıkardı doktor

Benimde kanım 11 çıktı ebe düşük dedi doktoruma danıştım suan icin normal dedi ama aksatma ilacını dedi..ama bende Kabızlık yaptığı icin maalesef sürekli içmiyorum

Teşekkür ederim kızlar
Iki hafta kaldı doktor kontrolüme o zaman sorarım ya da uygun bir saatte arayıp sorarım. Kendimi halsiz hissediyorum demiştim ebeye o da demirin yüksek olursa böyle hissetmezsin dedi. bakalım doktorum ne derse artık eğer ilaç kabızlık falan yapıyorsa hergün bir avuç kuru üzüm pekmez falan ye dedi. Şimdilik onları tüketeyim bakalım

Canım ben de 57ydim 59 a çıkmıştım 18-21. Haftalarda. Yavaş yavaş artıyor diyordum dün bir baktım 60 olmuşum. 3 kilo oldu artık bundan sonra hızlı alacağız sanırım

Canm çokta düşük gelmedi bana 12 nin alti düsük sayiliyo sanirim ama benim gebelikten cok önce 8 e kadar düşmştü o zaman 2 ye cıkarmsti dr gebelikte farkli olabilir bilmiyrm ama dr una sor bence ilk önce

Teşekkür ederim ben de ebe düşük diyince korktum durum baya ciddi sandım hemen sabah sabah pekmez yedim

Al benimkilerden de o kadar. 18 saat dersi yaydılar da yaydılar hergün o kadar yolu kendileri yürüyor sanki

evet ya malesef şok oldum tartiyi gorunce

Doktor doğumdan sonra ortopedi doktoru bakar derecesine göre tedavi eder dedi. Çok şükür ayakları parmakları var hareket de ettiriyor sadece yamuk inşallah ameliyata gerek kalmadan geçer
Birinde olmuştu. Tek ayağında vardı. Ameliyatla düzeltildi. Bilmeyen anlamazdı ameliyat olduğunu. İnşallah gerek kalmaz ameliyata. Başka dra gösterdimiz mi?

20 haftadan sonra hızlı kilo artışı oluyor 1 ay anlamadan 3.4 kilo alırsınız ben ilk hamileleigimsee oyleydim bundada böyle oldu ama sonra duruyor merak etmeyin bebeğin en çok büyüdüğü zaman bu aylar

Kizlar bebek bakım cantasi olarak bunu siparis verdim nasil sizce? Ilerde de sirt cantasi almayi dusunuyorum.

Eklentiler

• 20161012_160121.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…