11.1 gebe biri için bence düşük değil canım.. Sen bence sonuçlarını kendi doktoruna göster ve ona danış ilacı ikiye çıkarayım mı çıkarmayayım mı diye..Merhaba kızlar okuldan çıktım bitik halde eve yürüyorum
Kan tahlili sonuçlarımı aldım demir dedi yanılmıyorsam, 11.1 çıkmış. Sizinkiler nasıldı? Ebe düşük ama beklenen düzeyde dedi. Demir ilacını günde 2 tane içmemi söyledi. Yan etkui olmazsa devam et yoksa geri günde 1 iç dedi. Sizce dinlemeli miyim onu yoksa doktorla konuşup öyle mi uygulayayım?
ilk defa duyuyorum böyle bir şey.. inşallah kalıcı bir şey değildir ve doğuma kadar bir şey kalmaz.. Allah yardımcınız olsun..Doktor doğumdan sonra ortopedi doktoru bakar derecesine göre tedavi eder dedi. Çok şükür ayakları parmakları var hareket de ettiriyor sadece yamuk inşallah ameliyata gerek kalmadan geçer
Amin canim insallah Allah korusun zor zamanlardi geçti çok şükur.oğluşumda iyi insallah bi sorn yaşamadn alirz hepimizde bebeklerimizi burdada paylaşırz birbirimizle dogum hikayelerimizi insallahkıyamam canım benim. normal böyle olman benim kaybım olmadı çok şükür ona rağmen korku oluyor arada sende olması çok normal. ama üzme kendini bak bebiş hareket edip anne ben burdayım iyiyim diyor sana. sağlıkla kucağına al inşallah yakışıklı miniğini :)
Canm çokta düşük gelmedi bana 12 nin alti düsük sayiliyo sanirim ama benim gebelikten cok önce 8 e kadar düşmştü o zaman 2 ye cıkarmsti dr gebelikte farkli olabilir bilmiyrm ama dr una sor bence ilk önceMerhaba kızlar okuldan çıktım bitik halde eve yürüyorum
Kan tahlili sonuçlarımı aldım demir dedi yanılmıyorsam, 11.1 çıkmış. Sizinkiler nasıldı? Ebe düşük ama beklenen düzeyde dedi. Demir ilacını günde 2 tane içmemi söyledi. Yan etkui olmazsa devam et yoksa geri günde 1 iç dedi. Sizce dinlemeli miyim onu yoksa doktorla konuşup öyle mi uygulayayım?
Bende 52 yle hamile kaldim şimdi 58 oldumkizlar yaa 52 kiloydum 56 olmusum cokmu artmis bilemedimki 4 kilo almisim hamileligim boyunca aslinda son bi ay 4 kilo artmis doguma kadar heralde topac gibi olurum
desene iki kilo fazlasin hihhhhhBende 52 yle hamile kaldim şimdi 58 oldumaz bile almssn sen her ay 1 kilo normalmis ama
Bi ayda hizli almissındesene iki kilo fazlasin hihhhhhama ben bu kiloyu 1 ayda aldim o benisasirtti umarim her ay 1 kilo alirim ama bu gidisle hikaye olucak gibi
canım hamile öğretmenlere bu sene toplu halde eziyet edelim diye anlaşmış idareciler, benimki de berbatbugün okula gittim ders programını değiştirmişler. şu anki çok iyi sayılmazdı ama bu seferkini çok kötü yapmışlar. bütün sinirlerimi alt üst ettiler. hiç halden anlayan yok ya.
benim ayrıntılı cumartesi. inşallah iyi haberlerle dönerim. ayrıntılıya girecek arkadaşlara da aynı dileklerimi diliyorum...
Canim bence senin kan degerin gayet iyi zaten hamilelikte 11 normal kabul ediliyo diye biliyorum. Benim 8.5 tu son olculdugunde daha da dusmus bile olabilir genetik benim cunku yukselmiyo malesef
doktoruna sormadan kullanma bence benim 10.30 çıktı günde 2 tane ye çıkardı doktor
Benimde kanım 11 çıktı ebe düşük dedi doktoruma danıştım suan icin normal dedi ama aksatma ilacını dedi..ama bende Kabızlık yaptığı icin maalesef sürekli içmiyorum
11.1 gebe biri için bence düşük değil canım.. Sen bence sonuçlarını kendi doktoruna göster ve ona danış ilacı ikiye çıkarayım mı çıkarmayayım mı diye..fazladan ilaç almak da gereksiz sonuçta.. doktorun belki gerek görmez..
kizlar yaa 52 kiloydum 56 olmusum cokmu artmis bilemedimki 4 kilo almisim hamileligim boyunca aslinda son bi ay 4 kilo artmis doguma kadar heralde topac gibi olurum
Canm çokta düşük gelmedi bana 12 nin alti düsük sayiliyo sanirim ama benim gebelikten cok önce 8 e kadar düşmştü o zaman 2 ye cıkarmsti dr gebelikte farkli olabilir bilmiyrm ama dr una sor bence ilk önce
canım hamile öğretmenlere bu sene toplu halde eziyet edelim diye anlaşmış idareciler, benimki de berbatama sinirlenmek kimseye yaramıyor en ufak bi sıkıntı da al bi rapor bir hafta dinlen uğraşsınlar. Halden anlayan yok unut onu sen
allaha sukur iyi kizim iyi olsundaBi ayda hizli almissınbebiş iyiyse sorun yok verirsin sonra:)
evet ya malesef şok oldum tartiyi gorunceTeşekkür ederim kızlar
Iki hafta kaldı doktor kontrolüme o zaman sorarım ya da uygun bir saatte arayıp sorarım. Kendimi halsiz hissediyorum demiştim ebeye o da demirin yüksek olursa böyle hissetmezsin dedi.bakalım doktorum ne derse artık eğer ilaç kabızlık falan yapıyorsa hergün bir avuç kuru üzüm pekmez falan ye dedi. Şimdilik onları tüketeyim bakalım
Canım ben de 57ydim 59 a çıkmıştım 18-21. Haftalarda. Yavaş yavaş artıyor diyordum dün bir baktım 60 olmuşum. 3 kilo olduartık bundan sonra hızlı alacağız sanırım
Teşekkür ederimben de ebe düşük diyince korktum durum baya ciddi sandım hemen sabah sabah pekmez yedim
Birinde olmuştu. Tek ayağında vardı. Ameliyatla düzeltildi. Bilmeyen anlamazdı ameliyat olduğunu. İnşallah gerek kalmaz ameliyata. Başka dra gösterdimiz mi?Doktor doğumdan sonra ortopedi doktoru bakar derecesine göre tedavi eder dedi. Çok şükür ayakları parmakları var hareket de ettiriyor sadece yamuk inşallah ameliyata gerek kalmadan geçer
Ayni durum bende de varAl benimkilerden de o kadar.18 saat dersi yaydılar da yaydılar hergün o kadar yolu kendileri yürüyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?