Kizlar bebek bakım cantasi olarak bunu siparis verdim nasil sizce? Ilerde de sirt cantasi almayi dusunuyorum.
Afiyet olsun canim...Yaaaa
Bir tencere var bitirelim senle
Getirmedi mi dün komşular?
Normal olan islaklik olmasi degil mi? Cunku benim cok akintim var da...Sabah ac karnina çikolata yedim uzandim bebiş hareketlendi :) endişeleniyorm ilk bebegimi bu haftalarda kaybetmiştim şimdi pskolojik heralde her an bi tedirginlik oluştu bende hareket ediyomu karnim daha büyümuyomu akinti oluyomu ıslaklik şeklinde bebek hep bi tarafami toplaniyo elimde olmadan takmaya başladm bu günlerde ne kadar rahattim oysaki((
Ben de 50 ile hamile kaldım 53 olmuşum şimdi.. bence çok normal aldığımız kilolar fazla değilkizlar yaa 52 kiloydum 56 olmusum cokmu artmis bilemedimki 4 kilo almisim hamileligim boyunca aslinda son bi ay 4 kilo artmis doguma kadar heralde topac gibi olurum
aynen insallah ayda 2 kilo fln aliriz olayi 6kiloyla olayi kapatirizBen de 50 ile hamile kaldım 53 olmuşum şimdi.. bence çok normal aldığımız kilolar fazla değilama bu aylardan sonrası önemli bakalım nasıl gidecek..
sanırım seninde aşırı,meyvedenin içindede şeker var,vücut onu bile depoluyormuş,fazlası gereksizmiş.dediğim gibi doktor suyumun bir miktar bundan dolayı artmış olabileceğini söyledi.bu ay dikkat ediyorum kilo alımım durdu,üstüne 1 kiloda verdim.tek azalttığım şey meyve oldu :) doktorumun dediği '' hamileye yasak olmaz,canı ne istersen hepsinin tadına bakabilir..ama doyana kadar değil,tadımlık..''günde en fazla 1,5 meyve yemem gerektiğini bunun yeterli olacağını söyledi.. istersen sende doktoruna danış canım..benimkisi kilo ve sağlıklı beslenme konusunda takık biraz.
bugün okula gittim ders programını değiştirmişler. şu anki çok iyi sayılmazdı ama bu seferkini çok kötü yapmışlar. bütün sinirlerimi alt üst ettiler. hiç halden anlayan yok ya.
benim ayrıntılı cumartesi. inşallah iyi haberlerle dönerim. ayrıntılıya girecek arkadaşlara da aynı dileklerimi diliyorum...
canım hamile öğretmenlere bu sene toplu halde eziyet edelim diye anlaşmış idareciler, benimki de berbatama sinirlenmek kimseye yaramıyor en ufak bi sıkıntı da al bi rapor bir hafta dinlen uğraşsınlar. Halden anlayan yok unut onu sen
Afiyet olsun canim...
Yok ya getirmediler vicdansizlar:))zaten gecti istek...
Icini kargo gelince resim ceker gönderirim :)Dışardan güzel görünüyor gerçi önemli olan içinin kullanışlı ve bol gözlü olması .. var mı içinin resmi
Öğretmen arkadaşlar siz yine biraz daha sanşlısınız bazen geç gidip erken geliyosunuz.. inşallah bebek olduğu zaman rahat olur programınız da bebeklere bol bol vakit ayırırsınızben 5.30 da geldim şimdi yemek yapıyorum o pişecek de ben yiyecem oooo
Benim çok şükür ağır bi işim yok masa başı sayılır ama ben de çok yoruluyorum hamilelik çok halsiz yaptı beniBende memurun 8-5 calısıyorum masa basi ama yinede cok yoruluyorum
aynen ben de öyle yapmayı düşünüyorum. kendileri bilirler valla.canım hamile öğretmenlere bu sene toplu halde eziyet edelim diye anlaşmış idareciler, benimki de berbatama sinirlenmek kimseye yaramıyor en ufak bi sıkıntı da al bi rapor bir hafta dinlen uğraşsınlar. Halden anlayan yok unut onu sen
Batma oluyr bende sezeryan yerinde,ikinmadan dolayi zorlanmistir canim ayaklarini da sicak tut herseyden etkileniyoruz maalesef ameliyat oldugu icin,sen nasilsin ne yaptin?hersey yolunda mi?Slm kızlar nasilsiniz. Zaman çabuk geçiyor. Benim de karnım hafif hafif beliriyor. Şükür ödem yok ama ben de 600 gr aldım birden. Demek normal artık ne yapalım. Tansiyonum da yok.bi şeker Kaldı o da haftaya dediler. Bakalım. Yalnız ben geçen gün çok cok afedersiniz kabizdim ve de ikinirken sezeryan yerimde ağrı hissettim. Şimdi de ara ara hissediyorum. Bi de karnım da bi yerde toplanma hissettim. Acaba doktora gitsem mi. Dağa önce sezeryan olan arkadaşlar var mı sizde böyle ağrılar inşallah normaldir.
@Elif canım haklisin ben de de dr tansiyonu önemsenmedi takı acil sezeryan olana kadar. Dr gerçekten de şans işi. Allah yardımcın olsun.
Ayrıntılıya giren arkadaşlar bebisler genel olarak iyi sanırım. Böbrek genişlemesi zamanla geçiyor inşallah. Üzülmeyin ben se yaşadım geçti oglumda. Öpüyorum sizleri
Akinti degil canim akinti bendede oluyo akintidan daha fazla suyun gelmesi gibi,evham yapyorm şu anda duygusallaştmda iyce takiyrm biraz kafamaNormal olan islaklik olmasi degil mi? Cunku benim cok akintim var da...
Sen de rahat ol canim insaallah bir sey olmaz. Ben bazen hic hissetmiyorum bebegimi. Bazen de fildir fildir:))
Selam kızlar
Kocam bugün eğitime gitti Ankara'ya, yapayalnızım evde. Aramız limoni zaten konuşmuyordum ama uyurken o sarılıyordum farkettirmeden. Şimdi çok yalnız hissettim. Yemek bile yapmadım tost yaptım okuldan gelince. O da çok güzel geldi doymadım yine yaptım onu da yedim
Kp aradı korkarsan gelelim sizde kalalım diye
Sizden daha çok korkuyorum dedim içimden
Teşekkür ettim gerek yok dedim :)
Bugün moralim bozuk. Şubat tatili dönüşü havaalanına giderken merdivenden düşüp belimi incittim. Ayağa bile kalkamıyordum. Acilden rapor aldım. 2 günlük yazdılar pazar ve pzt için. Uzmanlık alanımız değil aile hekimine git dediler. Pzt gittim çok ciddi değil kıpırdatma dedi rapor verdi ama bugün raporlu görünüyorsun dedi rapor yazamam Salı'dan başlatacağım dedi. Ben de tamam dedim. Milli eğitim soruşturma açtı şube müdürü çok kıldı. Boşa savunma yazmayın hepiniz kınama alacaksınız dedi. Okul müdürüm de seni. Durumu biliyoruz sen merak etme dedi. Bugün okuluma kınama cezam gelmiş!!! 1 hafta itiraz sürem var. Pzt rapor bitti diye salı diğeri başlayamazmış ben bunu bilmiyordum ve uyarı vs olmadan direk kınama verildi. Şimdi itiraz edeceğim bakalım..
Canm bursadaydın di mi? Doktorun kim?
Ders programım benim de kötü. Hep arada boşluklar var. 2 gün 2de, 1 gün 5te ve 2 gün 4te çıkıyorum
Bence de
Ben de çok istiyorum aşure
ben de öyleyim ya hele ayakta biraz dursam azıcık yürüsem karnımda bi baskı oluşuyor zar zor yürüyorum. son aylar için çok endişeleniyorum doğrusu napıcam diye.Ayy kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun umarım korktuğumuz endiselendigimuz herşey yersizdir bosunadir İnşallah ben evdeyim çalışmıyorum ama inanın bende çok zorlanıyorum bütün gün yatırıyor beni karnım akşamları taş kesilio nefes almakta güçlük çekiyorum ve bu en başından beri böyle sekiz dokuz aylık kadar sisim neyseki sağlıklıyım çok şükür.
ooo seninkiler de terbiyesizlik yapmış resmen
Ayni durum bende de varmaas karsiligi calismak istiyorm dedim ama 15saati 5gune parca pincik yayacaklarini bilemedm 30saatle ayni hesaba geldi
Rapor icin kinama almana sasirdim.Selam kızlar
Kocam bugün eğitime gitti Ankara'ya, yapayalnızım evde. Aramız limoni zaten konuşmuyordum ama uyurken o sarılıyordum farkettirmeden. Şimdi çok yalnız hissettim. Yemek bile yapmadım tost yaptım okuldan gelince. O da çok güzel geldi doymadım yine yaptım onu da yedim
Kp aradı korkarsan gelelim sizde kalalım diye
Sizden daha çok korkuyorum dedim içimden
Teşekkür ettim gerek yok dedim :)
Bugün moralim bozuk. Şubat tatili dönüşü havaalanına giderken merdivenden düşüp belimi incittim. Ayağa bile kalkamıyordum. Acilden rapor aldım. 2 günlük yazdılar pazar ve pzt için. Uzmanlık alanımız değil aile hekimine git dediler. Pzt gittim çok ciddi değil kıpırdatma dedi rapor verdi ama bugün raporlu görünüyorsun dedi rapor yazamam Salı'dan başlatacağım dedi. Ben de tamam dedim. Milli eğitim soruşturma açtı şube müdürü çok kıldı. Boşa savunma yazmayın hepiniz kınama alacaksınız dedi. Okul müdürüm de seni. Durumu biliyoruz sen merak etme dedi. Bugün okuluma kınama cezam gelmiş!!! 1 hafta itiraz sürem var. Pzt rapor bitti diye salı diğeri başlayamazmış ben bunu bilmiyordum ve uyarı vs olmadan direk kınama verildi. Şimdi itiraz edeceğim bakalım..
Canm bursadaydın di mi? Doktorun kim?
Ders programım benim de kötü. Hep arada boşluklar var. 2 gün 2de, 1 gün 5te ve 2 gün 4te çıkıyorum
Bence de
Ben de çok istiyorum aşure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?