2017 Şubat Anneleri

Kizlar bebek bakım cantasi olarak bunu siparis verdim nasil sizce? Ilerde de sirt cantasi almayi dusunuyorum.

Dışardan güzel görünüyor gerçi önemli olan içinin kullanışlı ve bol gözlü olması .. var mı içinin resmi

Normal olan islaklik olmasi degil mi? Cunku benim cok akintim var da...

Sen de rahat ol canim insaallah bir sey olmaz. Ben bazen hic hissetmiyorum bebegimi. Bazen de fildir fildir:))

kizlar yaa 52 kiloydum 56 olmusum cokmu artmis bilemedimki 4 kilo almisim hamileligim boyunca aslinda son bi ay 4 kilo artmis doguma kadar heralde topac gibi olurum
Ben de 50 ile hamile kaldım 53 olmuşum şimdi.. bence çok normal aldığımız kilolar fazla değil ama bu aylardan sonrası önemli bakalım nasıl gidecek..

Öğretmen arkadaşlar siz yine biraz daha sanşlısınız bazen geç gidip erken geliyosunuz.. inşallah bebek olduğu zaman rahat olur programınız da bebeklere bol bol vakit ayırırsınız ben 5.30 da geldim şimdi yemek yapıyorum o pişecek de ben yiyecem oooo

Selam kızlar
Kocam bugün eğitime gitti Ankara'ya, yapayalnızım evde. Aramız limoni zaten konuşmuyordum ama uyurken o sarılıyordum farkettirmeden. Şimdi çok yalnız hissettim. Yemek bile yapmadım tost yaptım okuldan gelince. O da çok güzel geldi doymadım yine yaptım onu da yedim
Kp aradı korkarsan gelelim sizde kalalım diye
Sizden daha çok korkuyorum dedim içimden
Teşekkür ettim gerek yok dedim :)
Bugün moralim bozuk. Şubat tatili dönüşü havaalanına giderken merdivenden düşüp belimi incittim. Ayağa bile kalkamıyordum. Acilden rapor aldım. 2 günlük yazdılar pazar ve pzt için. Uzmanlık alanımız değil aile hekimine git dediler. Pzt gittim çok ciddi değil kıpırdatma dedi rapor verdi ama bugün raporlu görünüyorsun dedi rapor yazamam Salı'dan başlatacağım dedi. Ben de tamam dedim. Milli eğitim soruşturma açtı şube müdürü çok kıldı. Boşa savunma yazmayın hepiniz kınama alacaksınız dedi. Okul müdürüm de seni. Durumu biliyoruz sen merak etme dedi. Bugün okuluma kınama cezam gelmiş!!! 1 hafta itiraz sürem var. Pzt rapor bitti diye salı diğeri başlayamazmış ben bunu bilmiyordum ve uyarı vs olmadan direk kınama verildi. Şimdi itiraz edeceğim bakalım..

Canm bursadaydın di mi? Doktorun kim?

Ders programım benim de kötü. Hep arada boşluklar var. 2 gün 2de, 1 gün 5te ve 2 gün 4te çıkıyorum

Bence de

Afiyet olsun canim...

Yok ya getirmediler vicdansizlar:))zaten gecti istek...

Ben de çok istiyorum aşure

Bende memurun 8-5 calısıyorum masa basi ama yinede cok yoruluyorum

Bugün doktora gittim kızlar. Nöbet tutmamak için rapor aldım gerçi istemediler ama zaten gidecektim. Oğluşum iyi 23+5 olmuşuz. Ama benim sol bacağım ciddi anlamda ağrıyor baktı fıtık değil. Oğlanın poposu aşağıda biraz, sağ bacağımın üzerinde.damarlarına baskı yapıyor olabilir dedi. Bu ağrıyla ocağa kadar nasıl çalışacağım bilmiyorum. Derste oturmuyordum hiç ama artık oturacağım. Bacağımda da ince damarlar çıkmış varis dedi bunun dışında herşey yolunda çok hızlı büyümüş 3 haftada 300 gr almış.

Bende memurun 8-5 calısıyorum masa basi ama yinede cok yoruluyorum
Benim çok şükür ağır bi işim yok masa başı sayılır ama ben de çok yoruluyorum hamilelik çok halsiz yaptı beni üniveriste asistanım ben doktora yapıyorum şimdi ders falan alıyorum çok zor geliyo hamile iken.. sürekli uykum geliyo akşam eve gelince yemeği zor yapıyorum hiç çalışamıyorum

aynen ben de öyle yapmayı düşünüyorum. kendileri bilirler valla.

Batma oluyr bende sezeryan yerinde,ikinmadan dolayi zorlanmistir canim ayaklarini da sicak tut herseyden etkileniyoruz maalesef ameliyat oldugu icin,sen nasilsin ne yaptin?hersey yolunda mi?

Normal olan islaklik olmasi degil mi? Cunku benim cok akintim var da...

Sen de rahat ol canim insaallah bir sey olmaz. Ben bazen hic hissetmiyorum bebegimi. Bazen de fildir fildir:))
Akinti degil canim akinti bendede oluyo akintidan daha fazla suyun gelmesi gibi,evham yapyorm şu anda duygusallaştmda iyce takiyrm biraz kafama
Önceki kadar güclu degil ama hissediyrm bebegmin hareketlerini çok şükür tatli yiyibce özelliklede çikolata yiyorm sabahtan beri

öyle saçma şey mi olur ya ne demek direk kınama cezası. savunma falan almadılar mı? ben haziranda raporum bittiği günün ertesi tekrar gittim tekrar rapor aldım. kıllığına yapmış şube müdürü. ohal'den dolayı galiba kendi g..tlerini kurtarmak için yapmıştır.

Ayy kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun umarım korktuğumuz endiselendigimuz herşey yersizdir bosunadir İnşallah ben evdeyim çalışmıyorum ama inanın bende çok zorlanıyorum bütün gün yatırıyor beni karnım akşamları taş kesilio nefes almakta güçlük çekiyorum ve bu en başından beri böyle sekiz dokuz aylık kadar sisim neyseki sağlıklıyım çok şükür.

ben de öyleyim ya hele ayakta biraz dursam azıcık yürüsem karnımda bi baskı oluşuyor zar zor yürüyorum. son aylar için çok endişeleniyorum doğrusu napıcam diye.

Ayni durum bende de var maas karsiligi calismak istiyorm dedim ama 15saati 5gune parca pincik yayacaklarini bilemedm 30saatle ayni hesaba geldi
ooo seninkiler de terbiyesizlik yapmış resmen bende 15 saat alırım dedim okul açılınca neredeyse 30 saat veriyorlardı, mecburen 22 saat aldım o program da sefil

Rapor icin kinama almana sasirdim.
Benim atamam gelince bazi simintilarim vardi onlari halledebilmek icin arka arkaya rapor aldim. Kimse de bir sey demedi...seninkiler pisliginden yapmis bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…