- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Tatli ye canim cokca. Bebek hareketlensin. Suya falan gerek yok en önemlisi tatli.Kızlar acaba ayrıntılı ultrason öncesi yapmamız gereken birşey var mı su iç çikolata ye vs. tavsiyesi olan ?
Zaten 40 dk duranları okuyunca su icersem durmam wc ye gitmeden diye düşünüyordum bende çok sağolTatli ye canim cokca. Bebek hareketlensin. Suya falan gerek yok en önemlisi tatli.
Bende son iki haftada nerdeyse 2 kilo aldım resmen. Sanirim bu haftalar çoğumuz almisiz hızlı kilo. Bi de zaten 52 ile hamile kaldım arada zayıfladım şimdi 53-54 arası oldum yeni yeni.desene iki kilo fazlasin hihhhhhama ben bu kiloyu 1 ayda aldim o benisasirtti umarim her ay 1 kilo alirim ama bu gidisle hikaye olucak gibi
Benim tok olmamı ve idrara sıkışık olmamamı istediler bilgin olsun..tuvaletin olursa bebek cok net gozukmuyormusKızlar acaba ayrıntılı ultrason öncesi yapmamız gereken birşey var mı su iç çikolata ye vs. tavsiyesi olan ?
Böyle bir şeyi sorun mu etmiş .Allahım yaaa bir de direkt kınama neden veriyorSelam kızlar
Kocam bugün eğitime gitti Ankara'ya, yapayalnızım evde. Aramız limoni zaten konuşmuyordum ama uyurken o sarılıyordum farkettirmeden. Şimdi çok yalnız hissettim. Yemek bile yapmadım tost yaptım okuldan gelince. O da çok güzel geldi doymadım yine yaptım onu da yedim
Kp aradı korkarsan gelelim sizde kalalım diye
Sizden daha çok korkuyorum dedim içimden
Teşekkür ettim gerek yok dedim :)
Bugün moralim bozuk. Şubat tatili dönüşü havaalanına giderken merdivenden düşüp belimi incittim. Ayağa bile kalkamıyordum. Acilden rapor aldım. 2 günlük yazdılar pazar ve pzt için. Uzmanlık alanımız değil aile hekimine git dediler. Pzt gittim çok ciddi değil kıpırdatma dedi rapor verdi ama bugün raporlu görünüyorsun dedi rapor yazamam Salı'dan başlatacağım dedi. Ben de tamam dedim. Milli eğitim soruşturma açtı şube müdürü çok kıldı. Boşa savunma yazmayın hepiniz kınama alacaksınız dedi. Okul müdürüm de seni. Durumu biliyoruz sen merak etme dedi. Bugün okuluma kınama cezam gelmiş!!! 1 hafta itiraz sürem var. Pzt rapor bitti diye salı diğeri başlayamazmış ben bunu bilmiyordum ve uyarı vs olmadan direk kınama verildi. Şimdi itiraz edeceğim bakalım..
Canm bursadaydın di mi? Doktorun kim?
Ders programım benim de kötü. Hep arada boşluklar var. 2 gün 2de, 1 gün 5te ve 2 gün 4te çıkıyorum
Bence de
Ben de çok istiyorum aşure
Bnm de degerlerim dusmus cok degil ama sınırın altinda aile hekimi pek bisi demedi zaten kendi hekimimle gorusecegm. Istersen sen de kadin dogumcuna sor ona gore uygula. Bnm kalsiyum b12 magnezyum... Düşük cikmisMerhaba kızlar okuldan çıktım bitik halde eve yürüyorum
Kan tahlili sonuçlarımı aldım demir dedi yanılmıyorsam, 11.1 çıkmış. Sizinkiler nasıldı? Ebe düşük ama beklenen düzeyde dedi. Demir ilacını günde 2 tane içmemi söyledi. Yan etkui olmazsa devam et yoksa geri günde 1 iç dedi. Sizce dinlemeli miyim onu yoksa doktorla konuşup öyle mi uygulayayım?
Sen 3 kilo aldigin için normal zaten:) bizim gibi 7-8 olanlara zor durumlar:)Ben de 50 ile hamile kaldım 53 olmuşum şimdi.. bence çok normal aldığımız kilolar fazla değilama bu aylardan sonrası önemli bakalım nasıl gidecek..
öyle saçma şey mi olur ya ne demek direk kınama cezası. savunma falan almadılar mı? ben haziranda raporum bittiği günün ertesi tekrar gittim tekrar rapor aldım. kıllığına yapmış şube müdürü. ohal'den dolayı galiba kendi g..tlerini kurtarmak için yapmıştır.
Böyle bir şeyi sorun mu etmiş .Allahım yaaa bir de direkt kınama neden veriyor
Şöyle ki evet maalesef arka arkaya rapor alınacaksa rapor bitmeden son gun almak lazım digerini, yoksa baslayıs yapıp iste tekrar gidip almak lazım. Arka arkaya rapor almanın tek yolu ilk rapora doktorun bitiminde kontrol yazması ile olabilirdi. Ama sonucta sehven yapılmış, yani cezayı onaylayanın insiyatifinde birseymiş, gıcıklık yapmak istemiş, gecmiş olsun. İtirazınızı yapın elbette, sendika super fikir olmus.Savunma aldılar da şube müdürü boşuna yazıyorsunuz cezanız belli dedi. Ohal yoktu o zaman. Şubat ayında oldu bu olay. Ceza Yen'i geldi. Kıllığına yaptı tabi egoist herif. Onun yüzünden sendikaya üye oldum ben de uğraşacağım şimdi bakalım
Ama ben bunu bilmiyordum işte. Pat diye kınama ne, önce uyarı verilmez mi?Şöyle ki evet maalesef arka arkaya rapor alınacaksa rapor bitmeden son gun almak lazım digerini, yoksa baslayıs yapıp iste tekrar gidip almak lazım. Arka arkaya rapor almanın tek yolu ilk rapora doktorun bitiminde kontrol yazması ile olabilirdi. Ama sonucta sehven yapılmış, yani cezayı onaylayanın insiyatifinde birseymiş, gıcıklık yapmak istemiş, gecmiş olsun. İtirazınızı yapın elbette, sendika super fikir olmus.
Bende en son 7 almış gorunuyodumSen 3 kilo aldigin için normal zaten:) bizim gibi 7-8 olanlara zor durumlar:)
son 3 ay en hızlı kilo alınan dönemmiş eğer o zaman biraz dikkat edersek yediklerimize daha iyi olur sanki.. benim iştahım 2 haftadır açık ve daha da açılacak gibiSen 3 kilo aldigin için normal zaten:) bizim gibi 7-8 olanlara zor durumlar:)
Ama ben bunu bilmiyordum işte. Pat diye kınama ne, önce uyarı verilmez mi?
Keske yesek ama kilo almasak ne güzel olur:)) evet bndan sonra daha da artacak bn hakkimi önceden yemis oldum işte doktor 18 . Haftaya kadar kilo alinmasini onermioruz dedi. Bn de artık cok gec doktor dedm icimden, yapcek bişi yok bndan sonra daha dikkatli davranicam..son 3 ay en hızlı kilo alınan dönemmiş eğer o zaman biraz dikkat edersek yediklerimize daha iyi olur sanki.. benim iştahım 2 haftadır açık ve daha da açılacak gibiyani bu 3 kilodan eser kalmayabilir
Mesela su an cnm bisiler yemek istio kendimi oyaliyorum bn deBende en son 7 almış gorunuyodumşuan ne durumdayım hiç bilmiyom hele sonunda ne olcam onu hiç bilmiyom
Canım isteyince yiyom vallaMesela su an cnm bisiler yemek istio kendimi oyaliyorum bn debi de hareket lazm tabi. Her gün az da olsa ufak yürüyüşler yapma taraftariyim. Bi kac gündür yapiom gerci bakalim ne kadar devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?