2017 Şubat Anneleri

desene iki kilo fazlasin hihhhhh ama ben bu kiloyu 1 ayda aldim o benisasirtti umarim her ay 1 kilo alirim ama bu gidisle hikaye olucak gibi
Bende son iki haftada nerdeyse 2 kilo aldım resmen. Sanirim bu haftalar çoğumuz almisiz hızlı kilo. Bi de zaten 52 ile hamile kaldım arada zayıfladım şimdi 53-54 arası oldum yeni yeni.

Böyle bir şeyi sorun mu etmiş .Allahım yaaa bir de direkt kınama neden veriyor

Kizlar bu arada gecende muhabbeti gecmisti bu instagramdaki carters satan sayfalar kapanmis diye. Sweetmarkabebe adiyla devam ediyo suan onlardan biri cok tatli tulumlar falan paylasmis bakabilirsiniz

Bnm de degerlerim dusmus cok degil ama sınırın altinda aile hekimi pek bisi demedi zaten kendi hekimimle gorusecegm. Istersen sen de kadin dogumcuna sor ona gore uygula. Bnm kalsiyum b12 magnezyum... Düşük cikmis

Böyle bir şeyi sorun mu etmiş .Allahım yaaa bir de direkt kınama neden veriyor

Savunma aldılar da şube müdürü boşuna yazıyorsunuz cezanız belli dedi. Ohal yoktu o zaman. Şubat ayında oldu bu olay. Ceza Yen'i geldi. Kıllığına yaptı tabi egoist herif. Onun yüzünden sendikaya üye oldum ben de uğraşacağım şimdi bakalım

Devlette detayli ultrason yaptıran arkadaslar ne kadar sürüyor ortalama.? Bi de rapor veriyor sadece dimi cd veriyolar mi?

Şöyle ki evet maalesef arka arkaya rapor alınacaksa rapor bitmeden son gun almak lazım digerini, yoksa baslayıs yapıp iste tekrar gidip almak lazım. Arka arkaya rapor almanın tek yolu ilk rapora doktorun bitiminde kontrol yazması ile olabilirdi. Ama sonucta sehven yapılmış, yani cezayı onaylayanın insiyatifinde birseymiş, gıcıklık yapmak istemiş, gecmiş olsun. İtirazınızı yapın elbette, sendika super fikir olmus.

Ama ben bunu bilmiyordum işte. Pat diye kınama ne, önce uyarı verilmez mi?

Sen 3 kilo aldigin için normal zaten:) bizim gibi 7-8 olanlara zor durumlar:)
son 3 ay en hızlı kilo alınan dönemmiş eğer o zaman biraz dikkat edersek yediklerimize daha iyi olur sanki.. benim iştahım 2 haftadır açık ve daha da açılacak gibi yani bu 3 kilodan eser kalmayabilir

Ama ben bunu bilmiyordum işte. Pat diye kınama ne, önce uyarı verilmez mi?

Öğretmen iseniz hastalık raporu okul müdürü tarafından izne çevrilir şube müdürünün olayla alakası yok. Sizin durumunuz milli eğitime intikal ettiyse teftiş bölümü ilgilenir ve cezayı onlar teklif eder. Okul müdürünuz sizin disiplin amiriniz kınama cezasının bir altı olan uyarma cezasına indirme yetkisi var savunmanizi aldıktan sonra savunmamızı ve önceki çalışmalarınızı dikkate alarak bunu yapabilir. Daha sonra uyarma cezasını size tebliğ ettikten sonra sizin İl Mili Eğitim Disiplin Kuruluna itiraz etme hakkınız var. Bu kurul toplantısına sendika temsilciniz de katılır. Bunları araştırın

Buarada bebeginize ve size sağlıklı ömürler diliyorum. Bende hamileydim tahmini doğum günümüz aynıydı ama düşük yaptım.daha önce bu grupta yazıyordum girince size cevap yazmak istedim. Herkese iyi geceler

son 3 ay en hızlı kilo alınan dönemmiş eğer o zaman biraz dikkat edersek yediklerimize daha iyi olur sanki.. benim iştahım 2 haftadır açık ve daha da açılacak gibi yani bu 3 kilodan eser kalmayabilir
Keske yesek ama kilo almasak ne güzel olur:)) evet bndan sonra daha da artacak bn hakkimi önceden yemis oldum işte doktor 18 . Haftaya kadar kilo alinmasini onermioruz dedi. Bn de artık cok gec doktor dedm icimden, yapcek bişi yok bndan sonra daha dikkatli davranicam..

Bende en son 7 almış gorunuyodum şuan ne durumdayım hiç bilmiyom hele sonunda ne olcam onu hiç bilmiyom
Mesela su an cnm bisiler yemek istio kendimi oyaliyorum bn debi de hareket lazm tabi. Her gün az da olsa ufak yürüyüşler yapma taraftariyim. Bi kac gündür yapiom gerci bakalim ne kadar devam eder

Mesela su an cnm bisiler yemek istio kendimi oyaliyorum bn debi de hareket lazm tabi. Her gün az da olsa ufak yürüyüşler yapma taraftariyim. Bi kac gündür yapiom gerci bakalim ne kadar devam eder
Canım isteyince yiyom valla o kadar kilo aldigimi soyledigim herkes nerene aldın diyo yani çok belli etmiyorum sanırım daha öncesi hep beni iskelet gibi gordukleri icin annemlerin burda kim gördüyse guzellesmissin kilo yakismis diyolar motive oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…