2017 Şubat Anneleri

Bende son iki haftada nerdeyse 2 kilo aldım resmen. Sanirim bu haftalar çoğumuz almisiz hızlı kilo. Bi de zaten 52 ile hamile kaldım arada zayıfladım şimdi 53-54 arası oldum yeni yeni.
aynen ilkde bende 52yle kaldim sonra 51 fln dustum bugun tartilim dedim sok oldum resmen 4kilo birden nedemek hayatimda ilk defa bu kiloya geldim en fazla 60 olmayi istiyorumm

Ayni durum bende de var maas karsiligi calismak istiyorm dedim ama 15saati 5gune parca pincik yayacaklarini bilemedm 30saatle ayni hesaba geldi

Nasıl olsa gidiyoruz. Yol yoruyor beni ders anlatmaktan çok

Afiyet olsun canim...

Yok ya getirmediler vicdansizlar:))zaten gecti istek...

Valla kız canın istiyorsa yaz özelden bir yer getireyim. Çok sevapmış hamileleri sevindirmek

Bnm de degerlerim dusmus cok degil ama sınırın altinda aile hekimi pek bisi demedi zaten kendi hekimimle gorusecegm. Istersen sen de kadin dogumcuna sor ona gore uygula. Bnm kalsiyum b12 magnezyum... Düşük cikmis

Benim demir demir bağılımına baktılar sadece. O magnezyum a falan kendi doktorum bu ay bakacagini söyledi. Ben de yaptırmadım onun için. Tabi kadın dogumcu daha iyi bilir iki hafta kaldı zaten kontrole

Nasıl olsa gidiyoruz. Yol yoruyor beni ders anlatmaktan çok

Valla kız canın istiyorsa yaz özelden bir yer getireyim. Çok sevapmış hamileleri sevindirmek
Ayy Allah razi olsun canim. Soylemen yeterli:)) Ben kardesimden tarif alayim yarin yapacam insaallah. Komşulara da verecem. Diyecem ki hic demiyor musunuz surda bi hamile komsumuz var belki cani asure istemistir yapalim sevap olsun....

Bu arada havalar yavastan sogudugundan midir nedir bende sik idrara cikma sorunu var. Lavaboya gidiyorum 2 dk sonra tekrar lavaboya gitme ihtiyaci hissediyorum.

Bebek buyudugu icin mesaneye baski mi yapiyo ya da. Ama bu kadar cok gidemem ki lavaboya ...

Fullialein evet bursadayım medicabilde recep doğanlara gidiyorum

Sanırım daha önce konuşmuştuk. Of bilemedim çok unutkan oldum
Benim de Oktay bey. 4 kasımda ayrıntılımız var. Kilo için bir şey demedi henüz

Öncelikle Allah bir daha yaşatmasın umarım en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamileliğin olur. Hatırlıyorum seni tabi ki. Yeniden hamile kalırsan da yaz bize, düşünüyor musun?
Öğretmenim. Ceza bir üst idari makama intikal ediyor ve şube müdürü soruşturma açtı. Müdürüm de bir üst makam kaymakam dedi. Şimdi sendika devreye girecek il disiplin kurulunda incelenmesi için dilekçe yazdım. Fakat temmuzda üye olmultum hala sisteme işlenmemiş sendikam. Genel merkezi aradım aktif görünüyormuşum. Yeni okulumdaki müdüre söyledim tekrar form doldurttu. Yarın tekrar konuşacağım bakalım. 7 günlük itiraz süresi de bugün başlamış oldu

Ben hep öyleyim sürekli lavabo:)
Yatmadan 1 bardk su ictm mesela sabaha kadar 3 tada 4 defa kalkcam yine

Ben normalde de çok sık cıkarım zaten hamilelikte uykuda çok kötü oluyo ya en tatlı yerinde tuvalete uyan. Evet canım baski yaptığı içın oluyo. Ilk hamileliğimde kac kere acaba enfeksiyon falan mı var diye ben tahlil istemistim doktordan bişey cikmamisti normal demisti doktor. Allah kolayluk versin

Rekor ben de sanırım. 8-9 kilo falan aldım galiba.. evdeki tartının ayarı bozuldu emin olamıyorum. Kızımı emziriyodum 1,5 ay falan oluyo biraktirdım ondan sonra birden kilo aldım resmen yaa... Kızıma hamileyken bu kadar erken şişmemiştim. Yediklerime pek dikkat etmiyorum ama oldum olası dikkat etmişliğimdir yoktur birden almaya cok takıldım kizımda 15 kiloydu bunda 20 yo geçer diye korkuyorum

İcini ferah tut canım benim de bi kaybim vardı seni çok iyi anloyorum kızimda korktum ben de hep ya bisey olursa diye saglikla dogdu çok sükür. Sürpriz bi şekilde tekrar hamile kaldim hepimiz sagliķla kucagimiza aliriz inşallah Allah a emanetler

Amin canm Ya bisey diycem dünden beri karnima agri giriyo araliklarla abartiyomuym diye bisey demedim de hala devam ediyo mide bulantim oluyo ustelik uykumdan kaldirmaya başladi şimdide sabah dr a gidicem sanırm hic iyi hissetmyrm kendimi

G
Amin canm Ya bisey diycem dünden beri karnima agri giriyo araliklarla abartiyomuym diye bisey demedim de hala devam ediyo mide bulantim oluyo ustelik uykumdan kaldirmaya başladi şimdide sabah dr a gidicem sanırm hic iyi hissetmyrm kendimi
Gecmis olsun.. Rabbim korusun seni de bebeğini de..

Karın ağrısı bende de coğu zaman var canım kabızlık sorunu yaşıyorum onun etkisi var. Geçen haftalarda kasıklarım falan cok kötüydü sağ bacak aram acıyodu zor yürüyodum. Doktor kontrolunde söylemistim bana ağır kaldırma bebek aşağıda dinlen dedi kızımı kaldırıyorum 10 kilo kadar yapcak bişey yok. Allah a emanet Rabbim korusun...Ağrılar,ileriki haftalarda bişey saplanıyomuş gibi batmalar bir sürü rahatsızlık olcak çoğu gayet normal ama biz panikliyoruz işte canım. Sen de doktora gidince bi söylersin bi problem olduğunu sanmıyorum ama için rahatlar canım mide bulantıları da gayet normal. Benim de yarın kontrolüm var bakalım ne kadar olduk? Guzel haberlerle döneriz inşallah

Biz de 3ten beri hastanedeyiz anneler.. Sürekli kusma vardı saat başı hatta daha sık Allah doğacak yavruları sağlıklı etsn beterinden korusun..

Günaydın... uyuyamiyorum kaç saattir ya her gece kabus görüyorum uykularimi kaçırıyor artık varmı benim gibi kabuslar gören

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…