Senin neyin varBiz de 3ten beri hastanedeyiz anneler.. Sürekli kusma vardı saat başı hatta daha sık Allah doğacak yavruları sağlıklı etsn beterinden korusun..
Bi git bakalım canım ne dicekBenimde sağ kasıkta ağrm var hatta bacakta komple vardi hafta sonu kabizlikta var ama karin ağrısi tuhaf biraz 1 saatte bir göbek delignden basliyo karnima yayilip geçiyo kasilma gibi o yüzden korkrum bebegm hareket ediyo takip ediyrm ama hiç iyi degilim üşütmüşte olabilirim belki titreme terlemede var ama sırf bu ağri yuzünden gidicem dr a erken biraz ama icim rahat etsin@damlasssss tesekkr ederm yinede daha rahtladm msjndn sonra
Günaydın karın Ağrı'sı 2 gündür bende de var. Dr a göre normalAmin canm Ya bisey diycem dünden beri karnima agri giriyo araliklarla abartiyomuym diye bisey demedim de hala devam ediyo mide bulantim oluyo ustelik uykumdan kaldirmaya başladi şimdidesabah dr a gidicem sanırm hic iyi hissetmyrm kendimi
Geçmiş olsun neden olmuşBiz de 3ten beri hastanedeyiz anneler.. Sürekli kusma vardı saat başı hatta daha sık Allah doğacak yavruları sağlıklı etsn beterinden korusun..
Geçmiş olsun. Salgın var galiba. Bende öyle oldum. İshal, kusma ve dayanılmaz ağrı başlayınca dra gittim. Bebekle alakalı değil salgın varmış. Serum taktı. Üç beş gün sürdü ama geçti şükür.Amin canm Ya bisey diycem dünden beri karnima agri giriyo araliklarla abartiyomuym diye bisey demedim de hala devam ediyo mide bulantim oluyo ustelik uykumdan kaldirmaya başladi şimdidesabah dr a gidicem sanırm hic iyi hissetmyrm kendimi
Bu arada havalar yavastan sogudugundan midir nedir bende sik idrara cikma sorunu var. Lavaboya gidiyorum 2 dk sonra tekrar lavaboya gitme ihtiyaci hissediyorum.
Bebek buyudugu icin mesaneye baski mi yapiyo ya da. Ama bu kadar cok gidemem ki lavaboya ...
Biz de 3ten beri hastanedeyiz anneler.. Sürekli kusma vardı saat başı hatta daha sık Allah doğacak yavruları sağlıklı etsn beterinden korusun..
Günaydın... uyuyamiyorum kaç saattir ya her gece kabus görüyorum uykularimi kaçırıyor artıkvarmı benim gibi kabuslar gören
Amin canm Ya bisey diycem dünden beri karnima agri giriyo araliklarla abartiyomuym diye bisey demedim de hala devam ediyo mide bulantim oluyo ustelik uykumdan kaldirmaya başladi şimdidesabah dr a gidicem sanırm hic iyi hissetmyrm kendimi
Günaydın... uyuyamiyorum kaç saattir ya her gece kabus görüyorum uykularimi kaçırıyor artıkvarmı benim gibi kabuslar gören
canım bu hafta bende aynen tarif ettiklerini yaşadım. resmen mide bulantısından uyandım uyuyamadım.herhalde üşüttüm dedim şimdilik iyiyim ama bu 3 gündür aşırı yoruldum bebişi hissetmiyorum ama kendime diyorum iyidir stres yapıp çocugu da sıkıntıya sokma diye. sende iyi düşün nolur. içini rahatlatmak için git doktora gör rahatlaAmin canm Ya bisey diycem dünden beri karnima agri giriyo araliklarla abartiyomuym diye bisey demedim de hala devam ediyo mide bulantim oluyo ustelik uykumdan kaldirmaya başladi şimdidesabah dr a gidicem sanırm hic iyi hissetmyrm kendimi
aynen bende memurum eşim de diyor akşama kadar oturuyorsun nasıl yoruluyorsunBende memurun 8-5 calısıyorum masa basi ama yinede cok yoruluyorum
Bugün doktora gittim kızlar. Nöbet tutmamak için rapor aldım gerçi istemediler ama zaten gidecektim. Oğluşum iyi 23+5 olmuşuz. Ama benim sol bacağım ciddi anlamda ağrıyor baktı fıtık değil. Oğlanın poposu aşağıda biraz, sağ bacağımın üzerinde.damarlarına baskı yapıyor olabilir dedi. Bu ağrıyla ocağa kadar nasıl çalışacağım bilmiyorum. Derste oturmuyordum hiç ama artık oturacağım. Bacağımda da ince damarlar çıkmış varis dedibunun dışında herşey yolunda çok hızlı büyümüş 3 haftada 300 gr almış.
aynısı bende de var günde 2 kere çamaşır değiştiğim oluyor. resmen su boşalır gibi geliyor bazen . hatta bir ara idrar kaçırıyorum da farketmiyor muyum diye düşündüm o kadar yaniAkinti degil canim akinti bendede oluyo akintidan daha fazla suyun gelmesi gibi,evham yapyorm şu anda duygusallaştmda iyce takiyrm biraz kafama
Önceki kadar güclu degil ama hissediyrm bebegmin hareketlerini çok şükür tatli yiyibce özelliklede çikolata yiyorm sabahtan beri
valla eltime çikolata ye bişeyler iç demişler.Kızlar acaba ayrıntılı ultrason öncesi yapmamız gereken birşey var mı su iç çikolata ye vs. tavsiyesi olan ?
hadi bakalım ne dedi doktorunuz nasıl geçtiÇok heyecanlıyım bu akşam saat 22.00 da ayrıntılı ultrasyon randevumuz varinşallah güzel şeyler söyler :)
Benim eşim oglu olmasını cok istiyordu ilk çocuğunun sahiplenir diyordu şimdiye kadar hiç öğrenememiştik erkeğe benziyor kemik yapısı denmişti sadece bugunki doktor kız dedi ve hiç sevinmedi moralim cok bozuldu buna
Saol canm ciddi bisey degildir insallah geldim simdi kayit aldim bekliyorum şu karin ağrisi yüzunden geldim kasilma gibi oluyo yoksa bende beklerdim pazartesi ayrintiliya gelicem zatencanım bu hafta bende aynen tarif ettiklerini yaşadım. resmen mide bulantısından uyandım uyuyamadım.herhalde üşüttüm dedim şimdilik iyiyim ama bu 3 gündür aşırı yoruldum bebişi hissetmiyorum ama kendime diyorum iyidir stres yapıp çocugu da sıkıntıya sokma diye. sende iyi düşün nolur. içini rahatlatmak için git doktora gör rahatla
ben bu aralar nerdeyse hergün görüyorum ve etkisinde kalıyorum ya hayir olsun inş.Ya kabus da değil de çok saçma ve anlamsız huzur kaçıran rüyalar görüyorum bu ara bende.. ama hamilelik günlüğünde bu aralar anneler daha net rüyalar be kabuslar görebilir yazıyodu
Ben de senin gibiyim. Gittikten 5 dk sonra tekrar gitme hissi oluyor. Gidiyorum ama sadece 1 damla.
Sanırım bebek mesaneye baskı yaptığı için oluyor o his. Çok su da içmiyorum ama gün içinde sürekli bi lavaboya çıkma hissi...
Aa çok geçmiş olsun.
Neyin varmış peki ?
Kabus değil ama ben de kaç gecedir uyuyamıyorum. Gecenin bi yarısu çok uyumuş gibi uyanıyorum,bi türlü de geri dalamıyorum..
kabustan uyanıyorum bu sefer uykuya dalamiyorum bende uyku düzenim bozuldu bu yüzden hep böylemi olucakGünaydın, bugün nöbet günü
Aynı ağrıdan cuma ve cumartesi yaşadım. Gaz sancısından farklı bi ağrıydı. Sonrasında da karnım belirgin bi şekilde büyüdü ve 800 gr aldım
Bulantı ile oluyorsa gaz da olabilir idrar yolu enfeksiyonu da yaparmış. İdrarda yanma varsa bi tahlil yaptır canm
Ben! Bi bu gece kabussuz geçti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?