2017 Şubat Anneleri

Benimde sağ kasıkta ağrm var hatta bacakta komple vardi hafta sonu kabizlikta var ama karin ağrısi tuhaf biraz 1 saatte bir göbek delignden basliyo karnima yayilip geçiyo kasilma gibi o yüzden korkrum bebegm hareket ediyo takip ediyrm ama hiç iyi degilim üşütmüşte olabilirim belki titreme terlemede var ama sırf bu ağri yuzünden gidicem dr a erken biraz ama icim rahat etsin@damlasssss tesekkr ederm yinede daha rahtladm msjndn sonra

Bi git bakalım canım ne dicek

Amin canm Ya bisey diycem dünden beri karnima agri giriyo araliklarla abartiyomuym diye bisey demedim de hala devam ediyo mide bulantim oluyo ustelik uykumdan kaldirmaya başladi şimdide sabah dr a gidicem sanırm hic iyi hissetmyrm kendimi
Günaydın karın Ağrı'sı 2 gündür bende de var. Dr a göre normal

Amin canm Ya bisey diycem dünden beri karnima agri giriyo araliklarla abartiyomuym diye bisey demedim de hala devam ediyo mide bulantim oluyo ustelik uykumdan kaldirmaya başladi şimdide sabah dr a gidicem sanırm hic iyi hissetmyrm kendimi
Geçmiş olsun. Salgın var galiba. Bende öyle oldum. İshal, kusma ve dayanılmaz ağrı başlayınca dra gittim. Bebekle alakalı değil salgın varmış. Serum taktı. Üç beş gün sürdü ama geçti şükür.

Ben de senin gibiyim. Gittikten 5 dk sonra tekrar gitme hissi oluyor. Gidiyorum ama sadece 1 damla.
Sanırım bebek mesaneye baskı yaptığı için oluyor o his. Çok su da içmiyorum ama gün içinde sürekli bi lavaboya çıkma hissi...

Biz de 3ten beri hastanedeyiz anneler.. Sürekli kusma vardı saat başı hatta daha sık Allah doğacak yavruları sağlıklı etsn beterinden korusun..

Aa çok geçmiş olsun.
Neyin varmış peki ?

Günaydın... uyuyamiyorum kaç saattir ya her gece kabus görüyorum uykularimi kaçırıyor artık varmı benim gibi kabuslar gören

Kabus değil ama ben de kaç gecedir uyuyamıyorum. Gecenin bi yarısu çok uyumuş gibi uyanıyorum,bi türlü de geri dalamıyorum..

Günaydın, bugün nöbet günü

Aynı ağrıdan cuma ve cumartesi yaşadım. Gaz sancısından farklı bi ağrıydı. Sonrasında da karnım belirgin bi şekilde büyüdü ve 800 gr aldım
Bulantı ile oluyorsa gaz da olabilir idrar yolu enfeksiyonu da yaparmış. İdrarda yanma varsa bi tahlil yaptır canm

Günaydın... uyuyamiyorum kaç saattir ya her gece kabus görüyorum uykularimi kaçırıyor artık varmı benim gibi kabuslar gören

Ben! Bi bu gece kabussuz geçti çok şükür

Günaydın hanımlar. Bende hızlı kilo alanlardanım. 55.5 ile hamile kaldım. Şu an 62 yim. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum fakat son 2 haftadır çikolata yiyorum her gün 1 tane. Sanırım hamileliğin sonuna kadar 14 kg yu görmüş olacağım.

Bu arada bebek bezi için arkadaşım bir site tavsiye etti. Prima bezlerinde kampanya var. Cocukmarket.com üstelik kargo ücretide yok. Adet fiyatı market ve diğer sitelere göre daha uygun geldi bana.

canım bu hafta bende aynen tarif ettiklerini yaşadım. resmen mide bulantısından uyandım uyuyamadım.herhalde üşüttüm dedim şimdilik iyiyim ama bu 3 gündür aşırı yoruldum bebişi hissetmiyorum ama kendime diyorum iyidir stres yapıp çocugu da sıkıntıya sokma diye. sende iyi düşün nolur. içini rahatlatmak için git doktora gör rahatla

Benim eşim oglu olmasını cok istiyordu ilk çocuğunun sahiplenir diyordu şimdiye kadar hiç öğrenememiştik erkeğe benziyor kemik yapısı denmişti sadece bugunki doktor kız dedi ve hiç sevinmedi moralim cok bozuldu buna

Bende memurun 8-5 calısıyorum masa basi ama yinede cok yoruluyorum
aynen bende memurum eşim de diyor akşama kadar oturuyorsun nasıl yoruluyorsun

aynısı bende de var günde 2 kere çamaşır değiştiğim oluyor. resmen su boşalır gibi geliyor bazen . hatta bir ara idrar kaçırıyorum da farketmiyor muyum diye düşündüm o kadar yani
Kızlar acaba ayrıntılı ultrason öncesi yapmamız gereken birşey var mı su iç çikolata ye vs. tavsiyesi olan ?
valla eltime çikolata ye bişeyler iç demişler.
Çok heyecanlıyım bu akşam saat 22.00 da ayrıntılı ultrasyon randevumuz var inşallah güzel şeyler söyler :)
hadi bakalım ne dedi doktorunuz nasıl geçti

boşver kuzum sıkma canını erkekler kız çocuklarına daha düşkün oluyor. dogduktan sonra senden daha düşkün olacagına emin ol. bunun için de canını sıkıp cocuga yansıtma.

Saol canm ciddi bisey degildir insallah geldim simdi kayit aldim bekliyorum şu karin ağrisi yüzunden geldim kasilma gibi oluyo yoksa bende beklerdim pazartesi ayrintiliya gelicem zaten

Ya kabus da değil de çok saçma ve anlamsız huzur kaçıran rüyalar görüyorum bu ara bende.. ama hamilelik günlüğünde bu aralar anneler daha net rüyalar be kabuslar görebilir yazıyodu

Ya kabus da değil de çok saçma ve anlamsız huzur kaçıran rüyalar görüyorum bu ara bende.. ama hamilelik günlüğünde bu aralar anneler daha net rüyalar be kabuslar görebilir yazıyodu
ben bu aralar nerdeyse hergün görüyorum ve etkisinde kalıyorum ya hayir olsun inş.

kabustan uyanıyorum bu sefer uykuya dalamiyorum bende uyku düzenim bozuldu bu yüzden hep böylemi olucak

hanımlar günaydın. ayrıntılı ultrason için hangi haftalar yapılıyor? en son kaçıncı haftaya kadar yapılıyor? bileniniz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…