2017 Şubat Anneleri

Kizlar toplu alintiyi beceremedim muayene oldum simdi bebegim çok iyi

Bende kan idrar verdim dr idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi(

günaydın hanımalar,

hasta olanlara geçmiş olsun arkadaşlar. iyisinizdir şimdi inş. maheen @Ervamelegim
bu arada babamın tahlil sonuçları bugün çıkıcak kızlar bir haftadır stresliyim. umarım temiz çıkar herşey..

Gunaydin kizlar, maheen gecmis olsun,ayaklarini sicak tut ve bol su ic enfeksiyon varsa,hamilelikte basimiza hep geliyor maalesef
kalimero87 hayirli haberler gelir insallah Allah sifa versin
banuelis bebegine masallah bu agri ve varis icin yapilabilecek bisey yokmuymus?gecmis olsun
Kabuslar gorecegiz kizlar,hassasiz suan etkileniyoruz,bende uykuya dustum iyice kalkiyorum vakitli ama uyudugum saat bana yetmiyor sanki yorgun kalkiyorum,ayrintili ultrason haftaya bizim de,bu ara bayagi hareketli hanimefendi yan yatinca oraya geliyor rahatsiz oluyor galiba:)dikkat edin kizlar havalar soguyor,ayaklarinzi sicak tutun☺

Arabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm

Tövbe Estağfirullah tövbe
Ağzına kürekle vuracaksın böylelerinin!

Canım sen hiç üzülme ağlama bu onun imtihanı senin değil
Sen bebeğini düşün inşallah sağlıkla alırsın kucağına, öfkeyle kalkan zararla oturur derler aman Allah muhafaza sakin olmaya çalış
Annenlere bi arkadaşına filan mı gitsen çıksan o ortamdan ha?

canım moralini bozma lütfen bebeğini düşün.Eşin çok haksız çok yanlış davranmış ama sen sakin ol herşey yoluna girer inşallah.

Ne diyeceğimi bilemedim yaa.. gerçekten inanamıyorum... seni kırmasını geçtim inancını zedeliyor hatta dinden çıkıyor.. sana tavsiyem yine de sakin olman.. yanlışından döner inşallah.. lütfen acele etme.. biraz sakin davran.. ay inanamıyorum yaa..

valla üzüldüm eşinin yaptıklarına. kafam hiç almıyor böyle düşünen zihniyeti. boşanma davası için acele etme. erkekler maalesef hamile psikolojisini anlamıyor. kendini erkeğe çok şartladı galiba eşin ondan böyle tepkiler veriyordur. düzelir muhtemelen bir süre sonra. bebek doğunca fikri değişir. sen doğuma kadar kimseyi umursamamaya çalış. zor bir durum tabi ama bebeğin için önemli.

eşinin ailesi ne düşünüyor bu konuda? sana destek olmuyorlar mı?

Kizlar enfeksiyonda cikmadi

sonuclarim temiz dr magnezyum başladi bide progesteron verdi (

karın agrimdan dolayi önlem olsun diye verdi progesteronu sanırım

Üsüyorm ve titryormda ayni zamanda soguk alginligi gibi bisey sanirm grp filan degilim ama neyse artik iyleşiyde bi an önce dünden beri çok kötüyüm çünkü
Bebisim 3 gün geri cıkyodu onceki usg lerde bu defa da önde cıktı suyum vs herşeyde gayet iyi çok şukur H HedefVeBasari Fullialein mavikelime E E1010 damlasssss @Saraziz kalimero87 E Ela yesil tesekkur ederim hepinize kizlar ilginiz icin:)

Ayy Allah razi olsun canim. Soylemen yeterli:)) Ben kardesimden tarif alayim yarin yapacam insaallah. Komşulara da verecem. Diyecem ki hic demiyor musunuz surda bi hamile komsumuz var belki cani asure istemistir yapalim sevap olsun....

Evettt yap da utansınlar bakalım

Bilmiyorsan bu vesileyle öğrenmiş de olursun kolay gelsin sana

Su kiz cocuk istemeyenkerin agzini burnunu kirasim geliyor. Bende her doktora gittigimde acaba yanilmismidir kiz dermi diye bakiyorum.

Sokağından bulsun Rabbime inanmiyo verdiği canı da hiçe sayıyor canım bol dua et doğru yolu göstersin Rabbim tez zamanda üzülme sıkma canını maddi durumun varsa çık gez dolaş yoksa arkadaşın dediği gibi annene filan git yalnız kalma kafa dağıtırsın. Hatasından dönecektir için ferah olsun

Güya ilk defa destek oluyorlar keşke erkek olsaydı Bizde öyle isterdik kısmet birdahakine erkek olur diye kendilerince (!) teselli ediyorlar evimde ulaşım sıkıntı ehliyet olsa bi saniye durmazdım

Günaydın... uyuyamiyorum kaç saattir ya her gece kabus görüyorum uykularimi kaçırıyor artık varmı benim gibi kabuslar gören
Ay ben cok sacma ruyalar goruyordum ama aksamki kabustu. Doktora gidiyormusum doktor bakiyor ultrasonla bebek hareket etmiyor. Kalp atisi falan duyulmuyor. Ama doktor bana hic bir sey demiyorm eve gelincede kanamam basliyormus. Sabah bir uyandim dogru tuvalete gercek gibiydi. Hala bile uzerimden atamadim. Cok sukur bebisim kipir kipir.

günaydın herkese;
rahatsızlığı olan arkadaşlara tez zamanda şifa diliyorum, morali bozuk arkadaşlara da moral diliyorum. benim de son zamanlarda biraz moralim bozuk. eşim amiri ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşıyor. nerdeyse istifa edecek durumda. bu adam yüzünden daha önce 3 kişi istifa etmiş düşünün artık nasıl bir tip. farklı iş arayışları içine girdi eşim.. 8 yıllık emeğini heba edecek. geçen yıl tam istediği bölüme geçti diye sevinirken şube değiştirttiler. yol desen günde 130 km gidip geliyor. bu yetmiyormuş gibi bi de müdürü eziyet ediyor. 1 yıldır eşime zindan etti hayatı. yer değişikliği için talepte bulundu hiç oralı olmadılar. bi yerlerde dayımız olmadığı için de araya kimseyi sokamadık vs. vs. bizim de sıkıntımız bu. sağolsun eşim bana pek yansıtmamaya çalışıyor ama ben halini gördükçe çok üzülüyorum. inşallah bir an önce bu sıkıntıdan kurtuluruz. bol bol dua etmekten başka da seçeneğimiz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…