canım Güle Güle kullan güzelmiş boyutu büyük mü bir de fiyati ne kadarKizlar bebek bakım cantasi olarak bunu siparis verdim nasil sizce? Ilerde de sirt cantasi almayi dusunuyorum.
tamam canım haber ver mutlakaSaol canm ciddi bisey degildir insallah geldim simdi kayit aldim bekliyorum şu karin ağrisi yüzunden geldim kasilma gibi oluyo yoksa bende beklerdim pazartesi ayrintiliya gelicem zaten
canım bana aç olma ve tatlı ye denilmiştiKızlar acaba ayrıntılı ultrason öncesi yapmamız gereken birşey var mı su iç çikolata ye vs. tavsiyesi olan ?
Tövbe Estağfirullah tövbeArabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
canım moralini bozma lütfen bebeğini düşün.Eşin çok haksız çok yanlış davranmış ama sen sakin ol herşey yoluna girer inşallah.Arabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
Arabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
valla üzüldüm eşinin yaptıklarına. kafam hiç almıyor böyle düşünen zihniyeti. boşanma davası için acele etme. erkekler maalesef hamile psikolojisini anlamıyor. kendini erkeğe çok şartladı galiba eşin ondan böyle tepkiler veriyordur. düzelir muhtemelen bir süre sonra. bebek doğunca fikri değişir. sen doğuma kadar kimseyi umursamamaya çalış. zor bir durum tabi ama bebeğin için önemli.Arabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
Ayy Allah razi olsun canim. Soylemen yeterli:)) Ben kardesimden tarif alayim yarin yapacam insaallah. Komşulara da verecem. Diyecem ki hic demiyor musunuz surda bi hamile komsumuz var belki cani asure istemistir yapalim sevap olsun....
Su kiz cocuk istemeyenkerin agzini burnunu kirasim geliyor. Bende her doktora gittigimde acaba yanilmismidir kiz dermi diye bakiyorum.Arabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
Ay ben cok sacma ruyalar goruyordum ama aksamki kabustu. Doktora gidiyormusum doktor bakiyor ultrasonla bebek hareket etmiyor. Kalp atisi falan duyulmuyor. Ama doktor bana hic bir sey demiyorm eve gelincede kanamam basliyormus. Sabah bir uyandim dogru tuvalete gercek gibiydi. Hala bile uzerimden atamadim. Cok sukur bebisim kipir kipir.Günaydın... uyuyamiyorum kaç saattir ya her gece kabus görüyorum uykularimi kaçırıyor artıkvarmı benim gibi kabuslar gören
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?