- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
Cok gecmis olsun. Bebis iyi olnasina sevindim.Kizlar enfeksiyonda cikmadi
sonuclarim temiz dr magnezyum başladi bide progesteron verdi(
karın agrimdan dolayi önlem olsun diye verdi progesteronu sanırım
Üsüyorm ve titryormda ayni zamanda soguk alginligi gibi bisey sanirm grp filan degilim ama neyse artik iyleşiyde bi an önce dünden beri çok kötüyüm çünkü
Bebisim 3 gün geri cıkyodu onceki usg lerde bu defa da önde cıktı suyum vs herşeyde gayet iyi çok şukur @HedefVeBasariFullialein mavikelime @E1010 @damlasssss @Saraziz @kalimero87 @Ela yesil tesekkur ederim hepinize kizlar ilginiz icin:)
senin içinde bir canlı var canının parçası senin dünyan herşeyin olacak ,umurunda olmasın hiçbir şey söylemesi kolay belki ama sana rabbimin armağanı o. Onu hisset ve güçlü ol. Eşin hakkında yorum bile yapmak istemiyorum. Allah yardımcın olsunGüya ilk defa destek oluyorlar keşke erkek olsaydı Bizde öyle isterdik kısmet birdahakine erkek olur diye kendilerince (!) teselli ediyorlar evimde ulaşım sıkıntı ehliyet olsa bi saniye durmazdım
Saol canm teşekkur ederim rabbim hepimiz8n meleklerini korusunCok gecmis olsun. Bebis iyi olnasina sevindim.
Ben tatlı yedim de gittim hiç durmadı doktor zor baktı özellikle kalbine. O yüzden fazla hareketli olması da iyi değil.canım bana aç olma ve tatlı ye denilmişti
Tövbe estagfirllah Allah iyilik versin canim sen üzme kendini ama böyle büyük konuştuguna dua et Allah buldurmasın ,sinirle söylemştir diycem ama böyle şeylerin şakası siniride olmaz.onun ayıbı boşver ve dua et Allah dogru yolu buldursun isyandan küfurden korusun.sen melegine saril üzme kendini senin canına yazık boşver desinler.Arabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
Anomali acisindan normal hersey canm burun kemigi kalp yarik dudak açısindan normal suyun yeterli oç organlar normal gobek kordonu kan akimı da normal anladigimbkadari bunlar bebegin kücuk olmasi genetigede bagli bilgin olsun anne baba minyonsa bebekte kücuk olabiliyo dr una göster bakalim o ne diycekŞimdi çıktım ayrıntılı ultrason dan. Bebeğin gelişimi geriden geliyor 19+3 293 gr yazıyor.. Raporu ekliyorum anlayan varsa bakarsa sevinirim. Yarın kendi doktoruma gosterecegim raporu. Eki Görüntüle 1897101
Çok sağol canımAnomali acisindan normal hersey canm burun kemigi kalp yarik dudak açısindan normal suyun yeterli oç organlar normal gobek kordonu kan akimı da normal anladigimbkadari bunlar bebegin kücuk olmasi genetigede bagli bilgin olsun anne baba minyonsa bebekte kücuk olabiliyo dr una göster bakalim o ne diycek
Rica ederimÇok sağol canımevet gayet minnak bir aileyiz ben 158 eşim bir 168 boya sahibiz.
Benim eşim oglu olmasını cok istiyordu ilk çocuğunun sahiplenir diyordu şimdiye kadar hiç öğrenememiştik erkeğe benziyor kemik yapısı denmişti sadece bugunki doktor kız dedi ve hiç sevinmedi moralim cok bozuldu buna
Fullialein ayrıntılı ultrasonu nerde yaptıracaksın
Arabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
Arabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
Şükür birşey yok. Çalışmıyorsan gir yatağa dinlen bol bol.Kizlar enfeksiyonda cikmadi
sonuclarim temiz dr magnezyum başladi bide progesteron verdi(
karın agrimdan dolayi önlem olsun diye verdi progesteronu sanırım
Üsüyorm ve titryormda ayni zamanda soguk alginligi gibi bisey sanirm grp filan degilim ama neyse artik iyleşiyde bi an önce dünden beri çok kötüyüm çünkü
Bebisim 3 gün geri cıkyodu onceki usg lerde bu defa da önde cıktı suyum vs herşeyde gayet iyi çok şukur @HedefVeBasariFullialein mavikelime @E1010 @damlasssss @Saraziz @kalimero87 @Ela yesil tesekkur ederim hepinize kizlar ilginiz icin:)
tövbe Bismillah ne diyeceğimi bilemedim gerçekten...Arabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
Bence düşürmesin kızına yazık. Oğlu olup yüzüne bakmasın en iyisi.Medicabilden aldım randevu 200₺
Sen napıcaksın?
Tövbe yarabbim. Yorum yazarsam hoş şeyler yazmayacağım Allah sana sabır versin. Sevmek istemeyen de sevmesin. Biz severiz kızlarımızı. İnşallah Allah eşini yaşlandığı zaman kızının eline düşürsün diyorum sadece
Kaygidan kaynaklanıyor genelde bu tarz rüyalar. Gereksiz ve sizi kaygilandiran kişi ve nedenlerden uzak durun bu süreçte :)Ya kabus da değil de çok saçma ve anlamsız huzur kaçıran rüyalar görüyorum bu ara bende.. ama hamilelik günlüğünde bu aralar anneler daha net rüyalar be kabuslar görebilir yazıyodu
Kızlar bebişlere aldığımız kıyafetleri ürünleri filan fikir olması açısından paylaşsak mı ?
Mesela bilmiyorum ben küçük mağazalarda neler satılıyor fiyatları nasıl kalitesi filan malum bebekler çabuk büyüyor kıyafete dünya para vermek mantıksız bi hareket olacak hoş aldım bi dünya para da verdim ama önümüzdeki alışverişlerde daha akıllıca davranabilirim belkibu vesileyle?
Birkaçınız paylaşmış aldıklarını hayırla giysinler inşallah nerden aldınız kaça aldınız
Gerçi her şehirde her mağazada olmuyor dimi boşuna yazdım bunca şeyi şimdide silmeye üşeniyorum püf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?