2017 Şubat Anneleri

Benim babam bi günden güne bunu demedi annem oglu olsun istemiş bi oğlu var keşke oda kız olsaydı kız berekettir ferahliktir der amcalarım kuzenlerin hepsi kızim olsun diye havaya ucan insanlar halam 14 sene sonra Teyzem 9 sene sonra sırf kız için doğum yaptı kısmet rabbim vermedi onlara da eşimi böyle bilmezdim ilk defa gördüm bu yönünü okumuş efendi saygılı vec dan sahibi derdim ama bugün beni resmen hayal kırıklığına uğrattı

Cok gecmis olsun. Bebis iyi olnasina sevindim.

Güya ilk defa destek oluyorlar keşke erkek olsaydı Bizde öyle isterdik kısmet birdahakine erkek olur diye kendilerince (!) teselli ediyorlar evimde ulaşım sıkıntı ehliyet olsa bi saniye durmazdım
senin içinde bir canlı var canının parçası senin dünyan herşeyin olacak ,umurunda olmasın hiçbir şey söylemesi kolay belki ama sana rabbimin armağanı o. Onu hisset ve güçlü ol. Eşin hakkında yorum bile yapmak istemiyorum. Allah yardımcın olsun

Şimdi çıktım ayrıntılı ultrason dan. Bebeğin gelişimi geriden geliyor 19+3 293 gr yazıyor.. Raporu ekliyorum anlayan varsa bakarsa sevinirim. Yarın kendi doktoruma gosterecegim raporu.

Tövbe estagfirllah Allah iyilik versin canim sen üzme kendini ama böyle büyük konuştuguna dua et Allah buldurmasın ,sinirle söylemştir diycem ama böyle şeylerin şakası siniride olmaz.onun ayıbı boşver ve dua et Allah dogru yolu buldursun isyandan küfurden korusun.sen melegine saril üzme kendini senin canına yazık boşver desinler.

Kızlar bebişlere aldığımız kıyafetleri ürünleri filan fikir olması açısından paylaşsak mı ?
Mesela bilmiyorum ben küçük mağazalarda neler satılıyor fiyatları nasıl kalitesi filan malum bebekler çabuk büyüyor kıyafete dünya para vermek mantıksız bi hareket olacak hoş aldım bi dünya para da verdim ama önümüzdeki alışverişlerde daha akıllıca davranabilirim belki bu vesileyle?

Birkaçınız paylaşmış aldıklarını hayırla giysinler inşallah nerden aldınız kaça aldınız

Gerçi her şehirde her mağazada olmuyor dimi boşuna yazdım bunca şeyi şimdide silmeye üşeniyorum püf

Anomali acisindan normal hersey canm burun kemigi kalp yarik dudak açısindan normal suyun yeterli oç organlar normal gobek kordonu kan akimı da normal anladigimbkadari bunlar bebegin kücuk olmasi genetigede bagli bilgin olsun anne baba minyonsa bebekte kücuk olabiliyo dr una göster bakalim o ne diycek

Çok sağol canım evet gayet minnak bir aileyiz ben 158 eşim bir 168 boya sahibiz.

Fullialein ayrıntılı ultrasonu nerde yaptıracaksın

Medicabilden aldım randevu 200₺
Sen napıcaksın?

Tövbe yarabbim. Yorum yazarsam hoş şeyler yazmayacağım Allah sana sabır versin. Sevmek istemeyen de sevmesin. Biz severiz kızlarımızı. İnşallah Allah eşini yaşlandığı zaman kızının eline düşürsün diyorum sadece

Tam saçmalamış. Boşver sen onu. Doğunca bu söylediklerine pişman olur. Dilerim allah onu başka şekilde sınamaz. Sağlıklı olsun yeter. Takma sen onu.

Şükür birşey yok. Çalışmıyorsan gir yatağa dinlen bol bol.

tövbe Bismillah ne diyeceğimi bilemedim gerçekten...

Bence düşürmesin kızına yazık. Oğlu olup yüzüne bakmasın en iyisi.

O adamı ver bize de bütün sinirimizi çıkaralım canım

Ne kadar saçma birşey yaaa.... herşey allahtan kızı erkeği mi var

Allah korusun bir hastalıkta o kız evlatların eline düşüyorlar

Ya kabus da değil de çok saçma ve anlamsız huzur kaçıran rüyalar görüyorum bu ara bende.. ama hamilelik günlüğünde bu aralar anneler daha net rüyalar be kabuslar görebilir yazıyodu
Kaygidan kaynaklanıyor genelde bu tarz rüyalar. Gereksiz ve sizi kaygilandiran kişi ve nedenlerden uzak durun bu süreçte :)

Özür dilerim canım ama kocan saçmalamış, sende deseydin keşke cinsiyetini sen belirliyorsun doğru verseydin kromozomu diye. neyse belki de erkeğe kendini hazırladığı için bi anlık bi sinirdir geçer. hem kucağınıza alınca aklına bile gelmez kız yada erkek mi diye düşünmek. sen üzülm ki bebeğin sağlıklı olsun.

Canım ben de paylaşmıştım. Sana katılıyorum fiyat kalite durumlarından bahsedelim ona göre kazıklanmayalım

Tecrübeli anneler bu kullanışlı veya değil diye dönüt verirler biz de birşeyler öğreniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…