Saol canm calismyorm ewet dr da ayni şeyi söyledi dinlen diyoŞükür birşey yok. Çalışmıyorsan gir yatağa dinlen bol bol.
Arabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
Sevindim canım güzel haberlere. Maşallah size. Benim de 2 de randevumKizlar enfeksiyonda cikmadi
sonuclarim temiz dr magnezyum başladi bide progesteron verdi(
karın agrimdan dolayi önlem olsun diye verdi progesteronu sanırım
Üsüyorm ve titryormda ayni zamanda soguk alginligi gibi bisey sanirm grp filan degilim ama neyse artik iyleşiyde bi an önce dünden beri çok kötüyüm çünkü
Bebisim 3 gün geri cıkyodu onceki usg lerde bu defa da önde cıktı suyum vs herşeyde gayet iyi çok şukur @HedefVeBasari @Fullialein @mavikelime E E1010damlasssss @Saraziz @kalimero87 @Ela yesil tesekkur ederim hepinize kizlar ilginiz icin:)
Kaygidan kaynaklanıyor genelde bu tarz rüyalar. Gereksiz ve sizi kaygilandiran kişi ve nedenlerden uzak durun bu süreçte :)
AynenCanım ben de paylaşmıştım. Sana katılıyorum fiyat kalite durumlarından bahsedelim ona göre kazıklanmayalım
Tecrübeli anneler bu kullanışlı veya değil diye dönüt verirler biz de birşeyler öğreniriz.
Ne desem bilemedim canım ya Allah eşine akıl fikir versin sana da sabır. Üzme kendini bebegini ve kendini dusunArabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
Canim 50×30 gorunuyor ama henuz elime ulasmadi.. 75 liraydicanım Güle Güle kullan güzelmiş boyutu büyük mü bir de fiyati ne kadar
Sıkma canını eşinde yaptığı yanlışın farkına varır elbet.Güya ilk defa destek oluyorlar keşke erkek olsaydı Bizde öyle isterdik kısmet birdahakine erkek olur diye kendilerince (!) teselli ediyorlar evimde ulaşım sıkıntı ehliyet olsa bi saniye durmazdım
Cok anlamıyorum canım ama cogu şeye normal diyo. Kac haftalik olman gerekiyodu 1-2 hafta ileri geri olabiliyoŞimdi çıktım ayrıntılı ultrason dan. Bebeğin gelişimi geriden geliyor 19+3 293 gr yazıyor.. Raporu ekliyorum anlayan varsa bakarsa sevinirim. Yarın kendi doktoruma gosterecegim raporu. Eki Görüntüle 1897101
20+5 olması lazım ortalama. Aynen bende öyle biliyorum inşaallah sıkıntı çıkmazCok anlamıyorum canım ama cogu şeye normal diyo. Kac haftalik olman gerekiyodu 1-2 hafta ileri geri olabiliyo
Inşallah canım20+5 olması lazım ortalama. Aynen bende öyle biliyorum inşaallah sıkıntı çıkmaz
En güzeli o olurdu galiba kızartmaları mesela yesek yesek hiç kilo yapmasaKeske yesek ama kilo almasak ne güzel olur:)) evet bndan sonra daha da artacak bn hakkimi önceden yemis oldum işte doktor 18 . Haftaya kadar kilo alinmasini onermioruz dedi. Bn de artık cok gec doktor dedm icimden, yapcek bişi yok bndan sonra daha dikkatli davranicam..
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim gözün aydın..Kizlar toplu alintiyi beceremedim muayene oldum simdi bebegim çok iyi
Bende kan idrar verdim dr idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi(
Uykuya düşkünlükten ben de çok şikayetçiyimGunaydin kizlar,maheen gecmis olsun,ayaklarini sicak tut ve bol su ic enfeksiyon varsa,hamilelikte basimiza hep geliyor maalesef
@kalimero87 hayirli haberler gelir insallah Allah sifa versin
@banuelis bebegine masallah bu agri ve varis icin yapilabilecek bisey yokmuymus?gecmis olsun
Kabuslar gorecegiz kizlar,hassasiz suan etkileniyoruz,bende uykuya dustum iyice kalkiyorum vakitli ama uyudugum saat bana yetmiyor sanki yorgun kalkiyorum,ayrintili ultrason haftaya bizim de,bu ara bayagi hareketli hanimefendi yan yatinca oraya geliyor rahatsiz oluyor galiba:)dikkat edin kizlar havalar soguyor,ayaklarinzi sicak tutun☺
Ayyy inanmıyorum yaaa şok oldum resmen.. Resmen saçmalamış kocan.. Ama sen boşver durma üzerinde.. Rabbim lutfetmiş ona kız bebeği bağışlamış onun dediklerine bak sen.. Bi sene sonra başının üzerinde tutacak kızını sen hiç merak etme.. Üzerine de gitme sessiz kal bence boştan yere tartışıp birbirinizi kırarsınız.. Sen üzme de kendini sadece bebeğini düşün.. O rabbimin emaneti sana..Arabada elimi tutmadi soru sordum cevap vermedi ve şimdi de annesine birdaha torununuz olmuycak bu ilk ve sondu kız istemiyorm ben allahtan ne istediysem vermedi istemiyorum allah peygambere inanmıyorum diyor odama geçtin ağlamaktan sancı girdi karnıma boşanma davası acicam gidip kimseye birşey diyemiyorm
Ben 0-3 ay aldıklarımı paylaşmıştım geçmişte sen de aldıklarını paylaşsana bakalım biz deKızlar bebişlere aldığımız kıyafetleri ürünleri filan fikir olması açısından paylaşsak mı ?
Mesela bilmiyorum ben küçük mağazalarda neler satılıyor fiyatları nasıl kalitesi filan malum bebekler çabuk büyüyor kıyafete dünya para vermek mantıksız bi hareket olacak hoş aldım bi dünya para da verdim ama önümüzdeki alışverişlerde daha akıllıca davranabilirim belkibu vesileyle?
Birkaçınız paylaşmış aldıklarını hayırla giysinler inşallah nerden aldınız kaça aldınız
Gerçi her şehirde her mağazada olmuyor dimi boşuna yazdım bunca şeyi şimdide silmeye üşeniyorum püf
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümleri ben de okuyorum.. Gerçi şimdi baya ara verdim ama biter inşallah bebek olmadaninternetten sipariş verdiğim kitaplarım geldi. inşallah faydalı olurlar. yorumlarda çok işe yaradığı yazıyordu.
"Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler"
"Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekliyor"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?