2017 Şubat Anneleri

çok üzülerek okudum. bu zamanda cahiliyye dönemindeki kafa olur mu diye insanın aklına bir geliyor ama bizzat olmuş işte. cahiliyye döneminde de kızlar istenmez, yüz karası görülürdü. hatta canlı canlı gömülürdü. Peygamber Efendimiz sav geldikten sonra kızların değeri geri geldi. onun kadar kızını seven bir baba yer yüzüne gelmemiştir. belli ki eşin şeytana uymuş. allah hidayet versin. bu da senin sınavın. sabret. inşallah Allah seni ve evladını mükafatlandırır. sabırda nice güzellikler vardır. İnşallah Rabbim eşine hidayet verir. düzelirsiniz.
biz kız delisiyiz. ikiz kızlarım oldu. her iki tarafında ailesi havalara uçtu. şimdi birde oğlumuz olacak inşallah. Allah gaybı bilendir. kime hangi evladı ne sebeple emanet edeceğini belirleyen de odur. Ahiret inancı bizi her türlü dünya sıkıntısına karşı sabretmemize yardımcı olan büyük bir nimettir. Sende inancını koru. Allaha sığın. O herşeyi, geleceği bilendir. en iyi bilendir. kızını sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. kendini de yıpratma. her işini Allaha havale et. Allah var gam yok.

Sevindim canım güzel haberlere. Maşallah size. Benim de 2 de randevum

Kaygidan kaynaklanıyor genelde bu tarz rüyalar. Gereksiz ve sizi kaygilandiran kişi ve nedenlerden uzak durun bu süreçte :)

Yoo çok şükür keyfimi kaçıran bi durum ya da kişi yok çevremde.. normalde huzurluyum yani.. ben gebeliğe bağlı hormonlardan olduğunu düşünüyorum.. hamilelik günlüğü de bu yönde söylüyor .. dönem dönem oluyor yani hamilelerde..

Aynen çok iyi olur

Ne desem bilemedim canım ya Allah eşine akıl fikir versin sana da sabır. Üzme kendini bebegini ve kendini dusun

Selam kizlar Nasılsıniz. Ağrılarım usutmeye bağlı sanırım sıcak sonrası geçti. Ama karnım toparlanıyor haftaya kontrolüm var. Bekliyeyim diyorum.
Hayatta en güzel şey evlatlar. Arkadaşım @Mutsuzperi27 onun sevgisi herşeyin. Üstesinden gelecek. Eşim de sağlıkçı okumuş zengin bi aileden geliyor ama kızdan nefret ediyorlar. Bu eğitim değil zihniyet meselesi. Allah à çok dua et. Allah hersey in tek cozumleyicisi Allah à havale et. Allah yardımcın olsun

En güzeli o olurdu galiba kızartmaları mesela yesek yesek hiç kilo yapmasa Bundan sonrasını bende merakla bekliyorum.. İnşallah çok fazla almayız.. Rabbim geri veremeyeceğim kiloları aldırmasın inşallah yalnız ben dün fark ettim göbeğim ve göğsüm çok fena kaşınmaya başladı.. Çatlıyorum diye sinyal veriyo galiba bana

Kizlar toplu alintiyi beceremedim muayene oldum simdi bebegim çok iyi

Bende kan idrar verdim dr idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi(
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim gözün aydın.. idrar yolu enfeksiyonu da çok oluyo sanki hamilelerde.. Vücut direncimiz daha düşük daha zayıf olduğu için galiba.. Ben enfeksiyondan ziyade mantardan korkuyorum o da çok oluyomuş hamilelerde inşallah bizde olmaz Sana da geçmiş olsun bol su içemeye devam enfeksiyona en iyi o gelir

Uykuya düşkünlükten ben de çok şikayetçiyim ne yapmak gerekir ki acaba.. Akşamları 10 10.30 gibi yatıp sabahları 8 de kalkıyorum yok hiç yetmiyo.. Az rahat olsa valla işte uyuycam masa başında vitamin de alıyorum kan değerlerimde iyi neden oluyo acaba?

internetten sipariş verdiğim kitaplarım geldi. inşallah faydalı olurlar. yorumlarda çok işe yaradığı yazıyordu.
"Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler"
"Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekliyor"

Ayyy inanmıyorum yaaa şok oldum resmen.. Resmen saçmalamış kocan.. Ama sen boşver durma üzerinde.. Rabbim lutfetmiş ona kız bebeği bağışlamış onun dediklerine bak sen.. Bi sene sonra başının üzerinde tutacak kızını sen hiç merak etme.. Üzerine de gitme sessiz kal bence boştan yere tartışıp birbirinizi kırarsınız.. Sen üzme de kendini sadece bebeğini düşün.. O rabbimin emaneti sana..

Ben 0-3 ay aldıklarımı paylaşmıştım geçmişte sen de aldıklarını paylaşsana bakalım biz de ben şimdi kalın kapşonlu falan üst bakıyorum ama trabzonda pek bulamıyorum istediğim gibi.. Bi arkadaşım istanbula gitti hemen ondan rica ettim bakacak beğendiklerime..

Bebek bakım sorunlarına mucize çözümleri ben de okuyorum.. Gerçi şimdi baya ara verdim ama biter inşallah bebek olmadan genel olarak güzel faydalı bi kitap.. Ama ısrarla emzik ve biberon tavsiye ediyo ona kulak tıkarsan faydalı bi kitap olabilir.. ben bi de mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum onu da okumanı tavsiye ederim..

bergamotkokulu benim genel olarak alışverişim lcw ve civil görüşbebe diye bulunduğum ilde bi bebek mazağası var ordan oldu :)
ben sadece 1 adet hastane çıkış aldım gerisini 1-3 ay olarak aldım
3-6 ay arası da birkaç bişi aldım bugun

Eklentiler

• 14642204_1272303562821413_390225729007168895_n.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 86
  • 14690893_1272303852821384_7794896703504000492_n.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 14700898_1272303446154758_2106456813248289752_o.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 72
  • 14721476_1272304246154678_5000263948961167729_n.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 77
  • 14729270_1272304196154683_8096623297013666786_n.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…