şimdi sizlere bakayım dedim napıyorsunuz diye ve bu mesajı görüp şok oldum. hayretler içerisindeyim. herkes bir kızı olsun ister. benim 3 yasında kızım var esim erkek istiyordu aslında içten içe ama kızı olunca bütün dünyası o oldu. şimdiki erkek olacak inşallah öyle pek sevinme tepkisi almadım. adam kızı için ölür o derece. herkese söyluyor kız cocuk baska diye ve kızı da babasına aşık resmen. hangi baba işten geldiğinde koşa koşa boynuna sarılıp öpüyor ama erkek cocuklarda bu pek olmaz mesela:) ne bileyim yazmak istedim bunları. inşallah eşin hatasını anlar ve özür diler canım sıkma canını.Ayyy inanmıyorum yaaa şok oldum resmen.. Resmen saçmalamış kocan.. Ama sen boşver durma üzerinde.. Rabbim lutfetmiş ona kız bebeği bağışlamış onun dediklerine bak sen.. Bi sene sonra başının üzerinde tutacak kızını sen hiç merak etme.. Üzerine de gitme sessiz kal bence boştan yere tartışıp birbirinizi kırarsınız.. Sen üzme de kendini sadece bebeğini düşün.. O rabbimin emaneti sana..
aldıklarımı bitirince ona da bakarım teşekkürler. zaten yazanları birebir uygulama şansımız olmayacak her bebek farklı sonuçta. yazar da yabancı bize gelmez bazı şeyleriBebek bakım sorunlarına mucize çözümleri ben de okuyorum.. Gerçi şimdi baya ara verdim ama biter inşallah bebek olmadangenel olarak güzel faydalı bi kitap.. Ama ısrarla emzik ve biberon tavsiye ediyo ona kulak tıkarsan faydalı bi kitap olabilir.. ben bi de mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum onu da okumanı tavsiye ederim..
bergamotkokulu benim genel olarak alışverişim lcw ve civil görüşbebe diye bulunduğum ilde bi bebek mazağası var ordan oldu :)
ben sadece 1 adet hastane çıkış aldım gerisini 1-3 ay olarak aldım
3-6 ay arası da birkaç bişi aldım bugun
Canım ben çok yaşıyorum bunu vajina ya bisey batiyo gibi ordan bisey cikcakmis gibi fln bi zonklama oluyo bi anda ve sık oluyo rahim büyüdüğü icin demişti Dr um ve idrara sıkışık olma surekli hemen gir tuvalete artık mesane ye de baskı yaptığı için mesane dolu olursa daha çok oluyo onu farkettim benhanımlar bir konuda danışmam gerekiyor. dr a gitmeme daha var ama rahatsız olduğum bir durum var. sizde de oluyor mu merak ediyorum. sebebini de merak ediyorum. yaşayan varsa bilgi verebilirmi acaba?
nasıl anlatılır bilemiyorum ama vajinanın rahime yakın iç duvarlarında gibi hissediyorum. anlık kasılma yada sancı benzeri bir zonklama oluyor. önceleri bebek oraya bir yerlere tekmeliyor sanıyordum ama değil gibi.1 sn süren sancı ve zonklama anında afedersiniz idrar kaçıracakmış gibi kendimi sıkıya alıyorum. vajinanın iç duvarları sürekli kasılıp duruyor sanki. sebebi nedir anlayamadım. yaklaşık 2 haftadır sürüyor bu böyle. acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum dedim ama bugün tahlil verdim temiz çıktı.
ne olduğuna dair fikri olan var mı acaba?
yani normal diyorsun. içim rahatladı sanki canım ya çok sağol. çok rahatsız edici bir şey. sürekli uyarılıyor gibi orası. bir şey çıkacakmış gibi. önceki gebeliğimde hiç olmamıştı böyle bir şey. hiç hatırlamıyorum. zaten idrara çıkıyorum sürekli. paşa bey mesaneyi boks torbası yaptı galiba. durmadan wc deyim. hadi o neyse de, bu vajinal sancı olayı çok rahatsız edici.Canım ben çok yaşıyorum bunu vajina ya bisey batiyo gibi ordan bisey cikcakmis gibi fln bi zonklama oluyo bi anda ve sık oluyo rahim büyüdüğü icin demişti Dr um ve idrara sıkışık olma surekli hemen gir tuvalete artık mesane ye de baskı yaptığı için mesane dolu olursa daha çok oluyo onu farkettim ben
Yanı normal teşhisi koymak Dr un işi ama bende yaşıyorum ve Dr umun bana dediği bu oldu bi iki gün olmuyo ama bazen de gün boyu çok sıklaşiyo ama anlattığım gibi iste benim de bi anda zonklama sanki baskı yapiyo bisey vajina dan bisey girip cikiyo gibi sancı tuhaf bi ağrı oluyo inş normaldir canım buyuyolar artık geçen gece ben kasigim fena battığı için acile gittim annem bebek te sen mi anlamıyorsun acaba dedi bebek orda olur mu dedim Dr ultrason u bastirdi hehh orası dedim normaldir kafası orda çünkü şuan dedi :) ve mesane dolu gorunuyo bekletme sakin dediyani normal diyorsun. içim rahatladı sanki canım ya çok sağol. çok rahatsız edici bir şey. sürekli uyarılıyor gibi orası. bir şey çıkacakmış gibi. önceki gebeliğimde hiç olmamıştı böyle bir şey. hiç hatırlamıyorum. zaten idrara çıkıyorum sürekli. paşa bey mesaneyi boks torbası yaptı galiba. durmadan wc deyim. hadi o neyse de, bu vajinal sancı olayı çok rahatsız edici.
Hayırlı olsun sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun inşallahbergamotkokulu benim genel olarak alışverişim lcw ve civil görüşbebe diye bulunduğum ilde bi bebek mazağası var ordan oldu :)
ben sadece 1 adet hastane çıkış aldım gerisini 1-3 ay olarak aldım
3-6 ay arası da birkaç bişi aldım bugun
Gozun aydin canimKizlar enfeksiyonda cikmadi
sonuclarim temiz dr magnezyum başladi bide progesteron verdi(
karın agrimdan dolayi önlem olsun diye verdi progesteronu sanırım
Üsüyorm ve titryormda ayni zamanda soguk alginligi gibi bisey sanirm grp filan degilim ama neyse artik iyleşiyde bi an önce dünden beri çok kötüyüm çünkü
Bebisim 3 gün geri cıkyodu onceki usg lerde bu defa da önde cıktı suyum vs herşeyde gayet iyi çok şukur @HedefVeBasariFullialein @mavikelime @E1010 damlasssss N Nehculferadis @kalimero87 @Ela yesil tesekkur ederim hepinize kizlar ilginiz icin:)
Keşke sen sorsaydin belki o zaman söylerdi:) bazi doktorların ağzından laf almakta öyle zorkiKontrolden geliyorum kızlar 2 de randevum vardı gittim doktorum 2 gün izinliymiş baska doktordan sıra verdiler tam 2.5 saat bekledim cok sinir oldum. Cok şukür herşey yolunda haftasıyla tam uyumluymuş. Geçen gittigimde bebek aşagıda demisti bu doktora sordum normal ama ters duruyo agrıların olabilir dedi. Boy kilo bişey de söylemedi gıcik oldum
birisi hastane çıkışı canım bebitof olan hediye ama sanırım 70 küsür tl olması lazım Diğeri ise müzik çalan battaniye oda hediye ama 45 tlye almış bulunduğum ildeki bir butik bebe mağazasından:)Hayırlı olsun sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun inşallah
Üç mağazada bende mevcut kutu içerisindeki ürünler neler ücretleri filan nasıl?
Kaç parça hastane çıkışı? Gerçi iki tane var bende hatta 3birisi hastane çıkışı canım bebitof olan hediye ama sanırım 70 küsür tl olması lazım Diğeri ise müzik çalan battaniye oda hediye ama 45 tlye almış bulunduğum ildeki bir butik bebe mağazasından:)
10 parçaKaç parça hastane çıkışı? Gerçi iki tane var bende hatta 3
3.'sü 3-6 ay
Battaniye bana da Lazım kalın bişey istiyorum mothercarede 90₺ ve üstü hangi mağaza o senin aldığın?
70 ₺ çok iyiymiş hangi mağaza demiştin? Battaniyelerde uygunmuş bi bakayım oraya10 parça
1-Battaniye
2-Üst Zıbın
3-Pantolon
4-İç Zıbın
5-Badi
6-Badi Asklı
7-Havlu Önlük
8-Çorap
9-Eldiven
10-Şapka şeklinde
90 tl mi çok yaa minidamla bebitofun felanda var battaniyeleri kalın 30 tl felan
70 ₺ çok iyiymiş hangi mağaza demiştin? Battaniyelerde uygunmuş bi bakayım oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?