ayy bırak 0-3 ü ben direk newborn alıyorum. demeyin yaa:/ben de 0-3 ay pek bişey almadım almayı da düşünmüyorum belki bi kaç parça. ben de bir tane 10lu hastane çıkışı aldım yeterli olur herhalde. gerisini 3-6 ve 6-9 aylık bakıcam. size tavsiyem alışverişi şimdiden yapıyorsanız kıyafetleri çok küçük almayın. abimin yeni bebeği oldu aldıkları bazı şeyler olmamış bebeğe. bebek 3600 gr doğmuş.
kıyafetler çok şekermiş güle güle giydirmeyi nasip ettin Allah.
o zaman tamam ya demekki bebekten. çok telaş etmeme gerek yok. sağol verdiğin bilgi için canım. insan olur olmaz huylanıyor herşeyden. artık sabredicez. kötü olmasın da... :)Yanı normal teşhisi koymak Dr un işi ama bende yaşıyorum ve Dr umun bana dediği bu oldu bi iki gün olmuyo ama bazen de gün boyu çok sıklaşiyo ama anlattığım gibi iste benim de bi anda zonklama sanki baskı yapiyo bisey vajina dan bisey girip cikiyo gibi sancı tuhaf bi ağrı oluyo inş normaldir canım buyuyolar artık geçen gece ben kasigim fena battığı için acile gittim annem bebek te sen mi anlamıyorsun acaba dedi bebek orda olur mu dedim Dr ultrason u bastirdi hehh orası dedim normaldir kafası orda çünkü şuan dedi :) ve mesane dolu gorunuyo bekletme sakin dedi
ayy bırak 0-3 ü ben direk newborn alıyorum. demeyin yaa:/
Ultrasonda bakarken sormustum bisey demedi bittikten sonra tekrar sordum. Daha küçük dedi. Ben de biliyorum küçük olacağını. Kaģıtta falan da bişey yazmıyo. Neyse ki uyumlu dedi ya normaldir herhalde grami daKeşke sen sorsaydin belki o zaman söylerdi:) bazi doktorların ağzından laf almakta öyle zorki
Canim bunlarin markasi ne ben mi goremedim? H&m gibi geldi sanki ama :)
görüş bebe canım70 ₺ çok iyiymiş hangi mağaza demiştin? Battaniyelerde uygunmuş bi bakayım oraya
chicco'ya bakmadım ama idilbaby'ninkiler güzeldibiraz da pahalıydı. ama ben fazla giyemeyeceği için çok para vermek istemedim.Bence 3-4 paket hastane çıkışına gerek yok. zaten zıbın, tulum, patikli alt üst alıyoruz haricen.hastane çıkışı için bana idilbaby veya chicco al dediler. kumaş kalitesi çok iyiymiş. bilgili olanlar aydınlatabilir mi? 2 set yeğenimden var, 1 sette ben alsam yeter mi acaba. bir de foto attığım şeyleri almıştım gerisini 3-6 almak daha mantıklı galiba.
kızlar bir de aranızda sağlık ocağına kan testine giden var mı? yarına çağırdılar beni, burda denk gelmedim ama giden oldu mu
doğru diyorsun aslında. öbürleri kullanılmış olduğu için annem illa 1 takım yeni almak istiyor ilk torun da olunca:) ama pj tulum bol bol değiştireceksin zaten diyorlar. gereksiz masraf yapılacak bir sürü şey var ya. çok ta abartmak istemiyorumchicco'ya bakmadım ama idilbaby'ninkiler güzeldibiraz da pahalıydı. ama ben fazla giyemeyeceği için çok para vermek istemedim.Bence 3-4 paket hastane çıkışına gerek yok. zaten zıbın, tulum, patikli alt üst alıyoruz haricen.
Baskıları iç tarafından rahatsız ediyor mu?http://www.hepsiburada.com/imaj-gemili-jakarli-10-lu-hastane-cikisi-p-AILEBUMBO146
ben de bunu aldım bugün geldi gayet güzel.
Evet h&m :)Canim bunlarin markasi ne ben mi goremedim? H&m gibi geldi sanki ama :)
Yanlış alıntı oldu galibaşimdi sizlere bakayım dedim napıyorsunuz diye ve bu mesajı görüp şok oldum. hayretler içerisindeyim. herkes bir kızı olsun ister. benim 3 yasında kızım var esim erkek istiyordu aslında içten içe ama kızı olunca bütün dünyası o oldu. şimdiki erkek olacak inşallah öyle pek sevinme tepkisi almadım. adam kızı için ölür o derece. herkese söyluyor kız cocuk baska diye ve kızı da babasına aşık resmen. hangi baba işten geldiğinde koşa koşa boynuna sarılıp öpüyor ama erkek cocuklarda bu pek olmaz mesela:) ne bileyim yazmak istedim bunları. inşallah eşin hatasını anlar ve özür diler canım sıkma canını.
Hadi gozun aydin. Insallah sorunsuz atlatirsin.Kizlar cok sukir sira buldum sultanbeyli tib merkezinde randrvusuz sira beklemeden gittigin gun cekiliyomus ancak dr belgesi olmasi sartiyla ayrintiliyi cekiyolarmis yani pazartrsi gidicem 30 lira muayene ucreti ayrintili usg de 180 toplamda 210 a geliyo orda sira beklemeden gitttigim gibi belgeyi alip cekilicem cok sukur ya randevulu sistwm calismiyomus yaptiramayanlar sultanbeyli tip merkezini arayabilorler hic siraya gerek yok ayni gun cekiyolarmis 22 + 1 gunluk oluyom pazartasi tam zamani ya sansima orayi buldum :) tavsiye ederim
Aynen canım bende başından riskli oldugum için en ufak bisey de korkuyom ama bebektir seninki de endislenmeo zaman tamam ya demekki bebekten. çok telaş etmeme gerek yok. sağol verdiğin bilgi için canım. insan olur olmaz huylanıyor herşeyden. artık sabredicez. kötü olmasın da... :)
Amin insaAllah kac dk suruyo acaba insaAllah cinsiyetinide ogrenebilicem cuma gunu dr erkege benzetmisti oysa bi ay once kiza benzettiler insaAllah ogrenirim cok heyecanlandim kul sikismayinca hizir yetismezmis kizlar sira bulamazken yana yakila araya araya buldum sonundaHadi gozun aydin. Insallah sorunsuz atlatirsin.
Aldıklarını çok beğendim çok güzellerTkml_ diğer aldıklarım sitede tükenmiş ekleyemedim.. benim çektiklerimi de boyutundan dolayı ekleyemedim siz nasıl yaptınız? LazKiziEsma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?