2017 Şubat Anneleri

ayy bırak 0-3 ü ben direk newborn alıyorum. demeyin yaa:/

hastane çıkışı için bana idilbaby veya chicco al dediler. kumaş kalitesi çok iyiymiş. bilgili olanlar aydınlatabilir mi? 2 set yeğenimden var, 1 sette ben alsam yeter mi acaba. bir de foto attığım şeyleri almıştım gerisini 3-6 almak daha mantıklı galiba.
kızlar bir de aranızda sağlık ocağına kan testine giden var mı? yarına çağırdılar beni, burda denk gelmedim ama giden oldu mu

o zaman tamam ya demekki bebekten. çok telaş etmeme gerek yok. sağol verdiğin bilgi için canım. insan olur olmaz huylanıyor herşeyden. artık sabredicez. kötü olmasın da... :)

Keşke sen sorsaydin belki o zaman söylerdi:) bazi doktorların ağzından laf almakta öyle zorki
Ultrasonda bakarken sormustum bisey demedi bittikten sonra tekrar sordum. Daha küçük dedi. Ben de biliyorum küçük olacağını. Kaģıtta falan da bişey yazmıyo. Neyse ki uyumlu dedi ya normaldir herhalde grami da

chicco'ya bakmadım ama idilbaby'ninkiler güzeldibiraz da pahalıydı. ama ben fazla giyemeyeceği için çok para vermek istemedim.Bence 3-4 paket hastane çıkışına gerek yok. zaten zıbın, tulum, patikli alt üst alıyoruz haricen.

doğru diyorsun aslında. öbürleri kullanılmış olduğu için annem illa 1 takım yeni almak istiyor ilk torun da olunca:) ama pj tulum bol bol değiştireceksin zaten diyorlar. gereksiz masraf yapılacak bir sürü şey var ya. çok ta abartmak istemiyorum

Yanlış alıntı oldu galiba @Mutsuzperi27 ye yazacaktın galiba ben etiketlemiş olayım dediklerine de sonuna kadar katılıyorum evladın kızı erkeği olmaz.. rabbim bizlere nasip etmiş ne büyük bi lütuf bizim için kıymetini bilmemiz lazım..

Kizlar cok sukir sira buldum sultanbeyli tib merkezinde randrvusuz sira beklemeden gittigin gun cekiliyomus ancak dr belgesi olmasi sartiyla ayrintiliyi cekiyolarmis yani pazartrsi gidicem 30 lira muayene ucreti ayrintili usg de 180 toplamda 210 a geliyo orda sira beklemeden gitttigim gibi belgeyi alip cekilicem cok sukur ya randevulu sistwm calismiyomus yaptiramayanlar sultanbeyli tip merkezini arayabilorler hic siraya gerek yok ayni gun cekiyolarmis 22 + 1 gunluk oluyom pazartasi tam zamani ya sansima orayi buldum :) tavsiye ederim

Hadi gozun aydin. Insallah sorunsuz atlatirsin.

o zaman tamam ya demekki bebekten. çok telaş etmeme gerek yok. sağol verdiğin bilgi için canım. insan olur olmaz huylanıyor herşeyden. artık sabredicez. kötü olmasın da... :)
Aynen canım bende başından riskli oldugum için en ufak bisey de korkuyom ama bebektir seninki de endislenme

Hadi gozun aydin. Insallah sorunsuz atlatirsin.
Amin insaAllah kac dk suruyo acaba insaAllah cinsiyetinide ogrenebilicem cuma gunu dr erkege benzetmisti oysa bi ay once kiza benzettiler insaAllah ogrenirim cok heyecanlandim kul sikismayinca hizir yetismezmis kizlar sira bulamazken yana yakila araya araya buldum sonunda

Tkml_ diğer aldıklarım sitede tükenmiş ekleyemedim.. benim çektiklerimi de boyutundan dolayı ekleyemedim siz nasıl yaptınız? LazKiziEsma
Aldıklarını çok beğendim çok güzeller güle güle kullanın bebeğinle inşllah ne güzel h&m den almışsın fiyatları bence diğerlerine göre çok uygun ve çok güzel şeyler var.. benim olduğum şehirde yoktu ben de alışverişe çıkarken baya birşey aldım 0-3 ay o yüzden artık çok birşey almak istemiyorum.. ben mesela ebebekten eşofman altlarını 20 liraya falan almıştım ve bu kadar şık da değiller düz alt yani o yüzden hiç alışveriş yapmayanlara şiddetle tavisye ediyorum bi bakın kesin h&m e battaniye bakıyosam h&m home da bi bal derim.. ben ordan gri bi polar battaniye aldım çok güzel pofuduk pofuduk ben de bugün arkadaşıma bı ları sipariş ettim inşallah bulabilir ve alır

Eklentiler

• IMG_2255.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_2256.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_2260.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_2258.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_2267.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…