Ben de newborn aldım bayaayy bırak 0-3 ü ben direk newborn alıyorum. demeyin yaa:/
Hafi gözün aydın canım çok sevindim inşallah sonuçlarınız da çok güzel gelir mutlu mutlu onu da paylaşırsın bizimleKizlar cok sukir sira buldum sultanbeyli tib merkezinde randrvusuz sira beklemeden gittigin gun cekiliyomus ancak dr belgesi olmasi sartiyla ayrintiliyi cekiyolarmis yani pazartrsi gidicem 30 lira muayene ucreti ayrintili usg de 180 toplamda 210 a geliyo orda sira beklemeden gitttigim gibi belgeyi alip cekilicem cok sukur ya randevulu sistwm calismiyomus yaptiramayanlar sultanbeyli tip merkezini arayabilorler hic siraya gerek yok ayni gun cekiyolarmis 22 + 1 gunluk oluyom pazartasi tam zamani ya sansima orayi buldum :) tavsiye ederim
hadi gözün aydın cnm. Ama keşke sorsaydin kaç dk sürüyo kaç boyutluda bakılıyo cd resim veriliyomu süpriz olmasın sonraKizlar cok sukir sira buldum sultanbeyli tib merkezinde randrvusuz sira beklemeden gittigin gun cekiliyomus ancak dr belgesi olmasi sartiyla ayrintiliyi cekiyolarmis yani pazartrsi gidicem 30 lira muayene ucreti ayrintili usg de 180 toplamda 210 a geliyo orda sira beklemeden gitttigim gibi belgeyi alip cekilicem cok sukur ya randevulu sistwm calismiyomus yaptiramayanlar sultanbeyli tip merkezini arayabilorler hic siraya gerek yok ayni gun cekiyolarmis 22 + 1 gunluk oluyom pazartasi tam zamani ya sansima orayi buldum :) tavsiye ederim
ben de hissedemedim henüz. ara ara hissediyorum gibi geliyor ama net olmadı hiç emin değilimArkadaşlar bebeğimin hareketlerini şimdiye kadar hiç hissetmedim normal mi bu durum.21 haftadayım ama tık yok.Benim durumumda olan var mı.Sizce neden böyle.
yok rahatsız etmiyor. baskılar zaten küçük. kumaşı da hem ince hem de yumuşak.Baskıları iç tarafından rahatsız ediyor mu?
Maalesef verilmiyo canım keşke verilsekızlar ama bu h&m internetten sipariş verilmiyo sanırım dimi? benim bulunduğum ilde yok ama çok güzel şeyler var ya
Teşekkür ederim ekleyemediklerimin de çoğu h&m ve benim aldığım dönem 3 al 2 öde vardı biçok üründe bana da uygun geldi aynı zamanda göze hitap ediyorAldıklarını çok beğendim çok güzellergüle güle kullanın bebeğinle inşllah ne güzel h&m den almışsın fiyatları bence diğerlerine göre çok uygun ve çok güzel şeyler var.. benim olduğum şehirde yoktu ben de alışverişe çıkarken baya birşey aldım 0-3 ay o yüzden artık çok birşey almak istemiyorum.. ben mesela ebebekten eşofman altlarını 20 liraya falan almıştım ve bu kadar şık da değiller düz alt yani o yüzden hiç alışveriş yapmayanlara şiddetle tavisye ediyorum bi bakın kesin h&m e battaniye bakıyosam h&m home da bi bal derim.. ben ordan gri bi polar battaniye aldım çok güzel pofuduk pofuduk ben de bugün arkadaşıma bı ları sipariş ettim inşallah bulabilir ve alır
Kokuyu filan bilmem ama hepsi burada dan al bezleri en uygunu o siteKizlar bir mesaj okumustum bezle ilgili. Primanin bir yerde indirimde demisti bir arkadas. Baska bi yerde o bezin reklaminin altinda yorum yapmislar. Son aldiklari bezlerin surekli sizdirdigini. Kotu koku yaptigini. Ben buyuk oglumda surekli prima kullanmistim hic sorun yasamamistim. Boyle okuyunca sasirdim. Napicami bilmiyorum. Tecrubeli anneler ne dusunuyor bu konuda.
12 1 gibi yatiyorim 7 ile 8 arasi uyaniyorum sonra uykusuzmusum gibi geliyor bel agrisi yapiyor fazla yatamiyorum ama yorgun kalkiyorim nedense sebebini bilemiyorum ki insallah gecer giderUykuya düşkünlükten ben de çok şikayetçiyimne yapmak gerekir ki acaba.. Akşamları 10 10.30 gibi yatıp sabahları 8 de kalkıyorum yok hiç yetmiyo.. Az rahat olsa valla işte uyuycam masa başında vitamin de alıyorum kan değerlerimde iyi neden oluyo acaba?
Hastane çıkışı olarak değilde 3-6 ay arasına ihtiyacım olacak teşekkür ederim araştıracağım linkiniyok rahatsız etmiyor. baskılar zaten küçük. kumaşı da hem ince hem de yumuşak.
Geçen hafta da balık yemistk dokunmuştu aynı hikaye.. İlk kez vermiyorum çok seviyor diye bol bol yemişti ama sanirm yannda bol salgam içti engel olamadm aşırı içti. Dr kua bitmce yolladı ama hala uykusizim sabah 8de geldm eve ama hasta Nazi bitmyr fena uykusuzmAmin canım çok geçmiş olsun ne dedi doktor
Yeterli yenidogan icin birde tulum tarzi almani oneririm,gobegi dusunce rahat giydiriliyor,idilbaby cok guzel mali kalitesi hakkaten tavsiye ederim.hastane çıkışı için bana idilbaby veya chicco al dediler. kumaş kalitesi çok iyiymiş. bilgili olanlar aydınlatabilir mi? 2 set yeğenimden var, 1 sette ben alsam yeter mi acaba. bir de foto attığım şeyleri almıştım gerisini 3-6 almak daha mantıklı galiba.
kızlar bir de aranızda sağlık ocağına kan testine giden var mı? yarına çağırdılar beni, burda denk gelmedim ama giden oldu mu
Ayni doktora bgn bn de gittim. Ulturason cok kisa surdu 3-5 dkka falan. . Hatta sordm bu ayrintilimiydi diye evet dedi. Sonuclari kendi doktoruma gostericem. Bn de anlamiyorum ama seninkiyle karsilastrdim hemen hemen ayni yazi kisimlari. Bastaki ölçümler farkli. Bi de alttaki arterle ilgili seyler bnde yok ve bastaki FHK (+) yazmio bnde. bana eskik mi bakti ki??Şimdi çıktım ayrıntılı ultrason dan. Bebeğin gelişimi geriden geliyor 19+3 293 gr yazıyor.. Raporu ekliyorum anlayan varsa bakarsa sevinirim. Yarın kendi doktoruma gosterecegim raporu. Eki Görüntüle 1897101
Teşekkür ederimTeşekkür ederim ekleyemediklerimin de çoğu h&m ve benim aldığım dönem 3 al 2 öde vardı biçok üründe bana da uygun geldi aynı zamanda göze hitap ediyor
Benim şehrimde de yok ne yazık ki
O astronot tuluma benim de gözüm düşüyor heeseninkilerde çok şık sağlıkla giydirelim hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Bilemedim ki canım. Neden yazmamış ki acaba ? Yada bana neden yazdı? Aynen kısa sürdü. Fkh ne acaba bi bakalım netten.Ayni doktora bgn bn de gittim. Ulturason cok kisa surdu 3-5 dkka falan. . Hatta sordm bu ayrintilimiydi diye evet dedi. Sonuclari kendi doktoruma gostericem. Bn de anlamiyorum ama seninkiyle karsilastrdim hemen hemen ayni yazi kisimlari. Bastaki ölçümler farkli. Bi de alttaki arterle ilgili seyler bnde yok ve bastaki FHK (+) yazmio bnde. bana eskik mi bakti ki??
Sen çol uyumuyomuşsun bence biraz daha erken yatmaya çalış belki daha dinç uyanırsın12 1 gibi yatiyorim 7 ile 8 arasi uyaniyorum sonra uykusuzmusum gibi geliyor bel agrisi yapiyor fazla yatamiyorum ama yorgun kalkiyorim nedense sebebini bilemiyorum ki insallah gecer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?