2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bebeğimin hareketlerini şimdiye kadar hiç hissetmedim normal mi bu durum.21 haftadayım ama tık yok.Benim durumumda olan var mı.Sizce neden böyle.

Hafi gözün aydın canım çok sevindim inşallah sonuçlarınız da çok güzel gelir mutlu mutlu onu da paylaşırsın bizimle

hadi gözün aydın cnm. Ama keşke sorsaydin kaç dk sürüyo kaç boyutluda bakılıyo cd resim veriliyomu süpriz olmasın sonra

Arkadaşlar bebeğimin hareketlerini şimdiye kadar hiç hissetmedim normal mi bu durum.21 haftadayım ama tık yok.Benim durumumda olan var mı.Sizce neden böyle.
ben de hissedemedim henüz. ara ara hissediyorum gibi geliyor ama net olmadı hiç emin değilim

kızlar ama bu h&m internetten sipariş verilmiyo sanırım dimi? benim bulunduğum ilde yok ama çok güzel şeyler var ya

Kizlar bir mesaj okumustum bezle ilgili. Primanin bir yerde indirimde demisti bir arkadas. Baska bi yerde o bezin reklaminin altinda yorum yapmislar. Son aldiklari bezlerin surekli sizdirdigini. Kotu koku yaptigini. Ben buyuk oglumda surekli prima kullanmistim hic sorun yasamamistim. Boyle okuyunca sasirdim. Napicami bilmiyorum. Tecrubeli anneler ne dusunuyor bu konuda.

Teşekkür ederim ekleyemediklerimin de çoğu h&m ve benim aldığım dönem 3 al 2 öde vardı biçok üründe bana da uygun geldi aynı zamanda göze hitap ediyor
Benim şehrimde de yok ne yazık ki
O astronot tuluma benim de gözüm düşüyor hee seninkilerde çok şık sağlıkla giydirelim hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Kokuyu filan bilmem ama hepsi burada dan al bezleri en uygunu o site

12 1 gibi yatiyorim 7 ile 8 arasi uyaniyorum sonra uykusuzmusum gibi geliyor bel agrisi yapiyor fazla yatamiyorum ama yorgun kalkiyorim nedense sebebini bilemiyorum ki insallah gecer gider

Amin canım çok geçmiş olsun ne dedi doktor
Geçen hafta da balık yemistk dokunmuştu aynı hikaye.. İlk kez vermiyorum çok seviyor diye bol bol yemişti ama sanirm yannda bol salgam içti engel olamadm aşırı içti. Dr kua bitmce yolladı ama hala uykusizim sabah 8de geldm eve ama hasta Nazi bitmyr fena uykusuzm

Kızlar sağolun tek tek alıntı yapmadm. Uykusuzluktan gün boyu sarhoş gbydm hala 3saatlk uykyla duruyorum. Kizimda rahatsızlanan kendim gibi yazmism.. ama bnmde bogazm gitti

Yeterli yenidogan icin birde tulum tarzi almani oneririm,gobegi dusunce rahat giydiriliyor,idilbaby cok guzel mali kalitesi hakkaten tavsiye ederim.

Ayni doktora bgn bn de gittim. Ulturason cok kisa surdu 3-5 dkka falan. . Hatta sordm bu ayrintilimiydi diye evet dedi. Sonuclari kendi doktoruma gostericem. Bn de anlamiyorum ama seninkiyle karsilastrdim hemen hemen ayni yazi kisimlari. Bastaki ölçümler farkli. Bi de alttaki arterle ilgili seyler bnde yok ve bastaki FHK (+) yazmio bnde. bana eskik mi bakti ki??

Teşekkür ederim ohhh ne güzel baya uyguna getirmiş oldun bence güle güle kullansın inşallah yavrularımız..

Bilemedim ki canım. Neden yazmamış ki acaba ? Yada bana neden yazdı? Aynen kısa sürdü. Fkh ne acaba bi bakalım netten.

12 1 gibi yatiyorim 7 ile 8 arasi uyaniyorum sonra uykusuzmusum gibi geliyor bel agrisi yapiyor fazla yatamiyorum ama yorgun kalkiyorim nedense sebebini bilemiyorum ki insallah gecer gider
Sen çol uyumuyomuşsun bence biraz daha erken yatmaya çalış belki daha dinç uyanırsın inşallah geçer yaa bütğn gün uykulu olmak çok kötü insan lendini bitkin halsiz hissediyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…