Sen çol uyumuyomuşsun bence biraz daha erken yatmaya çalış belki daha dinç uyanırsın inşallah geçer yaa bütğn gün uykulu olmak çok kötü insan lendini bitkin halsiz hissediyo..
Erken yatmam zor canim evde bir cocuk var bu ara dengesi bozuldu hasta kontrol et ilgilen,derken duzenimiz.bozuldu istesemde fazla yatamiyorim bel agrimdan dolayi aynen oyle hayirlisi bakalim.son aylar daha zor gececek bize saglikla tamamlasaydik bu sureyi insallah
hastane çıkışı için bana idilbaby veya chicco al dediler. kumaş kalitesi çok iyiymiş. bilgili olanlar aydınlatabilir mi? 2 set yeğenimden var, 1 sette ben alsam yeter mi acaba. bir de foto attığım şeyleri almıştım gerisini 3-6 almak daha mantıklı galiba.
kızlar bir de aranızda sağlık ocağına kan testine giden var mı? yarına çağırdılar beni, burda denk gelmedim ama giden oldu mu
Oğlumda idilbebe antibakteriyel hastane çıkısı ve diğer kıyafetlerini almıştım. Diğer markaların pamuk ürünlerinden daha kaliteli. Biraz tuzlu ama içine sine sine giydiriyorsun.
Sağlık ocağına ben gittim ve kan testi verdim. Elinde yakın tarihli tahlilin varsa yapmıyorlar yoksa testleri tekrarlıyorlar
Kızlar otobüse binip 3 saat falan yolculuk yapan oldu di mi?
Yarın Bursa'dan Sakarya'ya gitmeye karar verdim bi günlüğüne arkadaşıma.
Koca hala eğitimde, evde çok sıkılıyorum
Bir şey olmaz di mi?
Eğer tartı doğruysa 60 olmusum daha geçen hafta 58 dim bi hafta 10 gün içinde 2-3 kilo almak ama kimse de tombis olmuşsun demiyo şuan annemlerde goren herkes biraz toparlamissin yakismis diyolar nereye gidiyo acaba benim sonum
Bir şey olmaz di mi?
Bir şey olmaz di mi?
Rrenklerguzeldir
canım bakındim da pek bulamadım birşey. Ama normal yaziyorsa sorun yoktur inşaallah. Kafasına göre takılmış sanırım kadın hangi doktora gidiyordun sen konuşmuş muyduk daha önce ?
Bir şey olmaz di mi?
Ben otobüsle değil de kendi arabamızla eşimin memleketine gidip gidip duruyorum 3,5 4 saat sürüyo ve mola da vermiyoruz 3 saat çok uzun değil bence bi sıkıntı olmaz..
Kizlar bir mesaj okumustum bezle ilgili. Primanin bir yerde indirimde demisti bir arkadas. Baska bi yerde o bezin reklaminin altinda yorum yapmislar. Son aldiklari bezlerin surekli sizdirdigini. Kotu koku yaptigini. Ben buyuk oglumda surekli prima kullanmistim hic sorun yasamamistim. Boyle okuyunca sasirdim. Napicami bilmiyorum. Tecrubeli anneler ne dusunuyor bu konuda.
Bunlar da benim aldıklarım. Bir de carters almıştım hastane çıkışı için. Ama ilk önce aziz bebe olanı giydireceğim. 2 takım mavi 5li hastane çıkışı,10 tane çıtçıtlı bady bir de pijama takımı aldım. Hatta 3-6 aylıkları da hazır.çorap ve ayakkabı da aldım tabiki. İlk heves gibi olmasa da bir heyecan sardı beni.
Bunlar da benim aldıklarım. Bir de carters almıştım hastane çıkışı için. Ama ilk önce aziz bebe olanı giydireceğim. 2 takım mavi 5li hastane çıkışı,10 tane çıtçıtlı bady bir de pijama takımı aldım. Hatta 3-6 aylıkları da hazır.çorap ve ayakkabı da aldım tabiki. İlk heves gibi olmasa da bir heyecan sardı beni.
Yaaaa 2016 şubat anneleri ne bakiyim dedim ilk sayfalarına bayildimmmmmmm ve hala suan yazisiyolar bebislerinden bahsediyorlar artık Allah ım bizede seneye bu zamanlar bunu nasip etsin insAllah