2017 Şubat Anneleri

Canım şu çınarlüks yazan takım var ya 8li ondan ben de aldım. Herkes çok kullanışlı dedi. Hem fiyatı uygundu hem de parçası çok. Kumaşı falan da hoşuma gitti.

Dün ben de arkadaşımın kızına hediye almaya gittim. Bu hoşuma gitti bunu aldım

Eklentiler

• 1476422748897-1588410742.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 74

Ben de yaptırdım. Tam kan, demir demir bağılımına baktılar.

canım bende 56,6 ile hamile kalıp 60 ı gördüm şuan.. 3.5 kilo almışım. normal bence kilolarımız...

canım bende 3 ve 4 numarada koku sorunu duymuştum.. henüz anne değilim ama sosyal medyada karşılaştırmalı bezlerde gördüm.. birde yeni doğan prima için içi mavi olanı alın o daha güzel diyorlar.. dışında muhakkak hassas ciltler vs ibaresi oluyormuş.. eskisinde yazmadığı içinin ne renk olduğu görünmüyormuş? kullanan annelere sormak lazım birde.. bu arada komilinin şu kuzu resimli bezlerinden memnun kalanlarıda duydum..

Ben de geçen hafta 59dum 3-4 gün sonra bir tartıldım 60 olmuşum 57 ile hamile kaldım bi ara 54 e düştüm şimdi geri 60 şimdi kaç kilo aldım demeliyim bilmiyorum ama aşırı bir kilo değil bizimkiler bence

Sadece sağlıklı beslenmeye devam diyorum

Günaydın kızlar

Ben bugün çok kötüyüm nezle olmuşum ağzım burnum birbirine karışmış halde. Gece hiç uyuyamadım burnum tıkalı olunca nefes alamadım ağzımdan nefes almışım o da boğazımı mahvetti ne yapacağım ya

Vicks falan kullansam iyi gelir mi? Ilac da içemicem inşallah halsizlik falan yapmaz

Kimseyi de öpmüyorum ama okulda çocuklardan mı bulaştı nedir

Bi de gece yatakta dönerken birden karnımda sağ tarafa ağrı saplandı beni uyandırdı bildiğiniz inledim acisindan 2-3 dk geçmedi neden olur ki bu?

kesinlike çok güzel çınarlüks bende bayıldım. güzel günlerde giyrler bebişlerimiz inşallah:)

Günaydın kızlar. ben Hastane çıkışı idilbaby aldım 15 parça. içinde havlu battaniye 2 takım var. Çok güzel kumaşı kalitesi. onun dışında 0-3, 3 ve 6 ay aldım. Yenidoğan almam herhalde başka

Bende geçen gün tam soldan sağa dönecektim bi ağrı hissettim iyi sen dönmüşsün ben o ağrıyla dönemedimde bi daha olmadı ama anlamadım bende nedir

Bende geçen gün tam soldan sağa dönecektim bi ağrı hissettim iyi sen dönmüşsün ben o ağrıyla dönemedimde bi daha olmadı ama anlamadım bende nedir

Felaket bir ağrıydı o kadar korktum ki o anda doğacak sandım acaba dönerken karnımdan mı güç aldım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…