2017 Şubat Anneleri

Gunaydin anneler hayırlı cumalar. Hepsini okuyamadım herkes iyidir inşaallah.. Fullialein geçmiş olsun canım malesef ohal var diye cezaları çok veriyorlar. Biz de geçen yil kaynak kitap aldırdık diye soruşturma yedik 2.dönem ve cezalarimiz gecen hafta geldi. Ne aldik dersin? Ayliktan kesme!.. ne uyarı ne kınama direk verdiler. 27 öğretmeniz ceza alan. İtiraz da etmeyin dedi müdür bey bu süreçte. Çünkü zaten kaynak kitap suçtu buna rağmen aldırdık diye.. oyle iste..
Ben de dün bebisimi gormeye gittim 24+2de 860 gram olmuş hamsiyem bacakları uzun olacak dedi. Dedim anasına çekmiş hocam bu gece 5.30da ilk kez çığlık çığlığa uyandim sol arka adeleme kramp girdi böyle bir şey yasamamistim ömrümde.. telefon açıp söyleyeceğim doktora..

Çok uykusuz uyaniyorum kızlar ben yaa.. hamileliğin ilk zamanları uyku yapar derlerdi o zamanlar hic olmadi simdi oluyor.. bu arada 2 kilo almışım.. ne güzel 0 kiloyla gidiyordum şeker yüklemesi de yaptirmayacagim dedim aclik tokluk bakalim dedim onlar cok da dogru bilgi vermiyo dedi olsun dedim yaptirmak istemiyorum yazı aldı kendi rizamla yapmadigima dair o kadar

Felaket bir ağrıydı o kadar korktum ki o anda doğacak sandım acaba dönerken karnımdan mı güç aldım ki
Aynen korkutucu ve acı doluydu

Kızlar Banu çiftçi gebelik takibi uygulaması çıkartmış telefonlarınıza indirin isterseniz ben bayıldım

Ben bi hafta içinde 2-3 kilo almisim :) ama takıntı yapmıyorum öncesinde hep çok zayıf olduğum için şuan hoşuma bile gidiyo :)

GunaydinSonucunu gösterdinmi ayrıntilinın dr una
Evet gösterdim ölçümler elle yapılan şeyler mm rik hesaplar olabilir dedi. Organlar normal bizim için önemli olan bu dedi. Kendi de baktı teker teker rahatlattı içimi hiç endişe etme herşey normalorl görünüyor şuanda dedi.

Daha dün müşteşar yardımcısı ve Yayıncılar toplantı yaptı aldırılabilir diye anlamadım bu işi gerçekten ...

Iyi canm hadi gözun aydin

Güya ilk defa destek oluyorlar keşke erkek olsaydı Bizde öyle isterdik kısmet birdahakine erkek olur diye kendilerince (!) teselli ediyorlar evimde ulaşım sıkıntı ehliyet olsa bi saniye durmazdım
Cnm boyle dusunen erkeklerde teselli etmiceksin aksine uste cikacaksn bence erkek istiyordm ben de ama malesef ki cinsiyeti sen belirliyorsn kiz geni gondermissin napalim dogurcam bakalim ama 2.de erkek isterim de gorsun gununu ayip diye birsey var sanki senin ya da onun elinde olan bisey ve ayrica kiz cocugu ayri bi mahluk olarak gormek de nedir sen gonlunu ferah tut esinden uzak durmaya calis kirildgni hissettir onun disinda da takmamaya calis kiz evlat gibisi yok inan o da sozlerinden pisman olur kucagina aldigi zaman erkekler baba olduklarini dogduklarinda anlayabiliyorlar malesef su an seni ve psikolojini algilayamiyor muhtemelen

aldıklarınız cok güzel hepiniz güle güle kullanın ben daha hiçbirşey almadım

Kızlar saat 13:00de ayrıntılı ultrasonum var dualarınızı beklerim. Bir arkadaş sormuştu aile hekimine şimdi danıştım 24. Hafta içi dahil tetenoz alışı Yapılabiliyormuş

Hayirli cumalar güzel anneler. Bu ayrıntılı ultrasonda dr çok önemli. Bana toplamda 3 dk falan baktı. Ben de bişey anlamadım. Haftaya dr à gidince söylerim. İnşallah bişey yoktur da boşuna içimize kurt dusurmuslerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…