Nasilsin baharcimm. Cok gorunmuyorsun artik. Evini tasidinmi.Hayirli cumalar güzel anneler. Bu ayrıntılı ultrasonda dr çok önemli. Bana toplamda 3 dk falan baktı. Ben de bişey anlamadım. Haftaya dr à gidince söylerim. İnşallah bişey yoktur da boşuna içimize kurt dusurmuslerdir.
Ciktinmi detaylidan senin nasıl geçtiKızlar saat 13:00de ayrıntılı ultrasonum var dualarınızı beklerim. Bir arkadaş sormuştu aile hekimine şimdi danıştım 24. Hafta içi dahil tetenoz alışı Yapılabiliyormuş
instgram ve facede adresleri var heghome fotograf üzerinede tasarım yapıyorlarNerden aldiniz? Cok guzel
Bende senin gibiydim çok zor begeniyrm ve çok seçiciyim oncesine gore daha çok didikledigim için begenebiliyorum internetten bakiyorum bebe butiklerine bakiyorm şimdi bulabiliyorm biseyler kızlara çok fazla seçenek var ama erkeklere birazcik daha az yada biz begenemiyoruzErkek annesi olacaklar ben hiçbirşeyi beğenemiyorum yaa. Hiç al beni diyen birşey bulamadım. Bir çok şey oğlumdan dolayı var. O sebeple sadece kıyafet alacağım ama yok beğenemiyorum. Sizler ne durumdasınız.
Eki Görüntüle 1897670 Eki Görüntüle 1897671 kızlar bu cibinlikler ve askilari harika degilmi ıkea beşikle cok güzel olur beşigi aldiktan sonra bunlardanda yaptirmak istiyorm çok güzeller
çok sevindim canım dikkat et kendine. benim minik de 2 gündür ses çıkmıyor belki bu akşam giderim yakındaki hastahaneye miniğimi görmeyeKizlar enfeksiyonda cikmadi
sonuclarim temiz dr magnezyum başladi bide progesteron verdi(
karın agrimdan dolayi önlem olsun diye verdi progesteronu sanırım
Üsüyorm ve titryormda ayni zamanda soguk alginligi gibi bisey sanirm grp filan degilim ama neyse artik iyleşiyde bi an önce dünden beri çok kötüyüm çünkü
Bebisim 3 gün geri cıkyodu onceki usg lerde bu defa da önde cıktı suyum vs herşeyde gayet iyi çok şukur H HedefVeBasari @Fullialeinmavikelime @E1010 @damlasssss @Saraziz @kalimero87 @Ela yesil tesekkur ederim hepinize kizlar ilginiz icin:)
Cok guzelmis. Yatağın alti görünmesin diye bu sekilde ortuyu nerede yaptırabilirim.
İyiyim canım sağol. Buralarda yım okuyorum yazılanları ama yazmıyorum pek. Baya dolu geçiyor zaman. Evden cikmadim eşim gitti. Çocuklar için bunun iyi olacağına karar verdik. Tabi millet beni evde tutmak için yapıyor ama ben kilidi falan değiştirdim. Yalnız gebe iken boşanma davası çok sürüyor. Doğum sonrasına kalır dedi avukat. Bakalım. Hayırlısı.yalnız maşallah çok enerjikim. Çok iyiyim eski baharim artık. Özellikle çok kitap okuyorum bu da bana çok iyi geliyor. Ben de alış veriş yapmayacağım. Çok var abilerden kalma. İdare ederiz onlarla. Eşim gitti için küçük abiyi kendimle yatıracak yatak da alıcam. Bebişin yatak yani var zaten onunla idare etcem. Tasarruf etmem laxim. Ev alıcam kiraya çıkmak istemiyorum. Bu arada ben çok haklıymışim hersey kp boynunun altından çıkıyormuş eşim itiraf etti ve de özür diledi çok geç ama.alsin oğlunu gözüne soksun.Nasilsin baharcimm. Cok gorunmuyorsun artik. Evini tasidinmi.
İkeada stokta olmuyo genelde ama yaptırabilirsinde böyle şeyleri yapan yerler var çeyiz üzerine falan oralara diktirebilirsin karyola etegini:)maheen Soruyu sordum cevabı da buldum. İkea satıyormuş. Beşik karyola eteği olarak :) Beşikle birlikte almak lazım.
Saol canm tatli yiyip biraz uzan akşama kadar oynar belki yada hep hareket halindeysen o yuzdende hissetmiyo olabilirsinçok sevindim canım dikkat et kendine. benim minik de 2 gündür ses çıkmıyor belki bu akşam giderim yakındaki hastahaneye miniğimi görmeye
İkeada stokta olmuyo genelde ama yaptırabilirsinde böyle şeyleri yapan yerler var çeyiz üzerine falan oralara diktirebilirsin karyola etegini:)
Netten bakmak hic aklima gelmedi ikeadan baktim bende hep stokta olmuyoda bende senin gibi yaparim netten bakayim:)Şu an nette satışı var. Mağazada bulamazsam artık netten alırım . Çeyizcilerle filan uğraşmak epey zor geliyor bana ki evlenirken adım atmadım :)
Netten bakmak hic aklima gelmedi ikeadan baktim bende hep stokta olmuyoda bende senin gibi yaparim netten bakayim:)
Canım merhaba uygulamayı bulamadım ben nerden indirdinAynen korkutucu ve acı doluydu
Kızlar Banu çiftçi gebelik takibi uygulaması çıkartmış telefonlarınıza indirin isterseniz ben bayıldım
Hamgi siteden buldun link atsana:)) bende english homda buldum nette ama bebek yatagi için degil âma kücultulebilir:))Nette kargo ücreti varmış 13 tl cik :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?