2017 Şubat Anneleri

Merhaba güzel annişler.. Hayırlı Cumalar olsun inşallah.. bayadır yazma fırsatım olmadı anca okumaya yetişebiliyorum :))..
Ne güzel çoğunuz detaylıları yaptırmışsınız çok şükür büyük sorunlar yok gibi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. bende birkaç gündür hissediyorum daha çok tuhaf bir hismiş .. Baya alışverişlerde yapılmış maşallah ben daha hiçbir şey almadım bakıyorum hep ama almamak için tutuyorum kendimi henüz erken gibi geliyo korkuyorum , sağ sağlim önümüzdeki hafta detaylıyıda atlatıyım belki ondan sonra ufak ufak başlarım ..

Kızlar saat 13:00de ayrıntılı ultrasonum var dualarınızı beklerim. Bir arkadaş sormuştu aile hekimine şimdi danıştım 24. Hafta içi dahil tetenoz alışı Yapılabiliyormuş
Ciktinmi detaylidan senin nasıl geçti

Erkek annesi olacaklar ben hiçbirşeyi beğenemiyorum yaa. Hiç al beni diyen birşey bulamadım. Bir çok şey oğlumdan dolayı var. O sebeple sadece kıyafet alacağım ama yok beğenemiyorum. Sizler ne durumdasınız.

Bende senin gibiydim çok zor begeniyrm ve çok seçiciyim oncesine gore daha çok didikledigim için begenebiliyorum internetten bakiyorum bebe butiklerine bakiyorm şimdi bulabiliyorm biseyler kızlara çok fazla seçenek var ama erkeklere birazcik daha az yada biz begenemiyoruz

çok sevindim canım dikkat et kendine. benim minik de 2 gündür ses çıkmıyor belki bu akşam giderim yakındaki hastahaneye miniğimi görmeye

Nasilsin baharcimm. Cok gorunmuyorsun artik. Evini tasidinmi.
İyiyim canım sağol. Buralarda yım okuyorum yazılanları ama yazmıyorum pek. Baya dolu geçiyor zaman. Evden cikmadim eşim gitti. Çocuklar için bunun iyi olacağına karar verdik. Tabi millet beni evde tutmak için yapıyor ama ben kilidi falan değiştirdim. Yalnız gebe iken boşanma davası çok sürüyor. Doğum sonrasına kalır dedi avukat. Bakalım. Hayırlısı.yalnız maşallah çok enerjikim. Çok iyiyim eski baharim artık. Özellikle çok kitap okuyorum bu da bana çok iyi geliyor. Ben de alış veriş yapmayacağım. Çok var abilerden kalma. İdare ederiz onlarla. Eşim gitti için küçük abiyi kendimle yatıracak yatak da alıcam. Bebişin yatak yani var zaten onunla idare etcem. Tasarruf etmem laxim. Ev alıcam kiraya çıkmak istemiyorum. Bu arada ben çok haklıymışim hersey kp boynunun altından çıkıyormuş eşim itiraf etti ve de özür diledi çok geç ama.alsin oğlunu gözüne soksun.

maheen Soruyu sordum cevabı da buldum. İkea satıyormuş. Beşik karyola eteği olarak :) Beşikle birlikte almak lazım.
İkeada stokta olmuyo genelde ama yaptırabilirsinde böyle şeyleri yapan yerler var çeyiz üzerine falan oralara diktirebilirsin karyola etegini:)

çok sevindim canım dikkat et kendine. benim minik de 2 gündür ses çıkmıyor belki bu akşam giderim yakındaki hastahaneye miniğimi görmeye
Saol canm tatli yiyip biraz uzan akşama kadar oynar belki yada hep hareket halindeysen o yuzdende hissetmiyo olabilirsin

İkeada stokta olmuyo genelde ama yaptırabilirsinde böyle şeyleri yapan yerler var çeyiz üzerine falan oralara diktirebilirsin karyola etegini:)

Şu an nette satışı var. Mağazada bulamazsam artık netten alırım . Çeyizcilerle filan uğraşmak epey zor geliyor bana ki evlenirken adım atmadım :)

Şu an nette satışı var. Mağazada bulamazsam artık netten alırım . Çeyizcilerle filan uğraşmak epey zor geliyor bana ki evlenirken adım atmadım :)
Netten bakmak hic aklima gelmedi ikeadan baktim bende hep stokta olmuyoda bende senin gibi yaparim netten bakayim:)

Selam kızlar..
Benim cildim çok kuru olduğu için soğuklar başlayınca hem çok kaşınır hem de pul pul dökülür. Tabi çok su içemediğim için de oluyor bu. Birde buranın havası çok kuru,o da tetikliyor.
Şimdi geleneksel kaşınmalarım yine başladı ama aynı zamanda bu haftalarda hamilelerde kaşıntı olabiliyormuş. Benim haftamda olup kaşınan var mı acep.
Çok can sıkıcı bir durum içindeyim valla.

Bu arada alışverişler başlamış :)
Ben ilk oğlumda da 36.dan sonra almıştım her şeyini. Bunda da çoğu şeyimiz temiz durumda olduğu için ağırdan almaya devam ediyorum ama ilk çocuk için tatlı telaşlar oluyor. Kıyafet olarak bol bol 3-6 ay altlı üstü pamuklu eşofman tarzı rahat kıyafetler alın derim.
Benim aldıklarım yetmediği için doğumdan sonra bir kaç kere annemi gönderdim.
İlk aylar en çok çıtçıtlı badi ,kıyafet ,çorap ve ağız mendiline ihtiyaç olunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…