2017 Şubat Anneleri

canım 3-6 aylıkları ince, kisa kollu almak lazım değil mi Mayıs agustos arasına denk geliyor.gerçi baharda üşürler mi bilemedim

Ben begenmemekten cok karar veremiyorum ne alacagima. Unutmusum herseyi ya. Ama tabi kiz kiyafetleri hala cok sirin gorunuyor.

Kolay kolay hasta olmayan ben yerlerde sürünüyorum bogazim şiş öksürük var bütün heryerim agriyor feci durumdayım diş eti kanaması var ve sanırım 2 dis de dolgu olacak bi sakıncası yoktur herhalde diş tedavisinin doktorla görüştükten sonra gitmeyi düşünüyorum

Kızlar benim kedim var ve sadece evde dışarı ile teması yok bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama insanlar beni korkutuyor yok çok zararlı falan filan diye ona çok alıştık eşimle... Hiç öyle zarar verdiğine dair Çevrenizde bir hikaye var mı kediden dolayı şöyle olmuş diyebileceğiniz

benimde boğazım ağrıyo kaç gündür ya bol bol mandalina yiyorum bide hasta olmamak için ama nafile

Sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok. Anladigim kadariyla barismayi dusunmuyorsun. Esin hatasini anladiysa belki yapmaz eski seyleri. Tabi herseyin en iyisini sen bilirsin. Hayirlisi olsun insallah

kedinin diskisindan bi hastalık kapilabiliyomus adı neydi unuttum ama nette okumuştum hatırlamıyorum

canım 3-6 aylıkları ince, kisa kollu almak lazım değil mi Mayıs agustos arasına denk geliyor.gerçi baharda üşürler mi bilemedim

Canım kısa kollular ancak haziran sonu gibi giyilir. Yazlıklar 6-9 aylık daha uygun olur gibi.
Bebekler çok hızlı kilo aldıkları için 2 aylıkken 3-6 ay kıyafetler giyilebiliyor. Zaten pamuklu oldukları için yıkandıktan sonra çekme payını da düşünün. Bide altlı üstlü olunca özellikle altları uzun süre gidiyor.Yani bebekler 4cü aya kadar ay da en az 1 kilo alarak ilerliyorlar. Hatta ilk ay 1500 gr bile alabiliyorlar.
Yine 2016 tecrübeli annelerine de bi sorun almadan önce. Benim oğlum mayıs çocuğu.
Şubat anneleri daha doğru bilgi verebilir

kedi tüyü toksoplazma denen bir rahatsızlığa sebeb oluyor diye biliyorum riskli yani

herkese merhaba. sabahki karamsarlık ve mutsuzluk halim hala devam ediyor. çok tatsız ve keyifsizim. inşallah geçer.

kizimiza isim buluyoruzda iki isim arasinda bitanesini secicez. Hazal yada Irmak sizce hangisi daha guzel

Kızlar ceviz yiyomusunuz ? Hergün yemek lazım biliyorum ama canım hiç istemiyo yiyemiyorum ya tavsiyeniz varmı bişeye karıştırılıp yenebilir mi

Merhabalar ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kordonunun boynuna dolandığını söyledi doktor sıkı takip dedi içime oturdu onun haricinde birşey yok çok şükür 680 gr olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…