Bu arada alışverişler başlamış :)
Ben ilk oğlumda da 36.dan sonra almıştım her şeyini. Bunda da çoğu şeyimiz temiz durumda olduğu için ağırdan almaya devam ediyorum ama ilk çocuk için tatlı telaşlar oluyor. Kıyafet olarak bol bol 3-6 ay altlı üstü pamuklu eşofman tarzı rahat kıyafetler alın derim.
Benim aldıklarım yetmediği için doğumdan sonra bir kaç kere annemi gönderdim.
İlk aylar en çok çıtçıtlı badi ,kıyafet ,çorap ve ağız mendiline ihtiyaç olunuyor.
Erkek annesi olacaklar ben hiçbirşeyi beğenemiyorum yaa. Hiç al beni diyen birşey bulamadım. Bir çok şey oğlumdan dolayı var. O sebeple sadece kıyafet alacağım ama yok beğenemiyorum. Sizler ne durumdasınız.
Kolay kolay hasta olmayan ben yerlerde sürünüyorum bogazim şiş öksürük var bütün heryerim agriyor feci durumdayım diş eti kanaması var ve sanırım 2 dis de dolgu olacak bi sakıncası yoktur herhalde diş tedavisinin doktorla görüştükten sonra gitmeyi düşünüyorum
Kızlar benim kedim var ve sadece evde dışarı ile teması yok bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama insanlar beni korkutuyor yok çok zararlı falan filan diye ona çok alıştık eşimle... Hiç öyle zarar verdiğine dair Çevrenizde bir hikaye var mı kediden dolayı şöyle olmuş diyebileceğiniz
Kolay kolay hasta olmayan ben yerlerde sürünüyorum bogazim şiş öksürük var bütün heryerim agriyor feci durumdayım diş eti kanaması var ve sanırım 2 dis de dolgu olacak bi sakıncası yoktur herhalde diş tedavisinin doktorla görüştükten sonra gitmeyi düşünüyorum
İyiyim canım sağol. Buralarda yım okuyorum yazılanları ama yazmıyorum pek. Baya dolu geçiyor zaman. Evden cikmadim eşim gitti. Çocuklar için bunun iyi olacağına karar verdik. Tabi millet beni evde tutmak için yapıyor ama ben kilidi falan değiştirdim. Yalnız gebe iken boşanma davası çok sürüyor. Doğum sonrasına kalır dedi avukat. Bakalım. Hayırlısı.yalnız maşallah çok enerjikim. Çok iyiyim eski baharim artık. Özellikle çok kitap okuyorum bu da bana çok iyi geliyor. Ben de alış veriş yapmayacağım. Çok var abilerden kalma. İdare ederiz onlarla. Eşim gitti için küçük abiyi kendimle yatıracak yatak da alıcam. Bebişin yatak yani var zaten onunla idare etcem. Tasarruf etmem laxim. Ev alıcam kiraya çıkmak istemiyorum. Bu arada ben çok haklıymışim hersey kp boynunun altından çıkıyormuş eşim itiraf etti ve de özür diledi çok geç ama.alsin oğlunu gözüne soksun.
Sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok. Anladigim kadariyla barismayi dusunmuyorsun. Esin hatasini anladiysa belki yapmaz eski seyleri. Tabi herseyin en iyisini sen bilirsin. Hayirlisi olsun insallah
Kızlar benim kedim var ve sadece evde dışarı ile teması yok bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama insanlar beni korkutuyor yok çok zararlı falan filan diye ona çok alıştık eşimle... Hiç öyle zarar verdiğine dair Çevrenizde bir hikaye var mı kediden dolayı şöyle olmuş diyebileceğiniz
Canım kısa kollular ancak haziran sonu gibi giyilir. Yazlıklar 6-9 aylık daha uygun olur gibi.
Bebekler çok hızlı kilo aldıkları için 2 aylıkken 3-6 ay kıyafetler giyilebiliyor. Zaten pamuklu oldukları için yıkandıktan sonra çekme payını da düşünün. Bide altlı üstlü olunca özellikle altları uzun süre gidiyor.Yani bebekler 4cü aya kadar ay da en az 1 kilo alarak ilerliyorlar. Hatta ilk ay 1500 gr bile alabiliyorlar.
Yine 2016 tecrübeli annelerine de bi sorun almadan önce. Benim oğlum mayıs çocuğu.
Şubat anneleri daha doğru bilgi verebilir
Merhabalar ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kordonunun boynuna dolandığını söyledi doktor sıkı takip dedi içime oturdu onun haricinde birşey yok çok şükür 680 gr olmuş