- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Bende hergün yiyemeyenlerdenim cevizli üzümlü kek yapabilirsiniz kekin içinde yeniyorKızlar ceviz yiyomusunuz ? Hergün yemek lazım biliyorum ama canım hiç istemiyo yiyemiyorum ya tavsiyeniz varmı bişeye karıştırılıp yenebilir mi
caınm iyi olursunuz inşallah yapacağın bir şey var mıymış?? aylık kontrollerde mi bakılacak? sen sıkma canını inşallah sağlıkla kavuştursun Rabbim hepimiziMerhabalar ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kordonunun boynuna dolandığını söyledi doktor sıkı takip dedi içime oturduonun haricinde birşey yok çok şükür 680 gr olmuş
Next 2 me jokerde 500₺'ye düşüyor bazen şuan ne kadar bilmiyorum ama aklında bulunsun.kızlar ben bebişin karyolasını artı 6 aya kadar rahat etmek için şu ürünü alacaktım:
http://www.babymall.com.tr/chicco-next2me-besik-fuchsia_CHC-7933968
ama bunu buldum çok daha uygun bu markayı duyan var mı, özellikleri aynı
http://www.babymall.com.tr/soobaby-...tra&utm_medium=cpc&utm_source=akakce&v=1.84.2
kızlar ben bebişin karyolasını artı 6 aya kadar rahat etmek için şu ürünü alacaktım:
http://www.babymall.com.tr/soobaby-...tra&utm_medium=cpc&utm_source=akakce&v=1.84.2
Hiçbişey olmaz siz sadece kumunu eşinize temizletin yeter özellikle sorduğum bi konu bu içiniz rahat olsun zaten ev kedisi dimi dışarıyla bi bağı yok,aşıları vs de vardır?Kızlar benim kedim var ve sadece evde dışarı ile teması yok bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama insanlar beni korkutuyor yok çok zararlı falan filan diye ona çok alıştık eşimle... Hiç öyle zarar verdiğine dair Çevrenizde bir hikaye var mı kediden dolayı şöyle olmuş diyebileceğiniz
Tamam canım bi deneyim çok sağol o Dr ü bende severek takip ediyorum :)AppStore'dan dr.banu çiftçi yazınca çıkıyor hemen
Irmakkizimiza isim buluyoruzda iki isim arasinda bitanesini secicez. Hazal yada Irmak sizce hangisi daha guzel
Bendensin canım henüz bi parça dahi almış değilim eşim çok temkinli hala atamadı ustunden endişeyi korkuyu. Artık almak istiyorum bende birşeyler.Merhaba güzel annişler.. Hayırlı Cumalar olsun inşallah.. bayadır yazma fırsatım olmadı anca okumaya yetişebiliyorum :))..
Ne güzel çoğunuz detaylıları yaptırmışsınız çok şükür büyük sorunlar yok gibi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. bende birkaç gündür hissediyorum daha çok tuhaf bir hismiş.. Baya alışverişlerde yapılmış maşallah ben daha hiçbir şey almadım bakıyorum hep ama almamak için tutuyorum kendimi henüz erken gibi geliyo korkuyorum , sağ sağlim önümüzdeki hafta detaylıyıda atlatıyım belki ondan sonra ufak ufak başlarım ..
Tüyü mü? Hiç alakası yok hayvanlar aleminde en temiz hayvandır kedi sadece kumunu,dışkısını gebe olan birisi temizlememeli o kadar.kedi tüyü toksoplazma denen bir rahatsızlığa sebeb oluyor diye biliyorum riskli yani
ben senden 2 gün gerideyim. ben nemli bi yerde yaşıyorum. kaşıntım pek yok. bazen göğüslerde oluyor ama o da çamaşırdan. gün içinde çamaşır içinde fazla kaldığı için herhalde. eve gelince çamaşırımı çıkarıyorum rahatşıyorum...Selam kızlar..
Benim cildim çok kuru olduğu için soğuklar başlayınca hem çok kaşınır hem de pul pul dökülür. Tabi çok su içemediğim için de oluyor bu. Birde buranın havası çok kuru,o da tetikliyor.
Şimdi geleneksel kaşınmalarım yine başladı ama aynı zamanda bu haftalarda hamilelerde kaşıntı olabiliyormuş. Benim haftamda olup kaşınan var mı acep.
Çok can sıkıcı bir durum içindeyim valla.
Bence bunlardansa park yatak daha kullanışlı olur. Ha park yataktanda pek hoşlanmıyorum ama bunlarda görüntülerine göre çok pahalı. Kenar korkulukları asansörlü normal ahşap beşikler var. Onlardan baksan daha kullanışlı ve üç yaşına kadarda kullanırsın. Altı ay için çok pahalı bunlarkızlar ben bebişin karyolasını artı 6 aya kadar rahat etmek için şu ürünü alacaktım:
Uygulamaya bayıldım YouTube dan izlemek istediğim videoları bulmak zor oluyordu şimdi her haftanın otomatik olarak videosu oynuyor :) en büyük artısı bu olduTamam canım bi deneyim çok sağol o Dr ü bende severek takip ediyorum :)
Uygulamaya bayıldım YouTube dan izlemek istediğim videoları bulmak zor oluyordu şimdi her haftanın otomatik olarak videosu oynuyor :) en büyük artısı bu oldu
ben aslında çok fazla araştırmadım, sadece bunun kullanışlı olmasına vuruldum, bebek yatakta gibi oluyor ezeceğim korkusu vs yok. emzirirken srekli kalkmak yok vs. park yataklarda hiç güzel gelmiyor yaBence bunlardansa park yatak daha kullanışlı olur. Ha park yataktanda pek hoşlanmıyorum ama bunlarda görüntülerine göre çok pahalı. Kenar korkulukları asansörlü normal ahşap beşikler var. Onlardan baksan daha kullanışlı ve üç yaşına kadarda kullanırsın. Altı ay için çok pahalı bunlar
ben senden 2 gün gerideyim. ben nemli bi yerde yaşıyorum. kaşıntım pek yok. bazen göğüslerde oluyor ama o da çamaşırdan. gün içinde çamaşır içinde fazla kaldığı için herhalde. eve gelince çamaşırımı çıkarıyorum rahatşıyorum...
hergün kek yersem davul gibi olurumBende hergün yiyemeyenlerdenim cevizli üzümlü kek yapabilirsiniz kekin içinde yeniyor
Eşim temizliyor :) evet ev kedisi aşılarını yapmıştık gerçi bir iki aşısının vakti tekrar geldiHiçbişey olmaz siz sadece kumunu eşinize temizletin yeter özellikle sorduğum bi konu bu içiniz rahat olsun zaten ev kedisi dimi dışarıyla bi bağı yok,aşıları vs de vardır?
maşallahMerhabalar ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kordonunun boynuna dolandığını söyledi doktor sıkı takip dedi içime oturduonun haricinde birşey yok çok şükür 680 gr olmuş
Kızlar ceviz yiyomusunuz ? Hergün yemek lazım biliyorum ama canım hiç istemiyo yiyemiyorum ya tavsiyeniz varmı bişeye karıştırılıp yenebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?