seninle haftamiz günümüz aynı cnm bende kaşıntı yok ilerleyen zaman da olurmu bilmem ama umarım olmaz. Hamilelikte oluyomuymus hiçbir fikrim yok valla doktoruna bi danis istersen.Selam kızlar..
Benim cildim çok kuru olduğu için soğuklar başlayınca hem çok kaşınır hem de pul pul dökülür. Tabi çok su içemediğim için de oluyor bu. Birde buranın havası çok kuru,o da tetikliyor.
Şimdi geleneksel kaşınmalarım yine başladı ama aynı zamanda bu haftalarda hamilelerde kaşıntı olabiliyormuş. Benim haftamda olup kaşınan var mı acep.
Çok can sıkıcı bir durum içindeyim valla.
Ben AppStore kullanıyorum androidlere henüz gelmemiş olabilir bilgim yokAndroid de bulamadım uygulamayı
ben aslında çok fazla araştırmadım, sadece bunun kullanışlı olmasına vuruldum, bebek yatakta gibi oluyor ezeceğim korkusu vs yok. emzirirken srekli kalkmak yok vs. park yataklarda hiç güzel gelmiyor ya
Ya canım ben indiremiyorum play store da yok sanırım çok üzüldüm şimdiUygulamaya bayıldım YouTube dan izlemek istediğim videoları bulmak zor oluyordu şimdi her haftanın otomatik olarak videosu oynuyor :) en büyük artısı bu oldu
Yine benhergün kek yersem davul gibi olurumzaten kilom var. Tsk ederim yinede önerin için cnm. Varmi başka fikir verebilecek biri ?
Hiç bişeycikler olmaz o zamanEşim temizliyor :) evet ev kedisi aşılarını yapmıştık gerçi bir iki aşısının vakti tekrar geldi
Hmm evet birisi daha yazdı androidlerde yokmuş belki onlar içinde bişeyler yapılır zamanla :SYa canım ben indiremiyorum play store da yok sanırım çok üzüldüm şimdi
imom ne ki cnmYine bendoktorumla konuşmuştuk günde 4 ceviz yemelisin demişti önce yerim dedim yedim sonra baktım yiyemiyorum bana imom önerdi şimdi 4 tane yiyecem diye zorlamıyorum iki tane yiyorum bikaç günde bir canım istedikçe başka da fikrim Önerim yok :)
Her gün yemek zorunda değilsin Can'ım günde 1 tane yersin bazen 2 tane bazen fındık yersin bazen başka kuru yemiş kendinizi bu kadar kasmayın yemek sağlıklı beslenmek çok önemli ama en önemlisi sağlıklı psikolojili anneler olmak kızlar Mutlu huzurlu çoçuklar yetiştirelimhergün kek yersem davul gibi olurumzaten kilom var. Tsk ederim yinede önerin için cnm. Varmi başka fikir verebilecek biri ?
Vitamin kompleksi gayet faydalı ben de bu hamileliğimde kullanıyorum her gün olmasa da kullanmaya çalısıyorum bu aylardan sınra kalsiyum magnezyum bolca tüketim kızlarimom ne ki cnm
Kızlar ceviz yiyomusunuz ? Hergün yemek lazım biliyorum ama canım hiç istemiyo yiyemiyorum ya tavsiyeniz varmı bişeye karıştırılıp yenebilir mi
seninle haftamiz günümüz aynı cnm bende kaşıntı yok ilerleyen zaman da olurmu bilmem ama umarım olmaz. Hamilelikte oluyomuymus hiçbir fikrim yok valla doktoruna bi danis istersen.
Face ten bakıyorum buraya çok güzel değişik ve de uygun ben msj yazmıştım %100 pamuk demişlerdi ürünleri bende burdan biseyler almayı dusunuyorum bakalımhttp://www.bebegen.com.tr/ bu siteden alışveriş yapan var mı? ürünlerin fiyatı uygun gibi geldi bana. acaba kaliteli midir?
hergün kek yersem davul gibi olurumzaten kilom var. Tsk ederim yinede önerin için cnm. Varmi başka fikir verebilecek biri ?
İlk defa duydum hiç almadım Can'ım bir inceleyim bakayımhttp://www.bebegen.com.tr/ bu siteden alışveriş yapan var mı? ürünlerin fiyatı uygun gibi geldi bana. acaba kaliteli midir?
ben de düşündüm de acaba nasıldır? Alırsan haberim olsun canım.Face ten bakıyorum buraya çok güzel değişik ve de uygun ben msj yazmıştım %100 pamuk demişlerdi ürünleri bende burdan biseyler almayı dusunuyorum bakalım
Gunaydin anneler hayırlı cumalar. Hepsini okuyamadım herkes iyidir inşaallah.. @Fullialein geçmiş olsun canım malesef ohal var diye cezaları çok veriyorlar. Biz de geçen yil kaynak kitap aldırdık diye soruşturma yedik 2.dönem ve cezalarimiz gecen hafta geldi. Ne aldik dersin? Ayliktan kesme!.. ne uyarı ne kınama direk verdiler. 27 öğretmeniz ceza alan. İtiraz da etmeyin dedi müdür bey bu süreçte. Çünkü zaten kaynak kitap suçtu buna rağmen aldırdık diye.. oyle iste..
Ben de dün bebisimi gormeye gittim 24+2de 860 gram olmuş hamsiyem bacakları uzun olacak dedi. Dedim anasına çekmiş hocambu gece 5.30da ilk kez çığlık çığlığa uyandim sol arka adeleme kramp girdi böyle bir şey yasamamistim ömrümde.. telefon açıp söyleyeceğim doktora..
haklısınız. Icim almiyo. Fındık ve bademin bebeğe faydası varmiceviz yiyemiyorsanız badem fındık kaju gibi diğer çerezleri tüketmeyi deneyin.
ilk 3 ay bende tiksinmiştim tüm bunlardan ama zamanla geçti.
birşeyle karıştırıp yemek siz kaloriden başka bir şey kazandırmayacak maalesef
Ben bi hafta içinde 2-3 kilo almisim :) ama takıntı yapmıyorum öncesinde hep çok zayıf olduğum için şuan hoşuma bile gidiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?