2017 Şubat Anneleri

seninle haftamiz günümüz aynı cnm bende kaşıntı yok ilerleyen zaman da olurmu bilmem ama umarım olmaz. Hamilelikte oluyomuymus hiçbir fikrim yok valla doktoruna bi danis istersen.

ben aslında çok fazla araştırmadım, sadece bunun kullanışlı olmasına vuruldum, bebek yatakta gibi oluyor ezeceğim korkusu vs yok. emzirirken srekli kalkmak yok vs. park yataklarda hiç güzel gelmiyor ya

Bende senin gibi park yatakmı asla diyenlerdendim.. ama ilk etapta oda yapamayacğız.. 1 yaşına kadar her odaya götüreileceğim sade park yataklar gördüm hoşumada gitti.. canlı görmek lazım birde..

Uygulamaya bayıldım YouTube dan izlemek istediğim videoları bulmak zor oluyordu şimdi her haftanın otomatik olarak videosu oynuyor :) en büyük artısı bu oldu
Ya canım ben indiremiyorum play store da yok sanırım çok üzüldüm şimdi

hergün kek yersem davul gibi olurum zaten kilom var. Tsk ederim yinede önerin için cnm. Varmi başka fikir verebilecek biri ?
Yine ben doktorumla konuşmuştuk günde 4 ceviz yemelisin demişti önce yerim dedim yedim sonra baktım yiyemiyorum bana imom önerdi şimdi 4 tane yiyecem diye zorlamıyorum iki tane yiyorum bikaç günde bir canım istedikçe başka da fikrim Önerim yok :)

Eşim temizliyor :) evet ev kedisi aşılarını yapmıştık gerçi bir iki aşısının vakti tekrar geldi
Hiç bişeycikler olmaz o zaman
Sebze meyveden,dışarda yediğin iyi pişmemiş etten bu virüsü kapma olasılığın evdeki kedinden çok çok daha yüksek
Millet boş boş konuşuyor ayar oluyorum açıp biraz bişeyler okumalarını söyle onlara

Merhaba kızlar nasılsınız bugun lessi 1 mil yapmaya başladım gayet güzeldi yememe biraz dikkat etmeye başladım Artuk çok kilo akıyorum şuan 80 kiloyum ve daha fazla almak istemiyorum sizler neler yapıyorsunuz

imom ne ki cnm

hergün kek yersem davul gibi olurum zaten kilom var. Tsk ederim yinede önerin için cnm. Varmi başka fikir verebilecek biri ?
Her gün yemek zorunda değilsin Can'ım günde 1 tane yersin bazen 2 tane bazen fındık yersin bazen başka kuru yemiş kendinizi bu kadar kasmayın yemek sağlıklı beslenmek çok önemli ama en önemlisi sağlıklı psikolojili anneler olmak kızlar Mutlu huzurlu çoçuklar yetiştirelim

Kızlar ceviz yiyomusunuz ? Hergün yemek lazım biliyorum ama canım hiç istemiyo yiyemiyorum ya tavsiyeniz varmı bişeye karıştırılıp yenebilir mi

Ben de her gün yemiyorum ama dikkat edeyim ,günlük yiyeyim dersen mutfağa göz önüne günlük yiyeceğin kadarını koy. Girip çıktıkca yersin.

seninle haftamiz günümüz aynı cnm bende kaşıntı yok ilerleyen zaman da olurmu bilmem ama umarım olmaz. Hamilelikte oluyomuymus hiçbir fikrim yok valla doktoruna bi danis istersen.

Ben de nette okudum. 25ci hafta da olabiliyormuş.
Benim zaten yıllardır soğuk mevsimlerde kaşıntım olduğu için dr.a sormak istemedim. Nedeni kuru cilt ,suyu az tüketmek ve kuru iklimde yaşıyor olmak..

http://www.bebegen.com.tr/ bu siteden alışveriş yapan var mı? ürünlerin fiyatı uygun gibi geldi bana. acaba kaliteli midir?
Face ten bakıyorum buraya çok güzel değişik ve de uygun ben msj yazmıştım %100 pamuk demişlerdi ürünleri bende burdan biseyler almayı dusunuyorum bakalım

ceviz yiyemiyorsanız badem fındık kaju gibi diğer çerezleri tüketmeyi deneyin.
ilk 3 ay bende tiksinmiştim tüm bunlardan ama zamanla geçti.
birşeyle karıştırıp yemek siz kaloriden başka bir şey kazandırmayacak maalesef

Face ten bakıyorum buraya çok güzel değişik ve de uygun ben msj yazmıştım %100 pamuk demişlerdi ürünleri bende burdan biseyler almayı dusunuyorum bakalım
ben de düşündüm de acaba nasıldır? Alırsan haberim olsun canım.

Çok üzüldüm canım... malesef kaynak kitapsız da birşey yapmak mümkün değil. .. biz aldirmadik korkumuzdan valla

Dün gece ben de yaşadım benzer birşey kramptı sanırım. Bacakta olduğunu biliyordum ama karnımda oldu çok korktum ben de

haklısınız. Icim almiyo. Fındık ve bademin bebeğe faydası varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…