2017 Şubat Anneleri

Canm benim olay geçen şubattan kalma ve tamamen şube müdürünün batılı öğretmenlere olan takıklığı
Okul müdürüm, yeni olan sağolsun çok destek oldu. Birlikte itiraz hazırladık sendikayı da araya koyduk bakalım ne olacak
Aylıktan kesme nedir ya, yuh yani. Ben olsam kesinlikle itiraz ederim ne münasebet itiraz senin hakkın. Üstelik bu yıl kaynak da serbest

Canm sen bizden öndesin hep sen yaşıyorsun bizi bilgilendiriyorsun biz hazırlıklı oluyoruz :)

Canm ben 12 yıl kedi besledim, ölene kadar yani
Kediden hastalık bulaşmaz. Kakasından toksoplazma gelir ama bunun için de iç dış parazit açılarını olmamış olması lazım. Kendini yaladığı için de tütüne geçer. Kedi tüyünün insan vücuduna hiçbir zararı yoktur. Toksoplazma virüsü taşıyan bir sokak kedisinin tüyünü dışarıda rüzgardan da soluyabilirsin. Zarar verecek olan budur. Aşılarını yaptır düzenli. Tüylerini kısaltabilirsin fakat kedini bırakma. Benim arkadaşım veteriner 5 aylık bebeği şuan ve evinde 3 kedisi var.
Sadece o değil bir çok arkadaşım kedi- köpek ile iç içe bebeğini büyüttü bir sıkıntı yaşamadılar.
İnsanlar zarar verenin tüyü olduğunu düşünüyor ama dediğim gibi zarar veren parazitli tüy

kizimiza isim buluyoruzda iki isim arasinda bitanesini secicez. Hazal yada Irmak sizce hangisi daha guzel

Irmak :)

Bende senin gibi park yatakmı asla diyenlerdendim.. ama ilk etapta oda yapamayacğız.. 1 yaşına kadar her odaya götüreileceğim sade park yataklar gördüm hoşumada gitti.. canlı görmek lazım birde..

Ben de ilk etapta oda almamaya karar verdim zaten kış bebeği yanımızda olacak. Park yatak tipini sevmiyorum ama çok kullanışlı. Prego yummy gözüme diğerlerine göre güzel geliyor bi bak

Kesinlikle katılıyorum. Herkes bi başkasından duyduğu ile karalıyor. Ayrıca kedi beslemek sünnettir. Peygamberimiz bile kedisi müezza'yı çok severmiş. Namaz kılarken dahi yanından ayırmazmış

Huzurlu olmana çok sevindim canım. MaşaAllah herşey gönlünce olsun :*

Herkese gunaydin. Hayirli cumalar. Bu sabah bebisim kipir kipir. Oda anladi herhalde cuma oldugunu.

Peki bu bebiste ne kullanmayi dusunuyorsun.
Yeşil olanı değişmiş sanırım beyaz olnından prima premium alacağım bir paket alırım o da aynıysa başka beze geçerim mecburen.

Canım bırakamam onu çok seviyorum o benim kızımmmm ilk gözağrım oğluşumla büyüyecek :) Toksoplazmaya bağışıklığım varmış zaten test yaptık doğum öncesi yani daha önce kapmışım o tehlike yok artık çok teşekkürler

benmde gobegim kasinmaya basladi cok geriliyo bebe yagi kullaniyorum bi arkadasim tavsiye etti hamilrleigi boyunca kullanmis catlak fln olmamis hic.

Bendensin canım henüz bi parça dahi almış değilim eşim çok temkinli hala atamadı ustunden endişeyi korkuyu. Artık almak istiyorum bende birşeyler.
:)) benimki de öyle hep frenliyor beni .. en azından liste hazır etmek lazım ki sonra sıkışmayalım :)

Dünden beri etrafım da dönüyor çok kirginim işim çıktı sonrasında yemeğe dondurmaciya baklavaciya kafeye götürdü gezdirdi sürekli elimi tut arabada diye yalvardı elini sürekli karnıma götürüyor prensesim diyerek ama kırgınlığım öyle az değil geçmez bugün kızıma birşeyler almaya başlayalım dedi yok dedim pikniğe götürdü gece nolur bana dönkarnını hissediym dedi uzanıp konuşmadım zoruma gitti kimbilir bebeğim bunu ilerde duyunca ne kadar zoruna gider

ben aslında çok fazla araştırmadım, sadece bunun kullanışlı olmasına vuruldum, bebek yatakta gibi oluyor ezeceğim korkusu vs yok. emzirirken srekli kalkmak yok vs. park yataklarda hiç güzel gelmiyor ya
Kenar korkulukları asansörlü olan beşiklere bak birde. Kenarı indirip yine yatağa yaklaştırabilirsin.

Tüm doktorlar erkege benzetti karin yapini goren erkek dedi etraftakiler rüyalarım hep erkek üzerineydi seni de emanet edebileceğim bi oğlum olur çocuklarıma da sahip çıkar bana birşey olursa o yüzden erkek istiyordum ilk çocuğu dedi kese konumu ve nub bile erkek çıkmıştı faa la baktırmis gorumcem erkek ilk adını muhammet düşünüyorlar diyerek onu bile tahmin etmişler oda artık oğlum diye düşünmüş şartlamış kendini şoka girmiş ama nolursa olsun yanlış yaptı hak ediyor tavır yapmamı

Kızlar ceviz yiyomusunuz ? Hergün yemek lazım biliyorum ama canım hiç istemiyo yiyemiyorum ya tavsiyeniz varmı bişeye karıştırılıp yenebilir mi

Ben de yiyemiyorum canım vicdanen rahatsızım o yüzden de.... süte meyve bal çerez karıştırıyordum bir ara ama artık ondan da tiksindim incir kuru üzüm bastık vs ile yemeye çalışıyorum

Evettt ben de mecburen bu tip bir yatak alacağım. Chicco nun ürününü araştırdım en uygun 600 e buldum ki o da çok. Ben de şunu bulmuştum

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

Aman ne uzun linkmiş inşallah doğru vermişimdir

Ama hiçbir mağazada görmedim görmeden de alamam senin dediğin de güzel görünüyor. Mağazada gören, kullanan, kalitesini bilen varsa yazabilir mi acaba?

Bende senin gibi park yatakmı asla diyenlerdendim.. ama ilk etapta oda yapamayacğız.. 1 yaşına kadar her odaya götüreileceğim sade park yataklar gördüm hoşumada gitti.. canlı görmek lazım birde..

Ben chicco nun next to me sini gördüm çok kaliteliydi büyüklüğü de iyi 5 ay falan yatar rahat ama fiyati pahali geldi

Ben hamileliğimin ilk ultrason randevusunda Drum direk kedi köpekten uzak duracaksın dedi. Ama uzak durma olayı aşılı hayvanlar için de mi geçerli onu bilmiyorum.Dr una sor bence.

cevremde kedi köpek kus besleyen var simdiye kadar olumsuz bir durumdan haberim olmadi..Benim de evde olmasa da isyerimiz de 2 haylaz köpüşümuz ve
kedilerimiz var.Ben doktoruma sordugumda testlerim sonucun da sorun olmayacağını bagisikligimin olduğunu soyledi.Aşılı ve rutin kontrolleri olduklarinda insan uzerin de herhangi sağlık sorunu olmuyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…