- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Gunaydin anneler hayırlı cumalar. Hepsini okuyamadım herkes iyidir inşaallah..Fullialein geçmiş olsun canım malesef ohal var diye cezaları çok veriyorlar. Biz de geçen yil kaynak kitap aldırdık diye soruşturma yedik 2.dönem ve cezalarimiz gecen hafta geldi. Ne aldik dersin? Ayliktan kesme!.. ne uyarı ne kınama direk verdiler. 27 öğretmeniz ceza alan. İtiraz da etmeyin dedi müdür bey bu süreçte. Çünkü zaten kaynak kitap suçtu buna rağmen aldırdık diye.. oyle iste..
Ben de dün bebisimi gormeye gittim 24+2de 860 gram olmuş hamsiyem bacakları uzun olacak dedi. Dedim anasına çekmiş hocambu gece 5.30da ilk kez çığlık çığlığa uyandim sol arka adeleme kramp girdi böyle bir şey yasamamistim ömrümde.. telefon açıp söyleyeceğim doktora..
Selam kızlar..
Benim cildim çok kuru olduğu için soğuklar başlayınca hem çok kaşınır hem de pul pul dökülür. Tabi çok su içemediğim için de oluyor bu. Birde buranın havası çok kuru,o da tetikliyor.
Şimdi geleneksel kaşınmalarım yine başladı ama aynı zamanda bu haftalarda hamilelerde kaşıntı olabiliyormuş. Benim haftamda olup kaşınan var mı acep.
Çok can sıkıcı bir durum içindeyim valla.
Kızlar benim kedim var ve sadece evde dışarı ile teması yok bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama insanlar beni korkutuyor yok çok zararlı falan filan diye ona çok alıştık eşimle... Hiç öyle zarar verdiğine dair Çevrenizde bir hikaye var mı kediden dolayı şöyle olmuş diyebileceğiniz
kizimiza isim buluyoruzda iki isim arasinda bitanesini secicez. Hazal yada Irmak sizce hangisi daha guzel
Bende senin gibi park yatakmı asla diyenlerdendim.. ama ilk etapta oda yapamayacğız.. 1 yaşına kadar her odaya götüreileceğim sade park yataklar gördüm hoşumada gitti.. canlı görmek lazım birde..
Hiç bişeycikler olmaz o zaman
Sebze meyveden,dışarda yediğin iyi pişmemiş etten bu virüsü kapma olasılığın evdeki kedinden çok çok daha yüksek
Millet boş boş konuşuyor ayar oluyorum açıp biraz bişeyler okumalarını söyle onlara
İyiyim canım sağol. Buralarda yım okuyorum yazılanları ama yazmıyorum pek. Baya dolu geçiyor zaman. Evden cikmadim eşim gitti. Çocuklar için bunun iyi olacağına karar verdik. Tabi millet beni evde tutmak için yapıyor ama ben kilidi falan değiştirdim. Yalnız gebe iken boşanma davası çok sürüyor. Doğum sonrasına kalır dedi avukat. Bakalım. Hayırlısı.yalnız maşallah çok enerjikim. Çok iyiyim eski baharim artık. Özellikle çok kitap okuyorum bu da bana çok iyi geliyor. Ben de alış veriş yapmayacağım. Çok var abilerden kalma. İdare ederiz onlarla. Eşim gitti için küçük abiyi kendimle yatıracak yatak da alıcam. Bebişin yatak yani var zaten onunla idare etcem. Tasarruf etmem laxim. Ev alıcam kiraya çıkmak istemiyorum. Bu arada ben çok haklıymışim hersey kp boynunun altından çıkıyormuş eşim itiraf etti ve de özür diledi çok geç ama.alsin oğlunu gözüne soksun.
Yeşil olanı değişmiş sanırım beyaz olnından prima premium alacağım bir paket alırım o da aynıysa başka beze geçerim mecburen.Herkese gunaydin. Hayirli cumalar. Bu sabah bebisim kipir kipir. Oda anladi herhalde cuma oldugunu.
Peki bu bebiste ne kullanmayi dusunuyorsun.
Hayırlısı inş.yakında duyarız hepimizben de hissedemedim henüz. ara ara hissediyorum gibi geliyor ama net olmadı hiç emin değilim
Canım bırakamam onu çok seviyorum o benim kızımmmm ilk gözağrımCanm benim olay geçen şubattan kalma ve tamamen şube müdürünün batılı öğretmenlere olan takıklığı
Okul müdürüm, yeni olan sağolsun çok destek oldu. Birlikte itiraz hazırladık sendikayı da araya koyduk bakalım ne olacak
Aylıktan kesme nedir ya, yuh yani. Ben olsam kesinlikle itiraz ederim ne münasebet itiraz senin hakkın. Üstelik bu yıl kaynak da serbest
Canm sen bizden öndesin hep sen yaşıyorsun bizi bilgilendiriyorsun biz hazırlıklı oluyoruz :)
Canm ben 12 yıl kedi besledim, ölene kadar yani
Kediden hastalık bulaşmaz. Kakasından toksoplazma gelir ama bunun için de iç dış parazit açılarını olmamış olması lazım. Kendini yaladığı için de tütüne geçer. Kedi tüyünün insan vücuduna hiçbir zararı yoktur. Toksoplazma virüsü taşıyan bir sokak kedisinin tüyünü dışarıda rüzgardan da soluyabilirsin. Zarar verecek olan budur. Aşılarını yaptır düzenli. Tüylerini kısaltabilirsin fakat kedini bırakma. Benim arkadaşım veteriner 5 aylık bebeği şuan ve evinde 3 kedisi var.
Sadece o değil bir çok arkadaşım kedi- köpek ile iç içe bebeğini büyüttü bir sıkıntı yaşamadılar.
İnsanlar zarar verenin tüyü olduğunu düşünüyor ama dediğim gibi zarar veren parazitli tüy
Irmak :)
Öncesinde zayıf başladığım ve hayatım boyunca hep zayıf olduğum için galiba hiç umursamiyom şuan :)Ben de başlarda çok taktım da artık Boşverdim
Alirsam haber veririmben de düşündüm de acaba nasıldır? Alırsan haberim olsun canım.
benmde gobegim kasinmaya basladi cok geriliyo bebe yagi kullaniyorum bi arkadasim tavsiye etti hamilrleigi boyunca kullanmis catlak fln olmamis hic.Ben de her gün yemiyorum ama dikkat edeyim ,günlük yiyeyim dersen mutfağa göz önüne günlük yiyeceğin kadarını koy. Girip çıktıkca yersin.
Ben de nette okudum. 25ci hafta da olabiliyormuş.
Benim zaten yıllardır soğuk mevsimlerde kaşıntım olduğu için dr.a sormak istemedim. Nedeni kuru cilt ,suyu az tüketmek ve kuru iklimde yaşıyor olmak..
:)) benimki de öyle hep frenliyor beni .. en azından liste hazır etmek lazım ki sonra sıkışmayalım :)Bendensin canım henüz bi parça dahi almış değilim eşim çok temkinli hala atamadı ustunden endişeyi korkuyu. Artık almak istiyorum bende birşeyler.
Kenar korkulukları asansörlü olan beşiklere bak birde. Kenarı indirip yine yatağa yaklaştırabilirsin.ben aslında çok fazla araştırmadım, sadece bunun kullanışlı olmasına vuruldum, bebek yatakta gibi oluyor ezeceğim korkusu vs yok. emzirirken srekli kalkmak yok vs. park yataklarda hiç güzel gelmiyor ya
Kızlar ceviz yiyomusunuz ? Hergün yemek lazım biliyorum ama canım hiç istemiyo yiyemiyorum ya tavsiyeniz varmı bişeye karıştırılıp yenebilir mi
kızlar ben bebişin karyolasını artı 6 aya kadar rahat etmek için şu ürünü alacaktım:
http://www.babymall.com.tr/chicco-next2me-besik-fuchsia_CHC-7933968
ama bunu buldum çok daha uygun bu markayı duyan var mı, özellikleri aynı
http://www.babymall.com.tr/soobaby-...tra&utm_medium=cpc&utm_source=akakce&v=1.84.2
Bende senin gibi park yatakmı asla diyenlerdendim.. ama ilk etapta oda yapamayacğız.. 1 yaşına kadar her odaya götüreileceğim sade park yataklar gördüm hoşumada gitti.. canlı görmek lazım birde..
Omega ilaç yani bi yaz istersen Google'aimom ne ki cnm
Ben hamileliğimin ilk ultrason randevusunda Drum direk kedi köpekten uzak duracaksın dedi. Ama uzak durma olayı aşılı hayvanlar için de mi geçerli onu bilmiyorum.Dr una sor bence.Kızlar benim kedim var ve sadece evde dışarı ile teması yok bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama insanlar beni korkutuyor yok çok zararlı falan filan diye ona çok alıştık eşimle... Hiç öyle zarar verdiğine dair Çevrenizde bir hikaye var mı kediden dolayı şöyle olmuş diyebileceğiniz
balık yağı kullaniyodum cnm zaten son gittiğimde doktor kesti kilom var diye gerek yok dedi kullanmanaOmega ilaç yani bi yaz istersen Google'a
cevremde kedi köpek kus besleyen var simdiye kadar olumsuz bir durumdan haberim olmadi..Benim de evde olmasa da isyerimiz de 2 haylaz köpüşümuz veKızlar benim kedim var ve sadece evde dışarı ile teması yok bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama insanlar beni korkutuyor yok çok zararlı falan filan diye ona çok alıştık eşimle... Hiç öyle zarar verdiğine dair Çevrenizde bir hikaye var mı kediden dolayı şöyle olmuş diyebileceğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?