2017 Şubat Anneleri

Erkek milleti işte tuhaflar. Kızı bir baba demeye başlasın da eriyip bitecek. Benim kız babaya aşık resmen yanyana bile oturtmuyor bizi. Daha 26 aylık dün diyor ki kalk ordan anne ben oturacağım:) babası gelsin ben hiç ilgilenmem varsa yoksa baba. Öper, koklar babasını sürekli tepesinde. Kız çocuk bir başka oluyor biraz sabret.

Merhaba kizlar bgn ayrintili ultrasonumuz vardi...bebeğin beyninde iki tane 6 mm kist var mis doktor önemli birşey değil bu kromozomdan kaynakli dedi..eğer istersen amniosentez yapalim ama siz bilirsiniz dedi..kist ciddi değil kaybolur dedi ama içim içimi yiyor..diğer herşey normal iyi ztn down sendromu düşük risk cikti dedi..endişe duyacak biset yok dedi de gel de bana anlat.ayni durumu yasayan varmi

tecrübeli olmak böyle bir şey işteçok Sağol canım

Canım burada bu şekilde çıkan anneler oldu. Onlarda sana yazar. bu ilerleyen Zamanlarda geçen birşeymiş. Buna takılıp moralini bozma. İnşallah birşey olmayacak. Amniosentezi aklından bile geçirme. Rahat ol sen.

bretta senin baktığın beşiklerden az önce ebebekte gördüm. Çok basit birşey. Eminim gördüğünde sende beğenmeyeceksin. Ebebek mağazasına bir bak istersen.

canım prego yummy turkuaz rengi ve bikaç diğer markanın turkuaz renkleri benim de hoşuma gitti ama bu markayı duymamistim

kisafile bence hazal
M muhendiseylul ilk aylar çok hızlı kilo alıyolar canım genelde ayından büyük giydiriyosun 3-4 aylıkken 6-9 giydiriyosun mesela. Ona göre almak lazım. Kızımda çoğu seyi 1-2 kere ancak giydirdim küçüldü.Hiç giydiremediklerim bile oldu yazlık kışlık da iyi ayarlamak lazım. İlerisi için şimdiden çok bişey almayın derim her bebek bir olmuyo mesela bazısı narin bazısı iri olabiliyo duruma göre alırsinız bence. Hediye de geliyo. Bu arada daha ben hiç başlamadım alışverişe. Kızımda da baştan ilk heyecan bir iki şey dısında 7.ayda aldım hep. Hiç bişeyi yok gibiydi bi gün bi çıktık biçok seyi tamamladık. Erken dogum riskine karsi hastane cantasina koncak şeyleri önce alıp hazır tutmak lazım

Park yatak konuşulmuş eğer ayrı bi oda yapmıcaksanız tavsiye ederim. Ben papetto nun geniş olanını kullanıyorum gayet memnunum. Kolayca toplanıp istediğin yere götürebiliyosun. izinlerimizde falan annemlere gidip kalacağımız zaman onu da götürüyoduk iyi oluyodu

Yaaaa 2016 şubat anneleri ne bakiyim dedim ilk sayfalarına bayildimmmmmmm ve hala suan yazisiyolar bebislerinden bahsediyorlar artık Allah ım bizede seneye bu zamanlar bunu nasip etsin insAllah
Amin canım inşallah biz de 2015 haziran anneleri olarak çok güzel dostluklar kurduk görüşenler oldu. Bebişler dogduktan sonra buraya pek bakamaz olduk ama tel vs.irtibatımızı koparmadık bazılarıyla
bretta saģlık ocagı beni de 2 kere kan değerlerime bakmak ićin cagirdi 1 ay sonra tekrar gidicem
banuelis guzel gunlerde gule gule giysin bebis

Huzurlu olmana çok sevindim canım. MaşaAllah herşey gönlünce olsun :*
Sağol canım. Yoruldum sanırım artık bünye kaldırmıyor. Çocuklar iyi olsun da.Allah büyük

Canim aynı şey biz de de var. Geçer dediler hatta bizdekilerin biri büyümüş eşit değillerdi yani yine de geçer dediler.beklemekten başka çare yok. İnşallah geçer de biz de üzüldüğüm üzme kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…