Bizde yazalim yaw guzel oluyor paylasimlarYa çok hoşuma gitti özellikle ilk sayfaları herşeyi yazmışlar dusunmusler bayıldım okucam orayı surekli :)
Hazal guzel bencekizimiza isim buluyoruzda iki isim arasinda bitanesini secicez. Hazal yada Irmak sizce hangisi daha guzel
İnş canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizle ilgili konuşalım o zaman da :)Bizde yazalim yaw guzel oluyor paylasimlar
Hmm kilo işi bozarbalık yağı kullaniyodum cnm zaten son gittiğimde doktor kesti kilom var diye gerek yok dedi kullanmana
Erkek milleti işte tuhaflar. Kızı bir baba demeye başlasın da eriyip bitecek. Benim kız babaya aşık resmen yanyana bile oturtmuyor bizi. Daha 26 aylık dün diyor ki kalk ordan anne ben oturacağım:) babası gelsin ben hiç ilgilenmem varsa yoksa baba. Öper, koklar babasını sürekli tepesinde. Kız çocuk bir başka oluyor biraz sabret.Tüm doktorlar erkege benzetti karin yapini goren erkek dedi etraftakiler rüyalarım hep erkek üzerineydi seni de emanet edebileceğim bi oğlum olur çocuklarıma da sahip çıkar bana birşey olursa o yüzden erkek istiyordum ilk çocuğu dedi kese konumu ve nub bile erkek çıkmıştı faa la baktırmis gorumcem erkek ilk adını muhammet düşünüyorlar diyerek onu bile tahmin etmişler oda artık oğlum diye düşünmüş şartlamış kendini şoka girmiş ama nolursa olsun yanlış yaptı hak ediyor tavır yapmamı
Kızlar benim kedim var ve sadece evde dışarı ile teması yok bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama insanlar beni korkutuyor yok çok zararlı falan filan diye ona çok alıştık eşimle... Hiç öyle zarar verdiğine dair Çevrenizde bir hikaye var mı kediden dolayı şöyle olmuş diyebileceğiniz[/QUOTE
Dıskisindan uzak durman gerekiyor diye biliyorum. hatta doktorum o sebeple yesillikleri iyi yikamam gerektiğini söylemişti.
Bnce hazalkizimiza isim buluyoruzda iki isim arasinda bitanesini secicez. Hazal yada Irmak sizce hangisi daha guzel
tecrübeli olmak böyle bir şey işteCanım kısa kollular ancak haziran sonu gibi giyilir. Yazlıklar 6-9 aylık daha uygun olur gibi.
Bebekler çok hızlı kilo aldıkları için 2 aylıkken 3-6 ay kıyafetler giyilebiliyor. Zaten pamuklu oldukları için yıkandıktan sonra çekme payını da düşünün. Bide altlı üstlü olunca özellikle altları uzun süre gidiyor.Yani bebekler 4cü aya kadar ay da en az 1 kilo alarak ilerliyorlar. Hatta ilk ay 1500 gr bile alabiliyorlar.
Yine 2016 tecrübeli annelerine de bi sorun almadan önce. Benim oğlum mayıs çocuğu.
Şubat anneleri daha doğru bilgi verebilir
bal döküp yiyebilirsin canımKızlar ceviz yiyomusunuz ? Hergün yemek lazım biliyorum ama canım hiç istemiyo yiyemiyorum ya tavsiyeniz varmı bişeye karıştırılıp yenebilir mi
Canım burada bu şekilde çıkan anneler oldu. Onlarda sana yazar. bu ilerleyen Zamanlarda geçen birşeymiş. Buna takılıp moralini bozma. İnşallah birşey olmayacak. Amniosentezi aklından bile geçirme. Rahat ol sen.Merhaba kizlar bgn ayrintili ultrasonumuz vardi...bebeğin beyninde iki tane 6 mm kist var mis doktor önemli birşey değil bu kromozomdan kaynakli dedi..eğer istersen amniosentez yapalim ama siz bilirsiniz dedi..kist ciddi değil kaybolur dedi ama içim içimi yiyor..diğer herşey normal iyi ztn down sendromu düşük risk cikti dedi..endişe duyacak biset yok dedi de gel de bana anlat.ayni durumu yasayan varmi
canım prego yummy turkuaz rengi ve bikaç diğer markanın turkuaz renkleri benim de hoşuma gitti ama bu markayı duymamistimBen de ilk etapta oda almamaya karar verdim zaten kış bebeği yanımızda olacak. Park yatak tipini sevmiyorum ama çok kullanışlı. Prego yummy gözüme diğerlerine göre güzel geliyor bi bak
Kesinlikle katılıyorum. Herkes bi başkasından duyduğu ile karalıyor. Ayrıca kedi beslemek sünnettir. Peygamberimiz bile kedisi müezza'yı çok severmiş. Namaz kılarken dahi yanından ayırmazmış
evet canım güzelmiş ben de sevdim nerde var bu hiç denk gelmedim ve ne kadarBen kızıma bu park yataktan alıcam kısmetse. Sade isteyen arkadaslara fikir olabilir :)
bretta senin baktığın beşiklerden az önce ebebekte gördüm. Çok basit birşey. Eminim gördüğünde sende beğenmeyeceksin. Ebebek mağazasına bir bak istersen.
Evet canım bak bu. Bacaklar sağa sola yamulmuştu. Birde kalite olarak bildiğin park yatağı gibi. Kumaşı demirleri falan.Chicco nunkini mi diğer markalarınkini mi gördün canım?
Amin canım inşallah biz de 2015 haziran anneleri olarak çok güzel dostluklar kurduk görüşenler oldu. Bebişler dogduktan sonra buraya pek bakamaz olduk ama tel vs.irtibatımızı koparmadık bazılarıylaYaaaa 2016 şubat anneleri ne bakiyim dedim ilk sayfalarına bayildimmmmmmm ve hala suan yazisiyolar bebislerinden bahsediyorlar artık Allah ım bizede seneye bu zamanlar bunu nasip etsin insAllah
Sağol canım. Yoruldum sanırım artık bünye kaldırmıyor. Çocuklar iyi olsun da.Allah büyükHuzurlu olmana çok sevindim canım. MaşaAllah herşey gönlünce olsun :*
Canim aynı şey biz de de var. Geçer dediler hatta bizdekilerin biri büyümüş eşit değillerdi yani yine de geçer dediler.beklemekten başka çare yok. İnşallah geçer de biz de üzüldüğüm üzme kalırız.Merhaba kizlar bgn ayrintili ultrasonumuz vardi...bebeğin beyninde iki tane 6 mm kist var mis doktor önemli birşey değil bu kromozomdan kaynakli dedi..eğer istersen amniosentez yapalim ama siz bilirsiniz dedi..kist ciddi değil kaybolur dedi ama içim içimi yiyor..diğer herşey normal iyi ztn down sendromu düşük risk cikti dedi..endişe duyacak biset yok dedi de gel de bana anlat.ayni durumu yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?