2017 Şubat Anneleri

evet canım güzelmiş ben de sevdim nerde var bu hiç denk gelmedim ve ne kadar
Bu bebek magazalarinda genelde olan bi modelmis canim tahteravelli otto markasi. Indirimde 650 gibi bi fiyata gormustum gecenlerde. E bebekte fln da vardir belki yasadigim yerde olmadigi icin bilemiyorum ama burdaki cilek magazasi satiyodu mesela

Günaydın
Gece WC'ye kalkmazsam sabah ağrıyla kalkıp bi daha da uyuyamıyorum cumartesi bugün bu saatte kalkılır mı

Evet canım bak bu. Bacaklar sağa sola yamulmuştu. Birde kalite olarak bildiğin park yatağı gibi. Kumaşı demirleri falan.
http://m.babymall.com.tr/chicco-next2me-besik-fuchsia_CHC-7933968

Hadi yaaa o paraya değmez o zaman
Benim yerim çok dar küçük birşey almalıyım mecbur. Bi de kapaninca küçülsün de bebek büyüyünce kaldırayım istiyorum. Odasında yatacak mecbur

Şu da hoşuma gidiyor

http://www.e-toker.com/Prego-Baby-4...fPWasXWrtw-ccAv1LAWrVIbQUuL1N18Z_IRoC23Hw_wcB

Günaydın
Gece WC'ye kalkmazsam sabah ağrıyla kalkıp bi daha da uyuyamıyorum cumartesi bugün bu saatte kalkılır mı

Günaydınnnnn ben de o dertle uyandım ve uyuyamıyorum grip halsizlik ve burun tıkanıklığı da cabası

Ben de ilk etapta oda almamaya karar verdim zaten kış bebeği yanımızda olacak. Park yatak tipini sevmiyorum ama çok kullanışlı. Prego yummy gözüme diğerlerine göre güzel geliyor bi bak

evet canım benim baktığımda Prego yummy tarzı.. karışık değil.. sadece üzerinde küçük bir dönence olsa yeter..

Tüyü mü? Hiç alakası yok hayvanlar aleminde en temiz hayvandır kedi sadece kumunu,dışkısını gebe olan birisi temizlememeli o kadar.

yanlış duymuş olabilirim. ben genel olarak evde hayvan beslemeye karşı biriyim. Yaratılış gereği doğada yaşaması lazım bnce hayvanların ve doğa bizden çok onların hakkı tabiki pratikte bu böyle olmuyor ne yazıkki

tamam canım sağolasın ilk olunca heyecan yapiosun her beğendiğini almak istiyosun dediklerini dikkate alacağım

Bu bebek magazalarinda genelde olan bi modelmis canim tahteravelli otto markasi. Indirimde 650 gibi bi fiyata gormustum gecenlerde. E bebekte fln da vardir belki yasadigim yerde olmadigi icin bilemiyorum ama burdaki cilek magazasi satiyodu mesela
park yatak bu canım değil mi. sağolasın bakicam

Bunu tavsiye ederim. İstediğin odaya götür. Benzeri bende de vardı. Oğlumla mutfakta yemek yaptık, oturma odasında beraber oturduk, yatak odasında beraber yattık. Gittiğim her odaya benimle gitti. Hem bu şekilde kucagada alışmamış oldu. Bunun tek kötü tarafı harekentlenince, sağa sola dönmeye başlayınca gözünü bir sn bile ayırmamalısın. Düşme ihtimaline karşı.

Teendyol carters ürünleri indirimde. Kendi sitesine baktımda fiyatlar aynı. Trendyol 25 tl indirim kuponu veriyor. Kendi siteside ikinci %50 indirimde. Bakmak isteyenlere duyurulur.

Tam bu marka olmasa da alternatif markalar var onlarinki buna göre daha büyüktü dusuneyim o zaman canım. Kucaga alismamis olmasi cok iyi. Peki yatakta sen yatarken almak, uzanmak falan kolay oluyor mu bununla?

Kızlar markafoni de de indirim varrr

Tulumlar alt üst takımlar çıtçıtlı bodyler falan baya uygun... zeyland diye bir marka var sizce nasıldır alsam mı bişeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…