Bu bebek magazalarinda genelde olan bi modelmis canim tahteravelli otto markasi. Indirimde 650 gibi bi fiyata gormustum gecenlerde. E bebekte fln da vardir belki yasadigim yerde olmadigi icin bilemiyorum ama burdaki cilek magazasi satiyodu mesela
Hadi yaaa o paraya değmez o zaman
Benim yerim çok dar küçük birşey almalıyım mecbur. Bi de kapaninca küçülsün de bebek büyüyünce kaldırayım istiyorum. Odasında yatacak mecbur
Ben de ilk etapta oda almamaya karar verdim zaten kış bebeği yanımızda olacak. Park yatak tipini sevmiyorum ama çok kullanışlı. Prego yummy gözüme diğerlerine göre güzel geliyor bi bak
yanlış duymuş olabilirim. ben genel olarak evde hayvan beslemeye karşı biriyim. Yaratılış gereği doğada yaşaması lazım bnce hayvanların ve doğa bizden çok onların hakkı tabiki pratikte bu böyle olmuyor ne yazıkki
@kisafile bence hazal Mmuhendiseylul
ilk aylar çok hızlı kilo alıyolar canım genelde ayından büyük giydiriyosun 3-4 aylıkken 6-9 giydiriyosun mesela. Ona göre almak lazım. Kızımda çoğu seyi 1-2 kere ancak giydirdim küçüldü.Hiç giydiremediklerim bile oldu yazlık kışlık da iyi ayarlamak lazım. İlerisi için şimdiden çok bişey almayın derim her bebek bir olmuyo mesela bazısı narin bazısı iri olabiliyo duruma göre alırsinız bence. Hediye de geliyo. Bu arada daha ben hiç başlamadım alışverişe. Kızımda da baştan ilk heyecan bir iki şey dısında 7.ayda aldım hep. Hiç bişeyi yok gibiydi bi gün bi çıktık biçok seyi tamamladık. Erken dogum riskine karsi hastane cantasina koncak şeyleri önce alıp hazır tutmak lazım
Bu bebek magazalarinda genelde olan bi modelmis canim tahteravelli otto markasi. Indirimde 650 gibi bi fiyata gormustum gecenlerde. E bebekte fln da vardir belki yasadigim yerde olmadigi icin bilemiyorum ama burdaki cilek magazasi satiyodu mesela
yanlış duymuş olabilirim. ben genel olarak evde hayvan beslemeye karşı biriyim. Yaratılış gereği doğada yaşaması lazım bnce hayvanların ve doğa bizden çok onların hakkı tabiki pratikte bu böyle olmuyor ne yazıkki
Hadi yaaa o paraya değmez o zaman
Benim yerim çok dar küçük birşey almalıyım mecbur. Bi de kapaninca küçülsün de bebek büyüyünce kaldırayım istiyorum. Odasında yatacak mecbur
Bunu tavsiye ederim. İstediğin odaya götür. Benzeri bende de vardı. Oğlumla mutfakta yemek yaptık, oturma odasında beraber oturduk, yatak odasında beraber yattık. Gittiğim her odaya benimle gitti. Hem bu şekilde kucagada alışmamış oldu. Bunun tek kötü tarafı harekentlenince, sağa sola dönmeye başlayınca gözünü bir sn bile ayırmamalısın. Düşme ihtimaline karşı.
Bunu tavsiye ederim. İstediğin odaya götür. Benzeri bende de vardı. Oğlumla mutfakta yemek yaptık, oturma odasında beraber oturduk, yatak odasında beraber yattık. Gittiğim her odaya benimle gitti. Hem bu şekilde kucagada alışmamış oldu. Bunun tek kötü tarafı harekentlenince, sağa sola dönmeye başlayınca gözünü bir sn bile ayırmamalısın. Düşme ihtimaline karşı.
Tam bu marka olmasa da alternatif markalar var onlarinki buna göre daha büyüktü dusuneyim o zaman canım. Kucaga alismamis olmasi cok iyi. Peki yatakta sen yatarken almak, uzanmak falan kolay oluyor mu bununla?