Ayni sorun bende de var. Ustelik ben sabah namazina kalktigimda abdest alinca ihtiyacmi karsiliyorum ama yine de sabah agriyla uyaniyorum...Günaydın
Gece WC'ye kalkmazsam sabah ağrıyla kalkıp bi daha da uyuyamıyorumcumartesi bugün bu saatte kalkılır mı
Ben sezeryan doğum yapmama rağmen çok sıkıntı yaşamadım doğum şeklinden. Ben anakıcagını yatakodamda çekmeceli geniş bir Dresuarım var onun üzerine koyuyordum. Mutfakta masanın üzerine falan. Eğilmekte zorlanmasamda daha rahat oluyordu. Normal doğumda sıkıntı yaşamazsın eğilmekte falan ama sezeryan herkes benimki gibi rahat olmuyor.Tam bu marka olmasa da alternatif markalar var onlarinki buna göre daha büyüktü dusuneyim o zaman canım. Kucaga alismamis olmasi cok iyi. Peki yatakta sen yatarken almak, uzanmak falan kolay oluyor mu bununla?
Ben sezeryan doğum yapmama rağmen çok sıkıntı yaşamadım doğum şeklinden. Ben anakıcagını yatakodamda çekmeceli geniş bir Dresuarım var onun üzerine koyuyordum. Mutfakta masanın üzerine falan. Eğilmekte zorlanmasamda daha rahat oluyordu. Normal doğumda sıkıntı yaşamazsın eğilmekte falan ama sezeryan herkes benimki gibi rahat olmuyor.
Saol cnm ...doktor neyden kaynaklandigini söyledi mi peki ...korkulacak birşey yok dedi de gel bana anlatSağol canım. Yoruldum sanırım artık bünye kaldırmıyor. Çocuklar iyi olsun da.Allah büyük
Canim aynı şey biz de de var. Geçer dediler hatta bizdekilerin biri büyümüş eşit değillerdi yani yine de geçer dediler.beklemekten başka çare yok. İnşallah geçer de biz de üzüldüğüm üzme kalırız.
İnş cnm Saol..amniosentezi doktor da çok onermiyo bende istemiyorum ztn allh korusun biseu olsa da aldirmayacagma gore..beklemekten başka caremiz yokCanım burada bu şekilde çıkan anneler oldu. Onlarda sana yazar. bu ilerleyen Zamanlarda geçen birşeymiş. Buna takılıp moralini bozma. İnşallah birşey olmayacak. Amniosentezi aklından bile geçirme. Rahat ol sen.
Maşallah canım epey büyümüssünüz enfeksiyonda geçer inşallah. Benim de kanım sınırdaydı en son.... Kızımda babaya benzetmişti doktor gerçekten öyle oldu inşallah ayrintilida güzel haberlerle donerisnizsabah rutin doktor kontrolüne gittik. ultrasonda yüzünkoyun yatıyordu bebek doktor yüzünü göstermesi için baya uğraştı. neyseki uzun uğraşlardan sonra yüzünü görebildik. üç boyutlu gördük bu sefer. 705 gr olmuş. boyunu sordum tam ölçüm yapamıyoruz dedi.doktor bebeği babaya benzetti. kan ve idrar tahlili istedi bi de şeker yüklemesi. şeker yüklemesini yaptırmadım. sorumluluğu kabul ettiğime dair not düştü. tahlillerrimde idrarda baya yüksek miktarda enfeksiyon olduğunu söyledi. zimaks diye bir ilaç verdi. kan değerim biraz düşükmüş ama normal dedi. günde 1 tane kan ilacına başlıcam. öğleden sonra da ayrıntılıya girdik ama bizimki istenilen şekilde hareket etmediği için doktor bu şekilde sağlıklı veri elde edemeyiz dedi. pazartesi tekrar bakıcaz. gelmeden 1 çikolata ve meyve suyu önerdi. bizden bu kadar
Maşallah canım epey büyümüssünüz enfeksiyonda geçer inşallah. Benim de kanım sınırdaydı en son.... Kızımda babaya benzetmişti doktor gerçekten öyle oldu inşallah ayrintilida güzel haberlerle donerisniz
Inşallah geçer canım. Benim de kabızlıktan karnımda rahatsızlık oluyo canım. inşallah geçer enfeksiyon da rahatlarsin belkiteşekkür ederim canım. büyüdük valla. karnımda baskı vardı 2-3 haftadır. emfeksiyona bağladı. bakalım inşallah enfeksiyon geçer de baskı problemim ortadan kalkar. yürümek bile bazen eziyet oluyor bana.
Geçmiş olsun Can'ım enf tehlikeli tedavini ol Can'ım bende doğum dan sonra bilemedim çok zor günler geçirdim kan tahlillerinizi düzenli olun doğumdan sonra vücut güçsüz kalıuor sonra anan dikkat edin hepiniz benim yaşadıklarımı bir bilseniz daha temkinli olurdunuzteşekkür ederim canım. büyüdük valla. karnımda baskı vardı 2-3 haftadır. emfeksiyona bağladı. bakalım inşallah enfeksiyon geçer de baskı problemim ortadan kalkar. yürümek bile bazen eziyet oluyor bana.
doktorun verdiği ilaçları kullanıcam bakalım inşallah en kısa zamanda geçer. teşekkür ederim.Geçmiş olsun Can'ım enf tehlikeli tedavini ol Can'ım bende doğum dan sonra bilemedim çok zor günler geçirdim kan tahlillerinizi düzenli olun doğumdan sonra vücut güçsüz kalıuor sonra anan dikkat edin hepiniz benim yaşadıklarımı bir bilseniz daha temkinli olurdunuz
ebebekten bakayım o zaman. soobe marka gösterdiğimi diyorsun di mi? chicconunki baya kaliteli görünüyordu çünkü onu incelemiştim. asansörlü beşik hiç denk gelmedim ona da bakacağımKenar korkulukları asansörlü olan beşiklere bak birde. Kenarı indirip yine yatağa yaklaştırabilirsin.
bu da pratik görünüyor ama ucuz olunca kumaş kalitesiz oluyor diyor herkesBen de yiyemiyorum canım vicdanen rahatsızım o yüzden de.... süte meyve bal çerez karıştırıyordum bir ara ama artık ondan da tiksindimincir kuru üzüm bastık vs ile yemeye çalışıyorum
Evettt ben de mecburen bu tip bir yatak alacağım. Chicco nun ürününü araştırdım en uygun 600 e buldum ki o da çok. Ben de şunu bulmuştum
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0
Aman ne uzun linkmiş inşallah doğru vermişimdir
Ama hiçbir mağazada görmedim görmeden de alamamsenin dediğin de güzel görünüyor. Mağazada gören, kullanan, kalitesini bilen varsa yazabilir mi acaba?
ben daha ilk kez gittim demek ki kontrol ediyorlar devamlı. beni hiç aramamışlardı sonra da arayıp neden gelmiyorsun diye kızdılar:/ iyi bir yere denk gelmek önemli demek kiAmin canım inşallah biz de 2015 haziran anneleri olarak çok güzel dostluklar kurduk görüşenler oldu. Bebişler dogduktan sonra buraya pek bakamaz olduk ama tel vs.irtibatımızı koparmadık bazılarıyla
bretta saģlık ocagı beni de 2 kere kan değerlerime bakmak ićin cagirdi 1 ay sonra tekrar gidicem
@banuelis guzel gunlerde gule gule giysin bebis
ben 2 kere boyadım. doktorum bitkisel kullanabilirsin dedi, saçlarım koyu bakırdan açık turuncuya dönmüştü dayanamadım. belki doğumdan önce 1 kez daha boyarım. benim doktor çok katı değil açıkçası beni de rahatlattı birazSaç boyatan var mi,ben bitkisel boya almayı dusunuyorum ama guvenemiyorum.beyazlarimda gorunmeye basladi.dogum sonrasina mi bıraksam bilemedim kizlar...
Aynen canim park yatakpark yatak bu canım değil mi. sağolasın bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?