2017 Şubat Anneleri

Tam bu marka olmasa da alternatif markalar var onlarinki buna göre daha büyüktü dusuneyim o zaman canım. Kucaga alismamis olmasi cok iyi. Peki yatakta sen yatarken almak, uzanmak falan kolay oluyor mu bununla?
Ben sezeryan doğum yapmama rağmen çok sıkıntı yaşamadım doğum şeklinden. Ben anakıcagını yatakodamda çekmeceli geniş bir Dresuarım var onun üzerine koyuyordum. Mutfakta masanın üzerine falan. Eğilmekte zorlanmasamda daha rahat oluyordu. Normal doğumda sıkıntı yaşamazsın eğilmekte falan ama sezeryan herkes benimki gibi rahat olmuyor.

Anladım Teşekkürler :) egilip dogrulmak zor olacak tabi inşallah agrisiz sizisiz atlariz bu süreci

Saç boyatan var mi,ben bitkisel boya almayı dusunuyorum ama guvenemiyorum.beyazlarimda gorunmeye basladi.dogum sonrasina mi bıraksam bilemedim kizlar...

Saol cnm ...doktor neyden kaynaklandigini söyledi mi peki ...korkulacak birşey yok dedi de gel bana anlat

İnş cnm Saol..amniosentezi doktor da çok onermiyo bende istemiyorum ztn allh korusun biseu olsa da aldirmayacagma gore..beklemekten başka caremiz yok

sabah rutin doktor kontrolüne gittik. ultrasonda yüzünkoyun yatıyordu bebek doktor yüzünü göstermesi için baya uğraştı. neyseki uzun uğraşlardan sonra yüzünü görebildik. üç boyutlu gördük bu sefer. 705 gr olmuş. boyunu sordum tam ölçüm yapamıyoruz dedi.doktor bebeği babaya benzetti. kan ve idrar tahlili istedi bi de şeker yüklemesi. şeker yüklemesini yaptırmadım. sorumluluğu kabul ettiğime dair not düştü. tahlillerrimde idrarda baya yüksek miktarda enfeksiyon olduğunu söyledi. zimaks diye bir ilaç verdi. kan değerim biraz düşükmüş ama normal dedi. günde 1 tane kan ilacına başlıcam. öğleden sonra da ayrıntılıya girdik ama bizimki istenilen şekilde hareket etmediği için doktor bu şekilde sağlıklı veri elde edemeyiz dedi. pazartesi tekrar bakıcaz. gelmeden 1 çikolata ve meyve suyu önerdi. bizden bu kadar

Maşallah canım epey büyümüssünüz enfeksiyonda geçer inşallah. Benim de kanım sınırdaydı en son.... Kızımda babaya benzetmişti doktor gerçekten öyle oldu inşallah ayrintilida güzel haberlerle donerisniz

teşekkür ederim canım. büyüdük valla. karnımda baskı vardı 2-3 haftadır. emfeksiyona bağladı. bakalım inşallah enfeksiyon geçer de baskı problemim ortadan kalkar. yürümek bile bazen eziyet oluyor bana.

Inşallah geçer canım. Benim de kabızlıktan karnımda rahatsızlık oluyo canım. inşallah geçer enfeksiyon da rahatlarsin belki

Geçmiş olsun Can'ım enf tehlikeli tedavini ol Can'ım bende doğum dan sonra bilemedim çok zor günler geçirdim kan tahlillerinizi düzenli olun doğumdan sonra vücut güçsüz kalıuor sonra anan dikkat edin hepiniz benim yaşadıklarımı bir bilseniz daha temkinli olurdunuz

doktorun verdiği ilaçları kullanıcam bakalım inşallah en kısa zamanda geçer. teşekkür ederim.

Kenar korkulukları asansörlü olan beşiklere bak birde. Kenarı indirip yine yatağa yaklaştırabilirsin.
ebebekten bakayım o zaman. soobe marka gösterdiğimi diyorsun di mi? chicconunki baya kaliteli görünüyordu çünkü onu incelemiştim. asansörlü beşik hiç denk gelmedim ona da bakacağım

bu da pratik görünüyor ama ucuz olunca kumaş kalitesiz oluyor diyor herkes hele bazı yerlerde 1000tlden satılıyor bu beşik. anlamadım niye öyle farklı.

ben daha ilk kez gittim demek ki kontrol ediyorlar devamlı. beni hiç aramamışlardı sonra da arayıp neden gelmiyorsun diye kızdılar:/ iyi bir yere denk gelmek önemli demek ki

bugün kontrolüm ve şeker yüklemem vardı kızlar, içeceğin tadı için söylüyorum çilekli gazoz gibiydi, korkulacak kadar yokmuş gayet rahat içtim. ilk 1 saatte iyiydi, ama o 2. saatin sonunda kan verince bayılcak gibi oldum neyse ki bitti kurtuldum. ailede şeker hastaları var, ben de makarna vs yiyince fenalaşıyordum, çok şükür ama değerler normal çıkmış. onun dışında halsizlik ve kollar delik deşik
her zamanki gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı kan ilacı ve mide yanması için gaviscon verdi. doğum hakkında konuşacak mıyız dedim son ay dedi. halbuki ben 4. aydan itibaren zorluyorum ağzından bilgi almaya
bebişim 31 cm olmuş, 730 gr. birkaç gün önden gidiyor dedi. bir de ayyyyyyyyyyyynı babası. bu kadar olur yani.
ve dudakları aşırı büyük çıkıyor cidden ama aşırı büyük. eşimle bakıp bakıp kopuyoruz. doktor da dudaklı olacak bu kız dedi şu ultrason fotolarını çok sevmiyorum yaa, uzaylı gibi çıkıyor bir an önce doğsa da kavuşsak

selamlar hanımlar. bugün nöbetçiyim. 2 hafta sonra nöbetten düşeceğim inşallah. bu doğumdan önceki son hafta sonu nöbetim olacak. ama aksine nasıl da yorucu bir gün... çabuk bitsin istiyorum. yorgun hissediyorum. çalışanlara benim gibi kolay gelsin. dinlenenlere de iyi istirahatler diliyorum. benim için de dinlenin... yaa bu arada canım nasıl da aşure çekiyor. biri yapsa da yesem yaa...

Saç boyatan var mi,ben bitkisel boya almayı dusunuyorum ama guvenemiyorum.beyazlarimda gorunmeye basladi.dogum sonrasina mi bıraksam bilemedim kizlar...
ben 2 kere boyadım. doktorum bitkisel kullanabilirsin dedi, saçlarım koyu bakırdan açık turuncuya dönmüştü dayanamadım. belki doğumdan önce 1 kez daha boyarım. benim doktor çok katı değil açıkçası beni de rahatlattı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…