2017 Şubat Anneleri

Merhaba ben buraya yeni uye oldum.ben 21 haftaligim Allah hepimizin bebeklerini hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin.Bende cok akinti oluyor korkuyorum biraz sizlerdede var mi ?

Grip olcam galiba halsizim burnum yanmaya başladı öksürük başladı inş olmam ya benim gribim çok ağır geciyo hamile değilken bile iğneler serumlar öyle geçirirdim şimdi kullanılacak şeylerde sınırlı

Dogal sirkeyle gargara yaparsaniz cok iyi geliyor

bu da pratik görünüyor ama ucuz olunca kumaş kalitesiz oluyor diyor herkes hele bazı yerlerde 1000tlden satılıyor bu beşik. anlamadım niye öyle farklı.

Aynen uçurum var fiyatlar arasında.... joker de indirimde 600 e görmüştüm en ucuz sonra yerel bir bebe mağazası var burda yetkili saticiymis 600 e veririz dediler ama pazarlık da yaparim dedim almaya karar verirsem. Valla bu bebek ürünlerinde tutturabildiklerine fiyat yazıyorlar.

Ayyy ben de korkuyorum şeker yüklemesinden... şekerli diye kola falan bile içemem ki ben dayanabilirim umarım

Aynısını eşim de söylüyor bakmıyor bile ultrason görüntülerine uzaylı gibi bu kız diyor

Merhaba ben buraya yeni uye oldum.ben 21 haftaligim Allah hepimizin bebeklerini hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin.Bende cok akinti oluyor korkuyorum biraz sizlerdede var mi ?

Hoşgeldin aramıza

Hem de nasıllll bir akıntı var bende bildiğin idrar kaçırıyor gibi

Canımmm geçmiş olsun bol c vitamini al. Ben de iki gündür hastayım. Bir torba madalina yedim. Suyunu sık iç ya da öyle ye. Limon ve taze nane attım suyuma ictikce rahatlatiyor boğazımı ıhlamur ve kabuk tarçın kaynattim bol karabiberli corbalar ictim. Yorganin altinda da terledim. Bugün en azından inlemiyorum ağrıdan

Ilac alamayinca zor. Ben de ağır atlatirim acile gidip serum iğne yemek tek ilacimdi normalde. ve cok kolay grip olurum napacaz bu kış bilmiyorum

Yarın doncem evime artık evde yaparım biseyler halsizlik var bogazim kasiniyo fln bende belirtidir bunlar ama inş kötü olmam geçende olcak gibiydim dediğin gibi mandalina çok yedim agirlasmadan geçirdim valla aynen kışın Allah yardımcımız olsun

hosgeldin cnm akıntı çok var bendede ama bende idrar yolu enfeksiyonu var ondan kaynaklimi bilemiyorum

Facebook a yazdım. Buradan da sormak istedim. Mahallenin en mutlu bebeği adlı kitabı okumaya başladım. Aranızda tecrübeli annelerden faydalı kitap tavsiyesi verebilecek olan var mı?

Allah kolaylik versin canim.
Kac gun ben de ortalikta asure asure diye dolandim. Kimseden hayir yok diyip dun girdim mutfaga yaptim. Ilk denememdi gayet de iyi olmustu. Sen de yapabilecek gucu goruyorsan kendinde yap. Hem cok faydali tek tek yiyemedigim her sey icinde. Hem de yedikten sonra kizim cok hareketleniyor.

Saol cnm ...doktor neyden kaynaklandigini söyledi mi peki ...korkulacak birşey yok dedi de gel bana anlat
Söylemedi hatta ikili üçlü test yaptirmadimmm diye çıkışı ozeldeki doktor. Ben de öyleyim. Çok üzülüyorum bu konuda bi yandan da Allah tan diyorum. İnşallah geçecek. Burda bi arkadaşa daha çıkmıştı. MaHlass . Hep aynı şeyler söylenmiş. Annelik hep bı endişe hali normaldir yaşadıklarım. Rabbim bebeklerimizi şifa versin canim

Berbat bir gün geçirdim.Dis doktoruna gitmek üzere evden çıktım ve ablamla buluşmak için beklerken olduğum yere yığıldım ne olduğunu anlamadım kahvaltımı da yapıp öyle çıkmıştım kendime çok zor geldim doktordan sonra kendimi iyi hissettim biraz bebişim için birşeyler bakalim dedik yine gözlerim karardı elim ayağım uyuştu..Hastaydım 2 gundur bogazim şişti bugun gecti ama bu seferde oksuruk ve burun akıntısı başladı ve dudaklarim burnum şişti.Bebegim de çok az hareket etti o da baya baya asagidaydi..Aman kızlar dikkat edin ben Antalya gibi hala yazı yaşayan yerde şifayı kaptım..Pazartesi randevum bakalim şuan bile yazarken gözlerim yerinden çıkacak gibi sağolsun annecigimdeyim bakıyor bana

Son düzenleme:
Kızlar çok kötü bir şey oldu
Otobüse doğru koşarken ayağım kaydı ve düştüm sağ kolumun üstüne. Kolum kanadı biraz, biraz da dizim. Karnımın üstüne düşmedim ama bir şey olmamıştır değil mi

Geçmiş olsun..Ablam da hamileyken merdivenden düşmüştü ki riskli hamilelik geciriyordu birşey olmamıştı ama yine de doktora gitmişti.Birsey olacağını sanmıyorum ama içini rahatlatmak için hastaneye gidip bakabilirsin bebişine canim

Saç boyatan var mi,ben bitkisel boya almayı dusunuyorum ama guvenemiyorum.beyazlarimda gorunmeye basladi.dogum sonrasina mi bıraksam bilemedim kizlar...
24. Haftadan sonra izin veriyorlar diye biliyorum
Benim beyazım Yok boyamıyorum 2 senedir

Geçmiş olsun

Yok canim icini ferah tut insaallah bir seycikler olmamistir.

Amin inşallah olmamıştır

Şuan şehirlerarası otobüsteyim varya kocam gitme bi günlüğüne dedi o da eğitimde ben de yalnızım diye gittim şimdi de düştüm ben demeye korkuyorum
İnşallah olmamıştır

Geçmiş olsun cnm çokmu şiddetli düştün inş bişey olmamıştır bi değişiklik hissediyormusun bebeğin hareketlerinde falan

Geçmiş olsun cnm tansiyonunmu düştü acaba bi baktirsaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…