Grip olcam galibahalsizim burnum yanmaya başladı öksürük başladı inş olmam ya benim gribim çok ağır geciyo hamile değilken bile iğneler serumlar öyle geçirirdim şimdi kullanılacak şeylerde sınırlı
İyyy kokusuDogal sirkeyle gargara yaparsaniz cok iyi geliyor
bu da pratik görünüyor ama ucuz olunca kumaş kalitesiz oluyor diyor herkeshele bazı yerlerde 1000tlden satılıyor bu beşik. anlamadım niye öyle farklı.
bugün kontrolüm ve şeker yüklemem vardı kızlar, içeceğin tadı için söylüyorum çilekli gazoz gibiydi, korkulacak kadar yokmuş gayet rahat içtim. ilk 1 saatte iyiydi, ama o 2. saatin sonunda kan verince bayılcak gibi oldumneyse ki bitti kurtuldum. ailede şeker hastaları var, ben de makarna vs yiyince fenalaşıyordum, çok şükür ama değerler normal çıkmış. onun dışında halsizlik ve kollar delik deşik
her zamanki gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktıkan ilacı ve mide yanması için gaviscon verdi. doğum hakkında konuşacak mıyız dedim son ay dedi. halbuki ben 4. aydan itibaren zorluyorum ağzından bilgi almaya
bebişim 31 cm olmuş, 730 gr. birkaç gün önden gidiyor dedi. bir de ayyyyyyyyyyyynı babası. bu kadar olur yani.
ve dudakları aşırı büyük çıkıyorcidden ama aşırı büyük. eşimle bakıp bakıp kopuyoruz. doktor da dudaklı olacak bu kız dedi şu ultrason fotolarını çok sevmiyorum yaa, uzaylı gibi çıkıyor bir an önce doğsa da kavuşsak
Merhaba ben buraya yeni uye oldum.ben 21 haftaligim Allah hepimizin bebeklerini hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin.Bende cok akinti oluyor korkuyorum biraz sizlerdede var mi ?
Grip olcam galibahalsizim burnum yanmaya başladı öksürük başladı inş olmam ya benim gribim çok ağır geciyo hamile değilken bile iğneler serumlar öyle geçirirdim şimdi kullanılacak şeylerde sınırlı
Yarın doncem evime artık evde yaparım biseyler halsizlik var bogazim kasiniyo fln bende belirtidir bunlar ama inş kötü olmam geçende olcak gibiydim dediğin gibi mandalina çok yedim agirlasmadan geçirdim valla aynen kışın Allah yardımcımız olsunAynen uçurum var fiyatlar arasında.... joker de indirimde 600 e görmüştüm en ucuz sonra yerel bir bebe mağazası var burda yetkili saticiymis 600 e veririz dediler ama pazarlık da yaparim dedim almaya karar verirsem. Valla bu bebek ürünlerinde tutturabildiklerine fiyat yazıyorlar.
Ayyy ben de korkuyorum şeker yüklemesinden... şekerli diye kola falan bile içemem ki bendayanabilirim umarım
Aynısını eşim de söylüyor bakmıyor bile ultrason görüntülerine uzaylı gibi bu kız diyor
Hoşgeldin aramıza
Hem de nasıllll bir akıntı var bende bildiğin idrar kaçırıyor gibi
Canımmm geçmiş olsun bol c vitamini al. Ben de iki gündür hastayım. Bir torba madalina yedim. Suyunu sık iç ya da öyle ye. Limon ve taze nane attım suyuma ictikce rahatlatiyor boğazımııhlamur ve kabuk tarçın kaynattim bol karabiberli corbalar ictim. Yorganin altinda da terledim. Bugün en azından inlemiyorum ağrıdan
Ilac alamayinca zor. Ben de ağır atlatirim acile gidip serum iğne yemek tek ilacimdi normalde. ve cok kolay grip olurum napacaz bu kış bilmiyorum
hosgeldin cnmMerhaba ben buraya yeni uye oldum.ben 21 haftaligim Allah hepimizin bebeklerini hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin.Bende cok akinti oluyor korkuyorum biraz sizlerdede var mi ?
Allah kolaylik versin canim.selamlar hanımlar. bugün nöbetçiyim. 2 hafta sonra nöbetten düşeceğim inşallah. bu doğumdan önceki son hafta sonu nöbetim olacak. ama aksine nasıl da yorucu bir gün...çabuk bitsin istiyorum. yorgun hissediyorum. çalışanlara benim gibi kolay gelsin. dinlenenlere de iyi istirahatler diliyorum. benim için de dinlenin... yaa bu arada canım nasıl da aşure çekiyor. biri yapsa da yesem yaa...
Söylemedi hatta ikili üçlü test yaptirmadimmm diye çıkışı ozeldeki doktor. Ben de öyleyim. Çok üzülüyorum bu konuda bi yandan da Allah tan diyorum. İnşallah geçecek. Burda bi arkadaşa daha çıkmıştı.Saol cnm ...doktor neyden kaynaklandigini söyledi mi peki ...korkulacak birşey yok dedi de gel bana anlat
Geçmiş olsun..Ablam da hamileyken merdivenden düşmüştü ki riskli hamilelik geciriyordu birşey olmamıştı ama yine de doktora gitmişti.Birsey olacağını sanmıyorum ama içini rahatlatmak için hastaneye gidip bakabilirsin bebişine canimKızlar çok kötü bir şey oldu
Otobüse doğru koşarken ayağım kaydı ve düştüm sağ kolumun üstüne. Kolum kanadı biraz, biraz da dizim. Karnımın üstüne düşmedim ama bir şey olmamıştır değil mi
24. Haftadan sonra izin veriyorlar diye biliyorumSaç boyatan var mi,ben bitkisel boya almayı dusunuyorum ama guvenemiyorum.beyazlarimda gorunmeye basladi.dogum sonrasina mi bıraksam bilemedim kizlar...
Berbat bir gün geçirdim.Dis doktoruna gitmek üzere evden çıktım ve ablamla buluşmak için beklerken olduğum yere yığıldım ne olduğunu anlamadım kahvaltımı da yapıp öyle çıkmıştım kendime çok zor geldimdoktordan sonra kendimi iyi hissettim biraz bebişim için birşeyler bakalim dedik yine gözlerim karardı elim ayağım uyuştu..Hastaydım 2 gundur bogazim şişti bugun gecti ama bu seferde oksuruk ve burun akıntısı başladı ve dudaklarim burnum şişti.Bebegim de çok az hareket etti o da baya baya asagidaydi..Aman kızlar dikkat edin ben Antalya gibi hala yazı yaşayan yerde şifayı kaptım..Pazartesi randevum bakalim şuan bile yazarken gözlerim yerinden çıkacak gibi sağolsun annecigimdeyim bakıyor bana
Yok canim icini ferah tut insaallah bir seycikler olmamistir.
Geçmiş olsun..Ablam da hamileyken merdivenden düşmüştü ki riskli hamilelik geciriyordu birşey olmamıştı ama yine de doktora gitmişti.Birsey olacağını sanmıyorum ama içini rahatlatmak için hastaneye gidip bakabilirsin bebişine canim
Kan tahlili yapilmayacaksa farketmiyor ben tok karnına gitmistimKizlar ptesi tetanos asisi olacam. Ac karin ya da tok karın farkeder mi
Geçmiş olsun cnm çokmu şiddetli düştünKızlar çok kötü bir şey oldu
Otobüse doğru koşarken ayağım kaydı ve düştüm sağ kolumun üstüne. Kolum kanadı biraz, biraz da dizim. Karnımın üstüne düşmedim ama bir şey olmamıştır değil mi
Geçmiş olsun cnm tansiyonunmu düştü acaba bi baktirsaydinBerbat bir gün geçirdim.Dis doktoruna gitmek üzere evden çıktım ve ablamla buluşmak için beklerken olduğum yere yığıldım ne olduğunu anlamadım kahvaltımı da yapıp öyle çıkmıştım kendime çok zor geldimdoktordan sonra kendimi iyi hissettim biraz bebişim için birşeyler bakalim dedik yine gözlerim karardı elim ayağım uyuştu..Hastaydım 2 gundur bogazim şişti bugun gecti ama bu seferde oksuruk ve burun akıntısı başladı ve dudaklarim burnum şişti.Bebegim de çok az hareket etti o da baya baya asagidaydi..Aman kızlar dikkat edin ben Antalya gibi hala yazı yaşayan yerde şifayı kaptım..Pazartesi randevum bakalim şuan bile yazarken gözlerim yerinden çıkacak gibi sağolsun annecigimdeyim bakıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?