2017 Şubat Anneleri

Canım kendini takip et bi bakalim.En küçük bi değişiklik hissedersen gidersin o zaman kendini kasma otobüste durumunu anlat uzat ayaklarını inşallah birsey olmaz canım dediğim gibi ablam baya baya yuvarlanmasti..

Geçmiş olsun cnm tansiyonunmu düştü acaba bi baktirsaydin
Tansiyonumun en iyi hali büyük ya 9 ya 8 küçük hep satandart 5 oluyor.Genelde de nabizim çok yüksek atıyor.Bakalim doktorumla konusacam gözümü çok korkuttu bu durum Allah kimseye yasatmasin.

Amin cnm.ben ikili yaptirdim doktorum 3-4 lu yaptirmana gerek yok dedi çünkü..allah yardimcimiz olsun

Geçmiş olsun cnm çokmu şiddetli düştün inş bişey olmamıştır bi değişiklik hissediyormusun bebeğin hareketlerinde falan

Yani şu oxford ayakkabılardan vardı ayağımda kaydı altı kendimi yerde buldum Allah'a şükür karnımın üstüne değil yan düştüm ama kolum ve bacağım çok acıyor

Canım kendini takip et bi bakalim.En küçük bi değişiklik hissedersen gidersin o zaman kendini kasma otobüste durumunu anlat uzat ayaklarını inşallah birsey olmaz canım dediğim gibi ablam baya baya yuvarlanmasti..

Tekli koltukta oturuyorum şuan geniş geniş Bebek de hafif hafif tekmeliyor bi değişiklik Yok gibi acıyan kol ve bacağım hariç. Panik yapmamaya çalışıyorum gerilirsem hareket etmeyi keser diye

O zaman endişe etme annesi iyiyim mesajı veriyor eve gidince de yatıp dinlenirsin..Simdilik kolun ve bacağın için aşırı derin sıyrık, acik yara yoksa evde temizle de mikrop filan kapmasın

Bir şey yoktur inşallah bebekler öyle bizim düşündüğümüz gibi hemen etkilenmiyorlar geçen ayrıntılı da doktor karnımı nasıl salladı bebek hareket etsin diye :) normal zamanda öyle b ir sarsıntı olsa korkardım ama demekki gerek yok o kadar korkmaya tekrar geçmiş olsun

Istanbul'da olanlar arkadaşlar Eminönünde havuzlu han diye bir yer var (bilmeyenler için ) 100 den fazla bebek mağazası var içinde aradığın her şey var çok güzel aklınızda olsun

O zaman endişe etme annesi iyiyim mesajı veriyor eve gidince de yatıp dinlenirsin..Simdilik kolun ve bacağın için aşırı derin sıyrık, acik yara yoksa evde temizle de mikrop filan kapmasın

Eve gidince batikon ile temizleyip öyle yatarım
Sabahtan beri bi terslik zaten
Deprem oldu sabah hissettiniz mi bilmiyorum ben baya sallandım ve çok korktum o zamandan beri diken üstündeyim bi de bu düşme olunca üstüne

Ya aynen öyle ama işte annelik hep bi endişe hep bi acaba. İnşallah yoktur bir şeyi kuzumun

Ben Antalyadayim ama deprem haberini okudum buyuk geçmiş olsun.

Kizlar ptesi tetanos asisi olacam. Ac karin ya da tok karın farkeder mi
Aşıda farketmiyo canım
gecmış olsun canım bisey olmamıştır içini ferah tut bebişın hareketleri nasil

Istanbul'da olanlar arkadaşlar Eminönünde havuzlu han diye bir yer var (bilmeyenler için ) 100 den fazla bebek mağazası var içinde aradığın her şey var çok güzel aklınızda olsun
fiyatlar nasıl cnm peki sen alışveriş yaptinmi ordan

Facebook a yazdım. Buradan da sormak istedim. Mahallenin en mutlu bebeği adlı kitabı okumaya başladım. Aranızda tecrübeli annelerden faydalı kitap tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Adem gunes bi de sevgili bebek diye bir SİTE var oralara bakıyorum çok güzel. Hatice tongar da güzel. Ben başka bişey okumuyorum. Bi de face nette güzel siteler var onlar da güzel. Oyuncu anne hassas anne.

Fullialein geçmiş olsun hem dusmus sun hem de deprem olmuş. Ben de ikinci gebeligimde yer düşmüştü bişey olmadı şükür.
Loveali geçmiş olsun canim. Ç vit. Tarçın ıhlamur nane limon zencefil tüketici canım. Gebe iken grip zor oluyor. Allah şifa versin canim.
Bu arada bize evlilik danışmanı yolu göründü ya bu kanunlar neden işleri zorlaştırıyor ki....

Geçmiş olsun cnm dikkt et kendine bişey olmamiştir bebegne mrk etme hamileyken düşeni çok duydum ama hiç birinin bebegine bişey olmadi sizede olmaz inşallahbevegin hareketleri nasil sen nasılsın simdi?

Şöyle genel bi baktımda hasta olan duşen çok var kizlar dikkat edin kendinize ya

Allah korusun bizi ve bebeklerimizi dikkatli olalim şurda 3 3 bucuk ayimiz filan kaldi zaten

Insallah birşey olmaz canım iyi yolculuklar

Hareketleriyle sinyal verir sana annesi bisey olmaz inşallah :) allah korusun Şubat annelerinde nazar mi vardır nedir

Kizlar ptesi tetanos asisi olacam. Ac karin ya da tok karın farkeder mi

Kan tahlili yapmayacaklarsa tok git canım ben aç gittim de elim ayağım tutmadı bir an

Böyle daha önceden düşüp de sıkıntı yaşamayanlar moral oluyor.evlilil danışmanına mahkeme mi yönlendirdi? Hamilesin diye değil mi?

Geçmiş olsun cnm dikkt et kendine bişey olmamiştir bebegne mrk etme hamileyken düşeni çok duydum ama hiç birinin bebegine bişey olmadi sizede olmaz inşallahbevegin hareketleri nasil sen nasılsın simdi?
İnşallah kızıma da olmamıştır bir şey

Bu arada günaydın
Hepinize çok teşekkür ederim. Yürürken sağ dizim çok acıyor pek kıvıramıyorum ama onun dışında iyiyim. Bebeğimmm hareketleri de çok iyi şükürler olsun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…