2017 Şubat Anneleri

Hicte sevmem o saydiklarini suan öksürük var o zorluyor bogazimi gidikliyo sanki oksurunce de karnımın ora aciyo inş geçer evlilik danismaninami gitceksiniz öyle düşünme belki böylesi hayırlıdır belki düzelir herşey hakkında hayırlısı olsun inş

Evet canim. Oyleymis.avukat bir yılı bulur dedi. Terapist de deli olur merak etme.
Hayırlısı ya ne yapalım artık. Olmasi gerekenler olacak. Bin pişman bunu biliyorum ama etrafımda iyi ki affettim diyen yok. Erkekler değişmiyor dgisen zaten başından kendini belli ediyor

Bunu alintilayacaktim. Karıştı. Kusura bakma canım. Bu

Arkadaşlar herkese merhaba

Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler

https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1

Ne kadar dikkat etsek de soğuklar basladi sık karsilasacagimiz bi durum. Insallah ilelemez canim. Bn de geçen rahatsizlanmistm öksürük ilerleyecek diye cok korktum. Gecti şükür ama hala dikkat ediyorum. Balli ılık süt, karabiberli bal, ayva-elma limon kabugu kaynatip onun suyu, ihlamur, balli limonlu ılık su, tarhana çorbası bunları dondurerek asiriya kacmadan kullandim normal su icmedim hep ılık su. Bi de tuzlu suyla gunde iki kere gargara. Aslında zencefil iyi gelir ama bn aldm cesaret edemedm. Saglik ocagindaki ebe de günde bi defadan bisi olmaz dedi bu aylarda.. aklijda olsun belki işe yarar bunlar:)

Hay allah gecmis olsun. Olmamistr insallah bisi üzerine de dusmemissn. Hareketlerini takip et bebisin. Bi sıkıntı yoktur allahin izniyle

Sağol canım denemeye çalışırim ins

Sağol canım denemeye çalışırim ins

Dönüş için yola çıktım hayırlısıyla ama hala bu ayrılık olayına alışamadım bana gelseler bende gelsem gitsem gözlerim sulu ayrılıyorum hele ki yegenlerden o curcunadan ayrılmak çok koyuyo keske bu gurbet ayrılık hiç olmasaymis

Şöyle genel bi baktımda hasta olan duşen çok var kizlar dikkat edin kendinize ya

Allah korusun bizi ve bebeklerimizi dikkatli olalim şurda 3 3 bucuk ayimiz filan kaldi zaten

Aynen etrafta herkes hasta benim hafif başımda gibi hemen limon bal ılık su bol c vit. deposuna başladım Allah korusun hemen geçsin hepimizin ki

fiyatlar nasıl cnm peki sen alışveriş yaptinmi ordan
Canım fiyatlar piyasaya göre uygun bence bide kampanyada olan şeyler bayağı uyguna gelebiliyor bide anne ürünleri bebek ürünleri ve süslemeler hepsi bir arada olunca rahatta oluyor ben birkaç şey aldı ama 7. Aydan sonra bir iki kere gidip herşeyi halledeceğim :)

Saç boyatan var mi,ben bitkisel boya almayı dusunuyorum ama guvenemiyorum.beyazlarimda gorunmeye basladi.dogum sonrasina mi bıraksam bilemedim kizlar...
Merhabalar, benim cok fazla beyazım yok ama sac rengim kızıldı artık akıp turuncumsu oldu, cok kotu ve bakımsız gorunuyor ama doktorum kesinlikle karsı boyatmaya, organik deseler bile boyatma , biraz daha dayan dedi.

Kizlar ptesi tetanos asisi olacam. Ac karin ya da tok karın farkeder mi
Tetanoz asısı ac ya da tok farketmez ama ac karnına ası olurken tansiyonun daha cok dusebilir. O yuzden birseyler yemiş olmanı tavsiye ederim.
Fullialein gecmiş olsun, ne kadar dikkatli olsak da boyle kazalar oluyor maalesef. İnsallah bir daha olmaz.

tşk ederim cnm bilgi için bende önümüzdeki ay almayi düşünüyorum herseyi tek seferde Eminönü ne gitcektim bende herseyi bi heryerde bulmak daha iyi olucak

hehehehe okuyunca yazdıklarını güldüm. bende aşure konusunda çok hassasım. anneminkini arıyorum herkes gibi. ama kayınvalidem de güzel yapıyor Allah için. bu sabah işe gelmeden önce onunla birlikte yaptık. bir kase yeyip işe geldim. akşamı iple çekiyorum.
herkese afiyet olsun. :)

Kızlar ceviz yiyomusunuz ? Hergün yemek lazım biliyorum ama canım hiç istemiyo yiyemiyorum ya tavsiyeniz varmı bişeye karıştırılıp yenebilir mi
canım ceviz pestil gibi tatlı bir şey ve kuruyemişlerle yenebilir ama, içini bayanlar için cevizle peyniri az bir ekmek ile yada sade olarak dene bir de. ben öyle çok yiyorum. birde hurmaya da yakışır. artık sen deneyerek bulursun en iyisin.

Ben annemlerden uzak oldugum icin....kv desem yapardilar ama kimseye de canim sunu istiyor diyemiyorum oyle de bi huyum var mecbur kendim yaptim....sana da afiyet olsun

Bugun soyle bir olay yasadim. Lavaboya gitmistim sonrasinda birsey akti benden. Kan sanip hizlica kontrol ettim. Kan degil su. Ama tum camasiri islatmis. Korkuyorum sizce ne yapmaliyim

Bugun soyle bir olay yasadim. Lavaboya gitmistim sonrasinda birsey akti benden. Kan sanip hizlica kontrol ettim. Kan degil su. Ama tum camasiri islatmis. Korkuyorum sizce ne yapmaliyim
Zaman zaman ben de ıslaklık hissediyorum insanın aklına suyum mu acaba diye geliyo ama bilemiyorum benim bi fikrim yok açıkcası bebeğimin hareketlerini de net hissedemiyorum zaten çok vesvese yapıyorum. Tecrübeli anneler fikir verebilir ben bilemedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…