Hicte sevmem o saydiklariniFullialein geçmiş olsun hem dusmus sun hem de deprem olmuş. Ben de ikinci gebeligimde yer düşmüştü bişey olmadı şükür.
Loveali geçmiş olsun canim. Ç vit. Tarçın ıhlamur nane limon zencefil tüketici canım. Gebe iken grip zor oluyor. Allah şifa versin canim.
Bu arada bize evlilik danışmanı yolu göründü ya bu kanunlar neden işleri zorlaştırıyor ki....
Sağol canımInsallah birşey olmaz canım iyi yolculuklar
Evet canim. Oyleymis.avukat bir yılı bulur dedi. Terapist de deli olur merak etme.Böyle daha önceden düşüp de sıkıntı yaşamayanlar moral oluyor.evlilil danışmanına mahkeme mi yönlendirdi? Hamilesin diye değil mi?
İnşallah kızıma da olmamıştır bir şey
Bu arada günaydın
Hepinize çok teşekkür ederim. Yürürken sağ dizim çok acıyor pek kıvıramıyorum ama onun dışında iyiyim. Bebeğimmm hareketleri de çok iyi şükürler olsun ki.
Hayırlısı ya ne yapalım artık. Olmasi gerekenler olacak. Bin pişman bunu biliyorum ama etrafımda iyi ki affettim diyen yok. Erkekler değişmiyor dgisen zaten başından kendini belli ediyorSağol canım
Bunu alintilayacaktim. Karıştı. Kusura bakma canım. BuHicte sevmem o saydiklarinisuan öksürük var o zorluyor bogazimi gidikliyo sanki oksurunce de karnımın ora aciyo inş geçer evlilik danismaninami gitceksiniz öyle düşünme belki böylesi hayırlıdır belki düzelir herşey hakkında hayırlısı olsun inş
Ne kadar dikkat etsek de soğuklar basladi sık karsilasacagimiz bi durum. Insallah ilelemez canim. Bn de geçen rahatsizlanmistm öksürük ilerleyecek diye cok korktum. Gecti şükür ama hala dikkat ediyorum. Balli ılık süt, karabiberli bal, ayva-elma limon kabugu kaynatip onun suyu, ihlamur, balli limonlu ılık su, tarhana çorbası bunları dondurerek asiriya kacmadan kullandim normal su icmedim hep ılık su. Bi de tuzlu suyla gunde iki kere gargara. Aslında zencefil iyi gelir ama bn aldm cesaret edemedm. Saglik ocagindaki ebe de günde bi defadan bisi olmaz dedi bu aylarda.. aklijda olsun belki işe yarar bunlar:)Grip olcam galibahalsizim burnum yanmaya başladı öksürük başladı inş olmam ya benim gribim çok ağır geciyo hamile değilken bile iğneler serumlar öyle geçirirdim şimdi kullanılacak şeylerde sınırlı
Hay allah gecmis olsun. Olmamistr insallah bisi üzerine de dusmemissn. Hareketlerini takip et bebisin. Bi sıkıntı yoktur allahin izniyleKızlar çok kötü bir şey oldu
Otobüse doğru koşarken ayağım kaydı ve düştüm sağ kolumun üstüne. Kolum kanadı biraz, biraz da dizim. Karnımın üstüne düşmedim ama bir şey olmamıştır değil mi
Sağol canım denemeye çalışırim insNe kadar dikkat etsek de soğuklar basladi sık karsilasacagimiz bi durum. Insallah ilelemez canim. Bn de geçen rahatsizlanmistm öksürük ilerleyecek diye cok korktum. Gecti şükür ama hala dikkat ediyorum. Balli ılık süt, karabiberli bal, ayva-elma limon kabugu kaynatip onun suyu, ihlamur, balli limonlu ılık su, tarhana çorbası bunları dondurerek asiriya kacmadan kullandim normal su icmedim hep ılık su. Bi de tuzlu suyla gunde iki kere gargara. Aslında zencefil iyi gelir ama bn aldm cesaret edemedm. Saglik ocagindaki ebe de günde bi defadan bisi olmaz dedi bu aylarda.. aklijda olsun belki işe yarar bunlar:)
Sağol canım denemeye çalışırim insNe kadar dikkat etsek de soğuklar basladi sık karsilasacagimiz bi durum. Insallah ilelemez canim. Bn de geçen rahatsizlanmistm öksürük ilerleyecek diye cok korktum. Gecti şükür ama hala dikkat ediyorum. Balli ılık süt, karabiberli bal, ayva-elma limon kabugu kaynatip onun suyu, ihlamur, balli limonlu ılık su, tarhana çorbası bunları dondurerek asiriya kacmadan kullandim normal su icmedim hep ılık su. Bi de tuzlu suyla gunde iki kere gargara. Aslında zencefil iyi gelir ama bn aldm cesaret edemedm. Saglik ocagindaki ebe de günde bi defadan bisi olmaz dedi bu aylarda.. aklijda olsun belki işe yarar bunlar:)
Aynen etrafta herkes hasta benim hafif başımda gibi hemen limon bal ılık su bol c vit. deposuna başladımŞöyle genel bi baktımda hasta olan duşen çok var kizlar dikkat edin kendinize ya
Allah korusun bizi ve bebeklerimizi dikkatli olalim şurda 3 3 bucuk ayimiz filan kaldi zaten
Canım fiyatlar piyasaya göre uygun bence bide kampanyada olan şeyler bayağı uyguna gelebiliyor bide anne ürünleri bebek ürünleri ve süslemeler hepsi bir arada olunca rahatta oluyor ben birkaç şey aldı ama 7. Aydan sonra bir iki kere gidip herşeyi halledeceğim :)fiyatlar nasıl cnm peki sen alışveriş yaptinmi ordan
Merhabalar, benim cok fazla beyazım yok ama sac rengim kızıldı artık akıp turuncumsu oldu, cok kotu ve bakımsız gorunuyor ama doktorum kesinlikle karsı boyatmaya, organik deseler bile boyatma , biraz daha dayan dedi.Saç boyatan var mi,ben bitkisel boya almayı dusunuyorum ama guvenemiyorum.beyazlarimda gorunmeye basladi.dogum sonrasina mi bıraksam bilemedim kizlar...
Tetanoz asısı ac ya da tok farketmez ama ac karnına ası olurken tansiyonun daha cok dusebilir. O yuzden birseyler yemiş olmanı tavsiye ederim.Kizlar ptesi tetanos asisi olacam. Ac karin ya da tok karın farkeder mi
tşk ederim cnm bilgi için bende önümüzdeki ay almayi düşünüyorum herseyi tek seferde Eminönü ne gitcektim bende herseyi bi heryerde bulmak daha iyi olucakCanım fiyatlar piyasaya göre uygun bence bide kampanyada olan şeyler bayağı uyguna gelebiliyor bide anne ürünleri bebek ürünleri ve süslemeler hepsi bir arada olunca rahatta oluyor ben birkaç şey aldı ama 7. Aydan sonra bir iki kere gidip herşeyi halledeceğim :)
hehehehe okuyunca yazdıklarını güldüm. bende aşure konusunda çok hassasım. anneminkini arıyorum herkes gibi. ama kayınvalidem de güzel yapıyor Allah için. bu sabah işe gelmeden önce onunla birlikte yaptık. bir kase yeyip işe geldim. akşamı iple çekiyorum.Allah kolaylik versin canim.
Kac gun ben de ortalikta asure asure diye dolandim. Kimseden hayir yok diyip dun girdim mutfaga yaptim. Ilk denememdi gayet de iyi olmustu. Sen de yapabilecek gucu goruyorsan kendinde yap. Hem cok faydali tek tek yiyemedigim her sey icinde. Hem de yedikten sonra kizim cok hareketleniyor.
canım ceviz pestil gibi tatlı bir şey ve kuruyemişlerle yenebilir ama, içini bayanlar için cevizle peyniri az bir ekmek ile yada sade olarak dene bir de. ben öyle çok yiyorum. birde hurmaya da yakışır. artık sen deneyerek bulursun en iyisin.Kızlar ceviz yiyomusunuz ? Hergün yemek lazım biliyorum ama canım hiç istemiyo yiyemiyorum ya tavsiyeniz varmı bişeye karıştırılıp yenebilir mi
Ben annemlerden uzak oldugum icin....kv desem yapardilar ama kimseye de canim sunu istiyor diyemiyorum oyle de bi huyum varhehehehe okuyunca yazdıklarını güldüm. bende aşure konusunda çok hassasım. anneminkini arıyorum herkes gibi. ama kayınvalidem de güzel yapıyor Allah için. bu sabah işe gelmeden önce onunla birlikte yaptık. bir kase yeyip işe geldim. akşamı iple çekiyorum.
herkese afiyet olsun. :)
Zaman zaman ben de ıslaklık hissediyorum insanın aklına suyum mu acaba diye geliyo ama bilemiyorum benim bi fikrim yok açıkcası bebeğimin hareketlerini de net hissedemiyorum zaten çok vesvese yapıyorum. Tecrübeli anneler fikir verebilir ben bilemedim canımBugun soyle bir olay yasadim. Lavaboya gitmistim sonrasinda birsey akti benden. Kan sanip hizlica kontrol ettim. Kan degil su. Ama tum camasiri islatmis. Korkuyorum sizce ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?