2017 Şubat Anneleri

kızlar bu arada şu bebek arabasıyla ilgili fikri olan var mı? reklamlarda çıktıkça eşim mest oluyor çok pratik buluyor. Türkiye'ye geleli çok olmamış zaten markası doona, fotoğrafını da ekliyorum :) benim gözüme küçük geldiği için satıcı firmadan bilgi aldım bu arada 13 kiloya kadar taşıyabiliyormuş.

Eklentiler

• doona.webp
    15 KB · Görüntüleme: 64

Islakliktan ziyade benden birden bire aktı. Kendi doktorum su gelmis olabilri acil hekim gormeli dedi su an nnöbetçi doktora gidiyorum. Dua edin lutfen..

görünce aşık olduğum bi arabadır kendisi doona inglesinanın son modeli
1.600-1.700₺ gibi bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam YouTubea Medizane doona diye yazıp aratırsanız videoları çıkacaktır :)
Türkiye distribütörü İbrahim beye de ulaşırsanız ayrıntılarıyla bilgi verecektir.

C Crnpi mothercare'da bugün evirip çevirme fırsatınıda buldum evet biraz yere yakın ama tutacak kısmı 1.85 boyundaki insana göre de ayarlayabilecek kadar uzun tutulmuş

Islakliktan ziyade benden birden bire aktı. Kendi doktorum su gelmis olabilri acil hekim gormeli dedi su an nnöbetçi doktora gidiyorum. Dua edin lutfen..
Ya beni korkutuyorsunuz neden olmuş öğrenir öğrenmez yazın Allah şifa versin inşallah ciddi bişey yoktur

Seve seve yanıtladım sadece cezalandırılmakla ilgili olan kısmına anlam veremedim o kadar :)

Ya beni korkutuyorsunuz neden olmuş öğrenir öğrenmez yazın Allah şifa versin inşallah ciddi bişey yoktur

Son yarım saattir o kadar göz yaşı döktüm ki. Hem ultrason ile hem de alttan muayene ettiler. Bebeğin sıvısının iyi olduğunu rahim ağzında acilma olmadığını söylediler. Ped verdiler yarın onu geri goturecegim. Doktor idrar kacirmis olabilirsin dedi ama nasil olur bilmiyorum yeni lavabodan cikmistim. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizin bebeğini korusun.

Bi sorun yoktur inşallah canm ya bende işte bundan korkuyorum şuphelendiginiz anda gidin dr a normal akintidan farkli su gibiysede gidin diyorm ihmale gelmiyo malesef inşallah bi sıkinti yoktur haber ver bizede

Iyi çok şukur bişey yokmuş iyiki gitmişsin

Amin amin çok geçmiş olsun bende belki çiştir diye düşündüm nasıl olur bilmem ama bazen bence çok sıkılmış hissediyorum biriktirmeden WC'ye gitmeme rağmen ve bikaç damla yapabiliyorum neyse inşallah çiştir yani rahim ağzında kapalı olduğuna göre korkma stres yapma

Bence gönlünü ferah tut bak doktorda
Önemli bişey olmadiğini söylemiş.
Kendimden örnek vereyim özürdileyerek anlatıyorum,klozette yapıyorum mesela idrarımı sonra kalkmıyorum 2 dakka sonra devamı geliyor. Gebelikten ötürü sanırım azar azar geldiğinin farkına vardım. Canını sıkma hiçbişeycik olmaz Rabbim korur meleklerimizi..

Bilmiyorum ki canım resmen beynim uyuştu. Allahtan kızım hareket ediyor moral buluyorum. Allah korktuklarımızla sınamasın inşaAllah. .

Canım o ıslaklık olayı bende de oluyor.Ben de panik olup gitmiştim doktora ama doktorum herseyin yolun da olduğunu söylemişti.Birsey geldiğini hissettiğimde hep panik oluyorum ben de

Geçmiş olsun. Lavaboda biraz beklersin biraz daha idrar gelir belki odur. Geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun. gönlünü ferah tut inşallah hiçbir şey yoktur

Aynen bende öyleyim normal herhalde

cnm çok geçmiş olsun bak bi sorun yok demiş doktor çok şükür stres yapma Rabbim korusun meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…