Zaman zaman ben de ıslaklık hissediyorum insanın aklına suyum mu acaba diye geliyo ama bilemiyorum benim bi fikrim yok açıkcası bebeğimin hareketlerini de net hissedemiyorum zaten çok vesvese yapıyorum. Tecrübeli anneler fikir verebilir ben bilemedim canım
Dualarım seninle umarım bi sorun yoktur için rahatlamış olur. Haber bekliyoruz çıkıncaIslakliktan ziyade benden birden bire aktı. Kendi doktorum su gelmis olabilri acil hekim gormeli dedi su an nnöbetçi doktora gidiyorum. Dua edin lutfen..
görünce aşık olduğum bi arabadır kendisi doona inglesinanın son modelikızlar bu arada şu bebek arabasıyla ilgili fikri olan var mı? reklamlarda çıktıkça eşim mest oluyor çok pratik buluyor. Türkiye'ye geleli çok olmamış zaten markası doona, fotoğrafını da ekliyorum :) benim gözüme küçük geldiği için satıcı firmadan bilgi aldım bu arada 13 kiloya kadar taşıyabiliyormuş.
Ya beni korkutuyorsunuz neden olmuş öğrenir öğrenmez yazın Allah şifa versin inşallah ciddi bişey yokturIslakliktan ziyade benden birden bire aktı. Kendi doktorum su gelmis olabilri acil hekim gormeli dedi su an nnöbetçi doktora gidiyorum. Dua edin lutfen..
Seve seve yanıtladım sadece cezalandırılmakla ilgili olan kısmına anlam veremedim o kadar :)Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Ya beni korkutuyorsunuz neden olmuş öğrenir öğrenmez yazın Allah şifa versin inşallah ciddi bişey yoktur
Bi sorun yoktur inşallah canm ya bende işte bundan korkuyorum şuphelendiginiz anda gidin dr a normal akintidan farkli su gibiysede gidin diyorm ihmale gelmiyo malesef inşallah bi sıkinti yoktur haber ver bizedeIslakliktan ziyade benden birden bire aktı. Kendi doktorum su gelmis olabilri acil hekim gormeli dedi su an nnöbetçi doktora gidiyorum. Dua edin lutfen..
Iyi çok şukur bişey yokmuş iyiki gitmişsinSon yarım saattir o kadar göz yaşı döktüm ki. Hem ultrason ile hem de alttan muayene ettiler. Bebeğin sıvısının iyi olduğunu rahim ağzında acilma olmadığını söylediler. Ped verdiler yarın onu geri goturecegim. Doktor idrar kacirmis olabilirsin dedi ama nasil olur bilmiyorum yeni lavabodan cikmistim. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizin bebeğini korusun.
Amin amin çok geçmiş olsun bende belki çiştir diye düşündüm nasıl olur bilmem ama bazen bence çok sıkılmış hissediyorum biriktirmeden WC'ye gitmeme rağmen ve bikaç damla yapabiliyorum neyse inşallah çiştir yani rahim ağzında kapalı olduğuna göre korkma stres yapmaSon yarım saattir o kadar göz yaşı döktüm ki. Hem ultrason ile hem de alttan muayene ettiler. Bebeğin sıvısının iyi olduğunu rahim ağzında acilma olmadığını söylediler. Ped verdiler yarın onu geri goturecegim. Doktor idrar kacirmis olabilirsin dedi ama nasil olur bilmiyorum yeni lavabodan cikmistim. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizin bebeğini korusun.
Bence gönlünü ferah tut bak doktordaSon yarım saattir o kadar göz yaşı döktüm ki. Hem ultrason ile hem de alttan muayene ettiler. Bebeğin sıvısının iyi olduğunu rahim ağzında acilma olmadığını söylediler. Ped verdiler yarın onu geri goturecegim. Doktor idrar kacirmis olabilirsin dedi ama nasil olur bilmiyorum yeni lavabodan cikmistim. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizin bebeğini korusun.
Bence gönlünü ferah tut bak doktorda
Önemli bişey olmadiğini söylemiş.
Kendimden örnek vereyim özürdileyerek anlatıyorum,klozette yapıyorum mesela idrarımı sonra kalkmıyorum 2 dakka sonra devamı geliyor. Gebelikten ötürü sanırım azar azar geldiğinin farkına vardım. Canını sıkma hiçbişeycik olmaz Rabbim korur meleklerimizi..
Canım o ıslaklık olayı bende de oluyor.Ben de panik olup gitmiştim doktora ama doktorum herseyin yolun da olduğunu söylemişti.Birsey geldiğini hissettiğimde hep panik oluyorum ben deIslakliktan ziyade benden birden bire aktı. Kendi doktorum su gelmis olabilri acil hekim gormeli dedi su an nnöbetçi doktora gidiyorum. Dua edin lutfen..
Amin inşaallah..Bilmiyorum ki canım resmen beynim uyuştu. Allahtan kızım hareket ediyor moral buluyorum. Allah korktuklarımızla sınamasın inşaAllah. .
Geçmiş olsun. Lavaboda biraz beklersin biraz daha idrar gelir belki odur. Geçmiş olsun.Son yarım saattir o kadar göz yaşı döktüm ki. Hem ultrason ile hem de alttan muayene ettiler. Bebeğin sıvısının iyi olduğunu rahim ağzında acilma olmadığını söylediler. Ped verdiler yarın onu geri goturecegim. Doktor idrar kacirmis olabilirsin dedi ama nasil olur bilmiyorum yeni lavabodan cikmistim. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizin bebeğini korusun.
çok geçmiş olsun. gönlünü ferah tut inşallah hiçbir şey yokturSon yarım saattir o kadar göz yaşı döktüm ki. Hem ultrason ile hem de alttan muayene ettiler. Bebeğin sıvısının iyi olduğunu rahim ağzında acilma olmadığını söylediler. Ped verdiler yarın onu geri goturecegim. Doktor idrar kacirmis olabilirsin dedi ama nasil olur bilmiyorum yeni lavabodan cikmistim. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizin bebeğini korusun.
Aynen bende öyleyimBence gönlünü ferah tut bak doktorda
Önemli bişey olmadiğini söylemiş.
Kendimden örnek vereyim özürdileyerek anlatıyorum,klozette yapıyorum mesela idrarımı sonra kalkmıyorum 2 dakka sonra devamı geliyor. Gebelikten ötürü sanırım azar azar geldiğinin farkına vardım. Canını sıkma hiçbişeycik olmaz Rabbim korur meleklerimizi..
cnm çok geçmiş olsun bak bi sorun yok demiş doktor çok şükür stres yapma Rabbim korusun meleklerimiziSon yarım saattir o kadar göz yaşı döktüm ki. Hem ultrason ile hem de alttan muayene ettiler. Bebeğin sıvısının iyi olduğunu rahim ağzında acilma olmadığını söylediler. Ped verdiler yarın onu geri goturecegim. Doktor idrar kacirmis olabilirsin dedi ama nasil olur bilmiyorum yeni lavabodan cikmistim. Hakkımızda hayırlısı. Allah hepimizin bebeğini korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?