2017 Şubat Anneleri

bayandi canım radyoloji uzmanı adını hatırlayamadım. inşallah erken gittiğim içindir. evet 300 lira çok diye devlete gitmiştim ama bi sıkıntı varsa doğumda ya da sonrasında yapılabilecek bişey varsa bilgimiz olsun diye gidicem bebeğim için. hem de içim içimi yiyor böyle inşallah bişey cikmaz da rahatlarim

oooooooooooooo kolummmmmmm.. tetanoz yakti beni.... oooooooo kolummmmmmmm.. nekadar aciyo ya. oglumu giydirirken canimdan can gitti... cok aciyo ya... ben zaten giymiyom bisey... bugun pijamalarla kaldim .... rabbim hepimize sifa versin.. bisey sorcam sezeryan dikisinde incelme olan arkadasim... benimkiide cok kasiniyo ve tahris olmus... sen de ameliyat dikisinde bi tuhaflik varmi

Yanlis yonlendirmeyeyim ama bu tetanoz asisinda esimin kolu kocaman sismisti.doktor kolanyali pamukla hafifce övün demisti.ise yaradi sislik agri kalmamıştı canim
Şimdi hafifledi canm ağrısı dun çok kötüydü ateşimde cıktı biraz hemsire söylemişti zaten ateşte yapar diye çok şukür iyi şimdi:)teşekkr ettim

Sağol canim.cumlemiz için inşallah.

Evet canim ben 22. Hafta bittiğinde gittim o zaman birine çok büyük dediler hatta.bugün de dayanamadım gittim.iyi ki gitmisim çok rahatladım. Darısı sana.
Ben dün gittim ayrıntılıya çok şükür bisey çıkmadı ptesi kendi Dr uma gitcem inş

Git tabi canım Allah korusun kafam karışsa bende dusunuyodum özel de daha detaylı bakılmasını şükürler olsun bisey çıkmadı inş sende de çıkmaz kaybolup gitmiştir hadi bakalım güzel haberlerle gel inş

inşallah canım. yarın akşam gidicem inş. iyi haberlerle gelirim. dua edin lütfen

Merhabalar benimde Şubat ayı içerisinde doğumum gerçekleşecek. Bizide ekleyebilir misiniz

Selam kızlar Nasıl gidiyor hamilelik, yazışmalar cok oluyor okuyamıyorum.. İsimleri koydunuz mu ?

Merhaba kızlar bugun genel ultrasyona girdim herşey çok iyiydi çok şükür kızımıza da gördüm kime benzediğini anlayamadık ama keşke bana benzese ✌oğlum babasının kopyası kızım da bana benzer mi sizce 21.5 haftadayız 425 gram 24 cm Dedi doktor

Kızlar uykusuzluk sorunu çeken varmı aranızda iki üç haftadır yok uyuyamıyorum deli gibi uykum olduğu anlarda bile uyuyamıyorum böyle olanlar varmı yoksa ben mi böyleyim

Canim bende yarin yaptiricam yuklemeyi. Sen ac mi gittin. Ve kac kere kan alindi anlatabilirmisin etaplarini.

Cok sevindim canim. Gozun aydin.
Dikis yerinede dikkat et. Herkes insallah zamaninda saglicakla yavrusunu kucagina alir.

Kızlar uykusuzluk sorunu çeken varmı aranızda iki üç haftadır yok uyuyamıyorum deli gibi uykum olduğu anlarda bile uyuyamıyorum böyle olanlar varmı yoksa ben mi böyleyim
Benimde yaklaşık bir haftadır bu şekilde. Çok uykum olduğunda bile erken uyanıyorum. Sanırım vucut kendini doğumdan sonrasına alıştırıyor olabilir. Birde en halsiz olduğumuz zamanları geçtik bu yüzden de olabilir.

iyi akşamlar hanımlar.. bu kadar aşı muhabbeti üzerine bende yarın ilk aşımı olcam.. umarım acımaz. idrar , kan tahlili vs işimz uzun... sonra detaylı için ümraniye devlet hastanesinde radyoljiden randuvu alıcam.. umarım 24. haftam dolmadan gün verirler...

Dikiş te bi tuhaflık yok. Ama kesik ağrısı gibi bi ağrı var. Sanki sezeryan ertesi gibi.bakalım. bu arada sende de beekte kist varmı di. Hatırlayamadım bi türlü kafa normal değilki ....
Ben dün gittim ayrıntılıya çok şükür bisey çıkmadı ptesi kendi Dr uma gitcem inş
Evet ben de hayırlı olsun demiştim. Unuttum. Kafam bi milyon kusura bakma tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…