2017 Şubat Anneleri

Anlamadım gitti gribim halsizim bu sabah 6 da kalktım ömceden olsa uyurdum gündüz ama şimdi yok yok yok vitaminlerde yaparmı acaba ya

Bende onu unutmusum :) önemli değil canım

sabah saatlerinde ve mutlaka aç karna gitmeye özen gösterin,ve 12 saat öncesinde su dışında bir şey tüketmemeniz gerekiyor.sağlıklı sonuç alabilmek için önemli
GLUKOZ TARAMA TESTİ: Günün herhangi bir saatinde aç veya tok karnına tarama amaçlı anne adayına 50 gram glikoz içirilir; bir saat sonra kan şekerine bakılır. Kan şekeri 140'ın altında ise her şey normaldir, fakat kan şekeri 140'ın üzerinde tespit edilen hamilelere 3 saatlik 100 gram glikoz ile şeker yükleme testi ( OGTT ) planlanır ve kesin tanı konulur.

Yazının tamamı: http://www.hurriyetaile.com/hamilel...m=copy-paste&utm_campaign=copy-paste-with-url
Benim dr umda tipki bu sekilde yapilacagini anlatmisti ama b7rda herkes farkli anlatiyor gibi geldi bana. Kafam karisti biraz.

Arkadaşın dediği genelde normal aletle yada kan da bakılan şeker var mı yokmu onu öğrenmek için diye biliyorum annem şeker hastası hastane de bakilacagi zaman aç ve 12 saat bisey yememesi söylenir ama gebelikte şeker yüklemesi de yengemden fln biliyorum herhangi bi saatte böyle yapıldığını biliyorum bende

Kızlar ya benim arada yine bulantim oluyo bu ara mesela şuan yine bulanıyo hasta fln mi olcam yoksa bulantilar geri mi geliyo anlamadım ama hiç agzimin tadı yok aç im ama bulanıyorum

Kızlar ya benim arada yine bulantim oluyo bu ara mesela şuan yine bulanıyo hasta fln mi olcam yoksa bulantilar geri mi geliyo anlamadım ama hiç agzimin tadı yok aç im ama bulanıyorum
cnm açken daha çok bulanir benimde hala tam geçmiş değil hala her sabah bulantı hapı içiyorum

cnm açken daha çok bulanir benimde hala tam geçmiş değil hala her sabah bulantı hapı içiyorum
Aç değilim ki yiyorum hep biseyler ama böyle ekşime yanma bulantı hepsi bi arada gibi anlamadım neyin nesi zaten bugün grip olcam gibi bi halsizlik te var oda mi tetikliyo anlamadım ama şuan midem agzimda resmen

Canim bende yarin yaptiricam yuklemeyi. Sen ac mi gittin. Ve kac kere kan alindi anlatabilirmisin etaplarini.
Benim sabah 10 da idi randevum.. dr aç gel dedi o yüZden uyanınca hiç bir şey yemedim.. gittim önce kan alındı kan değerlerime bakmak için aylık rutin alınıyo zaten.. sonra doktor muayene etti.. sonra 50 gr şeker yüklemesi için 330 ml teneke kutuda çilek aramolı bi sıvı verildi.. onu 5 dk içinde içtim ve tam bi saat sonra şeker içşn tekrar kan alındı.. öğleden sonra da sonuç çıkmıştı zaten.. eğer öğleden sonra ise randevun sabah kahvaltı yap ama şekerli bir şey yeme dedi dr bana.. ben riske atmamak için sabaha aldım randevuyu.. ama ben de şeyi merak ediyorum neden önce açlık tokluk şekerime bakılmadı yaptıran arkadaşlar sizin önce bakıldı mı?

Benim drum ac yada tok olman farketmez 50 gr lik glikozu ic 1 saat sonra kan ver dedi. Burdaki arkadaslarda farkli anlatiyor kafam karisti.

Benim drum ac yada tok olman farketmez 50 gr lik glikozu ic 1 saat sonra kan ver dedi. Burdaki arkadaslarda farkli anlatiyor kafam karisti.
Aç tok dark etmez demiş ama burada çoğunluğa aç gelin denmiş o yüzden bence aç git nasılsa dr fark etmez demiş

Hiç eski haline dönemedim. Ne yersem bulantım hep var. Sakız çiğnemekten çenem ağrıyor. Benim çarpıntım çok bide haşimato etkiliyor. İlk hamileliğimde de hep kustum doğurana kadar tam geçmiyor. Neyseki yarısı bitti

Tetanoz aşısı olmadım Dr gerek yok dedi, sağlık ocağına bile kayıtlı değilim. Bir iki test dışında hiç bişey yapmıyorlar. Doğum sonrası belki kayıt yaptırırım.

Ben rahattim biraz bi kaç gundur boyleyim geri gelmesin yaaaa çok şükür benim de yarisi geçti ama son aylarda yine tekrarlayabilir diyolar inş olmaz çarpıntı bende de oluyo

benim oglum olucak nasip olursa... soyleki ben ozele gidiyodum ultrason makinesi cook eskiydi cinsiyetini sordum sordum gostermiyo olmamis dedi durdu... sonra devlete gittim tahlil yaptirmaya devletteki doktorda bi ultrason makinesi vardi son sistem doktor bebegin gobek kordonundaki damarlari bile gordu sastim kaldim... cinsiyetini sordum erkek dedi hatta bayagi 3 tane ultrason resmi verdi erkek oldugina dair... sonra beb ayno doktora denk gelebilmek icin ayni hastaneden 10 gun arayla ranndevu aldim ama ayni doktora denk gelmedim ve sonraki gittigim 2 doktorda cinsiyetini goremiyorum dedi ve hiiic ugrasmadan bakmadan kaldirdi... ( aldiklari maas haram olsun suratsiz ilgisiz ugrasmadan emek vermeden moral bozan doktorlarin) bende bunlar goremeyince dedim acaba ne ... simdi erkek dedi evet ama sonraki 2 soktor soylemeyince kaldim oyle... bide suratsiz olduklari icin sogudum dr gitmek istemiyoum..ozele de suan icin param yokkk... belki iki hafta sonra... simdi benim oglum mu kiziimmi bilemedim... cokmu uzun oldu ne ....

kalimero87 arkadaşım keşke daha önceden gitseydin. Gebe polikliniğinden randevu alıyorsun. Doktor o muayenede sana istek açıyor. Sonra gidip ultrason için randevu alıyorsun Ama vermiyorlar. Kadın bir doktor diren. Ben orada yaptırdım sıramı beklerken bi gelene verdi doktor bir gelene vermedi. O yüzden biraz bastır net konuş Can'ım.

25. haftamda yapıldı. normal dedilerse gerek yoktur canım. 2 saat kadar beklediler di mi? olsaydı çıkardı sonuçta

hayırlı akşamlar hatunlar, keyifler nasıl? 2 gündür inanılmaz yorgunum evden çıkmadığım halde ordan oraya yatıyorum. bir de yüzüm gözüm şişmeye başladı, havalar da soğudu kat kat giyindim. ya ben kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. bir moralim bozuldu aynaya bakınca. halbuki hiç salmadım sporumu da aksatmıyorum.
eşimin de işi vardı 1 saate gelecek o evden gidince daha kötü oldum boş yere ağlayıp duruyorum. hemen gelse keşke de beni kahve içmeye falan götürse bi hava alsam belki kendime gelicem böyle duygular yaşayan var mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…