2017 Şubat Anneleri

Kızlar ya benim arada yine bulantim oluyo bu ara mesela şuan yine bulanıyo hasta fln mi olcam yoksa bulantilar geri mi geliyo anlamadım ama hiç agzimin tadı yok aç im ama bulanıyorum
Usuttum mu acaba.geçmiş olsun. Şekere açken batirmak ta fayda var sonra sınıra yakın olanlarinki fazla çıkabilir ben de yemeyi kestim şu an da. Yeter ki yüksek çıkmasın iki gün aç gezerek.
Fullialein gözün aydın canım esin gelmiş. Dinlen bol bol nöbet işi zor.Allah yardım etsin

Merhaba var malesef her gün başkayım bazen mutsuz isteksiz boş tuhaf sıkıntılı uykusuzluk ... ama bakarsan ortada birşey yok

Ya ben bu aralar çok sivilcelendim. Kız bebek annenin güzelliğini alır derler inanmaya başlıyorum sanırıım

Merhaba var malesef her gün başkayım bazen mutsuz isteksiz boş tuhaf sıkıntılı uykusuzluk ... ama bakarsan ortada birşey yok
uykusuzluk ve sıkıntı hali çok kötü. ben direk eşime sarıyorum zavallım o uğraşıp duruyor ruh hallerimle hatta bugün ben ne ara anne oldum diye ağladım. her telden var bende:))

ayva ve süt duydum canım hadisi şerif vardı. ben hergün içmeye çalışıyorum:)) ayva da birkaç kez yedim.
bende sütü hergün içiyorum ayvayida bi kaç gündür yemeye başladım günde 1 tane ancak yiyebiliyorum bogazima takılıyo resmen umarım ise yarar bu eziyet boşa çekilmez

Bilmiyorum ki bi yere çıktığım da yok evde soğuk değil anlamadım bende

Bugün bende oyleyim ve eşim evde ama uyuyo butun gün hep zaten yalnızım bu durum beni iyice duygusala baglatiyo ve eşim de bunu biliyo ama işten gelip yorgunum havası beni daha da sinir ediyo patlicak gibiyim şuan tamam anlıyorum ben evdeyim o yoruluyo ama 3 vardiye calisiyo 8-4 te geliyo erken kalktim uykusuzum havasi 4-12 de zaten kahvaltı yapiyoz cikiyo gidiyo 12-8 de de sabah geliyo yatiyo bütün gün uyuyo akşam yemek yiyo gidiyo eee ben napcam koca var ama var yok arası tek başıma takiliyom iyice bunaliyom bak yarama tuz bastın yaaa

Canim bende yarin yaptiricam yuklemeyi. Sen ac mi gittin. Ve kac kere kan alindi anlatabilirmisin etaplarini.
Aç gitmelisin canım. Kaç kere ve kaç cc dra bağlı. Ben üç kez vermiştim. Başından beri insilün verildi ama şuan kullanmıyorum. Diyetle başetmeye çalışıyorum.

uykusuzluk ve sıkıntı hali çok kötü. ben direk eşime sarıyorum zavallım o uğraşıp duruyor ruh hallerimle hatta bugün ben ne ara anne oldum diye ağladım. her telden var bende:))
Çok tuhaf tarif edemiyorum boğuluyorum eşim artık bana olumsuz bişey deme diyor hiş bişey mutlu etmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…