2017 Şubat Anneleri

Bee hergun yarım ayva yiyorum yaklaşık bir aydır ve çok severim zaten bizim memlekette boldur süt de günde iki kere toplam yarım litreyi buluyorum.
ayva ve süt duydum canım hadisi şerif vardı. ben hergün içmeye çalışıyorum:)) ayva da birkaç kez yedim.

Aç gitmelisin canım. Kaç kere ve kaç cc dra bağlı. Ben üç kez vermiştim. Başından beri insilün verildi ama şuan kullanmıyorum. Diyetle başetmeye çalışıyorum.
Peki şu içmekte bir sıkıntı yok demi şeker yüklemesi öncesi ?

Çok tuhaf tarif edemiyorum boğuluyorum eşim artık bana olumsuz bişey deme diyor hiş bişey mutlu etmiyor sanki
anlıyorum ben de söylenmiyorum ama yüzüm asık oluyor işte. neyin var deyip duruyor ama elle tutulur bir şey olmuyor ki her zaman. doğurunca mı geçecek anca bunlar

hadi yaa ama onun saatler de zorluymuş canım ondan yoruluyordur belki biraz daha hassas olmaları gereken bir dönem valla eşim bile benden daha duygusal ben biraz daha soğuk bir insanım ama adamı işe gönderip hüngür hüngür ağladım ne zaman gelcek diye daha anlayışlı olur inşallah seninki de anlayacaklar işte napcaksın biz de bir tatlı yedik geldik yarım saat bile o kadar iyi geldi ki. yarın da görümcem dışarda yemek yiyelim dedi bana iyi geliyor ya yoksa eve tıkılıp yuvarlanıyorum tüm gün. çok iyi anlıyorum seni

Evet vardiye olayı dengesini alt ust ediyo ama benim de kimsem yok burda tek başıma yım kendi ailesi napiyon bile demiyo zaten hep tek takiliyorum evde e bu ara hep bi değişik oldu duygular zaten haftada bi hafta 8-4 onda da uykusuzum diyo ama bi çalışan da o değil ki azcik ilgilensin istiyorum bütün gün konuşmaktan acizim tek başıma evde bende ağladım ağladım basım agriyo şimdi kimsem olmadığı için burda bi tek ona baglandim kaldım işte

Kızlar bişey duydum hamileyken ayva yersen bebek çok güzel ve gamzeli olurmuş siz duydunuz mu böyle bişey ve uygulayan var mı
Ben yiyorum ..gamzeli olur diye duymustum ..yegenimde yasadim bu durumu yengem ayva yemisti ve cocugun yanaginda 3 tane gamzesi oldu..anne babada da yok ..tek sebebi ayva olsa gerek..insallah benim kizim da gamzeli olur

başka şehre mi gelin gittin? nerdesin? ben de 1 senelik evliyim yabancıyım burda. yeni yeni çevre oluştu ama eşime sarıyorum sürekli. kolay değil

Selam kızlar Nasıl gidiyor hamilelik, yazışmalar cok oluyor okuyamıyorum.. İsimleri koydunuz mu ?

benim karnımda yürüyünce baskı var uzun zamandır. o yüzden yürümezsem çok sorun yok. bi de şişkinlik var ne yesem şişiriyor. ben "Ege" koymayı düşünüyorum.

Kızlar uykusuzluk sorunu çeken varmı aranızda iki üç haftadır yok uyuyamıyorum deli gibi uykum olduğu anlarda bile uyuyamıyorum böyle olanlar varmı yoksa ben mi böyleyim

ben yatış pozisyonu rahat olmadığı için gece çok sık uyanıyorum. sabaha kadar bi sağ bi sol rahat bir uyku yok. normalde yüzüstü yattığım için yan yatmak hiç rahat olmuyor.

Ben yiyorum ..gamzeli olur diye duymustum ..yegenimde yasadim bu durumu yengem ayva yemisti ve cocugun yanaginda 3 tane gamzesi oldu..anne babada da yok ..tek sebebi ayva olsa gerek..insallah benim kizim da gamzeli olur
inş cnm peki yengen kactane yiyodu günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…