2017 Şubat Anneleri

olur kız ben ayda 1 yiyorum eşime söyleyeyim de bağdan toplasın bak canım çekti
bahçeniz mi var cnm ne güzel organik organik inş ise yarar kızım gamzeli olur gerçi bende de var ama benim tek yanagimda var

Günaydın kızlar.. 25 haftalık olduk çok şükür..
Yoğunluktan pek yazamıyorum ama ara ara okuyorum..
Çok yorgun hissediyorum kendimi. Keşke geceler 6 saat daha uzun olsaydı diye düşünüyorum her sabah :)
Şöyle kanepeye uzanıp keyif yapmayı özledim ya.
Oğlum saolsun hiç boş bırakmıyor. Park bahçe gezdiğimiz yetmiyo bide evde oyun oyna akşama kadar. Tabi araya bi de iş güç yemek sıkıştırınca akşam 9 da başlıyorum kanepede uyuklamaya...
İkincide doğunca halim ne olur bilmiyorum. :))

Birde karnımın alt taraflarında sanki küçük küçük sancılar var böyle olanlarınız varmı .gripm öksürürkende çok kasılıyor ama değişik bir acı

Gunaydin...kontrole geldim simdi hanim efendi yuzunu gostermemeye niyetli ..bas asagi yatmis yuzunun oldugu kisim ultrasonda net goruntu almadigi icin goremedik ama cok sukur sagligi yerindeymis.bir de benim sol kasigimda agri oluyordu bazen ayagim uyusuyordu..meger kafasini oraya dayamis tum sebebi buymus..seker yuklemesi istedi ,ictim 1 saat gecmesini bekliyorum...benim doktorum yari ac yari tok gel demisti ..ben de ekmekarasi birseyler atistirip geldim..iyi ki de oyle yapmisim..tatlisever biri olarak ac karnima icseydim midem bulanirdi ..insallah sonuclari da iyi cikar

BENDE DÜN AYRINTILIYA GİRDIM SONUCU DOKTORUMA GÖSTEREMEDIM YOKTU KAGITTAN OKUDUGUM KADARYLA NORMAL AMA BİŞİ KAFAMI KARIŞTIRDI SONUC KISMINDA MAKAT PREZANTASYONDA CANLI FETUS SAPTANMIŞTIR YAZIO DA MAKAT PREZANTASYON NE DEMEK NORMALİ BU ONU MERAK ETTIM VE ANLAMADIM

O zamanda lohusalik depresyonu . Ben lohusayken daha kotu olmustum. Hep annemi esimi ozluyordum. Annem evine gidince oturup hungur hungur agliyordum. Allahtan ayni sehirdeyiz.
İyice korkmaya başladım artık neler beklediğinden...herkeste çocuğunun yüzünü görünce herşeyi unutursun diyor birşey düşünmeye vaktin bile kalmaz diyor

Ben yiyorum ..gamzeli olur diye duymustum ..yegenimde yasadim bu durumu yengem ayva yemisti ve cocugun yanaginda 3 tane gamzesi oldu..anne babada da yok ..tek sebebi ayva olsa gerek..insallah benim kizim da gamzeli olur
Annem bende de ayva yemis benim de gamzem var.demek ki doğru cikiyor

Ben de lohusalık depresyonunu yaşadım kızlar. Günlük salya sümük ağlardım. Her şeye alınırdım. Emzirmek isterdim süt yoktu. Süt geldi çocuk emmedi. Ağla zırla geçirdim 40 günü :))
Oof kötü ve tuhaf günlerdi..

Bi çok kişi de senin gibi dedi hem doğum esnasında fln da pas li vs bisey olur fln dediler kararsız kalmistim bugün bi gideyim bakalım sağlık ocağına
Bence de yaptir cnm ben pazartesi ikinci dozu vurulacam sinirim senin ilk doz biraz geç kalmis ebe sorun olmaz diyosa sikinti yok o zmn

Bizde de var di cnm...çok sevindim yok olmasına hadi inş darisi bizlere inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…