Günaydın kızlar.. 25 haftalık olduk çok şükür..
Yoğunluktan pek yazamıyorum ama ara ara okuyorum..
Çok yorgun hissediyorum kendimi. Keşke geceler 6 saat daha uzun olsaydı diye düşünüyorum her sabah :)
Şöyle kanepeye uzanıp keyif yapmayı özledim ya.
Oğlum saolsun hiç boş bırakmıyor. Park bahçe gezdiğimiz yetmiyo bide evde oyun oyna akşama kadar. Tabi araya bi de iş güç yemek sıkıştırınca akşam 9 da başlıyorum kanepede uyuklamaya...
İkincide doğunca halim ne olur bilmiyorum. :))
anlıyorum ben de söylenmiyorum ama yüzüm asık oluyor işte. neyin var deyip duruyor ama elle tutulur bir şey olmuyor ki her zaman. doğurunca mı geçecek anca bunlar
O zamanda lohusalik depresyonu . Ben lohusayken daha kotu olmustum. Hep annemi esimi ozluyordum. Annem evine gidince oturup hungur hungur agliyordum. Allahtan ayni sehirdeyiz.
Gunaydin...kontrole geldim simdi hanim efendi yuzunu gostermemeye niyetli ..bas asagi yatmis yuzunun oldugu kisim ultrasonda net goruntu almadigi icin goremedik ama cok sukur sagligi yerindeymis.bir de benim sol kasigimda agri oluyordu bazen ayagim uyusuyordu..meger kafasini oraya dayamis tum sebebi buymus..seker yuklemesi istedi ,ictim 1 saat gecmesini bekliyorum...benim doktorum yari ac yari tok gel demisti ..ben de ekmekarasi birseyler atistirip geldim..iyi ki de oyle yapmisim..tatlisever biri olarak ac karnima icseydim midem bulanirdi ..insallah sonuclari da iyi cikar
BENDE DÜN AYRINTILIYA GİRDIM SONUCU DOKTORUMA GÖSTEREMEDIM YOKTU KAGITTAN OKUDUGUM KADARYLA NORMAL AMA BİŞİ KAFAMI KARIŞTIRDI SONUC KISMINDA MAKAT PREZANTASYONDA CANLI FETUS SAPTANMIŞTIR YAZIO DA MAKAT PREZANTASYON NE DEMEK NORMALİ BU ONU MERAK ETTIM VE ANLAMADIM
O zamanda lohusalik depresyonu . Ben lohusayken daha kotu olmustum. Hep annemi esimi ozluyordum. Annem evine gidince oturup hungur hungur agliyordum. Allahtan ayni sehirdeyiz.
Ben yiyorum ..gamzeli olur diye duymustum ..yegenimde yasadim bu durumu yengem ayva yemisti ve cocugun yanaginda 3 tane gamzesi oldu..anne babada da yok ..tek sebebi ayva olsa gerek..insallah benim kizim da gamzeli olur
Ben de lohusalık depresyonunu yaşadım kızlar. Günlük salya sümük ağlardım. Her şeye alınırdım. Emzirmek isterdim süt yoktu. Süt geldi çocuk emmedi. Ağla zırla geçirdim 40 günü :))
Oof kötü ve tuhaf günlerdi..
Mrb kızlar nasılsınız. Muayene den geliyorum cokk şükür beyindeki kistlerden biri kaybolmuş. Diğeri de küçülmüş. Cokk şükür inşallah 28. Haftaya kadar geçer ddi. Dualarımız için çok sağolun. MaHlass
canım darısı sana insallah bak duzeliyomus canım. Bir de bi arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım ona da Moral olsun inşallah. Yarın sabah da şeker yüklemesi yapılacak inşallah bişey cikmaz