- 16 Ağustos 2016
- 290
- 140
- 23
- 42
Günaydın kizlar bende arada ayva yiyorum çok duydum bebiş için gamzeli ve güzel olurmuş:)
Öyle yapcam geç kaldı demezse yaptiriyim bari ikilemde kalmktansaBence de yaptir cnm ben pazartesi ikinci dozu vurulacam sinirim senin ilk doz biraz geç kalmis ebe sorun olmaz diyosa sikinti yok o zmn
:) Oldunmu geçmiş olsun canım bende aricam birazdanLoveali Günaydın. Ben de bu sabah aşı oldum bakalım hayırlısı..
Ayy cnm ya canınmi çektiAyva mı
Market yolu göründü bana
Bu hamilelik ne tuhaf bişi. Gördüğünü ,duyduğunu istiyor insan
İzmitten ankaraya geldim canım aynen benim de ancak çevre oluşuyor gibi ama tabiki hemen herkesle kaynasamiyo insan ortalık kötü bende geçen sene ağustos ta geldim bi sene yı 2 ay geçti çok ağladım hala da çok koyuyo bazen naptim ben diyorum heleki bu hamilelik riskli gecti ilk aylar tamamen eve hapis kaldım iyice bunaldim kimsem yok eşimin ailesi desen napiyon dediği yok hem bulantiyla uğraştım hem kanamalarla vs o dönem daha da koydu keşke annem yakın olsaydı en azından bi çorba bisey yapardı diye ama nasip işte şimdi ogluş um gelsin de hayırlısıyla yalnizligimi alsin diye bekliyorumbaşka şehre mi gelin gittin? nerdesin? ben de 1 senelik evliyim yabancıyım burda. yeni yeni çevre oluştu ama eşime sarıyorum sürekli. kolay değil
Aynen canım benimde solum çok batiyo agriyo benimde solda kafası o baski yapıyormuş :)Gunaydin...kontrole geldim simdi hanim efendi yuzunu gostermemeye niyetli ..bas asagi yatmis yuzunun oldugu kisim ultrasonda net goruntu almadigi icin goremedik ama cok sukur sagligi yerindeymis.bir de benim sol kasigimda agri oluyordu bazen ayagim uyusuyordu..meger kafasini oraya dayamis tum sebebi buymus..seker yuklemesi istedi ,ictim 1 saat gecmesini bekliyorum...benim doktorum yari ac yari tok gel demisti ..ben de ekmekarasi birseyler atistirip geldim..iyi ki de oyle yapmisim..tatlisever biri olarak ac karnima icseydim midem bulanirdi ..insallah sonuclari da iyi cikar
Ayy cnm ya canınmi çektibende öyleyim tv de bişey görsem cnm cekiyo hemen yakınında varsa market hemen al hem bebisede yariyomus güzel güzel bebislerimiz olur inş
İzmitten ankaraya geldim canım aynen benim de ancak çevre oluşuyor gibi ama tabiki hemen herkesle kaynasamiyo insan ortalık kötü bende geçen sene ağustos ta geldim bi sene yı 2 ay geçti çok ağladım hala da çok koyuyo bazen naptim ben diyorum heleki bu hamilelik riskli gecti ilk aylar tamamen eve hapis kaldım iyice bunaldim kimsem yok eşimin ailesi desen napiyon dediği yok hem bulantiyla uğraştım hem kanamalarla vs o dönem daha da koydu keşke annem yakın olsaydı en azından bi çorba bisey yapardı diye ama nasip işte şimdi ogluş um gelsin de hayırlısıyla yalnizligimi alsin diye bekliyorum
Hep paylaşıyom biliyo ama yorgun oluyo vs onu da anlıyorum da geçirdiğim dönemleri biliyosun çok darlanmistim neyse ki annemler iyi geldi acaba doğumu da orda mı yapsam diye dusunmuyo değilimHiç sorma canım. Ne görsem ne duysam aklıma düşüyor :))
Haftalık yarım kg almaya başladım. Bu gidişata bi dur demem lazım ama nasılll :))
Canım zamanla alışacaksın ama eşinin desteği şart..
Duygularını ve yalnızlığını paylaş sürekli onunla.
Umarım eşin de anlar seni..
A Armaganhayat canım kist küçülmüş bebişin. Çok sevindim..
İnş.bi an önce tamamen kaybolur. Son günlerde yaşadıklarından dolayı moral olmuştur bu sana..
kalimero87 arkadaşım keşke daha önceden gitseydin. Gebe polikliniğinden randevu alıyorsun. Doktor o muayenede sana istek açıyor. Sonra gidip ultrason için randevu alıyorsun Ama vermiyorlar. Kadın bir doktor diren. Ben orada yaptırdım sıramı beklerken bi gelene verdi doktor bir gelene vermedi. O yüzden biraz bastır net konuş Can'ım.
kalimero87 aynen suratsız biri gerçekten. Beni 40 dk yedi bitirdi. Neyse çok şükür birşey çıkmadı sadece kordon dolanması var onu da çözerse yaramazım inşallah bir sıkıntımız olmayacak.
Hakkını helal et mesajlardan göremedim. İnşallah canı. Çok rahatladım. Zaten yüksek ihtimal gidiyormuş ama duymak başka bişey tabi. 28. Haftanın sonunda tamamen gider dedi. 3 hafta sonra tekrar giderim artık. Darısı sanaBizde de var di cnm...çok sevindim yok olmasına hadi inş darisi bizlere inş..
ben yükleme yaptırmadım açlık şekerine baktırdım,doktorumda bana bu tarifi vermişti sağlıklı sonuç elde edebilmek için :) vardır bir bildikleri,doktorunuz madem size söylemiş, ne söylediyse onu uygulayın bence.GLUKOZ TARAMA TESTİ: Günün herhangi bir saatinde aç veya tok karnına tarama amaçlı anne adayına 50 gram glikoz içirilir; bir saat sonra kan şekerine bakılır. Kan şekeri 140'ın altında ise her şey normaldir, fakat kan şekeri 140'ın üzerinde tespit edilen hamilelere 3 saatlik 100 gram glikoz ile şeker yükleme testi ( OGTT ) planlanır ve kesin tanı konulur.
Yazının tamamı: http://www.hurriyetaile.com/hamilel...m=copy-paste&utm_campaign=copy-paste-with-url
Benim dr umda tipki bu sekilde yapilacagini anlatmisti ama b7rda herkes farkli anlatiyor gibi geldi bana. Kafam karisti biraz.
sendemi ümraniye devlet hastanesine gittim.. ? bugün ilk gittim ve beğendim hastaneyi ama kalabalık işte ... düzelir inşallah sendeki durum..
Geçmiş olsun.Vitamin oldugu için yazdirmadanda eczaneden alabiliyosun sanırim:)Selam herkese, dün gece çığlık atarak uyandım, bacağıma giren kramp yüzünden. Zar zor geri uyudum. Magnezyum ilacım bitmişti geçen hafta, zor geliyordu yazdırmak. Bugün de nöbetçiyim, 6 dersim var. Yemek yiyebileceğim 2 saat boşluğa ders doldurma yazmışlar. Sanki kendi çilem yetmiyor gibi! Ayakta durdukça bacağım kötüleşti çıktım sağlık ocağına geldim. Duruma göre geri dönücem bakalım okula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?