2017 Şubat Anneleri

O kramplar fena bisey ya ondan sonra 3 gün ustune basamadim ben geçen yaşadım çektirdi bisey ordan çok kötü bende de sık olmaya başladı magnezyum baslamadik daha ptesi kontrole gitcem o zaman verir heralde

Çok tuhaf tarif edemiyorum boğuluyorum eşim artık bana olumsuz bişey deme diyor hiş bişey mutlu etmiyor sanki
Cnm gebelikte normal ama naçizane sadece deneyim paylaşmak olarak gör şunu diyeceğim ödemi ni takip et kendini çok takip et. Sürekli ve hiç geçiyorsa dr ile paylaş. Bende ilk gebelikte olmuştu da sonradan dediler neden paylaşmadin diye. İnşallah öyle değildir dedim ya sadece bilgi paylaştım.
Kolay gelsin canim ikinci gelince artık oğlun ona sarar bi de yaş farkı çok güzel büyük oğlum kardeşi sabırsızlıkla bekliyor.
Birde karnımın alt taraflarında sanki küçük küçük sancılar var böyle olanlarınız varmı .gripm öksürürkende çok kasılıyor ama değişik bir acı
Benim de var canım ama iki tane sezeryan var bende.
O zamanda lohusalik depresyonu . Ben lohusayken daha kotu olmustum. Hep annemi esimi ozluyordum. Annem evine gidince oturup hungur hungur agliyordum. Allahtan ayni sehirdeyiz.
Bizde de aynı şehirdeçok iyi oluyor gerçekten. Şimdi eve gidince annem hemen yemek yapıyor. İlgi alaka çok kocaya gerek kalmıyor yani:%.

Çok sağol canim. Evet bu ara çok çok iyi geldi. Kocam olacak adam da hastane önünde nöbet tutuyordu bebek için. İnatçı keçi diyor bana vazgececem sanıyor uyuzzzz. Konuşmadım vınn geçtim dr arkadasiydi çok kızdı ona kavga ettiler ben geldim ne oldu artık bilmiyorum. ..
Bu arada ben de Kilo alıyorum dediğin gibi. Çok da dikkat ediyorum. Ödem de yok bende demek ki o kadari normal.
Geçmiş olsun canım. Vitamin çok işe yarıyor. Ben kalsiyum da kullanıyorum resmen kol bacak ağrım bitti. Sadece leğen kemiğinde ağrı var o da normal zaten. Kan ilacına da başladım. Daha iyiyim sanki.

İlk doz aşı mi oldum bende vatana millete hayırlı olsun inş agri sızı bisey yapmaz ebe az bisey yapabilir dedi ama bakalım

Ben ne olur ne olmaz diye eve gelince buz koymuştum ve o gün kolumu hiç yormadım dinlendim hep, gece de hiç o tarafıma yatmadım en ufak bi ağrım sızım olmamıştı. Ağrımıyor deyip yorma yani canım.. bi de 24 saat banyo yapmamak gerekiyor ebe söylemiştir muhtemelen..

Banyo yu fln söylemedi canım da ağrı olursa buz koy dedi bende bisey yapmiyim yormiyim dediğin gibi bakalım inş agrimaz buz koyunca da üşürüm ama şimdi

Bu ayva olayına ben inanmıyorum keza oğlumda poşet poşet yedim. GamZe falan yok. Bide şeftali yeme çok tüylü olur dediler. Ben şeftalide yedim. Oğluşum kel doğdu onuda geçtim iki yaşında ancak belirdi saçları. Oda yalanmış. 6 yaşını dolduracak hala da saçlarımız pırasa gibi düz ve seyrek. Olacağı varsa oluyormuş demekki. Ha siz yine yiyin tabi. Ben çok severim ayvayı. O boğazda kalması ayrı bir haz veriyor bana

Bide aşı konusunda şöyle bi bilgi verdi sizin ebelerde söyledi mi bilmiyorum ben 5 doz yaptiriyorum bu aşı yı dedi ve şöyle devam etti
1. Doz koruyuculuğu olmuyo
2. Doz yanı bir ay sonra 1-3 yıl koruyor
3. Doz yanı 6 ay sonra ( doğumdan 3 ay sonraya geliyo) 5 yıl koruyor
4. Doz 10 yıl koruyor
5. Doz ömür boyu koruyor dedi yanı bunları böyle yaptırırsan diğer gebeliklerde de yaptırmak zorunda kalmazsin dedi
Size de böyle bisey soylendimi

Gamze olayı için değil de Peygamber efendimiz in sözü için yiyorum bende arada şöyle ki ... Peygamber efendimiz e kabilelerden biri geliyo ve cirkin olduklarını söylüyor bunun üzerine Efendimiz gebe kadınlara ayva yemelerini önerin diyo güzel yüzlü güzel ahlaklı olması için ... Verilen kıssa da boyle anlatıyor bende o yüzden yemeye çalışıyorum :)

Birinci doz sadece anneyi ikinci doz anneyi ve bebeği koruyor diye biliyorum. Koruyuculuğu olmuyo demesi garip geldi biraz. Bebeği korumaya yetmiyor mu demek istedi acaba..

Birinci doz sadece anneyi ikinci doz anneyi ve bebeği koruyor diye biliyorum. Koruyuculuğu olmuyo demesi garip geldi biraz. Bebeği korumaya yetmiyor mu demek istedi acaba..
Belki de öyle mi demek istedi bilmiyorum ama zaten yaralanma larda fln da ilk doz o anlık koruması için dedi belki de uzun sure koruyuculuğu olmuyo demek istemiş te olabilir

İçime işledi yaa.ne güzel bi hikaye anlattığın. Herşeyin bi çözümü olduğuna inanıyorum. Ben de yiyeceğim gayri..
Geçmiş olsun canim.safa olsun inşallah.

İçime işledi yaa.ne güzel bi hikaye anlattığın. Herşeyin bi çözümü olduğuna inanıyorum. Ben de yiyeceğim gayri..
Geçmiş olsun canim.safa olsun inşallah.
bilgilerimizi paylaşmak gerekiyo :) kıssa yi ben sohbette dinlemiştim bak netten de buldum ...
Ayvaya gelince ümmetlerden birisi cok cirkin olduklarindan sikayet ederlermis, ve bunu Peygamberlerine sikayet ediyorlar. Bunun üzerinde Allah c.c. tarafindan o Peygambere vahiy yoluya "Gebeleri Ayva yesin deniliyor" Gebeler Ayvayi yedikten sonra Bebekleri artik güzel doguyor.....
Bende gamzeli olmasından ziyade bunun icin yemeye çalışıyorum güzel yüzlü güzel ahlakli olması için tabi ki Rabbim yarattığı hiç biseyi sebepsiz yaratmamış inanarak yerine getirelim ki Mevlam gönlümüzdeki ni nasip etsin

Kızlar bu arada şekerim çıkmadı ya çok sevindimmmmm. Darısı herkesin başına inşallah kimsede çıkmaz. Üstünden yük kalktı. 75 gr yaptık 2. Saat 114 çıktı normal dediler.
Hadi ondan da gectin sınavı geçmiş olsun darısı bize olsun bende aileden irsi olduğu için korkuyorum ama bakalım inş cikmaz

Hadi ondan da gectin sınavı geçmiş olsun darısı bize olsun bende aileden irsi olduğu için korkuyorum ama bakalım inş cikmaz
Hikaye değil kıssa . Bazen ozensiz kelime seçiyorum. Aslında hemen yazayım istiyorum.malum zaman sınırlı bende.hatırlayamadım bi an.
Sağol canim inşallah bişey çıkmaz annemde babamda anlamda var.bende ilk gebelikte vardı. Şimdi çıkmadı çok şükür. Darısı sans

Önemli değil canım takılma onlara kıssa hikaye :) ins bende de çıkmaz bakalım

Bak burada ayva yemem işe yaramış olabilir. Bana göre dünya güzeli oğlum allah hep güzel şeylerle karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…