2017 Şubat Anneleri

Kızlar bu arada şekerim çıkmadı ya çok sevindimmmmm. Darısı herkesin başına inşallah kimsede çıkmaz. Üstünden yük kalktı. 75 gr yaptık 2. Saat 114 çıktı normal dediler.
Bende çıktı 1. Saat 198 2. Saat 153.. her gün ölçüp haftaya yine gideceğim. Hamilelikte diyet çok zor oluyor korkudan birşey yiyemiyorum keşke bende de çıkmasaydı

Merhaba bayanlar ben bu aralar fazla yazar oldum icimi dokmem gerektiginden sanirim..dun aksama kadar hastaliktan yataktan cikamadim bogaz agrisi grip felakettim..esim gelsin de biseler yapsin diye beklerken adamin soyledigi ilk sey ne yiyecegiz oldu..neyse kalktim birseyler hazirlamaya bi baktim ki benim hasta yatagima kendisi yatmis ben de yoruldum dedi ...yemegi yedik ve 1 saat sonra uyudu bu ara tasinma telasimiz var baya bi borclandik bu yuzden ikimiz de cok gerginiz..ve iki gun once panik atak krizi gecirdigini ogrendim o yuzden bir sey de soyleyemiyorum..korkuyorum birsey olacak diye...hamileligin tadini cikaracaktim ama hic hayal ettigim gibi olmuyir

Hep paylaşıyom biliyo ama yorgun oluyo vs onu da anlıyorum da geçirdiğim dönemleri biliyosun çok darlanmistim neyse ki annemler iyi geldi acaba doğumu da orda mı yapsam diye dusunmuyo değilim

Evet çok yoruluyor olabilirler ama eve karşı da sorumlulukları var unutmasınlar
Bunlar rahat günlerin kuzum. Hele bebek doğsun ,bak o zaman sıkıyosa yorgunum desin. Sen ondan daha yorgun olacaksındır eminim. Şimdiden yardımcı olması için filan konuşun çünkü tek başına çokkk zor bebek bakımı...
Benim eşim sabah 8de evden çıkıyor. Akşam 7de geliyor ve gelir gelmez oğlum yatana kadar onunla ilgileniyor..
Ee o yoruluyorsa ben de yoruluyorum

Kramp değilde oturduğum yerden kalkınca kalça kemiğim çokk ağrıyor. Bunu dr.a söyledim ama normal dedi hep..
Sana magnezyum iyi geliyorsa reçetesiz alabiliyorsun eczaneden

Baharcım çok salmadım kendimi ama diyet gibi kısıtlamıyorumda. Her hafta tartılıyorum ve 500 gr alıyorum. Bu hafta biraz karbonhidratı ve şekeri azaltayım bari

Canım olay gamzeli filan değil esasında..
Peygamber efendimiz önerdiği için tüketilmesi tavsiye ediliyor.
Yoksa ben de gebelikteki hurafelere inanmam

Evt canım bana da böyle bilgi verilmişti. Ben ilk gebeliğimde 3 doz yaptırdım. Geçen haftalarda 4.cü doz yapıldı. Son dozum ise seneye olacak ve bitecek.

Hayırlısı canını sıkma önceden annelerimiz cinsiyeti biliyorlarmıydı de kendine. biraz polyanna olmak lazım.Bi de hiç bir zaman yapma ama hamileyken hele hiç beddua yapma haklısın kızmakta Dr lara.ama beddua çok kötü gerçekten yapana iyi gelmiyor. Allah ıslah etsin de.Allah sağlıklıca bebeğini kucağına almaya nasip etsin.

Aslında biseyler yapmaya calisiyo ama işte vardiye olayı onun da benim de bunyeyi alt ust ediyo daha hala babalık duygusunu animsayamadi galiba dün akşam geldi 6 da yattı 10 a kalktı kalk canım sıkılıyor fln dedim basım agriyo dedi bende küstüm zaten hep yalnızım bide evdeyken de yalnız birakiyon diye sonra kalktı karnıma elini koydu bende dedim oğlun da sana küstü sevmicez seni ilgisiz birakiyon baksana o da tepki vermiyor dedim
Aşı konusunda demekki aynı şeyi söylemiş nasip olursa bende devamını da yaptırırım heralde sonraki gebelik olursa bi daha gerek kalmaz hiç değilse

bahçeniz mi var cnm ne güzel organik organik inş ise yarar kızım gamzeli olur gerçi bende de var ama benim tek yanagimda var
benim eşimin ailesinin bağı var orda her türlü şey yetişiyor:)) kışın şehre geçiyorlar ama meyve sebze oldukça gidip alınıyor. inşallah bende de var gamze:)

canım evladın sana arkadaş olacak inşallah. ben de onun hayalini kuruyorum. annem çok şükür ara ara geldi ben de gidiyorum ama aynı olmuyor ki işte. anlıyorum seni

Kizlar sirti agiran varmi ya.. işteyim zor duruyorum. Cok fena. Kalsiyumuda bol almaya calisiyorum. Iki kase yogurt yiyorum.. Iki yada 1 bardak sut iciyorum. Dinlenemiyorum butun gun sandalye tepesindeyim. Onunlada alakali sanirim.

Hanımlar naptınız bebek arabasına karar verdiniz mi? bn mağazada bir iki çeşit baktım ama ilk bebek olunca bilmiyorum tabi hepsi iyi gibi geliyor.netleştirenler var ise yardımcı olabilirseniz sevinirim az paralar verilmiyor sonuçta

canım evladın sana arkadaş olacak inşallah. ben de onun hayalini kuruyorum. annem çok şükür ara ara geldi ben de gidiyorum ama aynı olmuyor ki işte. anlıyorum seni
Aynen o gelince yalnizligimi anlamicam onunla vakit geçirmekten canımın sıkılmaya vakti olmicak inş bende gidiyodum ama işte artık yol yoruyo ister istemez o yüzden mecbur kısıtlandı gidisim yeni geldim ama gitmemiş gibiyim

ben süt hiçiçmiyorum çok şişkinlik yapıyor. peynir y a yoğurt yiyorum.
Canım bende hiç süt icemiyodum normalde sevmem zaten ama hamile kalınca zorla iciyim dedim felaket gaz ve karın krampi artı ishal yaptı şimdi için rahat laktozsuz iciyorum hiç bi sıkıntı yapmiyo denemediysen bi dene istersen sabah akşam icebiliyorum artık onu

Kizlar sirti agiran varmi ya.. işteyim zor duruyorum. Cok fena. Kalsiyumuda bol almaya calisiyorum. Iki kase yogurt yiyorum.. Iki yada 1 bardak sut iciyorum. Dinlenemiyorum butun gun sandalye tepesindeyim. Onunlada alakali sanirim.
Canım bende de var sırt ağrısı agirlasiyoruz artık normalmis evdeyim calismiyorum ama bi yere yaslanirken bile desteksiz olursa agriyo

onu da denedim tadından hiç hoşlanmadım. hem yoğurt ve peynir prebiyotik olduğu için daha faydalıymış. o yüzden ikisini yiyorum. doktor bebeğin gelişimini normal dedi. hem ağrım sızım da yok. o yüzden illa süt içicem diye de zorlamıyorum.

Birde karnımın alt taraflarında sanki küçük küçük sancılar var böyle olanlarınız varmı .gripm öksürürkende çok kasılıyor ama değişik bir acı
Bende de degisik bir agri var 1 haftadir tanimlayamadigim.. bacak aram sanki hamlık tutmus gibi agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…