Bende çıktıKızlar bu arada şekerim çıkmadı ya çok sevindimmmmm. Darısı herkesin başına inşallah kimsede çıkmaz. Üstünden yük kalktı. 75 gr yaptık 2. Saat 114 çıktı normal dediler.
Hep paylaşıyom biliyo ama yorgun oluyo vs onu da anlıyorum da geçirdiğim dönemleri biliyosun çok darlanmistim neyse ki annemler iyi geldi acaba doğumu da orda mı yapsam diye dusunmuyo değilim
Selam herkese, dün gece çığlık atarak uyandım, bacağıma giren kramp yüzünden. Zar zor geri uyudum. Magnezyum ilacım bitmişti geçen hafta, zor geliyordu yazdırmak. Bugün de nöbetçiyim, 6 dersim var. Yemek yiyebileceğim 2 saat boşluğa ders doldurma yazmışlar. Sanki kendi çilem yetmiyor gibi! Ayakta durdukça bacağım kötüleşti çıktım sağlık ocağına geldim. Duruma göre geri dönücem bakalım okula
Cnm gebelikte normal ama naçizane sadece deneyim paylaşmak olarak gör şunu diyeceğim ödemi ni takip et kendini çok takip et. Sürekli ve hiç geçiyorsa dr ile paylaş. Bende ilk gebelikte olmuştu da sonradan dediler neden paylaşmadin diye. İnşallah öyle değildir dedim ya sadece bilgi paylaştım.
Kolay gelsin canim ikinci gelince artık oğlun ona sarar bi de yaş farkı çok güzel büyük oğlum kardeşi sabırsızlıkla bekliyor.
Benim de var canım ama iki tane sezeryan var bende.
Bizde de aynı şehirdeçok iyi oluyor gerçekten. Şimdi eve gidince annem hemen yemek yapıyor. İlgi alaka çok kocaya gerek kalmıyor yani:%.
Çok sağol canim. Evet bu ara çok çok iyi geldi. Kocam olacak adam da hastane önünde nöbet tutuyordu bebek için. İnatçı keçi diyor bana vazgececem sanıyor uyuzzzz. Konuşmadım vınn geçtim dr arkadasiydi çok kızdı ona kavga ettiler ben geldim ne oldu artık bilmiyorum. ..
Bu arada ben de Kilo alıyorum dediğin gibi. Çok da dikkat ediyorum. Ödem de yok bende demek ki o kadari normal.
Geçmiş olsun canım. Vitamin çok işe yarıyor. Ben kalsiyum da kullanıyorum resmen kol bacak ağrım bitti. Sadece leğen kemiğinde ağrı var o da normal zaten. Kan ilacına da başladım. Daha iyiyim sanki.
Bu ayva olayına ben inanmıyorum keza oğlumda poşet poşet yedim. GamZe falan yok. Bide şeftali yeme çok tüylü olur dediler. Ben şeftalide yedim. Oğluşum kel doğdu onuda geçtim iki yaşında ancak belirdi saçları. Oda yalanmış. 6 yaşını dolduracak hala da saçlarımız pırasa gibi düz ve seyrek. Olacağı varsa oluyormuş demekki. Ha siz yine yiyin tabi. Ben çok severim ayvayı. O boğazda kalması ayrı bir haz veriyor bana
Bide aşı konusunda şöyle bi bilgi verdi sizin ebelerde söyledi mi bilmiyorum ben 5 doz yaptiriyorum bu aşı yı dedi ve şöyle devam etti
1. Doz koruyuculuğu olmuyo
2. Doz yanı bir ay sonra 1-3 yıl koruyor
3. Doz yanı 6 ay sonra ( doğumdan 3 ay sonraya geliyo) 5 yıl koruyor
4. Doz 10 yıl koruyor
5. Doz ömür boyu koruyor dedi yanı bunları böyle yaptırırsan diğer gebeliklerde de yaptırmak zorunda kalmazsin dedi
Size de böyle bisey soylendimi
Hayırlısı canını sıkma önceden annelerimiz cinsiyeti biliyorlarmıydı de kendine. biraz polyanna olmak lazım.Bi de hiç bir zaman yapma ama hamileyken hele hiç beddua yapma haklısın kızmakta Dr lara.ama beddua çok kötü gerçekten yapana iyi gelmiyor. Allah ıslah etsin de.Allah sağlıklıca bebeğini kucağına almaya nasip etsin.benim oglum olucak nasip olursa... soyleki ben ozele gidiyodum ultrason makinesi cook eskiydi cinsiyetini sordum sordum gostermiyo olmamis dedi durdu... sonra devlete gittim tahlil yaptirmaya devletteki doktorda bi ultrason makinesi vardi son sistem doktor bebegin gobek kordonundaki damarlari bile gordu sastim kaldim... cinsiyetini sordum erkek dedi hatta bayagi 3 tane ultrason resmi verdi erkek oldugina dair... sonra beb ayno doktora denk gelebilmek icin ayni hastaneden 10 gun arayla ranndevu aldim ama ayni doktora denk gelmedim ve sonraki gittigim 2 doktorda cinsiyetini goremiyorum dedi ve hiiic ugrasmadan bakmadan kaldirdi... ( aldiklari maas haram olsun suratsiz ilgisiz ugrasmadan emek vermeden moral bozan doktorlarin) bende bunlar goremeyince dedim acaba ne ... simdi erkek dedi evet ama sonraki 2 soktor soylemeyince kaldim oyle... bide suratsiz olduklari icin sogudum dr gitmek istemiyoum..ozele de suan icin param yokkk... belki iki hafta sonra... simdi benim oglum mu kiziimmi bilemedim... cokmu uzun oldu ne ....
Aslında biseyler yapmaya calisiyo ama işte vardiye olayı onun da benim de bunyeyi alt ust ediyo daha hala babalık duygusunu animsayamadi galiba dün akşam geldi 6 da yattı 10 a kalktı kalk canım sıkılıyor fln dedim basım agriyo dedi bende küstüm zaten hep yalnızım bide evdeyken de yalnız birakiyon diyeEvet çok yoruluyor olabilirler ama eve karşı da sorumlulukları var unutmasınlar
Bunlar rahat günlerin kuzum. Hele bebek doğsun ,bak o zaman sıkıyosa yorgunum desin. Sen ondan daha yorgun olacaksındır eminim. Şimdiden yardımcı olması için filan konuşun çünkü tek başına çokkk zor bebek bakımı...
Benim eşim sabah 8de evden çıkıyor. Akşam 7de geliyor ve gelir gelmez oğlum yatana kadar onunla ilgileniyor..
Ee o yoruluyorsa ben de yoruluyorum
Kramp değilde oturduğum yerden kalkınca kalça kemiğim çokk ağrıyor. Bunu dr.a söyledim ama normal dedi hep..
Sana magnezyum iyi geliyorsa reçetesiz alabiliyorsun eczaneden
Baharcım çok salmadım kendimi ama diyet gibi kısıtlamıyorumda. Her hafta tartılıyorum ve 500 gr alıyorum. Bu hafta biraz karbonhidratı ve şekeri azaltayım bari
Canım olay gamzeli filan değil esasında..
Peygamber efendimiz önerdiği için tüketilmesi tavsiye ediliyor.
Yoksa ben de gebelikteki hurafelere inanmam
Evt canım bana da böyle bilgi verilmişti. Ben ilk gebeliğimde 3 doz yaptırdım. Geçen haftalarda 4.cü doz yapıldı. Son dozum ise seneye olacak ve bitecek.
ben 2 büyük kola bardagi içiyorum ama ne kadar içilmeli bilmiyorum icebildigim kadar içiyorumArkadaşlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz ne kadar içmek lazımmış
benim eşimin ailesinin bağı var orda her türlü şey yetişiyor:)) kışın şehre geçiyorlar ama meyve sebze oldukça gidip alınıyor. inşallah bende de var gamze:)bahçeniz mi var cnm ne güzel organik organikinş ise yarar kızım gamzeli olur gerçi bende de var ama benim tek yanagimda var
canım evladın sana arkadaş olacak inşallah. ben de onun hayalini kuruyorum. annem çok şükür ara ara geldi ben de gidiyorum ama aynı olmuyor ki işte. anlıyorum seniİzmitten ankaraya geldim canım aynen benim de ancak çevre oluşuyor gibi ama tabiki hemen herkesle kaynasamiyo insan ortalık kötü bende geçen sene ağustos ta geldim bi sene yı 2 ay geçti çok ağladım hala da çok koyuyo bazen naptim ben diyorum heleki bu hamilelik riskli gecti ilk aylar tamamen eve hapis kaldım iyice bunaldim kimsem yok eşimin ailesi desen napiyon dediği yok hem bulantiyla uğraştım hem kanamalarla vs o dönem daha da koydu keşke annem yakın olsaydı en azından bi çorba bisey yapardı diye ama nasip işte şimdi ogluş um gelsin de hayırlısıyla yalnizligimi alsin diye bekliyorum
Ben klasik su bardaklarından bir bardak içiyorum çok az gibi değil mi.ben 2 büyük kola bardagi içiyorum ama ne kadar içilmeli bilmiyorum icebildigim kadar içiyorum
ben süt hiçiçmiyorum çok şişkinlik yapıyor. peynir y a yoğurt yiyorum.Arkadaşlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz ne kadar içmek lazımmış
Aynen o gelince yalnizligimi anlamicam onunla vakit geçirmekten canımın sıkılmaya vakti olmicak inşcanım evladın sana arkadaş olacak inşallah. ben de onun hayalini kuruyorum. annem çok şükür ara ara geldi ben de gidiyorum ama aynı olmuyor ki işte. anlıyorum seni
Canım bende hiç süt icemiyodum normalde sevmem zaten ama hamile kalınca zorla iciyim dedim felaket gaz ve karın krampi artı ishal yaptı şimdi için rahat laktozsuz iciyorum hiç bi sıkıntı yapmiyo denemediysen bi dene istersen sabah akşam icebiliyorum artık onuben süt hiçiçmiyorum çok şişkinlik yapıyor. peynir y a yoğurt yiyorum.
Ben normal icemiyodum laktozsuz alıyorum onu sabah aksam iciyorum geneldeArkadaşlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz ne kadar içmek lazımmış
Canım bende de var sırt ağrısı agirlasiyoruz artık normalmis evdeyim calismiyorum ama bi yere yaslanirken bile desteksiz olursa agriyoKizlar sirti agiran varmi ya.. işteyim zor duruyorum. Cok fena. Kalsiyumuda bol almaya calisiyorum. Iki kase yogurt yiyorum.. Iki yada 1 bardak sut iciyorum. Dinlenemiyorum butun gun sandalye tepesindeyim. Onunlada alakali sanirim.
onu da denedim tadından hiç hoşlanmadım. hem yoğurt ve peynir prebiyotik olduğu için daha faydalıymış. o yüzden ikisini yiyorum. doktor bebeğin gelişimini normal dedi. hem ağrım sızım da yok. o yüzden illa süt içicem diye de zorlamıyorum.Canım bende hiç süt icemiyodum normalde sevmem zaten ama hamile kalınca zorla iciyim dedim felaket gaz ve karın krampi artı ishal yaptı şimdi için rahat laktozsuz iciyorum hiç bi sıkıntı yapmiyo denemediysen bi dene istersen sabah akşam icebiliyorum artık onu
Bende de degisik bir agri var 1 haftadir tanimlayamadigim.. bacak aram sanki hamlık tutmus gibi agriyorBirde karnımın alt taraflarında sanki küçük küçük sancılar var böyle olanlarınız varmı .gripm öksürürkende çok kasılıyor ama değişik bir acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?