- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Evet bence az cnm eğer icemiyosan bol yoğurt tüketmeye çalışBen klasik su bardaklarından bir bardak içiyorum çok az gibi değil mi.
Bunu ilk defa duydum. Benim ebe hic birsey demiyo zaten.kızlar bende bugün tetanoz yaptırdım demiştim. 2 gün süt ve süt ürünleri tüketme dedi. aşı ve süt konuşulunca duyduklarımı paylaşmak istedim
neden kikızlar bende bugün tetanoz yaptırdım demiştim. 2 gün süt ve süt ürünleri tüketme dedi. aşı ve süt konuşulunca duyduklarımı paylaşmak istedim
Hmm anladım canım bende peynir yiyorum da yoğurt pek sevmedigim için süt iciyorum onun yerine de benim de gelişimi fln iyi şükür ama işte kalsiyum vs diyolar ya belki bi faydası olur diyorum işteonu da denedim tadından hiç hoşlanmadım. hem yoğurt ve peynir prebiyotik olduğu için daha faydalıymış. o yüzden ikisini yiyorum. doktor bebeğin gelişimini normal dedi. hem ağrım sızım da yok. o yüzden illa süt içicem diye de zorlamıyorum.
Aaa bana öyle bisey demedi sabah içip gittim hatta ama öyle bisey demedikızlar bende bugün tetanoz yaptırdım demiştim. 2 gün süt ve süt ürünleri tüketme dedi. aşı ve süt konuşulunca duyduklarımı paylaşmak istedim
Merhabalar, birisi yazmısmı goremedim ama makat prezentasyon, makat geliş yani bebek poposu alt kısımda yeralıyor demek. Su an normal dogum olsa poposu önce cıkacak demek ki bu hic de olması istenen birsey degil. Dikkat etmedim ama sen de muhtemelen yirminci haftalardasın. Yani bebek buyuk ihtimalle zaten 40haftaya kadar dönecek dönecek dönecek ve normal ve olması gerektigi pozisyonu alacak. Su anda merak edip endise edecek bir durum yok. Kaldı ki doguma kadar dönmemiş olursa da onun cozumu de sezaryen zaten. İçini ferah tut..BENDE DÜN AYRINTILIYA GİRDIM SONUCU DOKTORUMA GÖSTEREMEDIM YOKTU KAGITTAN OKUDUGUM KADARYLA NORMAL AMA BİŞİ KAFAMI KARIŞTIRDI SONUC KISMINDA MAKAT PREZANTASYONDA CANLI FETUS SAPTANMIŞTIR YAZIO DA MAKAT PREZANTASYON NE DEMEK NORMALİ BU ONU MERAK ETTIM VE ANLAMADIM
Bunu ilk defa duydum. Bu konuda biraz bilgim vardır ve acıkcası size soylenen bu bilginin dogrulugundan da emin degilim. Yine de arastırıp, doktor arkadaslarıma sorup dogrusunu ogrenebilirsem yine sizi bilgilendirecegim.kızlar bende bugün tetanoz yaptırdım demiştim. 2 gün süt ve süt ürünleri tüketme dedi. aşı ve süt konuşulunca duyduklarımı paylaşmak istedim
Annişler bi sorum daha var özelde detaylı ultrasona nekdr fiyat ödediniz
Merhabalar ben Türkiye hastanesinde yaptırdım gittiğim Dr da orda, ayrıntılı ultrason uzm. Dr 350 profesör 400 du bende profosore baktirmistim çok sukur herşeyi gayet saglikliydi zaten sadece daha uzuuun görmek istediğim için yaptirmistim :) karnimizin icinde gelişen melekler Allah korusun bi sağlık problemi olsa elden ne gelir ki Allaha emanet edip beklemekten baska... dilerim hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularimizaAnnişler bi sorum daha var özelde detaylı ultrasona nekdr fiyat ödediniz
Canım ayrıntılı yı ben devlette yaptırdım genelde sıra alıyorlar önce gidip benim aynı güne verdi yasadigin şehire de bağlı galiba özel de de 300 demişlerdi banaAnnişler bi sorum daha var özelde detaylı ultrasona nekdr fiyat ödediniz
Canim açlık 75 1. Saat 165 2. Saat 114 ciktiAçlık kaç çıktı.
Geçmiş olsun. Evet haklısın bende ilkinde çıkmıştı ve 13 hafta acı bir diyet yaptım ve gerçekten de zordu. İnşallah geçecek zamanlar. Bu arada sınıra çok yakın diyetle kontrol edilebilir insülin é gerek kalmadan atlatirsin. Allah kolaylik versinBende çıktı1. Saat 198 2. Saat 153.. her gün ölçüp haftaya yine gideceğim. Hamilelikte diyet çok zor oluyor korkudan birşey yiyemiyorum keşke bende de çıkmasaydı
Zor bir süreçten geciyordunnn gebelikte 9 ay rahatlik düşünmek ters zamanları daha da zorlaştırıyor. Ben de ilk gebeligi mde çok zorlandım deprem işsizlik evliliğin ilk yılı sıkıntıdan çok rahatsızlık geçirdim. Keşke sikmasaydım kendimi. Esin de zor dönem geçiriyor. Bebekle ilgili konuş daha çok. Belliki onun da sana ihtiyacı var.Allah yardımcın olsunMerhaba bayanlar ben bu aralar fazla yazar oldum icimi dokmem gerektiginden sanirim..dun aksama kadar hastaliktan yataktan cikamadim bogaz agrisi grip felakettim..esim gelsin de biseler yapsin diye beklerken adamin soyledigi ilk sey ne yiyecegiz oldu..neyse kalktim birseyler hazirlamaya bi baktim ki benim hasta yatagima kendisi yatmis ben de yoruldum dedi ...yemegi yedik ve 1 saat sonra uyudubu ara tasinma telasimiz var baya bi borclandik bu yuzden ikimiz de cok gerginiz..ve iki gun once panik atak krizi gecirdigini ogrendim o yuzden bir sey de soyleyemiyorum..korkuyorum birsey olacak diye...hamileligin tadini cikaracaktim ama hic hayal ettigim gibi olmuyir
ben süt hiçiçmiyorum çok şişkinlik yapıyor. peynir y a yoğurt yiyorum.
Ben karar veremedim ya kanz bavyera ya da yoyko luxury alıcamHanımlar naptınız bebek arabasına karar verdiniz mi? bn mağazada bir iki çeşit baktım ama ilk bebek olunca bilmiyorum tabi hepsi iyi gibi geliyor.netleştirenler var ise yardımcı olabilirseniz sevinirim az paralar verilmiyor sonuçta
Bende devlete gidiyorum da randevum var mesela aynı gittigim gün mu yapılır sevk yada yeni randevu mu gerekirCanım ayrıntılı yı ben devlette yaptırdım genelde sıra alıyorlar önce gidip benim aynı güne verdi yasadigin şehire de bağlı galiba özel de de 300 demişlerdi bana
Hangi sehirdesin canım ben Ankara da yım normalde özele gidiyorum ama ayrıntılı pahalı geldiği için devlette yaptırdım aynı güne randevu verdiler ama genelde bu kac hafta sonrasına veriyolarmis sanırım zaten Dr un yönlendirir seniBende devlete gidiyorum da randevum var mesela aynı gittigim gün mu yapılır sevk yada yeni randevu mu gerekir
Birde senin daha erken zaten 23-24 haftada git bence ben daha yeni yaptırdım organlar nerdeyse bu haftalarda tam geliştiği için daha sağlıklı sonuç alırsınBende devlete gidiyorum da randevum var mesela aynı gittigim gün mu yapılır sevk yada yeni randevu mu gerekir
Aslında biseyler yapmaya calisiyo ama işte vardiye olayı onun da benim de bunyeyi alt ust ediyo daha hala babalık duygusunu animsayamadi galiba dün akşam geldi 6 da yattı 10 a kalktı kalk canım sıkılıyor fln dedim basım agriyo dedi bende küstüm zaten hep yalnızım bide evdeyken de yalnız birakiyon diyesonra kalktı karnıma elini koydu bende dedim oğlun da sana küstü sevmicez seni ilgisiz birakiyon baksana o da tepki vermiyor dedim
Aşı konusunda demekki aynı şeyi söylemiş nasip olursa bende devamını da yaptırırım heralde sonraki gebelik olursa bi daha gerek kalmaz hiç değilse
Arkadaşlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz ne kadar içmek lazımmış
Kizlar sirti agiran varmi ya.. işteyim zor duruyorum. Cok fena. Kalsiyumuda bol almaya calisiyorum. Iki kase yogurt yiyorum.. Iki yada 1 bardak sut iciyorum. Dinlenemiyorum butun gun sandalye tepesindeyim. Onunlada alakali sanirim.
onu da denedim tadından hiç hoşlanmadım. hem yoğurt ve peynir prebiyotik olduğu için daha faydalıymış. o yüzden ikisini yiyorum. doktor bebeğin gelişimini normal dedi. hem ağrım sızım da yok. o yüzden illa süt içicem diye de zorlamıyorum.
kızlar bende bugün tetanoz yaptırdım demiştim. 2 gün süt ve süt ürünleri tüketme dedi. aşı ve süt konuşulunca duyduklarımı paylaşmak istedim
Kizlar bu günlerde çok sinirli ve gerginim ben en ufak biseye bile sinirlenebiliyorum.sonra bu durumu yasayip bebegi olumsuz etkiledigimi dusunup uzuluyorum ama sakinligimi koruyamiyorum.var mi aranizda boyle hisseden? Hormonlarla mi alakali,yoksa kisisel mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?