2017 Şubat Anneleri

Birde senin daha erken zaten 23-24 haftada git bence ben daha yeni yaptırdım organlar nerdeyse bu haftalarda tam geliştiği için daha sağlıklı sonuç alırsın
İstanbul da yaşıyorum canım..bizim topikte konusu var da yer bulamıyolarmış hatta randevu tarihi olmadığı için devlet yapmıyomuş başka hastaneye yada özel e gidin diyomuş bende ayazda kalmamak için sordum..ikili testi fln da yaptırmadım.oyuzden detaylıyı kaçırmak istemiyorum

Kızlar son 2 gündür karnım fena geriliyor. Akşamları da taş gibi sertleşip rahatsız ediyor.
İğne batması gibi karnıma ,kasığıma ağrılar giriyor.
Bel ağrısı ,kemik ağrısı,nefes darlığı,burun tıkanıklığı, sürekli wc ihtiyacı ve gece ağrıları da cabası
Son 3 ay'a girince ağrılar sızılar hiç bitmiyor.
Bu hamileliğin tek güzel yanı bebişin kıpırtıları sanırım

O zaman ilk randevun ne zamansa o zaman Dr unla bi sor bakalım hangi hastaneye gidiyosun Anadolu da mı Avrupa da mi

Aynen canimcim en güzel yanı bebisin kiprasmasi ve sonunda ona kavuşmayı hayal etmek yoksa çekilir gibi değil

cnm benim de 2 gündür taş gibi gerildi karnim kendimi davul gibi hissediyorum burun tıkanıklığı ve gece sürekli wc ihtiyacı bende de var malesef hiç uykumu alamıyorum Allah tan ağrım sizim yok fazla ayakta durunca bel ağrısı dışında inş daha da zorlasmaz ya

Bende devlete gidiyorum da randevum var mesela aynı gittigim gün mu yapılır sevk yada yeni randevu mu gerekir
ben 16. Haftam di sanırım devletten ayrıntılı için randevu almaya çalıştım ama malesef geç kalmıştım 3 hastane gezdim hepsi doluydu özelde yaptırdım bende

ben 16. Haftam di sanırım devletten ayrıntılı için randevu almaya çalıştım ama malesef geç kalmıştım 3 hastane gezdim hepsi doluydu özelde yaptırdım bende
Benim gittiğim hastane iyiymis valla sizlere gore 15 haftada fln ayrıntılı için geldim dedim nerdeyse niye acelen ne der gibiydi Dr aynı güne en geç 3 içinde veriyolarmis gittim salı günü sabahtan öğleden sonraya verdiler

Ya sanırım dediğin gibi asıl zorlu döneme giriyoruz TuRuNCu

Bir de sizlere de oluyor mu bilmiyorum bi endişe sarıyor düşününce.. yani şöyle ki nasıl ilk 3 ay aman düşük olur mu 3 ayı atlatırmıyız sağlıkla tutunurmu bebişler diye düşündüysek beni şimdi de erken doğum endişesi sardı yaa.. zamanında doğar mı , ya erken doğarsa diye.. sürekli bi korku bi endişe.. ilk 3,5 ayım zaten inanılmaz bulantıyla bir lokma yiyemeden geçmişti.. ölücem sanıyordum.. onu atlattım derken en rahat dönem 2.trimaster derken bendeki gebeliğe bağlı böbrek büyümesi çıktı.. sancılar serumlar korkular derken şimdi o hafifledi gibi ama 3.trimaster a girince de acaba erken doğum yaşarmıyım korkusu hat safhada ..

Mucizemin içimde oluşuna binlerce şükür.. asla şikayetlenmek istemiyorum kendi adıma.. ama bu hamilelik beni ruhen ve bedenen çok yordu..

Allah sağlıkla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.. zormuş gerçekten..

Hele bazıları karşıma geçip "ay ben iştahımın açılmasından başka hiçbi değişiklik yaşamadım" demiyor mu şımarık şımarık.. deli oluyorum..

Çok yazdım galiba evet.. ama bir benmiyim böyle hisseden.. ruhen bu kadar yorulan..

Gerçekten içimde mucizevi bi şekilde kıpır kıpır hareketler yapmasa bunlara katlanmak daha zor olurdu.. iyi ki içimizdeler..

Allah hepimizi sağlıkla ve zamanında kavuştursun inşallah...

İple çekiyorum.....

Bende de şeker korkusu başladı son 3 haftada her hafta bi kilo aldım çok yemek yemiyorum ccayi şekersiz içerim, çikolata en fazla haftada 1 , tam buğday ekmeği yiyorum hatta artık okula da ondan götürüyorum.. meyveyi azalttim yarim ayva bi iki mandalina hatta bugün aşure yaptık bi kase yedim diye meyve de yemedim.. bi iki hafta daha 55 i geçmek istemiyorum

Öylelerine ay şekerim benim iştahım da açılmadı diyeceksin
Ben de hem ruhen hem bedenen çok yoruldum çok öfkeliyim kocamla bile aram bozuk. Tahammülsüz ve yorgunum. Sadece bebeğimi hissetmeyi seviyorum yoksa hamilelikte sevilecek bir şey yok

Bende boyleyim ya. Gece burnum tikandigi icin bas agrisi ile uyandim. En rahat etmemiz gereken źamanda dokuluyoruz.

ilden ile farkediyo galiba istanbul da durum bu malesef

Hadi ya benimde korktuğum buydu umarım ben bulabilirim yer ayy şimdiden korktum

Peki bişey daha sorucam canım benim zaten pazartesi randevum var muayene için ayrıca randevu mu almam gerekiyo detaylı için yoksa dr sevk mi yapıcak

banuelis diyet listesini paylaşır mısın canım ben supheleniyorum dikkat etmeye başlamak istiyorum. Çok susuzluk var bi de her hafta bi kilo almaya başladım. Daha 3 hafta var yüklemeye..

ilden ile farkediyo galiba istanbul da durum bu malesef
Aynen canım bende İzmit Gebze den gelin geldim buraya ve İstanbul da ki devletleri de aşağı yukarı biliyorum ordaki gibi zannedip 1 ay sonraya verirler diye erken gitmistim ama aynı güne veriyolarmis boşuna gitmisim salı yaptırdım işte bende

Avrupa da canım..pazartesi randevum hemen sorucam.sagol teşekkür ederim ilgin için
Dr una söyle ayrıntılı işini o seni yönlendirir ayrıca randevu almiyosun o seni goruntuleme ye gondercek büyük ihtimalle ordan a gün verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…