Düşünüyorum öyle kilo alacak kadar yemek yemiyorum..akşamları hafif hareketler yapmaya başladım bende yatmadan önce belki bi etkisi olur diye.. grip başlangıcı var bünyede korkudan mandalina yiyemiyorum ıhlamur içtim ne yapayım..Kilo olayı bende de hızlandı
Bende 20 haftadan sonra hızlandı kilo haftada bir kilo alıyorum sanki meyve bende çok yiyorum bidw hareketsizim ben hep evdeyim evde hareket halindeyim ama ne kadar olur ki sonumuz ne olacak acaba :) grip gibi halsizlik bende de var mandalina ye ama bisey yapar mı ki oDüşünüyorum öyle kilo alacak kadar yemek yemiyorum..akşamları hafif hareketler yapmaya başladım bende yatmadan önce belki bi etkisi olur diye.. grip başlangıcı var bünyede korkudan mandalina yiyemiyorum ıhlamur içtim ne yapayım..
Ben okulda hareketliyim ve hatta bilerek bi durak önce inip yürüyüş yapıyorum öğlen akşam da durak okuldan biraz ötede yine hafif yürüyüş yapmış oluyorum eve gelmeden. Meyveyi iki hafta önce kadar çok yiyordum iki üç mandalina bi muz yarım ayva falan her gece.. şimdi azalttim bu hafta yine almışim bi kilo. Anlamadım normaldir inşaallah. Ben pkos luyum insulin direnci ilacı sayesinde yumurtam çatladi hamile kalabildim o yüzden biraz da korkum.Bende 20 haftadan sonra hızlandı kilo haftada bir kilo alıyorum sanki meyve bende çok yiyorum bidw hareketsizim ben hep evdeyim evde hareket halindeyim ama ne kadar olur ki sonumuz ne olacak acaba :) grip gibi halsizlik bende de var mandalina ye ama bisey yapar mı ki o
şansını dene yinede umarım bulursun randevuHadi ya benimde korktuğum buydu umarım ben bulabilirim yer ayy şimdiden korktum
doktor sevk yapıcak cnm hangi hastaneye gidiyosunPeki bişey daha sorucam canım benim zaten pazartesi randevum var muayene için ayrıca randevu mu almam gerekiyo detaylı için yoksa dr sevk mi yapıcak
Gebelikte sÖylelerine ay şekerim benim iştahım da açılmadı diyeceksin
Ben de hem ruhen hem bedenen çok yoruldum çok öfkeliyim kocamla bile aram bozuk. Tahammülsüz ve yorgunum. Sadece bebeğimi hissetmeyi seviyorum yoksa hamilelikte sevilecek bir şey yok
Dikkat et kendine bir de ilk gebelikte şeker daha çok olabiliyor. Geçmiş olsunBen okulda hareketliyim ve hatta bilerek bi durak önce inip yürüyüş yapıyorum öğlen akşam da durak okuldan biraz ötede yine hafif yürüyüş yapmış oluyorum eve gelmeden. Meyveyi iki hafta önce kadar çok yiyordum iki üç mandalina bi muz yarım ayva falan her gece.. şimdi azalttim bu hafta yine almışim bi kilo. Anlamadım normaldir inşaallah. Ben pkos luyum insulin direnci ilacı sayesinde yumurtam çatladi hamile kalabildim o yüzden biraz da korkum.
Gunaydin kizlar :) ya sabahin korunde okul icin kalkmak beni cok yorduu zaten acayip bacaklarim belim agriyarak donuyorum eve. Evde olanlar bizim yerimize de yatın valla tadini cikarin :)
günaydınlar. bebeği artık bnm gibi göbeğin çok üstünde gezen varmı:) artık tekmeleri dışardan görülebilecek kadar oldu ve hızlı. 26. haftaya doğru giderken e nihayet dedim:)
Canım ayva çekti yalnız
benimki yaklaşık bir aydır göbeğin üstünde dışardan da görülebiliyo artık dün çok kuvvetli bi tekmesini yedim mesaneye vurdu sanırım altıma kaçırıyodum az kalsin ayıptır söylemesigünaydınlar. bebeği artık bnm gibi göbeğin çok üstünde gezen varmı:) artık tekmeleri dışardan görülebilecek kadar oldu ve hızlı. 26. haftaya doğru giderken e nihayet dedim:)
Günaydınlar...
İlk çocuğuna hamile olup evde olanlar benim yerime de uyusunlarr.
Biz evde olduğumuz halde sabahın 7sinde uyandık
Bende çıktı1. Saat 198 2. Saat 153.. her gün ölçüp haftaya yine gideceğim. Hamilelikte diyet çok zor oluyor korkudan birşey yiyemiyorum keşke bende de çıkmasaydı
ben 2 büyük kola bardagi içiyorum ama ne kadar içilmeli bilmiyorum icebildigim kadar içiyorum
onu da denedim tadından hiç hoşlanmadım. hem yoğurt ve peynir prebiyotik olduğu için daha faydalıymış. o yüzden ikisini yiyorum. doktor bebeğin gelişimini normal dedi. hem ağrım sızım da yok. o yüzden illa süt içicem diye de zorlamıyorum.
Merhabalar, birisi yazmısmı goremedim ama makat prezentasyon, makat geliş yani bebek poposu alt kısımda yeralıyor demek. Su an normal dogum olsa poposu önce cıkacak demek ki bu hic de olması istenen birsey degil. Dikkat etmedim ama sen de muhtemelen yirminci haftalardasın. Yani bebek buyuk ihtimalle zaten 40haftaya kadar dönecek dönecek dönecek ve normal ve olması gerektigi pozisyonu alacak. Su anda merak edip endise edecek bir durum yok. Kaldı ki doguma kadar dönmemiş olursa da onun cozumu de sezaryen zaten. İçini ferah tut..
Bunu ilk defa duydum. Bu konuda biraz bilgim vardır ve acıkcası size soylenen bu bilginin dogrulugundan da emin degilim. Yine de arastırıp, doktor arkadaslarıma sorup dogrusunu ogrenebilirsem yine sizi bilgilendirecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?