2017 Şubat Anneleri

Kilo olayı bende de hızlandı
Düşünüyorum öyle kilo alacak kadar yemek yemiyorum..akşamları hafif hareketler yapmaya başladım bende yatmadan önce belki bi etkisi olur diye.. grip başlangıcı var bünyede korkudan mandalina yiyemiyorum ıhlamur içtim ne yapayım..

Bende 20 haftadan sonra hızlandı kilo haftada bir kilo alıyorum sanki meyve bende çok yiyorum bidw hareketsizim ben hep evdeyim evde hareket halindeyim ama ne kadar olur ki sonumuz ne olacak acaba :) grip gibi halsizlik bende de var mandalina ye ama bisey yapar mı ki o

Ben okulda hareketliyim ve hatta bilerek bi durak önce inip yürüyüş yapıyorum öğlen akşam da durak okuldan biraz ötede yine hafif yürüyüş yapmış oluyorum eve gelmeden. Meyveyi iki hafta önce kadar çok yiyordum iki üç mandalina bi muz yarım ayva falan her gece.. şimdi azalttim bu hafta yine almışim bi kilo. Anlamadım normaldir inşaallah. Ben pkos luyum insulin direnci ilacı sayesinde yumurtam çatladi hamile kalabildim o yüzden biraz da korkum.

Peki bişey daha sorucam canım benim zaten pazartesi randevum var muayene için ayrıca randevu mu almam gerekiyo detaylı için yoksa dr sevk mi yapıcak
doktor sevk yapıcak cnm hangi hastaneye gidiyosun

Gebelikte s
Anksiyete çok normal amà yine de üzme tatlı canını. Bebeğin karakteri o kadar etkileniyor ki. İkinci gebeligimde çok güzel geçti ve ikinci oğlum şebek resmen. Ablam da aynı şeyi söyluyo. Bu gebelikte dünya yıkıldı umrumda değil önce bebis. Çok dua oku canım zaten çok şey yaşamışsın hayatında bazı dönemler artık kızınla mutluluktan başka bişey düşünme. Kocan da iyi biri ama ailesi onu sıkıştırıyor ah keşke erkekler evlenince bizim kutugimuze gecseler.
Dikkat et kendine bir de ilk gebelikte şeker daha çok olabiliyor. Geçmiş olsun

günaydınlar. bebeği artık bnm gibi göbeğin çok üstünde gezen varmı:) artık tekmeleri dışardan görülebilecek kadar oldu ve hızlı. 26. haftaya doğru giderken e nihayet dedim:)

Günaydınlar...

Gunaydin kizlar :) ya sabahin korunde okul icin kalkmak beni cok yorduu zaten acayip bacaklarim belim agriyarak donuyorum eve. Evde olanlar bizim yerimize de yatın valla tadini cikarin :)

İlk çocuğuna hamile olup evde olanlar benim yerime de uyusunlarr.
Biz evde olduğumuz halde sabahın 7sinde uyandık

günaydınlar. bebeği artık bnm gibi göbeğin çok üstünde gezen varmı:) artık tekmeleri dışardan görülebilecek kadar oldu ve hızlı. 26. haftaya doğru giderken e nihayet dedim:)

Akşamları karnıma kumandayı koyup izliyorum :))
Hareketler artık kıyafet üzerinden çok rahat belli oluyor :)

benimki yaklaşık bir aydır göbeğin üstünde dışardan da görülebiliyo artık dün çok kuvvetli bi tekmesini yedim mesaneye vurdu sanırım altıma kaçırıyodum az kalsin ayıptır söylemesi

Günaydınlar...

İlk çocuğuna hamile olup evde olanlar benim yerime de uyusunlarr.
Biz evde olduğumuz halde sabahın 7sinde uyandık

günaydın..

ben ilk çocuğuma hamileyim kısmetse ama ben de sabah 6 olmadan uyanıyorum sürekli bir daha da uyuyamıyorum kalkıyorum.. gece geç yatmama rağmen durum böyle..

Günaydın :)
TuRuNCu bende ilk bebeme gebeyim ve çoğunlukla evdeyim buna rağmen 17:15 dedi mi uyanıyorum bikaç aydır durum bu

ben 2 büyük kola bardagi içiyorum ama ne kadar içilmeli bilmiyorum icebildigim kadar içiyorum

arkadaşlar günlük kalsiyum ihtiyacı gebelikte 1000-1300 gr kadar.. bir bardak süt ya da bir kase yoğurt yaklaşık 200-250 mg kalsiyuma denk geliyor bildiğim kadarıyla.. sürekli kullandığımız elevit-decavit vs gibi takviye vitaminlerin içinde günlük 200-250 mg kadar kalsiyum var.. yani kalan miktarı kendinize göre ayarlayabilirsiniz.. örneğin 2 bardak süt+ iki kase yoğurt gibi..ya da hangisini seviyorsanız.. kefir, ayran vs de olur tabi..

ben de süt içemeyenlerdenim.. doktora sordum yoğurt ayran vs de tüketebilirsin dedi.. içim laktozsuzu ben de beğenmedim ve içemedim .. şekerli gibi tadı..

TSK EDERIM CNM SAĞOL

günaydın. süt meselesi fena. bende sütteki laktoza karşı sıkıntı var. içince müthiş şişkinlik yapıyor. laktozsuz sütü denedim bende. şekerli gibi evet ama bana göre kötü değil. içine nesquik yada birşeyler katıp içebiliyorum. ama hergün değil tabi. daha çok yoğurt peynir yiyenlerdenim bende. kalsiyum magnezyum takviyesi de alıyorum hergün. artık olduğu kadar.

sütü sütlü tatlılar yaparak da tüketebilirsiniz hanımlar. daha iyi oluyor. tabi şekeriniz yoksa. herkese kolay gelsinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…