2017 Şubat Anneleri

amin canım. Allah razı olsun. doğru söylüyorsun pat diye söylüyorlar. inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımiza
Benim de bebeğimde aynı durum söz konusu. İlk 16 haftalıkken farkedildi. Üstelik benim üçlü test de riskli çıktı. 2 tane profesöre muayene oldum. İkisi de burun kemiğine bacak boyuna ve diğer ölçümlerdeki haftasına bakarak sağlıklı görünüyor dediler. Benim en son geçen hafta baya azalmıştı parlaklık. Doktor tek başına anlamı yok zamanla geçer büyük ihtimalle dedi. Allah'a sığın bol bol dua et. Ben ilk öğrendiğim hafta çok kafama takmıştım yavrumun suyu azalmıştı. Allah korusun bebeğine zararı olur. Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallah.

Bu arada dün akşam hastaneye giderken arabada öyle bi tekme attı ki bikaç Kere hiç bu kadar kuvvetli hissetmemistim bağırdım heyecanlandim gidiklandim ne kadar güzel bi his. annecim endişelenme ben iyiyim der gibiydi. hastanede başka bi ilden Yenidoğan ünitesine bi bebek getirdiler 3 hafta erken doğmuş onu gördüm Kıyamadim başladım ağlamaya. annesi de sezaryen olmuş yanında da gelememiş süt falan istedi hemşire nasıl gondericeklerse ona da takıldım

amin canım. inşallah azalır geçer gider ikimizinki de. 16 haftalikken fark edildi bu durum hafta hafta fark edildi mi peki azalması . geçen hafta kaçıncı haftandi. bir de hangi ildesin canım. çok sordum kusura bakma

Çok sağol canım teşekkür ederim

Canm kendi başına geldiğinde öyle olmuyordur biliyorum ama senin gibi bağırsakta ya da kalpte parlaklık görülen ve sağlıklı doğan bir sürü Bebek var hep okudum forumlarda. Doktorun da demiş yek başına bir şey ifade etmez diye. Ferah tut içini

Neden herkes böyle söylüyor yahu
Nasıl yani 5 yıldır bu dediklerini hiç yapamadın mı?
Ne bileyim abartıyor olmayasın

Tecrübeli annelerden biri çıkıp abarttığımı söylesin

Hahaha
Aman duuur. Kayınpeder zaten küs gitti. Bir daha evinize gelmem dedi giderken. Sözünü tutar umarım

inşallah canım hepimiz sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize

Bu haftalarda artık yoğun hissetmeye başlıyoruz sanırım bak annesi iyiyim diye sana tekme atmış geçenlerde bende koru da yoğun bakımdan çıkan bebeği gordugumde kotu olmuştum Rabbim vaktinde zamanında sağlıkla gelmelerini nasip etsin zor bi süreç o dönem de bende bu sabah pitpitlarla uyandım çok güzel gerçekten

Tecrübeli annelerden biri çıkıp abarttığımı söylesin

Hahaha
Aman duuur. Kayınpeder zaten küs gitti. Bir daha evinize gelmem dedi giderken. Sözünü tutar umarım
hahayyy çok güldüm bu son sözünü tutar inş kısmına bende dün akşam kv lere gittim uzun aradan sonra bebek nasıl torunum nasıl bile demedi ama kp ile iyiyiz bundan sonra ölümüne kankayim onunla digerlerine inat

amin canım. inşallah azalır geçer gider ikimizinki de. 16 haftalikken fark edildi bu durum hafta hafta fark edildi mi peki azalması . geçen hafta kaçıncı haftandi. bir de hangi ildesin canım. çok sordum kusura bakma
16 haftadan sonra 19+2 haftada ilk muayene oldu ve doktor sağlıklı görünüyor dedi. Geçen hafta 22+2 haftalıkken tekrar ultrasona girdim o zaman azaldığı görüldü. Haftalık takip yaptırmadım ama doktorların ikisi de profesördü. Samsun da bakıldı. şimdi de 2 hafta sonra gideceğim. Çok takılma dedi doktor genelde geçer bir sorun çıkmaz dedi. Öyle olmasa bile sağlıklı doğup da sonrasında sorun yaşamayacağımızın garantisi yok sonuçta. Hepimizin sınavi farklı, Rabbim evlatlarımızdan göstermesin inşallah.

kafana taktıkça büyütürsün durumu bence sakin kalmaya çalış. Merak etme Allah'ın izniyle iyidir kuzularımız :)

TuRuNCu kızlar siz gayet iyisiniz yahu. 20. haftaya kadar 2 kilo ile geldim. 26. haftaya girdim bugün, 7.5 kg olmuş nasıl bu kadar hızlı oldu yahu. bebek önden gidiyor maşallah demişti doktor. olsa olsa 1 kg olsun

baya fazlaymış.. ben vitamin kullanmıyorum iştahımı çok açmıştı doktor da istersen güzel beslenerek kapatırsın dedi. ona rağmen günlük 1 bardak süt veya 1 kase yoğurt yeterli oluyor sanıyordum:/

kızlar müge anlıya bakan var mı.. eşimle dün gece bunu konuşup üzülüp uyuduk sabaha kadar kabus gördüm evladımla ilgili..

kızlar müge anlıya bakan var mı.. eşimle dün gece bunu konuşup üzülüp uyuduk sabaha kadar kabus gördüm evladımla ilgili..
Şimdi bende yazicaktim bu konuyu lanet olsun nasıl bi hale geldik pislik herif tv başında içim eridi resmini gordukce nasıl bi vahşet bu ya nasıl bi uckur merakı cinsel taciz öldürmek nasıl kıyılır o meleğe ya ayyy çok sinirliyim cocugumuzu artık evden çıkaramaz olucaz önceleri annelerimiz bırakırmis bizleri işine bakarmış şimdi çocuk cikcam derse mecbur zaptiye gibi gözümüz ustunde beklemek zorundayız ne hale geldi ortalık Rabbim boylelerine fırsat vermesin inş KAHHAR ismi üzerine kahru perişan eylesin inş

Nasıl anlatıyor bide pislik polise vermicen dimi diyo seni polise vermekle mukafatlandiriyolar halkın eline o babanın eline vereceklerki adamın içi biraz sogusun midem kalktı suratını gordukce lanet olası adam

inşallah canım. çok sağolasın bi gelisme ya da bilgi alırsan benimle paylasirsan sevinirim

Gelin evi diye program varya onu izlerken kına gecesi goruntulerinde şuan salya sümük oldum yine benim kına müziğim çalıyordu ve o an geldi aklima hormonlar yine tavan şuan sanırım nolcazzzz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…