Tabi ki paylaşırım. Şeker yüklemesi için gittiğimde doktorum muayene edecek zaten. Farklı bir durum olursa bilgi veririm. Senin olursa sende bana yaz :)inşallah canım. çok sağolasın bi gelisme ya da bilgi alırsan benimle paylasirsan sevinirim
Tekrar o zamanAlıntılar gitti yaa
Keskeeeeeee abartsanda bizim soylediklerimiz simariklik olsa.Tecrübeli annelerden biri çıkıp abarttığımı söylesin
Hahaha
Aman duuur. Kayınpeder zaten küs gitti. Bir daha evinize gelmem dedi giderken. Sözünü tutar umarım
Benim oglum 11 yasinda 6 yasina kadar parkta yaninda bekledim. Sitede oturuyoruz. Parkta sitenin icinde. Herkes banklarda oturuyordu ben parkin icinde. Bana guluyorlardi ama hic umrumda degil bir anlik hata bir omur boyu yakar insani. Oglum 2 senedir site icinde yalniz arkadaslari ile oynuyor. Hala bile camdan kontrol edrerim. Eminim 2. Cocuktada ayni olucam. Devir malesef bu yani.Şimdi bende yazicaktim bu konuyu lanet olsun nasıl bi hale geldik pislik herif tv başında içim eridi resmini gordukce nasıl bi vahşet bu ya nasıl bi uckur merakı cinsel taciz öldürmek nasıl kıyılır o meleğe ya ayyy çok sinirliyim cocugumuzu artık evden çıkaramaz olucaz önceleri annelerimiz bırakırmis bizleri işine bakarmış şimdi çocuk cikcam derse mecbur zaptiye gibi gözümüz ustunde beklemek zorundayız ne hale geldi ortalık Rabbim boylelerine fırsat vermesin inş KAHHAR ismi üzerine kahru perişan eylesin inş
Aynen canım napalim korumamiz lazım Rabbim kötü insanlara fırsat vermesin dediğin gibi devir bunu gerektiriyoBenim oglum 11 yasinda 6 yasina kadar parkta yaninda bekledim. Sitede oturuyoruz. Parkta sitenin icinde. Herkes banklarda oturuyordu ben parkin icinde. Bana guluyorlardi ama hic umrumda degil bir anlik hata bir omur boyu yakar insani. Oglum 2 senedir site icinde yalniz arkadaslari ile oynuyor. Hala bile camdan kontrol edrerim. Eminim 2. Cocuktada ayni olucam. Devir malesef bu yani.
Kizz cokk okudum yaw. İşteyim aksama artık. Acele ise şeytan girer işte.neyse artikinnn kısmet. Bu arada bende kilo alıyorum ya toplamda 6 kiloyu buldum ama zati 82 ile hamile kaldım. Valla bu gidişle 95 ı bulurum. Şeker çıkmadı ama sanırım hafif diyet yapıcam kilo için. Ama tuhaf olan bişi var o da hamilelikten onçeki kotlarim halen oluyor. Belinı kapattım sabah. Eee bu kilolar nerde o vakit. Anlamadım bişey.Tekrar o zaman
Keskeeeeeee abartsanda bizim soylediklerimiz simariklik olsa.
Ama belki cocuklari.cok sakin olan vardir. Gece 8 yatip sabah 9 da kalkan cocugu olan varsa vede gunduz pek hareketli degilse yani anneyi cok yormuyorsa bir film seyredilebilir.
:) Valla şuan kilo olayı na takilmiyom ama böyle giderse ne olacm diye de dusunmuyo değilimKizz cokk okudum yaw. İşteyim aksama artık. Acele ise şeytan girer işte.neyse artikinnn kısmet. Bu arada bende kilo alıyorum ya toplamda 6 kiloyu buldum ama zati 82 ile hamile kaldım. Valla bu gidişle 95 ı bulurum. Şeker çıkmadı ama sanırım hafif diyet yapıcam kilo için. Ama tuhaf olan bişi var o da hamilelikten onçeki kotlarim halen oluyor. Belinı kapattım sabah. Eee bu kilolar nerde o vakit. Anlamadım bişey.
Benim solda hep ultrason da da başı ordaydi :) zaten solum da hep bi baskı batma oluyodu meğer başı orda olduğu içinmiş :)Kizlar ben ogluşumu hep sağ tarafımda yogun olarak hissedyorm her tarafta oluyo hareketleri bazen ama yogunluk sağ kasigma dogru sizinde oylemi
TuRuNCu haklısın bebekler olunca onlar rüya oluyor ben günde 30 sayfa kitap okumanın hayalini kuruyorum. Tv izlemiyorum o da neymiş. Gün içerisinde yarım saatin hesabını tutuyor insan.üçüncü olunca sanırım fişini cekicem bir Kaç yıl herseyin. Abartı değil yani. Ama süreç bunlar tabi geçecek büyürler biz de kendimize de zaman ayırır iz yani insallah
Benimkininde başı sagda :) sevdigi pozisyon o sanirim ondan hep orda duruyo daha yukarda olmasi gerekmiyomu ama haftamizda ilerledi artk iyceBenim solda hep ultrason da da başı ordaydi :) zaten solum da hep bi baskı batma oluyodu meğer başı orda olduğu içinmiş :)
Benim de öyle. Sağına hiç uzanamiyorum bile direk tekme geliyor. PozisyOndan kaynaklı sanırım. Bi de göbeğim sağa taraf kaymış sanki ben deKizlar ben ogluşumu hep sağ tarafımda yogun olarak hissedyorm her tarafta oluyo hareketleri bazen ama yogunluk sağ kasigma dogru sizinde oylemi
Sen zayifmis ama canım. Ben bildiğin siskoo um. 165 cm boyum var iki katı kilom var.eskiden 50 55 kg idim ne güzel idim. Öf öf öf. Takma sen ilk gebeliğin kiloları dağa çabuk gidiyor.:) Valla şuan kilo olayı na takilmiyom ama böyle giderse ne olacm diye de dusunmuyo değilim
Ben de bu bebis te ağladım sırf uyku için ama dediğin gibi can feda onlara.Rabbim kolaylığını da veecek insallahBize de sıra gelirr dimi canım yaa
Deliksiz uykuyu çok özledim diye ağladığım günleri bilirim
Tam oğlan deliksiz uyumaya başladı ,hamile kaldım
Eşim ,bu da geliiir bu da geçeeer diye teselli veriyor saolsun
Her şey bir yana ,rabbim sağlık versin. Hayırlı evlat eylesin. Can feda kuzucuklara
Benim göbegmde saga kaymş gibi :)hafif yamuk:)Benim de öyle. Sağına hiç uzanamiyorum bile direk tekme geliyor. PozisyOndan kaynaklı sanırım. Bi de göbeğim sağa taraf kaymış sanki ben de
Sen zayifmis ama canım. Ben bildiğin siskoo um. 165 cm boyum var iki katı kilom var.eskiden 50 55 kg idim ne güzel idim. Öf öf öf. Takma sen ilk gebeliğin kiloları dağa çabuk gidiyor.
bebek aşısı için kayıt açarlar sanıyorumTetanoz aşısı olmadım Dr gerek yok dedi, sağlık ocağına bile kayıtlı değilim. Bir iki test dışında hiç bişey yapmıyorlar. Doğum sonrası belki kayıt yaptırırım.
1,kızım gamzelı bendede yok babadada oluo demekkı:)Kızlar bişey duydum hamileyken ayva yersen bebek çok güzel ve gamzeli olurmuş siz duydunuz mu böyle bişey ve uygulayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?