2017 Şubat Anneleri

Benimkininde başı sagda :) sevdigi pozisyon o sanirim ondan hep orda duruyo daha yukarda olmasi gerekmiyomu ama haftamizda ilerledi artk iyce
Bana da öyle çok aşağıda geliyo hatta annemlerdeyken çok battığı için Dr a gittim o zaman demişti Dr başı burda diye annem demişti bebek te sen bilmiyon ki diye anne orda ne işi var demistim :) ama salı detaylı da da Dr a orası batiyo dediğimde başı burda dedi normal demekki :)

Benim de 165-66 boyum ama evet hep zok zayıf olduğum için şuan hoşuma gidiyo bide annemlere gidince de çok gaz verdiler çok yakismis kilo diye iyice gaza geldim ama dün ebe de iki kilo fazla almissin gibi dedi de ben yemeye devam

:) aynen dr da usg yaparken hep oraya bakiyo zaten bendede:)

Valla yasadiklarini cok iyi anliyorum. Uykuyu sevmeyen bir cocuk benimkide. Cocuk uyusa nolacak. senin halin kalmiyor. Bu cocuktaki duam ilk once saglikli olsun sonrada uykulu olsun insallah. Ilkte calismiyordum ama bunda calisiyorum Rabbim acisin hepimize.

Loveali sen bayaa zayifmis sin. Bence kilo kalsa çok yakışır seni de görmedim. Ama boyuna göre baya zayifmis sin. Ne güzel avantajlisin maşallah

Loveali sen bayaa zayifmis sin. Bence kilo kalsa çok yakışır seni de görmedim. Ama boyuna göre baya zayifmis sin. Ne güzel avantajlisin maşallah
Evet canım 45-48 arası olmusumdur hep hatta daha zayifladigim da olmuştu o yüzden biraz avantaj oldu görenler de yakıştırdı bakalım artık sonunda ne olcam :) oglusum gelsin de hayırlısıyla sağlıkla artık kilo da kalırsa ne diyim :) bu kadar riski atlatmisim kilo yu hiç takamam yeter ki sağlıklı gelsij hepimizin ki inş

Kizlar az once dr dan geldim su kasık bacak tanimlanamayan agrilarim icin gitmistim. Alttan muayene etti sukur acilmam yokmus agrilarin bebek kemiklerime baski yaptigi icin olabilecegini soyledi ve kalsiyum verdi..
Ayrica bebek hareketlerini az hissetmemin sebebi bebegin esinin bebegin onunde olmasiymis..

K8zlar tatlı badem yağı kıl yapar mi

Canm ben her gün göbeğe lierac kullanıyorum, 2 günde bir de duş alıp komple Bebek yağı sürüyorum ıslakken. Bir de kakao kremi varmış vazelinli onun çok tavsiyesini okudum ondan da alcam göbek çıktı çok artık. Badem yağı küçük kutu olduğu için sürekli almak gerekir diye başlamadım hiç. Benim göbek de sola doğru yamuk. Kafası solda herhalde. Ama tekmeleri tam göbek deliğimin altında oluyor hep. Babası da elini koyduğunda kolayca hissediyor artık çok sağlam geçiriyor sıpa

Ben de yapıcam dediğini lierac alıyor çok fena kasiniyorum. Badem yağı ile vazelini bi de kakao yağı kullanıyorum. Ama yetmiyor. Kaşıntı çok fazla var. Benim de fena tekmeliyor cokkk güzel bir his. Severim ben o bebisler yaaa

Ben de çok fena kaşınıyorummm. Bütün gün elim göbeğimde.
Zaten yapı olarak cildim kuru. Yara olacak kaşıya kaşıya

Kızlar benim kaşıntım 2.5 - 3 ay. ayda başladı göğüslerimi yırtıyordum resmen. bende exipial nemlendirici ve lierac kullandım inş. faydasını görürüm..

Hiçbirşeyi yoktur canım Allahın izniyle. Hamilelik sürecinde böyle şeyler çıkıyor ve genellikle hamilelikte düzeliyor zaten. Ayrıntılı da benim bebeğimin böbreğiyle alakalı da sorun çıktı ama hiiç kötü düşünmek istemiyorum. O şekilde günlerin geçmesi de çok zor, bebeğin olumsuz etkilenmesi de çok olası. İyi düşünelim iyi olsun hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inşallah. Ve bol bol dua edelim

bu arada annemle babam kalmaya geliyor
çok mutluyummmmm... geçenlerde babam için dua istemiştim henüz patoloji sonucu çıkmadı ama sanırım ameliyat şart gibi görünüyor.. akciğerde yara mandalina büyüklüğündeymiş inşallah iyi huyludur Ya Rabbim...

Benim de bebis hep solda gobek o tarafa dogru ama ben hala cok saglam tekme falan hissetmiyorum. Minik minik hissediyorum arada cok tatli buluyorum. Kiz oldugu icin daha mi kibar acaba
Benimki de kiz ama bi vurdu mu ortalgi titretiyor. Dun uyurken bi tekmeledi o unla uyandim. Sonra elimi karnima goturdum elimin altindan kaydigini hissettim. Uykuluydum diye mi bilmiyorum korktum gibi. Ben hayvanlara dokunamam hic mesela tavsan kedi cok tatlilar ama oldursen elimi suremem. Elimin altindan kayinca sanki tavşana kediye dokunuyormusum gibi hissetim ve tirstim. Ne bicim anneyim dedim kendime sonra...

Uykulu olmama veriyorum bu halimi.

14 haftadan beri bebeğin gelişimi geriden gelmeye başladı 15.hafta da 3 gün 19 haftada 5 gün 21.haftada 1 hafta bugün yani 23+1 de de ultrason da 21+3 gün çıktı. Giderek artıyor sanki bu süre. bir sorun teşkil ediyor mu bu durum. Ayrıntılı da bir dorun yok dediler sadece 2 ve 3lü test yaptırmadım. İçim hiç rahat değil

Kızlar bu haftalarda karnında şişlik olan varmı mide ve üst kısmım taş gibi sizinde öylemi bende kiloda var anlamıyorum sertliğim normal olup olmadığını sizde nasıl endişelenmeye başladım

Kızlar bu haftalarda karnında şişlik olan varmı mide ve üst kısmım taş gibi sizinde öylemi bende kiloda var anlamıyorum sertliğim normal olup olmadığını sizde nasıl endişelenmeye başladım
Yani bebek büyüdüğü içinmi böyle normal bir durummu

Ben de çok fena kaşınıyorummm. Bütün gün elim göbeğimde.
Zaten yapı olarak cildim kuru. Yara olacak kaşıya kaşıya

Kızlar benim kaşıntım 2.5 - 3 ay. ayda başladı göğüslerimi yırtıyordum resmen. bende exipial nemlendirici ve lierac kullandım inş. faydasını görürüm..

Aman ha kaşımayın sonra onlar çatlakçık olarak geri dönecek. Benim zaten var ergenlikten göğüs, bel arkası ve iç bacaklarda biraz biraz. Artmasın mümkünse

Gözün aydın. İnşallah iyi huyludur derdi veren de Allah dermanı veren de

2 haftaya kadar ileri geri olması normalmiş. Bir de ölçümden ölçüme bile değişebiliyor o. Benim mesela devlette 1 gün ileri çıktı en son, ertesi gün özelde 4 gün ileriydi. 1 günde 3 günlük büyümemiştir yani. Bence ölçümden o. Doktor da sorun yok dediyse meraklanma. Ayrıntılı yaptırdın mı?

Zaman zaman oluyor canm sertleşiyor çok fena. Bazen belli bir kısmı bazen de her yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…