Kizlar ben ogluşumu hep sağ tarafımda yogun olarak hissedyorm her tarafta oluyo hareketleri bazen ama yogunluk sağ kasigma dogru sizinde oylemi
Benim de öyle. Sağına hiç uzanamiyorum bile direk tekme geliyor. PozisyOndan kaynaklı sanırım. Bi de göbeğim sağa taraf kaymış sanki ben de
Sen zayifmis ama canım. Ben bildiğin siskoo um. 165 cm boyum var iki katı kilom var.eskiden 50 55 kg idim ne güzel idim. Öf öf öf. Takma sen ilk gebeliğin kiloları dağa çabuk gidiyor.
benım kızım da hep sagimda ağırlığıni hep sağda hissediyorum bazen göbüşüm yamuluyo sağa doğru sol tarafim sönükBenim göbegmde saga kaymş gibi :)hafif yamuk:)
bende son 3 gündür midemde baskı hissediyorum artık büyüdükleri için baskı yapiyolar benim midem de taş gibi oluyo bazen bişey yiyesim gelmiyo ozamanKızlar bu haftalarda karnında şişlik olan varmı mide ve üst kısmım taş gibi sizinde öylemi bende kiloda var anlamıyorum sertliğim normal olup olmadığını sizde nasıl endişelenmeye başladım
14 haftadan beri bebeğin gelişimi geriden gelmeye başladı 15.hafta da 3 gün 19 haftada 5 gün 21.haftada 1 hafta bugün yani 23+1 de de ultrason da 21+3 gün çıktı. Giderek artıyor sanki bu süre. bir sorun teşkil ediyor mu bu durum. Ayrıntılı da bir dorun yok dediler sadece 2 ve 3lü test yaptırmadım. İçim hiç rahat değil
Kızlar bu haftalarda karnında şişlik olan varmı mide ve üst kısmım taş gibi sizinde öylemi bende kiloda var anlamıyorum sertliğim normal olup olmadığını sizde nasıl endişelenmeye başladım
Ya kızlar şimdi ben miniğime kıyafet alıyorum ara ara ama aldıklarım bi kısmında 3 ay yazıyo bi kısmı 0-3 ay falan.. 3-6 lıklar da var bi kaç tane heves edip aldığım ama 0-3 den ne kadar almalıyız ya bilemedim. 3 ay yazanlar büyük gelmesin sonra.. yani çok hızlı büyüyorlar diyoruz da minişimin üstünde kocaman kocaman dursun da istemiyorum . Hadi bi akıl verin..
Dr unuz ne dedi ?14 haftadan beri bebeğin gelişimi geriden gelmeye başladı 15.hafta da 3 gün 19 haftada 5 gün 21.haftada 1 hafta bugün yani 23+1 de de ultrason da 21+3 gün çıktı. Giderek artıyor sanki bu süre. bir sorun teşkil ediyor mu bu durum. Ayrıntılı da bir dorun yok dediler sadece 2 ve 3lü test yaptırmadım. İçim hiç rahat değil
baya fazlaymış.. ben vitamin kullanmıyorum iştahımı çok açmıştı doktor da istersen güzel beslenerek kapatırsın dedi. ona rağmen günlük 1 bardak süt veya 1 kase yoğurt yeterli oluyor sanıyordum:/
K8zlar tatlı badem yağı kıl yapar mi
Kizlar az once dr dan geldim su kasık bacak tanimlanamayan agrilarim icin gitmistim. Alttan muayene ettisukur acilmam yokmus agrilarin bebek kemiklerime baski yaptigi icin olabilecegini soyledi ve kalsiyum verdi..
Ayrica bebek hareketlerini az hissetmemin sebebi bebegin esinin bebegin onunde olmasiymis..
Magnezyumla ilgili söylediginiz şey hakkinda bilgim yok ama rahim kasilmasiyla kaslardaki yada sinirlerdeki kasilma aynimi bilemedim bilen biri versa bende cvp bekliyormben de kalsiyum+magnezyum takviyesini almamakta bugüne dek direttim ama bugün gidip aldım eczaneden.. kemik erimesi vs uğraşıcaz zaten ama en azından bir nebze daha az olur.. yarın kullanmaya başlıcam bakalım..
magnezyum içinde kasılmaları azalttığı için normal doğumu zora sokuyor diyorlar ama herhalde uygun bir zamanda bırakmak gerekiyor..bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..
Ben almadim ama doguma yakin alirim erken simdi.bence cok kirlenmediyse duvarlar sende oyle yap.beni zorliycak hic bi is yapmyorm bendeKızlar ya eve temizlikçi alanınız var mı??
Duvarların silinmesi lazım ama ben hamileyken uzanıp bir yerlere çıkmaktan çekindiğim için temizlikçi alalım diyoruz..
Daha önce hiç ihtiyaç duymamıştım.. Duvarları siler mi bir günde???
Fikri, bilgisi olan yanıtlarsa çok sevinirim..
Ben almadim ama doguma yakin alirim erken simdi.bence cok kirlenmediyse duvarlar sende oyle yap.beni zorliycak hic bi is yapmyorm bende
Ben almadim ama doguma yakin alirim erken simdi.bence cok kirlenmediyse duvarlar sende oyle yap.beni zorliycak hic bi is yapmyorm bende
Magnezyumla ilgili söylediginiz şey hakkinda bilgim yok ama rahim kasilmasiyla kaslardaki yada sinirlerdeki kasilma aynimi bilemedim bilen biri versa bende cvp bekliyorm
Evet canım magnezyumun öyle bir etkisi var son zamanlarda birakmak yeterlidir doktor yine kesin zamani soyler zatenben de kalsiyum+magnezyum takviyesini almamakta bugüne dek direttim ama bugün gidip aldım eczaneden.. kemik erimesi vs uğraşıcaz zaten ama en azından bir nebze daha az olur.. yarın kullanmaya başlıcam bakalım..
magnezyum içinde kasılmaları azalttığı için normal doğumu zora sokuyor diyorlar ama herhalde uygun bir zamanda bırakmak gerekiyor..bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..
Evet canım magnezyumun öyle bir etkisi var son zamanlarda birakmak yeterlidir doktor yine kesin zamani soyler zaten
Bi günde silse bile diger işlere yetisemez iki gun almanız gerekir ev büyükmü bilmiyorm ama yetişmezYa epey kirli görünüyor gözüme.. aslında kendi evim olsa boya yaptırırdım ama belli değil ki daha ne kadar burdayız.. ev sahibide yaptırmadı biz girerken.. biz de çıkarken yaptırmayalım diyoruz..halıları koltukları yıkatıp duvarlarıda sildirmek istiyorum bebek gelmeden kısmetse.. ben de biraz daha bekleyeyim diyorum ama bir yandan da gözüme batıyor herşey.. ne bilim işte böyle şeyler çok yazdım sanırım..
Bir günde silermi acaba tüm duvarları?? eşim silmez diyor ama bilemedim bende..
Bi günde silse bile diger işlere yetisemez iki gun almanız gerekir ev büyükmü bilmiyorm ama yetişmez
canım bende öyle oldum 20 haftaya kadar kilo almadım ama sonra birden bir haftada 1 kilo aldım. şimdi okula yürüyerek gidip geliyorum iki haftadır aynı kilodayim yürümezsem hemen kilo alıyorum. Ama bu haftalarda haftada 500 gr almak normalmiş benim Dr fena azarlıyorBen okulda hareketliyim ve hatta bilerek bi durak önce inip yürüyüş yapıyorum öğlen akşam da durak okuldan biraz ötede yine hafif yürüyüş yapmış oluyorum eve gelmeden. Meyveyi iki hafta önce kadar çok yiyordum iki üç mandalina bi muz yarım ayva falan her gece.. şimdi azalttim bu hafta yine almışim bi kilo. Anlamadım normaldir inşaallah. Ben pkos luyum insulin direnci ilacı sayesinde yumurtam çatladi hamile kalabildim o yüzden biraz da korkum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?