2017 Şubat Anneleri

Kizlar ben ogluşumu hep sağ tarafımda yogun olarak hissedyorm her tarafta oluyo hareketleri bazen ama yogunluk sağ kasigma dogru sizinde oylemi

Benim göbegmde saga kaymş gibi :)hafif yamuk:)
benım kızım da hep sagimda ağırlığıni hep sağda hissediyorum bazen göbüşüm yamuluyo sağa doğru sol tarafim sönük gece yatarken benimkide sagima dönünce hemen tekmeliyo kocişe sarilamiyorum sürekli soluma yatıyorum şimdiden aramıza giriyo diyorum sipam

Ya kızlar şimdi ben miniğime kıyafet alıyorum ara ara ama aldıklarım bi kısmında 3 ay yazıyo bi kısmı 0-3 ay falan.. 3-6 lıklar da var bi kaç tane heves edip aldığım ama 0-3 den ne kadar almalıyız ya bilemedim. 3 ay yazanlar büyük gelmesin sonra.. yani çok hızlı büyüyorlar diyoruz da minişimin üstünde kocaman kocaman dursun da istemiyorum . Hadi bi akıl verin..

Kızlar bu haftalarda karnında şişlik olan varmı mide ve üst kısmım taş gibi sizinde öylemi bende kiloda var anlamıyorum sertliğim normal olup olmadığını sizde nasıl endişelenmeye başladım
bende son 3 gündür midemde baskı hissediyorum artık büyüdükleri için baskı yapiyolar benim midem de taş gibi oluyo bazen bişey yiyesim gelmiyo ozaman

Canım geç döllenme olmuştur..
Sıkma canını...
İlk oğlum hep 1 hafta 10 gün ilerde olurdu.
Bu oğlum ise 1-2 gün ilerde sadece.
Sen yemene içmene dikkat ediyorsan ya yapısal bir minyonluk vardır ya da geç döllenme

Kızlar bu haftalarda karnında şişlik olan varmı mide ve üst kısmım taş gibi sizinde öylemi bende kiloda var anlamıyorum sertliğim normal olup olmadığını sizde nasıl endişelenmeye başladım

Olmaz mıı. Yemekten sonra midem şişip sertleşiyor. Sanki bebek midemde :))

Canım 0-3 ay da al mutlaka. İlk 1 ay mutlaka giydiriliyor onlar.
Her bebek farklı oluyor tabi ama oğlum 3200 doğdu. 3 günün sonunda 2800 olmuştu ve kıyafetlerin içinde yüzüyordu. Annem ilk haftadan gidip en küçük boy kıyafetler almıştı ben çıkamadığım için.
Yani demem o ki her boy dan lazım oluyor. Sadece 0-3 aydan çok fazla alma ki elinde kalmasın. 3-6 ay olanlar daha uzun süre giydiriliyor.

Dr unuz ne dedi ?
Bu testleri sırf bu tereddutu yasamamak için yaptirilmalı..

ben de kalsiyum+magnezyum takviyesini almamakta bugüne dek direttim ama bugün gidip aldım eczaneden.. kemik erimesi vs uğraşıcaz zaten ama en azından bir nebze daha az olur.. yarın kullanmaya başlıcam bakalım..

magnezyum içinde kasılmaları azalttığı için normal doğumu zora sokuyor diyorlar ama herhalde uygun bir zamanda bırakmak gerekiyor..bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

benimde yürüyünce bacak arasında kıkırdak gibi kemikler varya onlar ağrıyor.. valla topal ördek gibi yürüyorum resmen bir süre sonra.. bir iki haftadır böyle.. neden bilmiyorum bende

Magnezyumla ilgili söylediginiz şey hakkinda bilgim yok ama rahim kasilmasiyla kaslardaki yada sinirlerdeki kasilma aynimi bilemedim bilen biri versa bende cvp bekliyorm

Kızlar ya eve temizlikçi alanınız var mı??

Duvarların silinmesi lazım ama ben hamileyken uzanıp bir yerlere çıkmaktan çekindiğim için temizlikçi alalım diyoruz..
Daha önce hiç ihtiyaç duymamıştım.. Duvarları siler mi bir günde???

Fikri, bilgisi olan yanıtlarsa çok sevinirim..

Kizlar badem yagıni bilmiyorm ama bu haftalarda göbekte killanma olabiliyormuş dr videolarinda izlemiştim geçen hafta sanirim dr söyledi

Ben almadim ama doguma yakin alirim erken simdi.bence cok kirlenmediyse duvarlar sende oyle yap.beni zorliycak hic bi is yapmyorm bende

Ben almadim ama doguma yakin alirim erken simdi.bence cok kirlenmediyse duvarlar sende oyle yap.beni zorliycak hic bi is yapmyorm bende

Ya epey kirli görünüyor gözüme.. aslında kendi evim olsa boya yaptırırdım ama belli değil ki daha ne kadar burdayız.. ev sahibide yaptırmadı biz girerken.. biz de çıkarken yaptırmayalım diyoruz..halıları koltukları yıkatıp duvarlarıda sildirmek istiyorum bebek gelmeden kısmetse.. ben de biraz daha bekleyeyim diyorum ama bir yandan da gözüme batıyor herşey.. ne bilim işte böyle şeyler çok yazdım sanırım..

Bir günde silermi acaba tüm duvarları?? eşim silmez diyor ama bilemedim bende..

Magnezyumla ilgili söylediginiz şey hakkinda bilgim yok ama rahim kasilmasiyla kaslardaki yada sinirlerdeki kasilma aynimi bilemedim bilen biri versa bende cvp bekliyorm

O kadar karışık ki aslında bu vitamin kullanımı işi.. kimsenin net bir cevabı yok bunları kullanımı konusunda..daha birçok çalışma ve yorumda okudum bunun gibi..

http://www.muratyayla.com/default.asp?CatId=95

Evet canım magnezyumun öyle bir etkisi var son zamanlarda birakmak yeterlidir doktor yine kesin zamani soyler zaten

Bi günde silse bile diger işlere yetisemez iki gun almanız gerekir ev büyükmü bilmiyorm ama yetişmez

Kızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı? Benim Dr salı gününe gel ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi yapalım dedi ama ben o tarihte henüz 22+4 günlük olucama, her yerde şeker yüklemesi için 24-28 hafta arası diyor kafam karıştı yaptırmasam mi yüklemeyi

Bi günde silse bile diger işlere yetisemez iki gun almanız gerekir ev büyükmü bilmiyorm ama yetişmez

Büyük sayılır.. 130 metrekare falan sanırım.. ben zaten halıları yıkamacıya vericem.. koltuklarıda gelip uygun makinalarla yıkıyorlarmış silmekten daha temiz olur sanırım.. duvarların silinmesi dışında genel temizliği ben yaparım zaten.. olmadı iki gün alırız artık bakalım.. teşekkürler

canım bende öyle oldum 20 haftaya kadar kilo almadım ama sonra birden bir haftada 1 kilo aldım. şimdi okula yürüyerek gidip geliyorum iki haftadır aynı kilodayim yürümezsem hemen kilo alıyorum. Ama bu haftalarda haftada 500 gr almak normalmiş benim Dr fena azarlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…