2017 Şubat Anneleri

Benimki birşey demedi kiloma tartti. Sorun yok dedi. İnşallah sorunsuz atlatalım

Ben bayramdan 3 gün önce aldım 2 kadın.
Evim 160m2 civarı.
Aynı gün içinde bütün evin duvarları ,pencereleri,kapıları,koltukları, lavabolar ve dolaplar silinip dip köşe temizlendi.
Sabah 8.30 başlayıp akşam 19 gibi bitirdiler.
Tabi dolap içlerini ben öncesinde yaptım. Onlar sadece kapakları sildiler.

Şeker yuklemesi 24.haftadamiydi?

Merhabalar, biz yaklasık 1senedir ayda bir temizlikçi alıyorduk ama ablamız kolunu kırınca 2aydır iş basa dustu, esim sagolsun basit isleri bana yaptırıp her isi kendi yapıyor. Doguma yakın tekrar almayı dusunuyorux ama sanırım firmadan cagırıp koltuk duvar hepsini yaptırmayı dusunuyorum. Siz de firmadan cagıracaksanız ne istediginizi soyleyince bitirecek sekilde gerekirse 2kisi gonderiyorlar diye biliyorum.

Uyanık olan var mı? Mide yanmasına ne iyi gelir bir şey söyleyin nolur dayanamıyorum artık saatlerdir yanıyor cayır cayır. Gırtlağımdan aşağı kadar sürekli bi yanma var

Uyanık olan var mı? Mide yanmasına ne iyi gelir bir şey söyleyin nolur dayanamıyorum artık saatlerdir yanıyor cayır cayır. Gırtlağımdan aşağı kadar sürekli bi yanma var
İki üç yudum süt içmek iyi gelir diye biliyorum bi dene isertersen yatarken de başının altına bi yatık koy bi de

yanıtınız için teşekkür ediyorum.. bir araştırayım onu öyleyse..

hmm epeyce bir işi halletmişler .. ben de bir sorup soruşturayım bakalım.. ne kadar ödediniz acaba..

Kizlar subatta dogumum var ama simdiden karnim cok büyüdü yaa =( Ben dokuz aylik halimi düsünmek bile istemiyorum. Kizimda da böyle olmustu. Hemen vermistim kilolari ama nedendir bilmiyorum hormonal mi bu sefer daha cansiz hissediyorum kendimi. Dogumdan sonra hemen toparlanamam saniyorum =(
Su hormonlara laf gecirebilen var mi.
Ilac ya da tedavisi nedir bunun. Dogum sonrasi depresyonunun önüne nasil gecebiliriz?

Günaydın arkadaşlar.herkes yazıyor ya bebeğim sağda veya solda diye bunu nasıl anlıyorsunuz.Bebekler suyun içinde sürekli hareket halinde yer değiştirmiyor mu yoksa artık belli bir aydan sonra sabit mi kalıyor.Biri cevaplarsa sevinirim. Ben hiç bir tarafımda hissedemiyorum. Stres oldum valla

Ben gobegimin seklinden anliyorum o tarafta bi tumsek var ve hareket ettiginde o taraftan geliyo darbe. Cok yerini degistirmiyo sanki genelde oralarda takiliyo

Ben gobegimin seklinden anliyorum o tarafta bi tumsek var ve hareket ettiginde o taraftan geliyo darbe. Cok yerini degistirmiyo sanki genelde oralarda takiliyo
Hııı ben çok incelemiyorum göbeğimi ve bebek hareketi hala sıfır ondan sanırım.Dr um hareketsizliğine normal dedi kilom baya var.Ama artık sizler gibi bende inş.hissederim.

Günaydınlar..
Hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum.

hmm epeyce bir işi halletmişler .. ben de bir sorup soruşturayım bakalım.. ne kadar ödediniz acaba..

Ben kayserideyim ve kişi başı 110 ödedim.
Annemin evine devamlı gelen bayanlar. Güvenilir ve temiz olduklarından emindim.
Doğumda 1 hafta önce yine almayı düşünüyorum. Büyük kolaylık doğrusu...

Canım şimdiden doğum sonrası depresyonu düşünme.
Sağlıkla bebeğine kavuşmayı hayal et ve en önemlisi bol bol şükür et.
Rabbim bir mucize gönderiyor cennetten. O mucize için tüp bebek merkezlerinde sıraya giren insanlar var..
Kilo ,göbek ve şuan ki rahatsızlıklar hep gelip geçici şeyler.
Doğumdan sonra da en kısa sürede toparlanıp düzen kurabilmeye odaklan

Canım tabi ki suyun içindeler ve yer değiştiriyorlar. Ben ultrasondan biliyorum kafanın sağ.da olduğunu. Yoksa burda ayak burda kafa diye hissedemiyorum. Her yerde hareket ediyor.

Tecrübeli annelerden biri çıkıp abarttığımı söylesin

Hahaha
Aman duuur. Kayınpeder zaten küs gitti. Bir daha evinize gelmem dedi giderken. Sözünü tutar umarım
Günaydın :)

Tamam tamam dün bi arkadaşıma gittim ikinci oğlu 6 ayına girdi ilki 4 yaşında o da anlattı gerçi görüyorum zaten

Olsun..

Hadi bugün senin hatrına bi saat fazla uyudum

Gece baldırıma kramp girdi arnica krem sürdüm fakat topallamam geçmedi var mı önerisi olan bu ikinci oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…