Hııı ben çok incelemiyorum göbeğimi ve bebek hareketi hala sıfır ondan sanırım.Dr um hareketsizliğine normal dedi kilom baya var.Ama artık sizler gibi bende inş.hissederim.
Kızlar benim bebeğin git gide geriye düşmedi gelişimi dün yazmıştım. Eşimde netten bakıyor acaba iyi beslenemiyor mu diye düşünmeye başladım. Sabah akşam süt içiyorum, her sabah yumurta yiyorum, ceviz fındık her gün, portakal suyu, haftada 1 balık, et falan da yiyorum ama. Sabahları 1 kaşık pekmez yiyorum. Allah korusun gelişiminde bir sorun yoktur umarım.
Sol tarafa yatma olayı çok yapmıyordum ben. Bana ne önerirsiniz??????
23 hafta bitmişti dün 21*3 dedi doktor. Ayrıntılı ya 2 hafta önce girmiştim bacak bel çevresi 1 hafta geriydi yine. 18.haftada 5 gün, 15.haftda 3 gün geriydi.kaç hafta görünüyor ultrasonda detaylı ultrasona girdiniz mi kol bacak boyu baş ve göbek cevresi felan ölçüldümü
şu an aynı temizlik benim evde var erkenden geldiler. duvarlar vs siliniyor perde ve halıları önceden vermiştim onlar da temiz temiz geldiBen bayramdan 3 gün önce aldım 2 kadın.
Evim 160m2 civarı.
Aynı gün içinde bütün evin duvarları ,pencereleri,kapıları,koltukları, lavabolar ve dolaplar silinip dip köşe temizlendi.
Sabah 8.30 başlayıp akşam 19 gibi bitirdiler.
Tabi dolap içlerini ben öncesinde yaptım. Onlar sadece kapakları sildiler.
Onceki gece benim de sag bacagima kramp girdi bagirmamak için zor tuttum kendimi gün boyu surdu acisi doktorum .mg un haftalik sayisini artirdi.Gece baldırıma kramp girdi arnica krem sürdüm fakat topallamam geçmedi var mı önerisi olan bu ikinci oluyor
dün gece ilk defa benim de kramp girecek gibi sızladı bir kas çekti sanki. çok şükür girmedi ama mg isteyeceğim ben de doktordan lazımmış demek kiOnceki gece benim de sag bacagima kramp girdi bagirmamak için zor tuttum kendimi gün boyu surdu acisi doktorum .mg un haftalik sayisini artirdi.
yazdınız mı bilmiyorum ama doktor ne dedi beslenmeden kaynaklı mı olurmuş acaba? inşallah hızla kapatır bebiş canınızı sıkmayın dr kötü bir şey demediyse23 hafta bitmişti dün 21*3 dedi doktor. Ayrıntılı ya 2 hafta önce girmiştim bacak bel çevresi 1 hafta geriydi yine. 18.haftada 5 gün, 15.haftda 3 gün geriydi.
Hafta ilerledikçe fark artıyor. Doktorum 1 2 hafta normal demişti ama sürenin artması Çan'ımı sıktı. Sol tarafa yatma olayıyla ilgili olabilir mi diyorum beslenme olmuyor mu acaba
Ben gobegimin seklinden anliyorum o tarafta bi tumsek var ve hareket ettiginde o taraftan geliyo darbe. Cok yerini degistirmiyo sanki genelde oralarda takiliyo
mesela benim en güçlü darbeler sağdan geliyor, ayaklar sağ tarafta herhalde diye düşünüyorum karnımın solundan da hafif hafif vuruyor. bir de göbeğe baktığımda bariz bir tarafta toplanma oluyorGünaydın arkadaşlar.herkes yazıyor ya bebeğim sağda veya solda diye bunu nasıl anlıyorsunuz.Bebekler suyun içinde sürekli hareket halinde yer değiştirmiyor mu yoksa artık belli bir aydan sonra sabit mi kalıyor.Biri cevaplarsa sevinirim. Ben hiç bir tarafımda hissedemiyorum. Stres oldum valla
Kendi doktorum 2 hafta önce görmüştü 1 2 hafta normal demişti. Ama dün biraz dahageri çıkınca korktum. Neden olabilir diye düşünmeye başladım. Dünkü doktor 2 hafta sonra bakıp takip edelim dedi sadece.yazdınız mı bilmiyorum ama doktor ne dedi beslenmeden kaynaklı mı olurmuş acaba? inşallah hızla kapatır bebiş canınızı sıkmayın dr kötü bir şey demediyse
Kızmı bebeişiniz acaba.. evet 1-2 hafta normal geç yumurtlama denen olay olabiliyor ya ondan23 hafta bitmişti dün 21*3 dedi doktor. Ayrıntılı ya 2 hafta önce girmiştim bacak bel çevresi 1 hafta geriydi yine. 18.haftada 5 gün, 15.haftda 3 gün geriydi.
Hafta ilerledikçe fark artıyor. Doktorum 1 2 hafta normal demişti ama sürenin artması Çan'ımı sıktı. Sol tarafa yatma olayıyla ilgili olabilir mi diyorum beslenme olmuyor mu acaba
Evet kız. Benim ikizdi askında yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. İkizlerden biri öldü 9 haftalıktan büyük olan öldü dediler de ne kadar doğru bilmem. Çok geç olmadı diye düşünüyorum o yüzden.Kızmı bebeişiniz acaba.. evet 1-2 hafta normal geç yumurtlama denen olay olabiliyor ya ondan
Kendi doktorum 2 hafta önce görmüştü 1 2 hafta normal demişti. Ama dün biraz dahageri çıkınca korktum. Neden olabilir diye düşünmeye başladım. Dünkü doktor 2 hafta sonra bakıp takip edelim dedi sadece.
canım kızlar genelde böyle oluyor ondan sordum narinler kızlarımız .. erkekler de genelde önden gidiyor sen yinede balık yağı takviyesi felan al derim doktor verdimi bilmiyorum sor istersen omega ve kalsiyuma yüklen.Evet kız. Benim ikizdi askında yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. İkizlerden biri öldü 9 haftalıktan büyük olan öldü dediler de ne kadar doğru bilmem. Çok geç olmadı diye düşünüyorum o yüzden.
Birde 14 haftadan sonra geri kalmaya başladı öncesi hep uyumluydu
Ferro yi bende kullanıyorum kan düşük çıktı diye de. Doktor ilaç falan önermedi daha doğrusu buny sorun olarak görmedi galibaCANIM BENIMDE İKİ HAFTA GERİYDİ ÇOK SÜKÜR DÜZELDİ NASI DÜZELDİ DERSEN ÖZELDEKİ DOKTORUM GYNO SANOL FERRO VE DECAVIT VERDI ONLARI İÇTİM GÜNLÜK SUT YUMURTA MUZ KAŞAR BUNLARI YEDİM SOLA YATMAYADA ÖZEN GÖSTERDİM ŞİMDİ DÜZGÜN ÇOK SÜKÜR
Eşim herşeyi yediriyor aslında sadece yediklerimden olsa yeter. Gelişim geriliği falan olmasın dacanım kızlar genelde böyle oluyor ondan sordum narinler kızlarımız .. erkekler de genelde önden gidiyor sen yinede balık yağı takviyesi felan al derim doktor verdimi bilmiyorum sor istersen omega ve kalsiyuma yüklen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?