2017 Şubat Anneleri

Olsun ne olacak cnm.herkes yoğun bir tempoda ...inş bakalim bizde 3 kasimda gitcez doktor kendisimi.takip ediyor..

Aynen cok sükür, zaten bir dogsun yavrum da göreyim nasil yüregim hopluyor acaba sagligi yerinde mi acaba bilmedigim bir sikintisi var mi diye her ihtimale kendimi hazirliyorum bir taraftan. Beklemek cok zor. Gözlerinin icine bakmak icin sabirsizim.

inşallah canım. sağolasın. hayırlısıyla sağlıcakla kavusalim bebeklerimize inşallah.

Uygulamak zor

Eklentiler

• IMG_2261.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_2262.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_2263.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar çarşıda araba bakıyoruz Pierre cardin twist ve kanz bavyera çok beğendim yakından. Katlaması falan çok kolay. Ne düşünüyorsunuz?

Gece baldırıma kramp girdi arnica krem sürdüm fakat topallamam geçmedi var mı önerisi olan bu ikinci oluyor

Magnezyum kullanıyor Musun? Magnezyum eksikliğinden oluyor. Ben 4 gün falan içmedim gece uyandırdı kramp. Magnorm tablet suda eriyor

Merhaba herkese,,2 gündür iç camasirim islaniyo acaba idrar mi kaciriyorum diye düşündüm ama hic hissetmiyorum bile...eczanelerde ped satiliomus sanirim bulursam alacam...acaba doktora danissam mi

Kızlar kac kilo aldınız yazalım birbirimize fikir olsun bn 53.3 ile başladım 58.3 olmuşum 5 kilo birazcık tatlıya düşkün oluşumdan oldu :)

Su kilo olayına hiç girmesek mi 51 le kaldım şuan 60-61 oldum surekli biseyler yiyorum bide hep evdeyim hareketsizim nereye gitcez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…